Cheryyjam ince ip gibi olanlarida mi varmis bunun onlar tam nerende cikmisti sigil ama sekli farkli oyle
mi oluyormus benim esimdekiler boyle tek tek ilk bitaneydu o tras oldukca kesip cogaltti tek tek kahve rengindeyfi siyah gibiydi yani o kac no dur. Bide senin bu ince gibi cikanlar tam nerde cikmislar belki yerine gore farkli sekilde cikiyordur
Teşekkür ederim hel_in dikkat ettim de herkese çok yardımcı oluyorsun :)
Yanı janım ben cınko yerıne aktardan macun aldım dırencı yuksek tutan. Hr hangı bı macun 15 20 tl bır macun 1.5 ay yetıo sabah aksam yıcen
Vıtamın olarak evevıt onerırım
Yada gnc alabılırsın avm de gnc magzaları var 35. 80 tl arası bunu tam bılmıyorum ama
Hı bıde gnc de ay sonlarında ındırım. Oluyor
helincim canım benim zaten suan düşündüğüm en son şey o.benim merak ettigim şey iyileştikten sonraki kısmıydı yani çocuk yapmak için canım :))) bana gelince vallahi senin yazdıgın iyi şeylerden sonra iyiyim gayet.su virüsü ömür boyu taşıycam hastalıklı biri olarak dolaşıcam sanıyodum.neler çektim kaç gün psikolojim bozulmuştu inan.nettende araştırmıyorum artık.her sabah kahvaltımı yapıyorum.portakal suyumu içiyorum.şekerden ve tatlı şeylerden uzak duruyorum.sigarayıda azalttım sayılır.işte sonuçlar bi çıksın daha iyi olucam sanırım.vitamin falan verir herhalde.
ben 1 haftadır bu hastalığın lezyonlarını gördüm ve haftasonu dondurttum fakat yaklaşık 1 haftadır da kulağımın arkasında bi şişlik var ve bacağımda da bi kızarıklık vardı onu kaşıya kaşıya ne hale getirdim. aynada sürekli kendimi inceliyorum sizde de siğil çıkarırken böyle şeyler olmuş muydu
Cherryjam,gi.zem,duck86 sizlere birsey soracagim cvp verirseniz cok sevinirim simdi sizdeki bu sigiller esinizle yada sevgilinizle birlikte olduktan kac ay sonra cikti onu ogrenebilirmiyim bende ne zaman cikacak diye dusunuyorum o yuzden belkide var onuda bilmiyorum psikolojik acidan cokmus durumdayim sanki hayatta degilim resmen guzel giden hayatim mahvoldu lutfen yukarda sorduguma cvp verebilirmisiniz . Unutmak istiyorum hergun kendimi kontrol ediyorum .
Çinko hapını nerden alabilirim ve fiyatı ne kadar? Çok para gidicek bunlara çook :2:
Kizlar dr gittiginizde alttan muayene ettiginde sizde akinti var cok dediler mi birde sari akintiniz var mi ???
canım akıntı ve siğillerin veya hpv nin bir alakası yok..sen gebesin akıntın olması normal...akıntın sarı ise üşütmüş olabilrisin enfeksiyon olabilir ya da mantar olabilir....ben de geçen ay akıntı vardı ama beraberinde kaşıntı da vardı mantar var dedi doktorum....smearde de çıkar zaten....
Cherryyjam senin akintin ne renkti kasintin var mi peki . Ya benim ki sari kasinti koku yok affedersiniz ama tuvalete ciktigimda boyle tuvaletin tasina damla damla gibi akiyor balgam gibi ayni( dr soyledim normal dedi bana
Kizlar dr gittiginizde alttan muayene ettiginde sizde akinti var cok dediler mi birde sari akintiniz var mi ???
Bunu gostermemdekı sebeb
Propolıs cok cok cokkkkkk cıdddııı dırencı yuksek tutan bır sıfalı urundur hucre yenıleyıcı olan ozel bır bıtkı
probolis demekkk bir de ondan alayım :)) nasılsın helin
Resme tıkla bak ıstersen uzerınde fıyatı var zaten 100 gr propolıs arı sutu accıcıcık
merhb arkadaşlar bende sizin gibi siğillerle uğraşıyorum 3 hafta önce koter oldum yaralarım iyileşti okuduklarıma göre doktorlarınız size vitamin krem aşı gibi dstekleyiciler vermiş benim doktorum birşey önermediği gibi aşı konusunu açtığımda "sana olmaz 26 yaşa kadar cinselliği başlamayanlara uygulanıyo" dedi yaşım 34.nette araştırdığım kadarıyla çörek otu ekinezya kullanıyorum.koter sonrası geçen hafta ilk kontrolüme gittim yeni çıkanlar varmış 3 ay sonra tekrar çağırdı büyürlerse tekrar koter dedi smearıda o zaman alıcakmış bana biraz ilgisiz gibi geldi acaba bursada bu konuda iyi bi doktor önrebilecek biri varmı nolurrr yardımmm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?