- 5 Mayıs 2020
- 93
- 53
- 88
Bu mavi lab her tipe bakiyo mu? Ben son hpv sonucuma baktığımda yüksek risklileri taradigini okudum. Acaba düşük tiplere bakmadı mı ya?Yaşınıza bakmadan aşınızı yaptırın 45 e kadar yolu var ben şuan deflagyn falan aldm takviyeler 2 yıl sonra baktıracağm hpv ye gitmiş mi diye mavi labda yaptıracağm testleri çok hassas çünkü. 6 ayda bir smear vereceğim tabi ki Hpv testine kadar
Ben devlet hastanesine gittiğimde hep doktor kendi sürüntü aldı zaten doğrusu da o değil mi? Bir teste 600 vermek de çok ya keşke ucuz olsaÇok fazla tipe bakıyor ve mutlaka doktora aldırın ben kendim yapacağım diye ısrar ettim ne olduğunu bilmiyodm hpvnin sadece çubuğu batırıp çıkardım ona rağmen hpv 56 çıktı yakaladı yani test bidahakine her yerinden aldırıcam 600 tl idi en son fiyatı
Çok fazla tipe bakıyor ve mutlaka doktora aldırın ben kendim yapacağım diye ısrar ettim ne olduğunu bilmiyodm hpvnin sadece çubuğu batırıp çıkardım ona rağmen hpv 56 çıktı yakaladı yani test bidahakine her yerinden aldırıcam 600 tl idi en son fiyatıBu mavi lab her tipe bakiyo mu? Ben son hpv sonucuma baktığımda yüksek risklileri taradigini okudum. Acaba düşük tiplere bakmadı mı ya?
Nasıl kendin yaptın ? Anlayamadım böyle bir şeyi sizin yapmanız doğru değil ki zaten. Doğrusundan da ziyade zaten nasıl yaptınız kendiniz onu hiç anlamadım . Ben üniversite hastanesinde yaptırdım hpv taramamı. Özel labaratuarlara çok güvenemiyorum. O yüzeen ya araştırma ya üniversite hastanesi tavsiye ederim ama onlar eğer 30 yaşını doldurduysanız yapıyor hpv tahlilini.Çok fazla tipe bakıyor ve mutlaka doktora aldırın ben kendim yapacağım diye ısrar ettim ne olduğunu bilmiyodm hpvnin sadece çubuğu batırıp çıkardım ona rağmen hpv 56 çıktı yakaladı yani test bidahakine her yerinden aldırıcam 600 tl idi en son fiyatı
3 tane çubuk verdi ucu pamuklu iki iç dudak ayrı ayrı iki çubuğa iyice oradan sürüntü al dedi son kalan çubuğuda vajinanın içine koydum ama çok itmedim içeri ordanda baya sürüntü aldım kutularının içine koydum baktı yeterli sıvı almışsın tmm dedi gayette herşey çıktı sonuçlarda üreaplasma çıktı garneralla ve hpv çıktı işteNasıl kendin yaptın ? Anlayamadım böyle bir şeyi sizin yapmanız doğru değil ki zaten. Doğrusundan da ziyade zaten nasıl yaptınız kendiniz onu hiç anlamadım . Ben üniversite hastanesinde yaptırdım hpv taramamı. Özel labaratuarlara çok güvenemiyorum. O yüzeen ya araştırma ya üniversite hastanesi tavsiye ederim ama onlar eğer 30 yaşını doldurduysanız yapıyor hpv tahlilini.
Nasıl kendin yaptın ? Anlayamadım böyle bir şeyi sizin yapmanız doğru değil ki zaten. Doğrusundan da ziyade zaten nasıl yaptınız kendiniz onu hiç anlamadım . Ben üniversite hastanesinde yaptırdım hpv taramamı. Özel labaratuarlara çok güvenemiyorum. O yüzeen ya araştırma ya üniversite hastanesi tavsiye ederim ama onlar eğer 30 yaşını doldurduysanız yapıyor hpv tahlilini.Çok fazla tipe bakıyor ve mutlaka doktora aldırın ben kendim yapacağım diye ısrar ettim ne olduğunu bilmiyodm hpvnin sadece çubuğu batırıp çıkardım ona rağmen hpv 56 çıktı yakaladı yani test bidahakine her yerinden aldırıcam 600 tl idi en son fiyatı
Şok oldum. Doktor kendisi mi söyledi böyle bir şeyi ?yıllardır giderim smear yaptırırım ilk kez duydum. Hiç doğru değil ki ama . Doktora yaptırın bir kez daha derim. Ya daha ilerlemiş bir şey varsa smear sonucunuzda ? Sonuçta hpv çıkmış Allah korusun rahim ağzından sürüntü alınması lazım onu da sizin kendi kendinize yapmanız mümkün değil.3 tane çubuk verdi ucu pamuklu iki iç dudak ayrı ayrı iki çubuğa iyice oradan sürüntü al dedi son kalan çubuğuda vajinanın içine koydum ama çok itmedim içeri ordanda baya sürüntü aldım kutularının içine koydum baktı yeterli sıvı almışsın tmm dedi gayette herşey çıktı sonuçlarda üreaplasma çıktı garneralla ve hpv çıktı işte
Canım benim çubuk uzun değiyor rahim ağzına değmese bile oradaki sıvıda var zaten bunlar smear değil çok hassas testler devletinkinden çok daha yüksek güvenirliği 99,88 daha ne olsun al buda sonucum ben zaten kendim aldığım için acaba başka tipte varmıdır dedim aradım yoktur dedi kendi doktorumda daha baktırma 30 yaş altında neden baktırdınki diyip kızdı bana smear ver dedi sadeceŞok oldum. Doktor kendisi mi söyledi böyle bir şeyi ?yıllardır giderim smear yaptırırım ilk kez duydum. Hiç doğru değil ki ama . Doktora yaptırın bir kez daha derim. Ya daha ilerlemiş bir şey varsa smear sonucunuzda ? Sonuçta hpv çıkmış Allah korusun rahim ağzından sürüntü alınması lazım onu da sizin kendi kendinize yapmanız mümkün değil.
Ay bnm ilk testim e nabizda görünüyor.Bu arada taranan tipler eklediğim resmin sonunda var devletin bu kadar tipe baktığını hiç düşünmüyorum zaten e nabızda görünmesinide istemem sonucun
Ben devlette olduğum için sorun olur diye düşündüm ama doktor dediki kimene ya kadınların %90 nda var bu enfeksiyon kimse bişey diyemez dedi bakmazlar dedi hatta ama ne bilim bekarımya bizim toplum malum belli olmaz diye kendimce düşündümAy bnm ilk testim e nabizda görünüyor.
Canım benim çubuk uzun değiyor rahim ağzına değmese bile oradaki sıvıda var zaten bunlar smear değil çok hassas testler devletinkinden çok daha yüksek güvenirliği 99,88 daha ne olsun al buda sonucum ben zaten kendim aldığım için acaba başka tipte varmıdır dedim aradım yoktur dedi kendi doktorumda daha baktırma 30 yaş altında neden baktırdınki diyip kızdı bana smear ver dedi sadeceŞok oldum. Doktor kendisi mi söyledi böyle bir şeyi ?yıllardır giderim smear yaptırırım ilk kez duydum. Hiç doğru değil ki ama . Doktora yaptırın bir kez daha derim. Ya daha ilerlemiş bir şey varsa smear sonucunuzda ? Sonuçta hpv çıkmış Allah korusun rahim ağzından sürüntü alınması lazım onu da sizin kendi kendinize yapmanız mümkün değil.
Peki bir şey sorucam her hastane aynı tiplere bakiyor mudur ? Yani sadece yüksek riskliler mi taraniyor ? Testinde hiç 6 , 11 çıkan oldu mu?Nasıl kendin yaptın ? Anlayamadım böyle bir şeyi sizin yapmanız doğru değil ki zaten. Doğrusundan da ziyade zaten nasıl yaptınız kendiniz onu hiç anlamadım . Ben üniversite hastanesinde yaptırdım hpv taramamı. Özel labaratuarlara çok güvenemiyorum. O yüzeen ya araştırma ya üniversite hastanesi tavsiye ederim ama onlar eğer 30 yaşını doldurduysanız yapıyor hpv tahlilini.
Ben de devletteyim de kim niye baksın ki e nabizimiza? Ama gerçekten bnm doktorum da aynı şeyi söyledi 100 kadının 96 si hayatında bir kez bile olsa hpv geçiriyor dedi.Ben devlette olduğum için sorun olur diye düşündüm ama doktor dediki kimene ya kadınların %90 nda var bu enfeksiyon kimse bişey diyemez dedi bakmazlar dedi hatta ama ne bilim bekarımya bizim toplum malum belli olmaz diye kendimce düşündüm
Bende siğil hiç olmadığı için 6,11 zaten yoktu. İlk yaptırdığım test yukarıdaki arkadaşın söylediği gibiydi çok ayrıntılı testti. Yüksek , düşük olası risk falan tüm tipleri kapsıyordu. İşte o testte 56 çıkmıştı. Sonra devlette yaptırdım o sadece yüksek riskleri kapsıyor 14 tane yüksek risk var Onlara bakıyor sadece devletteki test.Peki bir şey sorucam her hastane aynı tiplere bakiyor mudur ? Yani sadece yüksek riskliler mi taraniyor ? Testinde hiç 6 , 11 çıkan oldu mu?
Canım nasıl acıdı varya şimdi size bu sonucu gönderdim tekrar bakmak zorunda kaldım .antibiyotik kullandım ama şu üreaplasma geçmiştir inşallah oda çok riskli bişeymiş o teste 850 tl istiyolar hpv yapınca onada tekrar baktırcamBende siğil hiç olmadığı için 6,11 zaten yoktu. İlk yaptırdığım test yukarıdaki arkadaşın söylediği gibiydi çok ayrıntılı testti. Yüksek , düşük olası risk falan tüm tipleri kapsıyordu. İşte o testte 56 çıkmıştı. Sonra devlette yaptırdım o sadece yüksek riskleri kapsıyor 14 tane yüksek risk var Onlara bakıyor sadece devletteki test.
3 tane çubuk verdi ucu pamuklu iki iç dudak ayrı ayrı iki çubuğa iyice oradan sürüntü al dedi son kalan çubuğuda vajinanın içine koydum ama çok itmedim içeri ordanda baya sürüntü aldım kutularının içine koydum baktı yeterli sıvı almışsın tmm dedi gayette herşey çıktı sonuçlarda üreaplasma çıktı garneralla ve hpv çıktı işteNasıl kendin yaptın ? Anlayamadım böyle bir şeyi sizin yapmanız doğru değil ki zaten. Doğrusundan da ziyade zaten nasıl yaptınız kendiniz onu hiç anlamadım . Ben üniversite hastanesinde yaptırdım hpv taramamı. Özel labaratuarlara çok güvenemiyorum. O yüzeen ya araştırma ya üniversite hastanesi tavsiye ederim ama onlar eğer 30 yaşını doldurduysanız yapıyor hpv tahlilini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?