Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

canım nerde yaşıyorsun devlet hastanesine mi gittin

özel hastaneye gittim devlette başın ağrısa dövmekten beter ediyolar çalıştığım için hafta içi izin sorunum oluyor o yüzden tercih etmedim bursanın ilçesindeyim ayrıca

Son düzenleme:

Asının cınsel ılıskı baslamadan koruyuculugu cok cok yusek
Ama rahım kanserıne karsı koruyucu haaaa sıgılm cıkmasını engellemıyor ama kansere korucugulu ve bırnust tıpe cıkmasını engelıyor

Yaklasık olarak 50 yasa kadar onerılmektedır

Sıgıl cıkmamamsı ıcın onemlı olan vıtamınınnn alman ek
Portakal suyu yogun c vıtamını tuketmelısın cunku vıtamınneksıklıgımıle cıkıyor

Dktoruna sımdımgıt. Cıkan sıgıllerı hemen koter ol ve su an yaralarım gectıyse sırkeye basla pamukla her yerıne sırke sur

özel hastaneye gittim devlette başın ağrısa dövmekten beter ediyolar çalıştığım için hafta içi izin sorunum oluyor o yüzden tercih etmedim bursanın ilçesindeyim ayrıca

Hemen gıt koterını ol zaten doktorular ozel de olsa ılgısız oluyor

Hemen gıt koterını ol zaten doktorular ozel de olsa ılgısız oluyor

yeniler çok küçük 2-3 haftada tekrar yakamayız dedi 3 aylık sürede büyürse koter büyümezse solüsyon vericekmiş onu üzerlerine sürücekmişim sanırım dediği solüsyon asit küçüklere nasıl sürücem onuda anlamadım siğil olmayan yerleride asit yakıcak koter olan yerlerde tam iyileşmeyen arada sızlayan yerler var

Son düzenleme:

Son düzenleme:
forumu bi süredir takip ediyorum sirkeyi koterden önce denedim aslında,ama çok tahriş etti cildimi tahriş olan yerden bile bikaç siğil çıktı bıraktım koterde onlarıda yaktılar yine tahriş olursa korkuyorumda açıkçası[/QUOTE]

benim doktorum kesinlikle sirke falan sürme dedi tahriş ediyomuş şu aşamada.

ağzımda, dilimin tam altında da siğil çıktı :'( ben bunun nasıl tedavi ettiririm insanlara nasıl açıklarım

Dilinin altimda sallanan et parcalari ise onlar kesinlikle sigil degil korkma hatta dilinin uzerinde bogaza dogru olan kisimda yuvarlak yuvarlak cikintilar var onlarda degil korkma dr soyledi cunku :))

kadın olmak ne kadar zor arkadaş herşey bizi buluyor hastalığıydı doğumuydu sorumluluklarıydı ...

ya dilin kökünde kabarcıklar var onlar değil ama az daha aşağına tam alk dişlerime doğru bi ağrı hissettim bugün dilimle ve elimde dokunduğumda hafif bi çıkıntı var Allahım lütfen o siğil olmasın :'(8888

arkadaslar merhaba , benim şöyle bir sorunum var. böbrek ağrısından duramıyorum. ve sadece ilaç olarak immıniac isimli bi vitamin içiyorum. suda içiyorum deli gibi c vitamini var ilacın içeriğinde ama ben her sabah portakal suyumuda içiyorum. bu şekilde ağrı çeken oldumu yoksa ben bu vitamini bırakıcam.

canım c vitamini vucutta depolanamayan,suda çözülebilen ve fazlası idrar yoluyla vucuttan atılan bir vitamindir. dolayısıyla fazla yüklenmenin bi anlamı yok ama böbrek ağrın başka birşeyle ilintili olabilir onun için ayrı bi muayene olmanı öneririm

Dilinin arka tarafi arka dislerine dogru yan tarafta degil mi oda sigil degil onlar dil papillasi istersen kbb git goster cunku bende sengibiydim kbb kac sefer gittim gosterdiklerimin hepsi dogalmis

Bursa'da olupta siğillerden tedavi gören hiçkimse yokmu arkadaşlarrrrr ikinci bir doktordan daha bilgi almak istiyorum önerebileceğiniz doktorlar var mııı???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…