Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

ya zaten benim makatta çıkanlar çok eski ben sandım pişik oldum falan yazdı çünkü terlediğim için oldu sandım. bir de epilasyona gidiyordum cildim çok hassas olduğu için kesin tahrişten sivilce çıktı diye düşündüm ama bacakta ve parmağımda çıkınca biraz araştırdım o an öğrendim hpv diye birşey olduğunu. Makatta olacağı bilgisini öğrenince o sessiz sedasız çıkıntılar hala orda mı diye bakınca hepsi arasında bir bağlantı kurdum.

Bir de bu hpv'nin sizlerde parmaklara, ellere, göze bulaşma durumu oldu mu?

Evet bursadayım sende mi bursadasın ayrıca asistan oluyor doç dr ların asistanları bakıyor sonuÇları onlara danışarak haraket ediyorlar bende asistana gidiyorum doğal olarak ama alanında doçent olan doktorların asistanı yani gitmen gereken yerdesin moralini bozma

Ben İstanbul'dayım canım gideceğim yer üniversite hastanesi.
Anladım ya üniversite yada araştırma hastanesi en uygun olanı özeli hic bi şekilde tavsiye etmiyorum gerçekten para tuzagı özele gitmek icin doktorun işinin ehli biri olduğuna ve gerçekten para icin bişeyler yapmadığına emin olmak lazım oda anca tanıdık manıdık olur oda zor devlete gittim suan gayet yolunda hemen yarına randevu verdi kolposkopi vs icin

Canım elde ayakta çıkanlar ile genital bölgede çıkanlar aynı değilmiş.. Türleri farklıymış elinde olan genitale bulaşmıyormuş yani

Canım elde ayakta çıkanlar ile genital bölgede çıkanlar aynı değilmiş.. Türleri farklıymış elinde olan genitale bulaşmıyormuş yani

Yaaaa... o zaman genitaldekiler mi elime bulaştı. Hatta gözümde çıktı söndü acaba o da mı siğildi. Kafamda deli sorular. İnşallah içimi rahatlatan bişeydir sonuç.

Kuzum sen bilirsin yarın kolposkopi yapılacak devlette o zaman mı siğilleri alacaklar ben heyecandan sormayı unuttum ki elimdeki kagıtta kolposkopi+koter diyo da

Yaaaa... o zaman genitaldekiler mi elime bulaştı. Hatta gözümde çıktı söndü acaba o da mı siğildi. Kafamda deli sorular. İnşallah içimi rahatlatan bişeydir sonuç.
Yok ne genital siğil ele bulaşr ne eldeki siğil ganitale bulaşr 100den fazla tipi var siğilin canm kimisi elde ayakta kimisi yüzde falan çıkan türler.. Yapılan tipleme testyle belli olur hangi tür olduğu.. o yüzden sakin ol.şimdi siğil mi değil mi onu bile blmiyorsun belki basit bir et benidir

Desteğin için teşekkür ederim canım. Bu tipleme testi kan alımıyla mı oluyor?

Desteğin için teşekkür ederim canım. Bu tipleme testi kan alımıyla mı oluyor?
Yok canım hpv kanda çıkmıyormuş ne yazık ki deri hastalığı olduğu için.. O et benini alıp tipleme testine gönderiyorlar..

Evet canım korkma onlar siğil degil
Kuzum sen bilirsin yarın kolposkopi yapılacak devlette o zaman mı siğilleri alacaklar ben heyecandan sormayı unuttum ki elimdeki kagıtta kolposkopi+koter diyo da
Öyle yazıyorsa ikisi bir arada yapılacak demek ki canım

Randevu aldığım yer gebe polikliniğiymiş gebe harici hasta bakılmıyor dediler. Sistemde bunun ayrımı yok ki kadın hastalıkları ve doğum yazıyordu şu an oturdum ağlıyorum hastanede

Randevu aldığım yer gebe polikliniğiymiş gebe harici hasta bakılmıyor dediler. Sistemde bunun ayrımı yok ki kadın hastalıkları ve doğum yazıyordu şu an oturdum ağlıyorum hastanede
Canım sakin ol dur bakalım daha ne olduğu belli değil kendini yıpratma. Eğer bulunduğun yerde makul fiyata devlet anlaşmalı özel varsa düşük fiyata git ya da devlet hastanesine sabahtan erken git orda al sıranı yarın ama sakin ol önce bak yanlış yere gitmişsin telaştan

Telefonuna MHRS uygulamasını indir yada 182 yi ara doçent dr kadın hastalıkları olarak o hastanede kim varsa en yakın randevuyu iste kuzum bak ben 3 aydır uğraşıyorum 50 defa gittim geldim

En kolayı 182 yi aramak kadın hastalıkları jinekolojik muayene icin de sekretere zaten yardımcı olur sıkma canını

canım geçmiş olsun bende bursadayım hangi doktora gidiyorsun

merhaba kızlar bende aşı olucam da aşınında çeşitleri varmış biri türkiyede bulunan diğeri daha kapsamlı yurtdışından geliyormuş siz hangisini oldunuz doktorun verdiği türkiyede olan aşı buarada hpv 31 ve kolposkopide cin 1 çıktı

9 lu aşı henüz Türkiye'de yok 2 li aşı var birde 4 lu Ben 4 lu olan gardasil yaptırıyorum diğerine göre daha iyi 9 olsaydı onu yaptırırdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…