Asistan diye korkma canım belki çok iyidirSen bi girip muayene ol sonra içine sinmezse başka doktora bakarsın.. Ya bide sadece cinsellikle bulaşıyor diyen o doktorlar vücuttan atılmıyor da diyoor o yüzden takma sakın.. vücuttan da atılyor çünkü canım..
ya zaten benim makatta çıkanlar çok eski ben sandım pişik oldum falan yazdı çünkü terlediğim için oldu sandım. bir de epilasyona gidiyordum cildim çok hassas olduğu için kesin tahrişten sivilce çıktı diye düşündüm ama bacakta ve parmağımda çıkınca biraz araştırdım o an öğrendim hpv diye birşey olduğunu. Makatta olacağı bilgisini öğrenince o sessiz sedasız çıkıntılar hala orda mı diye bakınca hepsi arasında bir bağlantı kurdum.
Evet bursadayım sende mi bursadasın ayrıca asistan oluyor doç dr ların asistanları bakıyor sonuÇları onlara danışarak haraket ediyorlar bende asistana gidiyorum doğal olarak ama alanında doçent olan doktorların asistanı yani gitmen gereken yerdesin moralini bozmaya zaten benim makatta çıkanlar çok eski ben sandım pişik oldum falan yazdı çünkü terlediğim için oldu sandım. bir de epilasyona gidiyordum cildim çok hassas olduğu için kesin tahrişten sivilce çıktı diye düşündüm ama bacakta ve parmağımda çıkınca biraz araştırdım o an öğrendim hpv diye birşey olduğunu. Makatta olacağı bilgisini öğrenince o sessiz sedasız çıkıntılar hala orda mı diye bakınca hepsi arasında bir bağlantı kurdum.
Bir de bu hpv'nin sizlerde parmaklara, ellere, göze bulaşma durumu oldu mu?
Anladım ya üniversite yada araştırma hastanesi en uygun olanı özeli hic bi şekilde tavsiye etmiyorum gerçekten para tuzagı özele gitmek icin doktorun işinin ehli biri olduğuna ve gerçekten para icin bişeyler yapmadığına emin olmak lazım oda anca tanıdık manıdık olur oda zor devlete gittim suan gayet yolunda hemen yarına randevu verdi kolposkopi vs icinBen İstanbul'dayım canım gideceğim yer üniversite hastanesi.
Canım elde ayakta çıkanlar ile genital bölgede çıkanlar aynı değilmiş.. Türleri farklıymış elinde olan genitale bulaşmıyormuş yaniya zaten benim makatta çıkanlar çok eski ben sandım pişik oldum falan yazdı çünkü terlediğim için oldu sandım. bir de epilasyona gidiyordum cildim çok hassas olduğu için kesin tahrişten sivilce çıktı diye düşündüm ama bacakta ve parmağımda çıkınca biraz araştırdım o an öğrendim hpv diye birşey olduğunu. Makatta olacağı bilgisini öğrenince o sessiz sedasız çıkıntılar hala orda mı diye bakınca hepsi arasında bir bağlantı kurdum.
Bir de bu hpv'nin sizlerde parmaklara, ellere, göze bulaşma durumu oldu mu?
Canım elde ayakta çıkanlar ile genital bölgede çıkanlar aynı değilmiş.. Türleri farklıymış elinde olan genitale bulaşmıyormuş yani
Kuzum sen bilirsin yarın kolposkopi yapılacak devlette o zaman mı siğilleri alacaklar ben heyecandan sormayı unuttum ki elimdeki kagıtta kolposkopi+koter diyo daCanım siğilleri yakarken anestezi veriyolar ama kolposkopide hiç duymadım bende canli canlı yaptırdım ama çok büyük bi acısı yok emin ol sadece cımbızla etini çekiyo gibi anlık bi acı zaten çok acılı olsa herkese anestezisiz yapılmaz
Yok ne genital siğil ele bulaşr ne eldeki siğil ganitale bulaşr 100den fazla tipi var siğilin canm kimisi elde ayakta kimisi yüzde falan çıkan türler.. Yapılan tipleme testyle belli olur hangi tür olduğu.. o yüzden sakin ol.şimdi siğil mi değil mi onu bile blmiyorsun belki basit bir et benidirYaaaa... o zaman genitaldekiler mi elime bulaştı. Hatta gözümde çıktı söndü acaba o da mı siğildi. Kafamda deli sorular. İnşallah içimi rahatlatan bişeydir sonuç.
Yok ne genital siğil ele bulaşr ne eldeki siğil ganitale bulaşr 100den fazla tipi var siğilin canm kimisi elde ayakta kimisi yüzde falan çıkan türler.. Yapılan tipleme testyle belli olur hangi tür olduğu.. o yüzden sakin ol.şimdi siğil mi değil mi onu bile blmiyorsun belki basit bir et benidir
Yok canım hpv kanda çıkmıyormuş ne yazık ki deri hastalığı olduğu için.. O et benini alıp tipleme testine gönderiyorlar..Desteğin için teşekkür ederim canım. Bu tipleme testi kan alımıyla mı oluyor?
Evet canım korkma onlar siğil degilSevindim canım senin doktorun prof du çünkü demek ki gerçekten öyleçok teşekkür ederim evet bazen kaşıntı yapabilirmiş tahrişten oluyormuş zaten akıntı da kaşıntı yapıyor doğal olarak ortaya çıkıyor böyle açıklamıştı doktorum.
Öyle yazıyorsa ikisi bir arada yapılacak demek ki canımKuzum sen bilirsin yarın kolposkopi yapılacak devlette o zaman mı siğilleri alacaklar ben heyecandan sormayı unuttum ki elimdeki kagıtta kolposkopi+koter diyo da
Canım sakin ol dur bakalım daha ne olduğu belli değil kendini yıpratma. Eğer bulunduğun yerde makul fiyata devlet anlaşmalı özel varsa düşük fiyata git ya da devlet hastanesine sabahtan erken git orda al sıranı yarın ama sakin ol önce bak yanlış yere gitmişsin telaştanRandevu aldığım yer gebe polikliniğiymiş gebe harici hasta bakılmıyor dediler. Sistemde bunun ayrımı yok ki kadın hastalıkları ve doğum yazıyordu şu an oturdum ağlıyorum hastanede
Telefonuna MHRS uygulamasını indir yada 182 yi ara doçent dr kadın hastalıkları olarak o hastanede kim varsa en yakın randevuyu iste kuzum bak ben 3 aydır uğraşıyorum 50 defa gittim geldimRandevu aldığım yer gebe polikliniğiymiş gebe harici hasta bakılmıyor dediler. Sistemde bunun ayrımı yok ki kadın hastalıkları ve doğum yazıyordu şu an oturdum ağlıyorum hastanede
canım geçmiş olsun bende bursadayım hangi doktora gidiyorsunArkadaşlar smear temiz çıkmıştı sadece mantar var demişti hpv testim de tip 68 62 59 11 ve 6 çıktı özele gittiğim icin bana iç kısımdaki siğilleri alacağını ve kolonoskopi yapacagını söyledi daha 22 yaşındayım 2500 tl fiyat verdi ben cok kararsız kaldım kimisine takip veriyorlar kadın 3500 den fiyatı 2500 e düşürdü buda bana güven vermedi dolayısıyla devlette doç dr bi bayana randevu aldım birde Ona elimdeki testimle gidip danışıcam ama bu konuda biraz cahil kaldığım icin sizce ne yapmalıyım bana bi yol gösterir misiniz lütfen
Kuzumben hpv ve smear icin Esentepe ye gittim bugün de o test sonuçları ile Şevket Yılmaz da Feyza bayrama gittim gayet İlgililercanım geçmiş olsun bende bursadayım hangi doktora gidiyorsun
9 lu aşı henüz Türkiye'de yok 2 li aşı var birde 4 lu Ben 4 lu olan gardasil yaptırıyorum diğerine göre daha iyi 9 olsaydı onu yaptırırdimmerhaba kızlar bende aşı olucam da aşınında çeşitleri varmış biri türkiyede bulunan diğeri daha kapsamlı yurtdışından geliyormuş siz hangisini oldunuz doktorun verdiği türkiyede olan aşı buarada hpv 31 ve kolposkopide cin 1 çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?