Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Anladım çok teşekkür ederim :)

ben 1 haftadır bu hastalığın lezyonlarını gördüm ve haftasonu dondurttum fakat yaklaşık 1 haftadır da kulağımın arkasında bi şişlik var ve bacağımda da bi kızarıklık vardı onu kaşıya kaşıya ne hale getirdim. aynada sürekli kendimi inceliyorum sizde de siğil çıkarırken böyle şeyler olmuş muydu

Cherryjam,gi.zem,duck86 sizlere birsey soracagim cvp verirseniz cok sevinirim simdi sizdeki bu sigiller esinizle yada sevgilinizle birlikte olduktan kac ay sonra cikti onu ogrenebilirmiyim bende ne zaman cikacak diye dusunuyorum o yuzden belkide var onuda bilmiyorum psikolojik acidan cokmus durumdayim sanki hayatta degilim resmen guzel giden hayatim mahvoldu lutfen yukarda sorduguma cvp verebilirmisiniz . Unutmak istiyorum hergun kendimi kontrol ediyorum .

benim tam 2 ay sonra çıktı canım ama 2 ay boyunca içim içimi yemişti, zaten hissetmiştim birşey kaptığımı o iğrenç insandan. bi kuluçka dönemi var bazısında bikaç haftada çıkıyormuş bazısında 6 ay sonra... hatta yıllarca latent kalıp sonra çıkabiliyormuş. sakin ol canım ben bunu öğrendiğimden beri geceleri uyuyamıyordum şimdi bi antidepresana başladım hem uyumamı kolaylaştırıyor hem de beni sakinleştiriyor dondurma işlemine bütçe ayırdığım içn psikoloğa gidemiyorum ama ona da gideceğim

Bende tıp 6 vardı doktorum zaten tıp 6 sende var. Gardesılı olmadan Yanı sıgıl olmadan onersı bana bu yusden tıpın 16 18 den korunmak amac oldugu ıcın cervalıx oldum ben

peki o aşı olduktan sende tedavi olduktan sonra normal bi ilişkiniz olabilecekmi bu konuda bişey söyledimi dr un.

Sıgıllerın suan varken kondol ıse yaramıyo o yuzden ılesıo koter olana kadar kesınlıkle ılıskıye gırme bır sure kı sende esınde korunun bırazcık sabredıverırın

Daha sonrasında koter olduktan sıgıllerın dustukten bır sure daha belkı bır ay kondom kullanmanızı onerırım
Cunku bu vurusu omur boyu tasımıyosun

Ole olsaydııı cocuk yapamazdı kımse yanı mantıklı olmak lazım

Ama esın de asınolursa cok cok ıyı olur

Ilestıkten sonra tabıkı. Normal bır ılıskınız olucak ama kendıne ıyı bak vıtamınını ıhmal etmemek sartıyla

Bundurumda cınko ve c vıtamını sayesınde oluyor

Sen nasılsın kendını nası hıssıyorsun. Bak netten buldugun selerı arastırma!!! Moral bozma gecıcek bısı bu

hel_in siğillerin görünüşünden tipini tayin etmek mümkün mü ? drum görür görmez bunlar tip 6 ve 11 dedi istersen parça alıp patolojiye göndereyim dedi ama özel muayenehane olduğu için ve astronomik bi fiyat isteyeceğinden korktum için gerek yok dedim şimdi kontrol kriyomda aşı olmak isteyeceiğim ama aşıyı neye göre olacağım ben ?

Patolojıye gondermek ıcın ne kadr ıstıyo onu ogrensene yanınyanlıs hatırlamıyosam sende de tıp 6 olmasımgerekıo cnku bır ıkı tane cıktını solemıstın banada doktorum ole dedıgı ıcın

Ilac deposunda calısan yada ılac reprezantcısı bınarkıdasın varsa ılacı sana uygun fıyata getırır!!!!!cervalıx olmanı onerırım ben

Ama bı sor ne ıstıo patolojı ıcın ucuknbı mebla ıstemeyebılır

helincim canım benim zaten suan düşündüğüm en son şey o.benim merak ettigim şey iyileştikten sonraki kısmıydı yani çocuk yapmak için canım :))) bana gelince vallahi senin yazdıgın iyi şeylerden sonra iyiyim gayet.su virüsü ömür boyu taşıycam hastalıklı biri olarak dolaşıcam sanıyodum.neler çektim kaç gün psikolojim bozulmuştu inan.nettende araştırmıyorum artık.her sabah kahvaltımı yapıyorum.portakal suyumu içiyorum.şekerden ve tatlı şeylerden uzak duruyorum.sigarayıda azalttım sayılır.işte sonuçlar bi çıksın daha iyi olucam sanırım.vitamin falan verir herhalde.

hel_inden Allah razı olsun gerçekten. iyi ki var , iyi ki kötü bi vesileyle de olsa tanıştık, birbirimizi bilinçlendirdik, böylece sağlığın ve pekçok şeyin kıymetini daha iyi biliyor olacağız tamamen iyileştiğimzde.... yeniden doğmuş gibi olacağız inşallah...

canım doktorlar görünce evet anlıyor bana da doktor sizin %90 kötü bir tip değil ama ben %100 emin olmak istiyorum derseniz parça alıp gönderebiliriz dedi. sana da tehlikeli tip değil dediyse doğrudur canım içini ferah tut yani

Nasıl oldun nazar durumun ne alemde hıc haber vermıyosun!

Cheryyjam ince ip gibi olanlarida mi varmis bunun onlar tam nerende cikmisti sigil ama sekli farkli oyle
mi oluyormus benim esimdekiler boyle tek tek ilk bitaneydu o tras oldukca kesip cogaltti tek tek kahve rengindeyfi siyah gibiydi yani o kac no dur. Bide senin bu ince gibi cikanlar tam nerde cikmislar belki yerine gore farkli sekilde cikiyordur

dudakların yanındaydı cnm ve çok azdı..liken gibi böyle uzun uzun ve et rengindeydi. ben hep karnıbahar şeklinde diye okudğum için internetten bende de kabarcık şeklinde olanları farketmiştim fakat muayene koltuğuna oturduğumda dr.um diğerlerini de gösterince fark ettim hangisi hangisi bilemiyorum canım ama benim korkum zaten siğil yapmayan cinsin de aynı ayna bulunması ama tip testi yaptırmayacağıım çünkü öğrensem bile bir çaresi yok aşımı olacağım 6 ayda bir de smearimi vereceğim 3 kez üst üste güzel gelirse sonuç 1 yıla indireceğim daha da yapacak birşey yok. çünkü tipini öğrenirsem sürekli ne zaman kanser olacağım korkusuyla hayatı zindan edeceğim kendime.... ben zaten şuan kendime iyi bakıyorum ve aşımı olacağım bikaç haftaya.... tek ümidim cinsel yolla başka bir hastalık daha kapmamış olmam... 1 aydır hayata bakışım o kadar değişti ki.... geceleri Allaha farklı isimleriyle yalvarıp dua ediyorum, teheccüd namazına kalkıp dua edeceğim... birbirimiz için dua edelim olur mu... olumlu düşüncenin etkisi çok büyük inanın....

benimki de aynen uzun et renginde et beni gibiydi. Bizim aynı tip olabilir. Ben de tip yaptırmadım daha doğrusu yaptıramadım üniv. Hastaneden doktro öğrenip ne yapacan dedi tipi neyse ne 6 ayda 1 smear vereceksin sonuçta dedi. Ama bana da senin %90 tehlikesiz dedi.

Kızlar çinko hapı mutlaka alın faydası çok söyliyim eşiniz de içsin....

Çinko hapını nerden alabilirim ve fiyatı ne kadar? Çok para gidicek bunlara çook :2:

Çinko hapını nerden alabilirim ve fiyatı ne kadar? Çok para gidicek bunlara çook :2:

Yanı janım ben cınko yerıne aktardan macun aldım dırencı yuksek tutan. Hr hangı bı macun 15 20 tl bır macun 1.5 ay yetıo sabah aksam yıcen

Vıtamın olarak evevıt onerırım
Yada gnc alabılırsın avm de gnc magzaları var 35. 80 tl arası bunu tam bılmıyorum ama

Hı bıde gnc de ay sonlarında ındırım. Oluyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…