Evet KBB doktoru bakıyor araştırma hastanesine giderseniz daha iyi olur sizin için hatta doktor boğazınızın içine bakıyor bir hortumla bu sitede ben daha ağzında olan görmedim beni de çok korkutuyor tecrübesi olanlar ya da bilgisi bizlerle paylaşırsa sevinirimAnladim. Özele gideceğim direkt şikayetimi söyleyip bakarlar heralde öyle umut etmek istiyorum.
Özel hastaneye gidicem devlete guvenemiyorum doğal yapısı deyip gönderiyorlar. Ama para verince en azından dikkate alıyorlar. Sizde nasıl belirtiler var. Genitalde hpv niz var mıEvet KBB doktoru bakıyor araştırma hastanesine giderseniz daha iyi olur sizin için hatta doktor boğazınızın içine bakıyor bir hortumla bu sitede ben daha ağzında olan görmedim beni de çok korkutuyor tecrübesi olanlar ya da bilgisi bizlerle paylaşırsa sevinirim
Bende şu an yok kbb de baktırmıştım ama daha önce bu şekilde bir şey çıkmamıştıÖzel hastaneye gidicem devlete guvenemiyorum doğal yapısı deyip gönderiyorlar. Ama para verince en azından dikkate alıyorlar. Sizde nasıl belirtiler var. Genitalde hpv niz var mı
Sonucunuz da ne çıktı smear sonucundaKızlar bir şey soracağım. Genitalde hucresel bozukluk yapan hpv yüksek risklidir diye bi yazıya denk geldim. Sadece siğil olan düşük risklidir yazmıştı biri. Konu hakkında bilgisi olan var mı? Doktorundan buna yönelik bilgi almış olan var mı( ben konuşamıyorum doktorumla hastane karantinada. Bana sonucum için hucresel bozukluk var kolposkopi lazım dedi sizce ileri bozukluk olduğu için mi direkt kolposkopi dedi ??
Ayrıca hpv tipiniz nedirKızlar bir şey soracağım. Genitalde hucresel bozukluk yapan hpv yüksek risklidir diye bi yazıya denk geldim. Sadece siğil olan düşük risklidir yazmıştı biri. Konu hakkında bilgisi olan var mı? Doktorundan buna yönelik bilgi almış olan var mı( ben konuşamıyorum doktorumla hastane karantinada. Bana sonucum için hucresel bozukluk var kolposkopi lazım dedi sizce ileri bozukluk olduğu için mi direkt kolposkopi dedi ??
hocam sadece hücresel bozukluğun var hpv sin dedi başka da bir şey demedi. sanırım ascus cın 1 2 falan çıkıyormuş sonuçlarda ama bana detay söylemedi. ben bu tarz bulguların çıktığını sonradan öğrendim yoksa telefonda sorardım kendisineSonucunuz da ne çıktı smear sonucunda
hpv dna yaptıramadım. virüs yuzunden gidemiyorum. sadece bana smear sonucumda söylenen şey hücre bozukluğumun olduğu ve bunun üzerine de kolposkopi yaptırmam gerektiği. yani ileri boyut olsa hoca söylerdi diye düşünüyorum. Ama bi yandan düşününce de herkese kolposkopi önerilmiyormuş okuduğum kadarıyla.Ayrıca hpv tipiniz nedir
Hücre bozukluğu varsa kolposkopi şart smear olsaydı daha net birşeyler söyleyebilirdim kolposkopi sonucuna göre de tedavi planın yapılacak. Hücre bozukluğu olduğu için değil büyük ihtimalle smearinde kolisitiyoz hücreler gözüktüğü için hpv olduğunu söylemiştir çünkü smear de tipi belli olmaz ama hpv hücresi görünebilir moralini bozma sonuçta tedavisi olan bir durum sakin olup beklemen gerek ama en azından smear sonucunu öğrenhücrede bozukluk yapan sanırım hpv kaynaklı olduğu için heralde bana diretk hpv olduğumu söyledibu konuda hiç bilgim yok daha çok yeni öğrendim inanın moralim çok bozuk. Smear sonucumu alamadım hocaya ulaşamıyorum...
Hastaneyi arıyorum açan yok dönüş olmuyorHücre bozukluğu varsa kolposkopi şart smear olsaydı daha net birşeyler söyleyebilirdim kolposkopi sonucuna göre de tedavi planın yapılacak. Hücre bozukluğu olduğu için değil büyük ihtimalle smearinde kolisitiyoz hücreler gözüktüğü için hpv olduğunu söylemiştir çünkü smear de tipi belli olmaz ama hpv hücresi görünebilir moralini bozma sonuçta tedavisi olan bir durum sakin olup beklemen gerek ama en azından smear sonucunu öğren
Geçmişte bende çok sıkıntı yaşadım. Gitmediğim doktor uygulamadığın tedavi kalmadı . Ve tüm doktorların dediği ortak şey ; okut oldu. Okuttum . Hiç geçeceğini düşünmüyordum . Ben farkında bile olmadan gittilersağol canım.bi ilaç var asit şeklinde kulak pamuğuyla siğil üzerine uyguluyosun.o siğilleri yakıyor yani yok ediyor.bazen uyuyup bi daha tekrarlamıyomuş ama bazen de tekrar edebiliyomuş.benim tekrar ediyo malesef.bi de lazerle yakma yöntemi varmış bursaya dönünce onu denemeyi düşünüyorum.benden size tavsiye aşısı var rahim ağzı kanseri için.onu mutlaka vurdurun.26 yaşına kadar diye biliyorum.ben çok pişmanım vurdurmadığım için.
genitalindeki sigili nasıl okuttun kızGeçmişte bende çok sıkıntı yaşadım. Gitmediğim doktor uygulamadığın tedavi kalmadı . Ve tüm doktorların dediği ortak şey ; okut oldu. Okuttum . Hiç geçeceğini düşünmüyordum . Ben farkında bile olmadan gittiler
Canım korkma biraz bağışıklık güçlendir gidene kadar. Yani çıksa bile atlatan çok hasta var. Bu hpv bizde olduğu sürece bu riski taşıyoruz zaten ama inş atlatırız hayırlısı ilehpv dna yaptıramadım. virüs yuzunden gidemiyorum. sadece bana smear sonucumda söylenen şey hücre bozukluğumun olduğu ve bunun üzerine de kolposkopi yaptırmam gerektiği. yani ileri boyut olsa hoca söylerdi diye düşünüyorum. Ama bi yandan düşününce de herkese kolposkopi önerilmiyormuş okuduğum kadarıyla.
Mantar ayrı siğil ayrı ikisi birlikte görüledebilirkızlar benim vajinada ilk belirtilerim çıktığı zaman pütürcüklü bi yapı vardı ve çok fazlaydılar ayrıca kaşıntım vardı ve o pütürlü yapıların üstü beyaz peynirimsi bi yapıyla kaplıydı tamamen . Yani hpv bu şekilde belirti veriyor mu bu tarz belirtiler yaşayan var mı aranızda ? bana doktor önce fitil krem verdi zamanla düzelmişti ama sonra tekrarladı bu durum. smear sonucumda da hücresel bozukluğun var dedi doktorum. hem mantar hem siğil mi var anlamadım kivajinamdakiler siğil gibi de değil ama smear sıkıntılı çıktı. benzer bi durum yaşayan oldu mu aranızda
Beyaz peynirimsi yapı mantar oluyor dediğin şeyler siğil olmayabilir internette resimlere bak bakalım benziyor mu ama zaten hpv siğilsiz de olabilir. Bu kadar kafana takma lütfen artık kısa sürede kanser olmuyorsun zaten biraz ortalık durulunca hemen doktoruna gitkızlar benim vajinada ilk belirtilerim çıktığı zaman pütürcüklü bi yapı vardı ve çok fazlaydılar ayrıca kaşıntım vardı ve o pütürlü yapıların üstü beyaz peynirimsi bi yapıyla kaplıydı tamamen . Yani hpv bu şekilde belirti veriyor mu bu tarz belirtiler yaşayan var mı aranızda ? bana doktor önce fitil krem verdi zamanla düzelmişti ama sonra tekrarladı bu durum. smear sonucumda da hücresel bozukluğun var dedi doktorum. hem mantar hem siğil mi var anlamadım kivajinamdakiler siğil gibi de değil ama smear sıkıntılı çıktı. benzer bi durum yaşayan oldu mu aranızda
Çok teşekkür ediyorum inşallah en kısa sürede atlatırızCanım korkma biraz bağışıklık güçlendir gidene kadar. Yani çıksa bile atlatan çok hasta var. Bu hpv bizde olduğu sürece bu riski taşıyoruz zaten ama inş atlatırız hayırlısı ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?