Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Sizi ümitlendirmek istemem ama 2 kere doğum yapmis biri olarak gebelik gibi geldi bana.Yumurtlama günü ilişki olmuş.Kanlı yumurtlama akıntisı falan....HPV 16 CIN1 var bende..Böyle bir durum yaşamadim.
Allah razı olsun. İnşallah öyledir

Hocanin kendi klinigi mi var acaba ? Ben de ankaradayim iyi bi hoca ariyorum

Kizlar bu cin1 cin2 dediginiz smear sonucunda mi cikiyor ? Yoksa baska bi islem sonrasinda mi
CIN boyutlari smearde cikiyor.Ama şuda var ki Smeara kesinlikle güvenmeyin.Mesela benim Smear Normal ,HPV 16 cikti.HPV yüksek tip oldugu icin Kolposkopi yapildi.CIN1 olduğumu ögrendim.Yani Smearden çıkan sonuç yalan oldu.

Yarin doktorumla gorusecegim smear sonucum cikmis cunku. Cin turunu sormam lazim o zaman anladigim kadariyla.

Hocam smear sonucu icin hucresel degisiklikler var yani hpv dedi. Ama CIN hakkinda bir sey soylemedi. Tedavi olabilcek durumda degilim suan icin. Ilerlemesinden korkuyorum (

Kizlar bugun doktorumla gorusecegim suan icin tedavi olmam mumkun degil. Kendisi hpv oldugumu soyledi. Ama tipini bilmiyoruz. Kendisine neler sorabilirim bu surecin akisi hakkinda. Evden krem ve ilac tedavisi olabiliyor mu ? Bana yardimci olursaniz cok sevinirim.

Çözüm bağışıklık....

Merhaba bende de benzer sekilde yapilar var. Ve bu yapilar genital sigilleri taklit eden yapidaymis cunku bendekiler sigile benzemiyor minik pembe puturcukler seklinde. Ve kesin olarak hpv kaynakli olduguna dair bulgu yok. Siz herhangi bi tedavi gordunuz mu acaba bu yapilardan dolayi

Kizlar vestibular papilla olaniniz var mi acaba aranizda ? Cunku bendeki yapilar sigile benzemiyor kirmizi puturcukler seklinde pembe yapilar. Ama hoca smear sonucunda hucresel bozulmalarin var dedi. Bu sekilde bi problem yasayan oldu mu acaba ? Gecmesi icin neler yaptiniz

Merhaba herhangi bir tedavi görmedim doktor normal yapı olduğunu sık enfeksiyon geçirenlerde belirgin olabileceğini söyledi herhangi bir işlem uygulamıyorlar ama sizi çok rahatsız ediyorsa koter ya da kriyo ile alabilirler devlet keyfi yapmaz tabiki özele gitmeniz gerek bunun için :/

Merhaba arkadlar beni hatirlayanlar bilir hvp 56 var biyopsi sonucumda kronik servisit ciktimisti. Cok afedersiniz dun iliski yasadik bugun vajinamim sag tarafi cok sismis vulva deniliyor herhalde nasil anlatsam siskinligin icinde daha buyuk bi siskinlik daha var.ve agrida var bu. Hastaneler bu durumdayken dr gidemiyorum kucuk cocuklarim var birakamam bi yere. Bunun hpvyle bi ilgisi varmi bunun. Bu durumu yasayan varmi acaba

Hpv ile ilgisi yoktur.. Tahriş veya mantar vs olduysan... 1-2 güne geçmezse Dr ara ona göre git... Sirkeli su ile temizlemeye çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…