Ketem bütün tiplere bakiyor derken hem yüksek hem düşük tiplere mi ? Bir de Ketem için randevu nasıl alınıyor acaba ?Siz sadece vajinal bölgenize sürmüşsünüz yani virüs akmış kısmına önemli olan rahim ağzından alınması ve bunu kişi kendisi alamaz rahim ağzına sürülmesi gerekir ayrıca ketemde yapılan testler çok duyarlı testlerdir bütün tiplere bakılır bu işlemi yapan yer kişinin kendisine yaptırması saçma çünkü doğru sonuç vermez nerden biliyorsunuz derseniz hemşireyim ve ketem eğitimi aldım hpv testi kadınlarda rahim ağzından alınır
Ketem bütün tiplere bakiyor derken hem yüksek hem düşük tiplere mi ? Bir de Ketem için randevu nasıl alınıyor acaba ?Siz sadece vajinal bölgenize sürmüşsünüz yani virüs akmış kısmına önemli olan rahim ağzından alınması ve bunu kişi kendisi alamaz rahim ağzına sürülmesi gerekir ayrıca ketemde yapılan testler çok duyarlı testlerdir bütün tiplere bakılır bu işlemi yapan yer kişinin kendisine yaptırması saçma çünkü doğru sonuç vermez nerden biliyorsunuz derseniz hemşireyim ve ketem eğitimi aldım hpv testi kadınlarda rahim ağzından alınır
Üç gün cinsel ilişki ve regl olmayacaksınızKetem bütün tiplere bakiyor derken hem yüksek hem düşük tiplere mi ? Bir de Ketem için randevu nasıl alınıyor acaba ?
Siz sadece vajinal bölgenize sürmüşsünüz yani virüs akmış kısmına önemli olan rahim ağzından alınması ve bunu kişi kendisi alamaz rahim ağzına sürülmesi gerekir ayrıca ketemde yapılan testler çok duyarlı testlerdir bütün tiplere bakılır bu işlemi yapan yer kişinin kendisine yaptırması saçma çünkü doğru sonuç vermez nerden biliyorsunuz derseniz hemşireyim ve ketem eğitimi aldım hpv testi kadınlarda rahim ağzından alınırCanım benim çubuk uzun değiyor rahim ağzına değmese bile oradaki sıvıda var zaten bunlar smear değil çok hassas testler devletinkinden çok daha yüksek güvenirliği 99,88 daha ne olsun al buda sonucum ben zaten kendim aldığım için acaba başka tipte varmıdır dedim aradım yoktur dedi kendi doktorumda daha baktırma 30 yaş altında neden baktırdınki diyip kızdı bana smear ver dedi sadece
Şimdi şöyle bir şey var ben devlette yaptırdım Ekim 2019 da. 16,18,51 çıktı ama sonra siğil de çıkmaya başladı. Geçenlerde tekrar kolposkopi ve hpv testi yapıldı. Sadece 18 çıktı. Acaba ben de siğil olduğu için düşük riskliler de var da devletin testinde mi bakılmıyor? Of içime dert oldu şimdi..Bende siğil hiç olmadığı için 6,11 zaten yoktu. İlk yaptırdığım test yukarıdaki arkadaşın söylediği gibiydi çok ayrıntılı testti. Yüksek , düşük olası risk falan tüm tipleri kapsıyordu. İşte o testte 56 çıkmıştı. Sonra devlette yaptırdım o sadece yüksek riskleri kapsıyor 14 tane yüksek risk var Onlara bakıyor sadece devletteki test.
Of zaten o konu beni yiyip bitiriyor ya başka tiplerde varsa smear verdim tabiki daha yeni tertemiz geldi çok şükür devlette verdimSiz sadece vajinal bölgenize sürmüşsünüz yani virüs akmış kısmına önemli olan rahim ağzından alınması ve bunu kişi kendisi alamaz rahim ağzına sürülmesi gerekir ayrıca ketemde yapılan testler çok duyarlı testlerdir bütün tiplere bakılır bu işlemi yapan yer kişinin kendisine yaptırması saçma çünkü doğru sonuç vermez nerden biliyorsunuz derseniz hemşireyim ve ketem eğitimi aldım hpv testi kadınlarda rahim ağzından alınır
E öyle tAbi ben smear yaptırmadın zannettim direk hpv yaptırdın olarak anlamıştım. Hani hpv yapılır neden yapılmasın 30 altı ise diye o yüzden dedim ben.Of zaten o konu beni yiyip bitiriyor ya başka tiplerde varsa smear verdim tabiki daha yeni tertemiz geldi çok şükür devlette verdimCeyl_an 3 ay sonra yine vereceğim 30 yaş altı hpv almazlar durduk yere smear kötü çıkmadıysa bu dünyanın heryerinde böyledir smear kötü gelirse hpv istiyoruz dedi doktor
Yok canım benim hiç smear kötü çıkmadı ben korunmasız diye gidip test yaptırdım öyle öğrendim bişey soracağm sende siğil çıkmamıştı ama partnerinde çıktı mı?E öyle tAbi ben smear yaptırmadın zannettim direk hpv yaptırdın olarak anlamıştım. Hani hpv yapılır neden yapılmasın 30 altı ise diye o yüzden dedim ben.
Şimdi şöyle bir şey var ben devlette yaptırdım Ekim 2019 da. 16,18,51 çıktı ama sonra siğil de çıkmaya başladı. Geçenlerde tekrar kolposkopi ve hpv testi yapıldı. Sadece 18 çıktı. Acaba ben de siğil olduğu için düşük riskliler de var da devletin testinde mi bakılmıyor? Of içime dert oldu şimdi..Bende siğil hiç olmadığı için 6,11 zaten yoktu. İlk yaptırdığım test yukarıdaki arkadaşın söylediği gibiydi çok ayrıntılı testti. Yüksek , düşük olası risk falan tüm tipleri kapsıyordu. İşte o testte 56 çıkmıştı. Sonra devlette yaptırdım o sadece yüksek riskleri kapsıyor 14 tane yüksek risk var Onlara bakıyor sadece devletteki test.
Hayır öyle düşünmeyin. Çünkü yüksek riskli tiplerde siğil yapıyor. Bende 18 var yapti. Arkadaşımda 16 var yapti. Sadece yapılan çalışmalar sonucunda 6 ve 11 in siğil yapma oranı yüksek. Yoksa yüksek riskliler de yapıyor. Başka tip var diye kendinize dert etmeyinŞimdi şöyle bir şey var ben devlette yaptırdım Ekim 2019 da. 16,18,51 çıktı ama sonra siğil de çıkmaya başladı. Geçenlerde tekrar kolposkopi ve hpv testi yapıldı. Sadece 18 çıktı. Acaba ben de siğil olduğu için düşük riskliler de var da devletin testinde mi bakılmıyor? Of içime dert oldu şimdi..
Evet o zamanlar çıkmıştı ve bana söylememiş düşünebiliyormusun bu olaylar olunca yaktırmış. Çok küçükmüş ben tanımıyorum ki tabi siğil nedir . Hiç bakmadım yani öyle oturup incelemek aklıma gelmezdi kiYok canım benim hiç smear kötü çıkmadı ben korunmasız diye gidip test yaptırdım öyle öğrendim bişey soracağm sende siğil çıkmamıştı ama partnerinde çıktı mı?
Şu testi yaptırana kadar ben de böyle bir hastalık olduğunu bilmiyordum ayrıca hiç de onun özel bölgesini incelemedim. Ama galiba onda vardı ve bana hiç söylemedi. Şimdi şimdi onun temizlik takıntısı kafamda bir yerlere oturmaya başladı. Bir insan niye saklar ki sevgilisindenEvet o zamanlar çıkmıştı ve bana söylememiş düşünebiliyormusun bu olaylar olunca yaktırmış. Çok küçükmüş ben tanımıyorum ki tabi siğil nedir . Hiç bakmadım yani öyle oturup incelemek aklıma gelmezdi ki
Bilemiyorum ki insanı seksten soğuttular işteŞu testi yaptırana kadar ben de böyle bir hastalık olduğunu bilmiyordum ayrıca hiç de onun özel bölgesini incelemedim. Ama galiba onda vardı ve bana hiç söylemedi. Şimdi şimdi onun temizlik takıntısı kafamda bir yerlere oturmaya başladı. Bir insan niye saklar ki sevgilisinden
Onda siğil yapıp sende yapmamış bu ne kadar değişik bi virüs ya benim partnerimde yoktu bendede yok şu an birlikte olduğu kişidede yokmuş ama ben şimdi biriyle olurum kesin onda çıkar benim yediğim haltta ortaya çıkar ben bu kadar bahtsızım işte erkeklerden nefret ediyorum bu olaylardan sonra abimi dikkatli incelemeye başladım sıfır hijyen çoğuda böyle rahattBilemiyorum ki insanı seksten soğuttular işte
Aft oKızlar fotoğraf ekledim ama bu ağız içindeki de siğil mi yoksaanlayamadım ucu beyaz olduğu için
tam dilimin altında ya şüphelendirdi, burda herkes o bölgede oluyor demiş
Aft canım o bağışıklığını güçlendir bak oda düşüklükten olur sen takviye kullanmıyodun dimi öyle propolisle falan olmuyor maleseftam dilimin altında ya şüphelendirdi, burda herkes o bölgede oluyor demiş
Benimde öyle demişti farklı tip kapatsın dedi eşinde varsa aldatırsa yaniBenim doktorumda bagisiklik kazandigin tipi kapamssin dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?