Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Ip gbı dılde yan yana yapısıl oldugu ıcın ıp gıbı gelmıs olabılır bence

Teşekkür ederim hel_in dikkat ettim de herkese çok yardımcı oluyorsun :)

Yukardakıde arı sutu

Ben adiyi yaptirdigim gun kendime gogus kanseri teshisi koydum :))) meger asi bezelerde sislik yapabiliomus. Simdi indi. Tabi herkes bnmle dalga gecti ayri bi konu. O yuzden kendinle ugrasmayi sonlandir. Bn hicbiyerime dikkatle bakmamaya alisiorum artik.

Bende 7-9 ay arasi bi zaman diliminde cikti. emin degilim. 15 gun once farkettim.

Çinko hapını nerden alabilirim ve fiyatı ne kadar? Çok para gidicek bunlara çook :2:

canım çinko hapı ben gnc den aldım bana doktor özellikle çinko dedi çünkü c vitamini üst solunum yolları rahatsızlıkları için iyi gelir ama genital bölge sağlığı için çinko dedi tabi yine c vitamini de alın genel vücut direnci için ama bu siğil çıkmaması için çinko günde 1 tablet mutlaka alın ben alırken gnc de 3 al 2 öde vardı öyle 2 fiyatına 3 tane aldım canım sağlık bu biyerlerden kısıp buna bütçe ayır artık siğil çıkıp doktor koter parasından daha ucuza geleceği kesin....

Kizlar dr gittiginizde alttan muayene ettiginde sizde akinti var cok dediler mi birde sari akintiniz var mi ???

canım akıntı ve siğillerin veya hpv nin bir alakası yok..sen gebesin akıntın olması normal...akıntın sarı ise üşütmüş olabilrisin enfeksiyon olabilir ya da mantar olabilir....ben de geçen ay akıntı vardı ama beraberinde kaşıntı da vardı mantar var dedi doktorum....smearde de çıkar zaten....

bana da mantarın var dedi funit antibiyotik ve fito krem verdi onları da kullanyıorum, günaydın arkadaşlar bu arada her sabah buraya bakmak benim için farz oldu bilgisayarımın açılış sayfası olacak yakında :))

Cherryyjam senin akintin ne renkti kasintin var mi peki . Ya benim ki sari kasinti koku yok affedersiniz ama tuvalete ciktigimda boyle tuvaletin tasina damla damla gibi akiyor balgam gibi ayni ( dr soyledim normal dedi bana

Cherryyjam senin akintin ne renkti kasintin var mi peki . Ya benim ki sari kasinti koku yok affedersiniz ama tuvalete ciktigimda boyle tuvaletin tasina damla damla gibi akiyor balgam gibi ayni ( dr soyledim normal dedi bana

canım dr.a söylediysen ve normal dediyse tamam artık daha fazla kurcalama, benimki de koyu renkli ve kokulu ölüyüm mü yani ben şimdi? ki dr görünce de anladı direk mantarın var dedi onun için de antibiyotik verdi, bir arkadaşın annesi de sirkeli su ile taharet alsın demiş onu da deniyeceğim bi ara.... inan kaç gündür düşünmekten manyak gibi oldum, sinir yüküyüm evde terör estiyorum, işyerinde ruh gibiyim, millet kafayı yediğimi sanıyor bugün de stresten ağzımda aft çıktı

merhb arkadaşlar bende sizin gibi siğillerle uğraşıyorum 3 hafta önce koter oldum yaralarım iyileşti okuduklarıma göre doktorlarınız size vitamin krem aşı gibi dstekleyiciler vermiş benim doktorum birşey önermediği gibi aşı konusunu açtığımda "sana olmaz 26 yaşa kadar cinselliği başlamayanlara uygulanıyo" dedi yaşım 34.nette araştırdığım kadarıyla çörek otu ekinezya kullanıyorum.koter sonrası geçen hafta ilk kontrolüme gittim yeni çıkanlar varmış 3 ay sonra tekrar çağırdı büyürlerse tekrar koter dedi smearıda o zaman alıcakmış bana biraz ilgisiz gibi geldi acaba bursada bu konuda iyi bi doktor önrebilecek biri varmı nolurrr yardımmm...

canım nerde yaşıyorsun devlet hastanesine mi gittin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…