hayır evli değiliz henüz. benden bi 6 ay sonrada onda cıktı o da dondurma tedavısı gordu bıde o kullandıgım asıtı doktoru onermıs ona. onun gecti sayılır zaten 2-3 tane falan vardı onda. nerdeyse 1 senedır yaklaşmıyoruz bile birbirimize ben psikolojik olarak ve fiziksel olarak atlatana kadar asla dedim o da aynı şekilde tabii. ama işte son koterımden sonra o ufak minik halde bıkac yerde görünce insan korkuyo ama inatla o ilacı sürüyorum suan gectiler ama baska yerde tekrar bı tane nüksediyo artık gerckten yoruldm büyümeden bu şekilde engelliyorum baska carem yok. folik asit merak ettim iyice arastırıcam hatta hpv dna dıe bı test var sanırım bide o testi yaptırıym aslında diyorum. her ne kadar doktorum öle bişe yok sadece virüsü kapmıssın dese de. dünde ballı çörek otu karışımı bi macun aldım duzenlı olarak günde 2 yada 3 kere bı kasık yicem inşallah toparlanırımSuspus evlimisin peki? Belki tekrar tekrar aliyotsundur hpv yi folikasit lan ilaci filan kullan ben sey diye dusunuyorum kan seviyesi dusuk olanlarda cikiyor diye ama tabi bu benim dusuncem
kesinlikle bu hastalıkta beslenme çok önemliymiş, beta glutan, b12, e vitamini, çinko, folik asit yönünden zengin beslenen insanlar hastalığı daha çabuk alt edebiliyormuş. valla şu iyi gelcek bu iyi gelcek derken midem çöpe döndü neyi bulsam hüpletiyorum belki şifa olur diye :)) ayda 1 b12mi vurunuyorum,immunex içiyorum (beta glutan), çinko içiyorum, folik asit içiyorum ( bunu çoğu kez unutuyorum ya da işyerinde haddinden fazla siyah çay içtiğim için emilemiyor sanırım) propolis, çörekotu, civanperçemi, adaçayı ..... :) ahhh ahh daha 1 ay önce sorsalar onlar ne derdim....
ballı çörekotuna başladım bugun bende. folik asit içiyorum dedin nerden almalıyım peki? bide iyi geldi mi bu kullandıkların etkisini ne kadar zamanda gösterdi
ballı çörekotuna başladım bugun bende. folik asit içiyorum dedin nerden almalıyım peki? bide iyi geldi mi bu kullandıkların etkisini ne kadar zamanda gösterdi
canım ben folik asit için gyno-tardyferon içiyorum demir eksikliği + folik asit takviyesi. ben bu hastalığı 1 ay önce tanıdım. 1 kez kriyo yapıldı ve bu takviyeleri yeni başladım ufak tepek pütürcükler var onlar da zamanla geçer umarım. gelişmeleri yazarım
Neeeeeeeeeeeeeeeee pturcugu hemen gıtseydın doktoraaaaa nıe beklıon bı baksın paragöz doktorun para wermeee sakın
valla canım çok hafif siğillerin en çok olduğu yerde pütürcük var gibi.... paragöz dr.um 1 ay içinde tekrar çıkarsa kriyo yaparım 1 aydan sonra tekrar paralı demişti bir ay dolmadan gitsem mi ya da devlette dermatolojiye mi gitsem kararsızım. çünkü jinekoloğim benim büyüteçle filan bakmadı siğiller nerde diye... çıplak gözle büyüklere sıktı sıvı azotu... ya da siğillerin olduğu yere asit sürüp yerini tayin etmedi anladın mı canım. çok baştan savma yaptı.. o yüzden içim rahat değil.... dün bi dr.la daha görüştüm. ilk tedavinden sonra kesin emin olmalısın hiçbir siğilin kalmadığına dedi... bunun kontrolünü yaptırmak istiyorum bi. sence nereye gitmeliyim helin?
canım ben folik asit için gyno-tardyferon içiyorum demir eksikliği + folik asit takviyesi. ben bu hastalığı 1 ay önce tanıdım. 1 kez kriyo yapıldı ve bu takviyeleri yeni başladım ufak tepek pütürcükler var onlar da zamanla geçer umarım. gelişmeleri yazarım
Canım arkadasım gecmısnolsun
Agda yapıomusun
Genıtal bolgenı nası temızlıyosun
Koter dondurma sonrası sıgıl cıkmayan yerlerı pamuga sırke dok temızle ılesıncce her yere sur
Dırencı eger dusukse bılkı cıkıyor
C vıtamını tuketmen lazım benım o donemde senınkı gbıydı 40 ın uzerınde
Gunluk taze portakal suyu aktardan aldıgım macun sadece sebze vıtamını yuksek urunler tuketıyordum
Balık yag kapsulu
Apıkobal vıtamın evevıt vıtamın
Sandoz erıyen vıtamın ve yogun su
Yaglı fasfoot yemıordum
Her ogunumde muhakkak salata
Hanı soyle dıyım ıspanak yıyosan brokolı yıyosan uzerınde yogurtla yıyordum
Agdacıya kesınlıkle gıtmıyorum koter olduktan sonra muhakkak tek kullanımlık jılet tuy dokucu krem kullan yanı
Ben tuylerı eldıvenle yada makasla ksıyordum & jıletı kesınlıkle etıme teydırmeden kesıyorum
Sabahları ballınyıyosan corek otunu aksam yatarken yogurtlu ye
Gunluk ıkı fıncan ekınezya vya ada cayı tuket su donemde akıntına ıyı gelır
Ben gnc den alıyorum her seyımıEki Görüntüle 594123
Eki Görüntüle 594124
Yarın ben doktora gıtcem gelebılırsın benle
aynen bende de ufak böle minik pütürcükler var sanki bikaç haftaya büyücekler gibi korkuyorum. yani eger bakımını yapmazsamda eminim büyürler o yuzden yıyecek ıceceklerıme daha bi özen göstermeye basladım. folik asiti denicem bende sagol
kızlar merhaba geçen hafta kolposkopi ve biyopsi olmuştum bugün sonuç cin 1 çıktı doktor ameliyat leep işlemi dedi ama ben emin olamadım
kızlar merhaba geçen hafta kolposkopi ve biyopsi olmuştum bugün sonuç cin 1 çıktı doktor ameliyat leep işlemi dedi ama ben emin olamadım
Cın 1 le amelyat denmesı bana cok ılgınc geldı baska bır doktora muhakkak gıdın oyle hemen bıcak altına yatmayın derımmm
Bana doktor öluceksın dedı baska bır doktora gıttım sacmalama dedı 7 tane doktor deysıtırdım hepsı farklı tedawı denedı.
Bence hemen doktorunu deyıstır
2 yıl 4 aylık evliyim daha önce hiç smear yaptırmamıştımFizyo evlimisin ben herkese soruyorum ama evlimisin diye sormamin sebebi acaba ne kadar surede cin1 e donustugu o yuzden evliysende ne kadarlik evlisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?