Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Baktım internetten vestibular papilla diye birşey var ona çok benziyor benimkiler. Ama smear sonucum için hücre bozukluğu çıktı onu anlamadım özel kliniğe gitsem diyorum en azından smear sonucu öğrenirim.

Baktım internetten vestibular papilla diye birşey var ona çok benziyor benimkiler. Ama smear sonucum için hücre bozukluğu çıktı onu anlamadım özel kliniğe gitsem diyorum en azından smear sonucu öğrenirim.
Tedbirini alip gidebilirsin bu kadar kafana takiyorsan

Tedbirini alip gidebilirsin bu kadar kafana takiyorsan
yani en azından durum ne tam olarak nasıl bi problemim var bilmek istiyorum. bu hafta gideceğim artık. önceki yaptırdıgım testte hoca sadece bozukluk var hpv sin dedi o kadar hiç bi detay falan vermedi. halbuki ne kadar çeşitli sonuç çıkıyormuş. tabii ben bunu çok sonra öğrendim

İyi geceler , bende geçen eşimde siğiller farkettim .bende yok ama .. Tam olarak nasıl oluyor şuan moralim çok bozuldu bilgi verirseniz sevinirim
evet tam siğil görüntüsü nasıl oluyor ben de merak ediyorum. burada yazılanlar gibi değil sanki tam bendekiler

Merhaba kızlar...Sağlikçı bir kaç arkadas vardi yada bilgisi olan yazarsa çok sevinirim..Şuan yumurtlama zamanindayim..Ama kahverengimsi akintı var.Malum hpv 16 var..27 Aralikta CIN 1 den leep oldum.Sonucunda kenarlari negatif geldi.Şubattada rahim ve yumurtaliklara USG ile bakildi bir problem yok.HPV den dolayi olabilirmi acaba bu açik kahverengi kokusuz akintı..Acaba yinemi türedi buYine strese girdim vallahi(Bu arada hamilelik gibi bir ihtimalim yok) Bilgisi olan varsa doktora gidemeyecegimiz bu zor gunlerde yazarsa çok sevinirim.

Hpv akıntı veya kanama yapmaz büyük ihtimalle yumurtlama ile ilgilidir merak etme

Arkadaşlar merhaba benim bacak bitimimde genitale doğru bir sivilce cıktı ben onu sıktım ve mor renge büründü ara sıra sıkıyordum bugün sıktım ama içindeki kan 1 parmak aşağıdan cıktı çok ilginc geldi bu bana basına böyle bsy gelen varmı

Hpv akıntı veya kanama yapmaz büyük ihtimalle yumurtlama ile ilgilidir merak etme
Inşallah ya.Sabahtan beri moralim çok bozuk..İki aydir yumurtlama zamanı böyle açık kahve şeklinde oluyor akintı.Doktorada gidemiyoruz malum..Çok yoğun dolu dolu değil ağri ve koku yok ama rengi beni çok tedirgin etti..Bilgi verdiginiz için çok sağolun.

Adet bitiminde kahve rengi akıntı normal bendede olıyor

bende de yalnızca akıntı var 3 gündür koyu kahverengi şeklinde. normalde kan gelmesi gerekirdi 3 gündür kan yok. sadece azıcık akıntı şeklinde. hala adet olamadım benim aklıma da hpv kaynaklı olduğu geldi. siğillerden sonra oldu çünkü. belki de tesadüftür bilmiyorum

Merhabalar. Psikolojim alt üst oldu, kendimi toparlayıp işlerime odaklanamıyorum,ders çalışamıyorum, kimseyle bu durumu oturup konuşamıyorum. Bu virüsü taşıyanlarda benim gibi mi hissediyor çok merak ediyorum. Benimde yaklaşık iki aydır siğillerim var doktora gittim geçen ay ve bana çok küçük olduğunu yakma işlemi uygulayamayacağını söyledi bir ay sonra tekrar gel dedi ama haftalardır randevu almaya çalışıyorum ve malum durum yüzünden doktor ya olmuyor ya da aldığım randevu iptal ediliyor bende aynı hastanede hem farklı bi bakış açısı olsun diye başka bi doktora gittim o da yakılması gerek en etkili yöntem kriyoterapı ama şu anda bunu gerçekleştiremiyoruz dedi. Birde doktor siğillerime uzaktan baktı ve et benlerimi siğil sandı muhtemelen ama benim siğillerim vajina kısmına doğru pütürlü, minik minik yapıda onları görmesine açıp bakmadan imkan yok. Aylarca benimle kalması gerek yani bu siğillerin ve ben onları gördükçe modum mahvoluyor. Bi krem önerdi PODOFİLM. Hiç bi eczanede yok ithal edilmiyormuş şu anda ama kullanan insanlar çok memnun. Bana hpv genotiplendirme ve aşı yaptırmamı söyledi ama bunların hiç birini devlet karşılamıyor ve nerden tutarsam tutayım elimde kalıyor. Ben ilerlemesinden yayılmasından çok korkuyorum. Belki de riskli tipler var ve bunu öğrenemiyorum. Bağışıklık sistemim gerçekten kuvvetli iki yıldır soğuk algınlığı bile geçirmedim ve regllerim günü gününe olur. Sigarayı bıraktım, bağışıklık güçlendirici takviye alıyorum ve bol su içmeye çalışıyorum. Ayrıca doktor şunu ekledi: "Bu virüsü vücudundan atmana imkan yok, başkası negatif olduysa test yanlış yapılmıştır" dedi. Benzer durumları yaşayanlar mesaj atabilir, bu eklentiye cevap verebilirlerse çok sevinirim.

merhaba. öncelikle geçmiş olsun benim siğillerim de çok küçükler ve sayıca azlar yayılma durumu olmasından ben de korkuyorum bu konuyla ilgili net bir kaynak bulamadım. smear yaptırdığım halde sonucumu öğrenemedim virüs belası yüzünden. Ama inanın moral bozacak bir durum yok aksine moralinizi oldukça yüksek tutmaya çalışın bu süreçte en önemlisi bu. ben de ilk öğrendiğim zaman kötü olmuştum ama beslenme ve tedavi ile üstesinden gelinen bi virüs. şu sıkıntılı dönemi bi atlatalım inşallah o zaman tedavimizi oluruz. ben de birebir aynı durumdayım sizinle hpv tipimi bilmiyorum. Lakin doktorunuzun tavrı çok yanlış siz henüz kolposkopi olmadan direkt nasıl yakma işlemini öneriyor. !! ki çoğu doktor hpv konusunda çok bilgisiz ezbere tedavi uygulamaya çalışıyorlar. bu süreçte iyi bi doktor bulmaya çalışın çok önemli çünkü.

Kolposkopiyi geçin, vajinamı incelemedi bile. Hak veriyorum korona yüzünden temas etmek istemiyor ama bende ne yapacağımı şaşırdım. Evde deneysel tedaviler uygulayacağım bu süreçte. Sonucunuzu aldığınızda haberdar edin lütfen. Pozitif hiç bakamıyorum. Vajinamı inceledikçe çoğalmış gibi geliyor. O kadar hassas bi bölgedeki vajinanın kendi yapısımı siğil mi çözemiyorum.

Bu arada sizede çok çok geçmiş olsun umarım en kısa sürede atlatırız

kesinlikle doktorunuzu değiştirin ve bu konuda iyi bir uzmana gözükün yoksa ezbere tedavi uyguluyor çoğu. maalesef sonucumu alamıyorum hastane karantinada ailem de göndermiyor beni yoksa şimdiye çoktan gitmiştim sonucumu almaya. art de huıle ürünleri var ben yeni kullanmaya başladım aromaterapi yağları hazırlıyorlar eczanede siğil üzerine sürmek için ben etkisini görmeye başladım iyice küçüldüler. ama tabii sizinkiler siğil mi o var bi de. onu bilmiyorsunuz

Merhabalar,

Geçtiğimiz günlerde tip 6,11,45 ve 51 ile pozitif olduğumu öğrendim. Moralim yerlerde. Aldara krem kullanıyorum, ancak yüksek riskli hpv taşıdığım için çok endişeliyim. Achh, beta glukan, b vitamini, folik asit kullanıyorum.
Smear testim tertemizdi. Ancak 4 tane farklı virüs taşıyorum. Yaşım 26, bu illetten kurtulanlarınız oldu mu?
Gerçekten iyi bir şeyler duymaya o kadar ihtiyacım var ki..
Kendimi değersiz ve aptal hissediyorum.

Profler bile atılıyor diyor bu doktor normal bir kadın doğumcu mu? Negatif olan üst üste bu testi yaptıranların her seferinde mi yanlış yapılmış yani testi? Atılmıyorsa da virüsün yükü yok denecek kadar azaldığı için testte çıkmıyor virüs yükü az olan bir hpv de zaten zarar vermiyor.

Kendinizi değersiz hissetmeyin lütfen emin olun hepimiz kendimizi vebalı gibi hissettik bir dönem çok pozitif bir insan olamıyorum bazen yine aklıma geldikçe ben de kendimi öyle hissediyorum eskisi gibi temiz değilmiş gibi sanki virüs bir yerlerde beni bekliyormuş gibi ama inanın en güzeli düşünmemek bir şey olmayacak demek o zaman daha çabuk atlatılır önce kendinizi sevin sonra kendinize bakın üzülmek yerine morali yüksek tutun stres bağışıklık düşüren en temel şey. Şimdiki aklım olsaydı ilk öğrendiğimde bu dediklerimi yapardım çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…