Yuzde bi dedigin cok dusuk bir oran ve vucut daha cogunu uretiyor antikorun. Ama tabiki ozgurdur herkes biri yazmisti bu sitede kim oldugunu hatirlayamadim ama asi yan etki yapmis nefes darligi yspmis iyle yazmisti. Ben olmayi suan dusunmuyorum ve bbebegimi 2 yasina kadar emzirmeyi dusunuyorum ki emziren anneler asi olamaz o yuzden 6 aydan sonra diye birsey yok ben ilk kez anne olmuyorum olacak olsa hepatit b yi tamamlatirim ilk
Burda hepımızdusuncelerımızı yasadıklarımızı yazıyoruzarkadaslar zaten kafam allak bullak bide bu aşı konusu şimdi. gecen ay ası olmustum hemen siğillerin ilk tesbiti yapıldıgında. gardasil hemde. şimdi ayın 7 sinde 2 dozu olcam. eee napıcam ben şimdi. ??? dr un eline sayıyorum 250 tl parayı. hemde tip 16 çıktı biliyosunuz. nedir bu yani ? Oyuncak mı oluyoruz milletin elinde. anlamıyorum.
siğili olan olmayan smearında cıkan cıkmayan herkes gidin o smear testini 3 kere yaptırın. tipini bilmek istemiyorum ne gerek var demeyin. benimde siğilim vardı. ama işte ne 6 ne 11 çat diye 16 çıktı. ama bu aşı konusu para tuzağıysa allah bin türlü belasını versin. zaten birazdan gidicem yuzunede soylıcem.
Nazarboncuk sadece zararli tiplerine mi bakiyorlar mis yoksa hepsine mi ?
hpv dna testi canım hepsine bakıyolar hangi tip varsa o pozitif çıkıyo ama 1 ay sonra felan belli olcakmış sonuç
nazar nerdesın sen kac aydır neden haber vermedın durumn nasıl ıyımısın
Nazarboncuk medikal park nasil biliyormysun bi fikrin var mi ?
merhaba... bütün yorumları okuyamadım ama bende kendimi anlatmak isterim. gecen sene bu zamanlarda cıktı bende de. 1 sene içinde 3 kere koter oldum smir testim ve hpv testlerim negatif çıktı .ilkinde ne oldugunu anlamadım baya büyümüşlerdi alındı sonrasında tekrar nüksetti önemsemedim ha bugun yrn doktora gıderım derken orta halli buyudu yenıden koter yapıldı . artık akıllanmıstım okuduklarımda korkutmaya baslayınca daha fazla dıkkat eder oldum. hatta bu ıkıncı amelytmı olduktan sonra doktoruma tekrar smir olıyım korkuyorum bıse varsa nıe bole tekrar tekrar cıkıyo dedım korkma dedı 1-2 sene böle devam eder sonucların temız korkulcak bıe yok dedi bıraz rahatladım 3.de dıstakıler çok miniklerdi hemen alınsın buyumeden dedım .meger bu sefer iç kısıma yakın biyerde de varmış hemen alalım dedi doktorum da. neyse 3 de yapıldı derken aradan bir ay gectı. şuanda nasıl desem susam tanesınden de küçük çıkmaya basladı böle 2 - 3 tane falan, bi solisyon var asit gibi marka adı vermiyim onu her aksm minik minik üstüne sürüyorum derken bır hafta içinde o şekilde geçtiler . ama tam geciyo baska bı yerde tekrar küçük bir iki tane görüyorum tekrar sürüyorum . son 2 aydır cıkan miniklere izin vermeden büyümesine böle yok ediyorum acaba yanlıs mı yapıyorum bana ne önerebilirsiniz bende artık yoruldum bünyem cok zayıf bagısıklıgımda, kılom da olması gereknden 5 kılo dusuk acaba bu yuzden mı nüksediyo diyorum. çünkü bakımıma 1 senedır özen gösteriyorum . inanın önerilerinıze cok ıhtıyacım var . bu minik çıkanlar kötüye mi işaret
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?