- 16 Aralık 2018
- 295
- 615
- 53
Tipiniz neydi kolposkopi yapıldı mı çünkü bir anda kanser çıkmaz displazik bozukluk olur önceBen 10 senelik bir surecten gectim sigillerim ara ara cikti gecti tekrar nuksetti filan doktorlar kötü bisey olmadığını soylediler en son bu ay başında gittim ve sonuçlarda kanser teşhisi konuldu malesef tedavi sürecinin nasıl olacağını hiç bilmiyorum
Rica ederim canım.Ay canim benim cooook tesekkür ederim bilgin icin
Yurt disinda dogup büyüdüm o yüzden türkiyede böyle seyler nasil olur/yapilir hic haberim yok. Orada yakin akrabamda yok bana bilgi versin. Birde ben alman vatandasiyim
Acaba banada bakarlarmiki saglik ocaginda? Merak ediyorum bendede hepatit b varmi diye... Kimbilir daha ne hastaliklar var bendeDe haberim yok...
Bu kadar kısa sürede tekrar pozitif olman ilginç hpv kaptığını düşündüğün erkek arkadaşına döndüysen ve pozitifse o korunmasız ilişkide kapmış olman tabiki normal zaten süreci biliyorsun umarım en kısa zamanda tekrar negatif olursun nacizane ben eşimle bile korunarak 9 ayda bir kez beraber oldum kendine dikkat etmelisin çok geçmiş olsunSelam kızlar, bugün anormal demoralize bir durumla geldim. En son tüm tipler negatifti biliyorsunuz ki, ekran görüntüleriyle sizlere aktarmıştım. Eski bir erkek arkadaşımla tekrar barıştık. Vajinadan balık kokusu eşliğinde akıntı geldi geçtiğimiz haftalarda. Vucudumu iyi tanıyan nerde ne zaman ne tepki vereceğini bilen bir kadınım. Regl zamanı bile koku olmaz, kıllandım haliyle ve kendisine de umarım yanında başka bir şey seyretmez diye sinirlendim. Geçtiğimiz hafta Hpv testi yaptırdım şuan tip59 pozitif, 59 olan/negatif olan var mı aranızda varsa yeşillendirsin dm kutumu size zahmet. Hepinizi öpüyorum.
Düşük tipli olduğunu nerden biliyosunuz tipleme yapmadan
Bu kadar kısa sürede tekrar pozitif olman ilginç hpv kaptığını düşündüğün erkek arkadaşına döndüysen ve pozitifse o korunmasız ilişkide kapmış olman tabiki normal zaten süreci biliyorsun umarım en kısa zamanda tekrar negatif olursun nacizane ben eşimle bile korunarak 9 ayda bir kez beraber oldum kendine dikkat etmelisin çok geçmiş olsun
Kızlar sizi okudukça o kadar gerildim kivisky_ nin negatif sonucu bana çok iyi gelmişti. Çok üzüldüm viskiciğim ama süreç aynı biliyorsun. Düşük riskli olanı atlattığın gibi bu da gidecek.. Az önce bi arkadaşın daha kanser yazdığını gördüm. Test yaptırdım geçen hafta ben de. Sonuç bekliyorum.
Merhaba sizin hpv sigil cikan erkek arkadasiniz vardi bu hpv yuzunden ayrilmistiniz yanlis hatirlamiyorsam sonra dr olan eski bir erkek arkadasiniz vardi onunla devam.ettniz.iliskinize simdi bu hpv yzuuden ayrildiginiz erkek arkadasinizlami baristiniz yani su sunun icin soruyorum yanlis anlamayin sizin ilk hpv bulastigini dusundugunuz kisiyle tekrar uzun aradan sonrami birlkte oldunuz yine hpv bulasti ayni tip mi olmus oluyor onda ozaman ayni tipmi bulasmis oluyor ?
Cok gecmis olsun canim kendine dikkat yine atlaticaksin bir cok kadinda var ve atlayiyorlar sikma canini...Hayır Burcucum başkası bu. Tipler de farklı zaten şuan. Önceki testler de hep diğer olarak belirtilmişti şimdi totale bakıldı yine son testteki gibi tip59. Önceki tiple ve insanlarla alakası yok.
Sana katılıyorum erkeklere bir şey olmuyor diye umurlarinda olmuyor bizim başımıza iş aciyolarKızlar açıkçası hpv için bağışıklık olayına inanmıyorum. Şuan hpv 18 var bende diyelim negatif oldum. Korunmasız ilişki yaşadım ve o erkek tip 18 taşıyorsa bana yine bulasacagini düşünüyorum. Erkekler taşıyıcı kim bilir kaç tıp birden var bir çoğu siğil bile çıkarmıyor. Geçen bir forumda okudum en az 45 kadınla ilişkim oldu diyor adamın biri.. !! Yani bu saatten sonra korunmadan ilişki yaşamak benim için mümkün değil suan ki süreçte o kadar emek veriyorum ki aynı şeyi psikolojik olarak kaldırmam zor olur. Evlensem dahi yine korunacagim. Karşımdaki kişinin de her türlü testini vs yaptıracağım güvenmek çok ama çok zor yani. Olan kadınlara oluyor çünkü.
Bağışıklık kazanılmıyor zaten aşı olunmadığı sürece. Hepatit ve grip gibi bir virüs değil bu. Kesinlikle tekrar aynı tür ile enfekte olma ihtimali var. Hadi diyelim 9’lu aşı geldi onu da olduk geriye bi sürü tür daha kalıyor. Malesef bundan korunmak mümkün değil cinsel olarak aktif oldukça. Ben o yüzden cinsellik yaşamamaya karar verdim. Evlenince test yaptırıp negatif sonucu ile ilişkiye girsem yine güvenemem aldatabilir. Erkek sonuçta. Olan yine bana olur. Ayrıca erkeklere test sadece özel lablarda yapılıyor. Test yöntemi de külfetli baya. Çoğu doktorun erkekler için test olduğundan haberi bile yok. Bilmiyorum kızlar. Değer mi gerçekten diyorum sırf yarım saatlik zevk için aylarca hayatımızı karartmaya? Kimsenin moralini bozmak istemiyorum ama artık hiçbir kadın bunla uğraşsın da istemiyorum. Biz bilmiyoduk başımıza geldi. Şimdi biliyoruz napacağımız belli. Lütfen hepimiz çok dikkat edelim.Kızlar açıkçası hpv için bağışıklık olayına inanmıyorum. Şuan hpv 18 var bende diyelim negatif oldum. Korunmasız ilişki yaşadım ve o erkek tip 18 taşıyorsa bana yine bulasacagini düşünüyorum. Erkekler taşıyıcı kim bilir kaç tıp birden var bir çoğu siğil bile çıkarmıyor. Geçen bir forumda okudum en az 45 kadınla ilişkim oldu diyor adamın biri.. !! Yani bu saatten sonra korunmadan ilişki yaşamak benim için mümkün değil suan ki süreçte o kadar emek veriyorum ki aynı şeyi psikolojik olarak kaldırmam zor olur. Evlensem dahi yine korunacagim. Karşımdaki kişinin de her türlü testini vs yaptıracağım güvenmek çok ama çok zor yani. Olan kadınlara oluyor çünkü.
Bende sizin gibi düşünüyorum ama bu dünyaya bi çocuk getirmeden gitmek istemiyorum bi doktorla konuşmuştuk ben evlensem bile hep korunacağım ama çocuk işi ne olacak dedim oda diğer testleri çocuktan önce yaptır dedi hepatit b,c falan sonra prezervatifin ucuna delik aç boşalsın dedi hpv temasla geçiyor spermde yok zaten dedi ama nasıl olacak bilmiyorum hayatım bitmiş gibi ya acaba bir sonraki ilişkim nasıl olacak travma falan yaşarım heralde o anda acaba hiç umursamamak mı daha iyi sadece kontrole gitmek kimde olduğu belli değilki zatenBağışıklık kazanılmıyor zaten aşı olunmadığı sürece. Hepatit ve grip gibi bir virüs değil bu. Kesinlikle tekrar aynı tür ile enfekte olma ihtimali var. Hadi diyelim 9’lu aşı geldi onu da olduk geriye bi sürü tür daha kalıyor. Malesef bundan korunmak mümkün değil cinsel olarak aktif oldukça. Ben o yüzden cinsellik yaşamamaya karar verdim. Evlenince test yaptırıp negatif sonucu ile ilişkiye girsem yine güvenemem aldatabilir. Erkek sonuçta. Olan yine bana olur. Ayrıca erkeklere test sadece özel lablarda yapılıyor. Test yöntemi de külfetli baya. Çoğu doktorun erkekler için test olduğundan haberi bile yok. Bilmiyorum kızlar. Değer mi gerçekten diyorum sırf yarım saatlik zevk için aylarca hayatımızı karartmaya? Kimsenin moralini bozmak istemiyorum ama artık hiçbir kadın bunla uğraşsın da istemiyorum. Biz bilmiyoduk başımıza geldi. Şimdi biliyoruz napacağımız belli. Lütfen hepimiz çok dikkat edelim.
Kız öyle şey olur muBende sizin gibi düşünüyorum ama bu dünyaya bi çocuk getirmeden gitmek istemiyorum bi doktorla konuşmuştuk ben evlensem bile hep korunacağım ama çocuk işi ne olacak dedim oda diğer testleri çocuktan önce yaptır dedi hepatit b,c falan sonra prezervatifin ucuna delik aç boşalsın dedi hpv temasla geçiyor spermde yok zaten dedi ama nasıl olacak bilmiyorum hayatım bitmiş gibi ya acaba bir sonraki ilişkim nasıl olacak travma falan yaşarım heralde o anda acaba hiç umursamamak mı daha iyi sadece kontrole gitmek kimde olduğu belli değilki zaten
Sizde 56 ydınız benim gibi ilerde tekrar hpv testi yaptırmayı düşünüyomusunuzKız öyle şey olur muprezervatifin ucuna delik açsan o anında yırtılır git gel yaparken geri sıyrılır açılır zaten . O doktor da saçmalamış yani biraz kusura bakma güldürdü beni yav . Prezervatif sağlamken bile yırtılabilen bir şey sonuçta.
Ben erkeklerde kadınlar gibi temizlenebiliyor negatif sonuç alıp bağışıklık kazanıyor diye biliyorum. Ben tahlilden önce aynı eş ile bir iki sefer korunmasız beraber olmuştum . Korunmasız olmasında sebebim de korunuyorken prezervatifin yırtılmasıydı. Bir müddet hep korundum ama prezervatif yırtılıverdi farketmemişiz de. Sonrasında bir müddet korunmamıştım . Ama negatif geldi sonucum.
Ben ilk hpv öğrendiğimden bir buçuk sene sonra yaptırdım negatif geldim. Ama dediğim gibi korunmasız cinsel ilişkim olmuştu iki üç sefer de olsa. Ben artık 30 yaşı doldurduğumdan devlet yapıyor smearle beraber diye biliyorum ama sanırım iki senede bir mi ne yapıyor hpv yi yeni birisiyle ilişkim olur da şikayetim olursa yaptırırım tabi. Şuan yeni birisiyle ilişkim hiç olmadı hpv yi öğrendiğimden beri. Ben evleniyorum eşime hpv tahlili yaptırmayı düşünüyorum negatif gelirse beraber olacağım. Çünkü bilemiyorum belki de daha tehlikeli tipler var kendisinde o yüzden en sağlamı o. Bana bir doktor erkekler siğilleri çıkar da temizletirlerse 6 ay içinde temizleniyorlar bağışıklık kazanıyorlar vicutları kadınlarınkinden daha kolay atıyor demişti. Yani maalesef kızlar eğer bir erkek size bulaştırdıysa son 6 ay 1 sene içinde başka bir beraberliği olmuşturSizde 56 ydınız benim gibi ilerde tekrar hpv testi yaptırmayı düşünüyomusunuz
Yaşınıza bakmadan aşınızı yaptırın 45 e kadar yolu var ben şuan deflagyn falan aldm takviyeler 2 yıl sonra baktıracağm hpv ye gitmiş mi diye mavi labda yaptıracağm testleri çok hassas çünkü. 6 ayda bir smear vereceğim tabi ki Hpv testine kadarBen ilk hpv öğrendiğimden bir buçuk sene sonra yaptırdım negatif geldim. Ama dediğim gibi korunmasız cinsel ilişkim olmuştu iki üç sefer de olsa. Ben artık 30 yaşı doldurduğumdan devlet yapıyor smearle beraber diye biliyorum ama sanırım iki senede bir mi ne yapıyor hpv yi yeni birisiyle ilişkim olur da şikayetim olursa yaptırırım tabi. Şuan yeni birisiyle ilişkim hiç olmadı hpv yi öğrendiğimden beri. Ben evleniyorum eşime hpv tahlili yaptırmayı düşünüyorum negatif gelirse beraber olacağım. Çünkü bilemiyorum belki de daha tehlikeli tipler var kendisinde o yüzden en sağlamı o. Bana bir doktor erkekler siğilleri çıkar da temizletirlerse 6 ay içinde temizleniyorlar bağışıklık kazanıyorlar vicutları kadınlarınkinden daha kolay atıyor demişti. Yani maalesef kızlar eğer bir erkek size bulaştırdıysa son 6 ay 1 sene içinde başka bir beraberliği olmuştur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?