Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

ben de öyle düşündüm başka bi doktora gideem doktora da dedim zaten hemen ameliyat önermiyorlarmış kontrole çağırıyolarmış diye o da 3 ay sonra tekrar gel o zaman dedi ama ben leep öneriyorum dedi

ben de öyle düşünüyorum bakalım başka bi doktora gideyim o ne diyeek

aynen öyle doktorların dini imanı para olmuş resmen canım hangi şehirdesin bilmiyorum ama mümkünse jinekolog onkologa görün derim onlar işin uzmanı

ben de öyle düşündüm başka bi doktora gideem doktora da dedim zaten hemen ameliyat önermiyorlarmış kontrole çağırıyolarmış diye o da 3 ay sonra tekrar gel o zaman dedi ama ben leep öneriyorum dedi

inşallah hücre değişimin ilerlemez hatta gerileyip şifana kavuşursun inşallah. biz burda birkaç arkadaş propolis kullanıyoruz. hücre değişimini engelleyen, kanserli hücrelerle savaşan mucizevi bir ürün imiş. denemekten zarar gelmez sen de deneyebilirsin bunu... ayrıca leep olsan bile zaten zor bir ameliyat değil sanırım ve kötü hücreler konik bi biçimde kesilip alınıyor. bayanlar leep işleminden sonra adet görebiiliyor, çocuk sahibi olabiliyor. umarım bunlara hiç gerek kalmadan kurtulursun kib.

kızlar merhaba geçen hafta kolposkopi ve biyopsi olmuştum bugün sonuç cin 1 çıktı doktor ameliyat leep işlemi dedi ama ben emin olamadım

Cin 1 hpv kaynakli arkadasim yuksek tip olabilecegi gibi dusuk tipte olabilir 3 ay arayla smaer aldir duzelmiyorsa o zaman yapiliyor ve hpv dna yaptir muhakkak bak birsey ekleyecegim okuyin

eskişehir de yaşıyorum önerebileeğiniz doktor var mı eskişehirli olan var mı

canım maalesef ben izmirdeyim burda olsan sana önerirdim ama üniversite hastanesinden jinekolog onkolog 1 hoca araştırabilirsin allahın izniyle herşey yolunda gider umarım canım...

bayadır evliymişsin hiç doktora gitmedin mi daha önce canım?

HPV kadınlarda bile, serviks kanseri için yüksek riskli kabul olanların çoğunluğu geçici bir enfeksiyon olma eğilimindedir.
1.425 kadın toplam katılmıştır. Bu kadınların, 357 çalışma süresince en az bir kez HPV testi pozitif çıktı. Yeni enfeksiyonlar, çalışma sırasında aylık yüzde 1.3 oranında oluştu. Aylık temizlenme oranı onkojenik türleri için daha nononcogenic HPV tipleri için yüksek oldu. Enfeksiyonun süresi ortalama nononcogenic HPV tipleri için 8.2 ay ve onkojenik türleri için 13.5 ay idi.
http://www.findarticles.com/cf_0/m3225/5_61/61432762/p1/article.jhtml
Erkeklerde HPV ile ilgili genital lezyonlar. 95 kür oranı%
Genital kondilom veya intraepitelyal neoplazi olan kadınların asemptomatik erkek partnerleri Tarama bireylerin yaklaşık% 50'si mevcut HPV-ilişkili lezyonları olduğunu göstermiştir. Bu lezyonların yarısını veya üçte ikisini klinik görünmez ve yalnızca asetik asit testinden sonra tespit edilir. Mevcut tedavi protokolleri kolay uygulanabilir ayaktan tedavi yöntemleri ile% 95 kür oranı sağlar.
HPV-related genital lesions in men. [IARC Sci Publ. 1992] - PubMed - NCBI
Kongre için CDC 2004 HPV Raporu
. "Çalışmalar bir yıl içinde net yeni HPV enfeksiyonlarının% 70, iki yıl içinde net bir% 91 gibi birçok yeni enfeksiyonların ortanca süresi normalde sekiz ay olduğunu göstermiştir HPV-16 diğer HPV tipleri devam etmek daha olasıdır.; Ancak çoğu HPV-16 enfeksiyonu iki yıl içinde undetecable haline. etkili bir bağışıklık repose kademeli gelişim HPV DNA clearnace için muhtemel mekanizma olduğu düşünülmektedir. "
http://www.cdc.gov/std/HPV/2004HPV% 20Report.pdf
bu lezyonların büyük çoğunluğu 36-40 ay içinde temizleyin.
Sitoloji ile Tetikte gözlem yerine kolposkopi daha, ergen kadınlarda düşük dereceli skuamöz intraepitelyal lezyon yönetmek için en uygun yol olabilir 187 36-40 months.The 10 yıllık izlem çalışmasında, bu lezyonların büyük çoğunluğu açık çünkü LSIL ile 13-22 yaş arasındaki hastalarda% 95 tanıdan sonra 36 ay LSIL regresyon olduğunu göstermiştir
http://www.findarticles.com/cf_0/m0CYD/18_37/92457314/p1/article.jhtml
insan papilloma virüsü ile genital enfeksiyon doğal seyri
İnsan papilloma genital enfeksiyon bunların muhtemelen en sık görülen çok yaygın bir cinsel yolla bulaşan bir hastalıktır. Bir yandan, bu enfeksiyon daha sık geçici ve asemptomatik fazla değildir ve enfeksiyonu tedavi sağlayan etkili bir bağışıklık indükler; Bu boşluk enfeksiyon spontan gerileme yol açar konak bağışıklık müdahale ve düşük dereceli skuamöz ezici çoğunluğunun sonucudur intraepitelyal lezyonlar (iki yıllık bir süre içinde% 80'den fazla)

yarısı 7.5 ay içinde yüksek riskli HPV virüsü temizledi fazla
Biz Hybrid Capture II tarafından test önemi belirsiz (ASCUS) veya düşük dereceli skuamöz intraepitelyal lezyon (LGSIL) sitoloji ve enfekte veya yüksek riskli (HR) HPV normal, atipik skuamöz hücreler ile 781 kadın olmak üzere prospektif bir çalışma gerçekleştirdik. Kadınlar 22 aylık bir medyan süre boyunca her 6 ay takip edildi. Girişinde HR-HPV-pozitif kadınların yarıdan fazla 7,5 ay içinde kendi virüs temizlenir

türüne özgü HPV infeksiyonu ataklarının çoğunluğu 2 yıl içinde temizlenir
Bu çalışmanın amacı edinimi ve genç kadınların belirli HPV tipleri klirensi oranı değerlendirmek amaçlanmıştır. Montreal Kadın üniversite öğrencilerinin (n = 621) 6 aylık aralıklarla 24 ay süreyle takip edildi. Her ziyarette, servikal örnek toplanmıştır. Olayın ortalama süreler, aynı tip LR veya İK HPV enfeksiyonları sırasıyla 13.4 ay ve 16.3 ay idi. Türüne özgü HPV infeksiyonu ataklarının çoğunluğu 2 yıl içinde temizlenir Oysa

Bir toplum temelli çalışmada: Concordia, Arjantin kadınlarda HPV enfeksiyonu yaygınlığı.
HEDEF: yaş gözlenmiştir ile HPV prevalansı azalan net bir deseni: Amaç Concordia HPV prevalansı ve belirleyicileri, Argentina.CONCLUSION değerlendirmektir. Bu zaman içinde belirli türlerine karşı bağışıklık gelişimi ile açıklanabilir

Faktörler konizasyon ile tedavi servikal intraepitelyal neoplazi lezyonlarda insan papilloma klirensi tahmin.
AMAÇ: Amaç, varsa faktörleri belirlemek için CIN tedavi ve HPV klirensi / yerel eksizyonel tedavi sonrasında sebat uzun dönem sonuçları tahmin edebilir olmasıydı. HPV klerensi 5.27% aylık temizlenme oranı için takip, ilgili tamamlanmasından sonra% 63.5 'e yükselmiştir. Kaplan-Meier analizinde, HPV klirensi / kalıcılık çok önemli (P = 0.0001) belirleyicileri yaş, biyopsi lezyonun derecesi, koni lezyonun derecesi, koni hacmi, aktif cinsel yaşamın uzunluğu ve endoservikal tutulum vardı marjı (P = 0.0013).

HPV-pozitif kadınların büyük bir kısmı bir yıl sonra enfeksiyonun temizlendiğini ortaya çıktı.
Kadınlar bir yıl sonra kendi periyodik sağlık muayenelerinin de takip HPV testi katılmak üzere davet edildi (HPV-negatif 800 500 ve HPV-pozitif Tüm 121) önceki bir HPV prevalansı ankete dahil. HPV-pozitif kadınların büyük bir kısmı bir yıl sonra enfeksiyonun temizlendiğini ortaya çıktı.
http://www.pubmedcentral.nih.gov/articlerender.fcgi?artid=143547
Yenidoğanın oral veya genital bölgede dikey bulaşma riski nadirdir
AMAÇ VE HEDEFLERİ: Bu araştırmanın amacı, yenidoğan bebeklerde insan papilloma virüsü (HPV), dikey ve erken temas bulaşma riskini belirlemektir. SONUÇ: yenidoğanın oral veya genital bölgede dikey bulaşma riski nadirdir, veliler ve hastaneye yenidoğan arasındaki iletimi gerçekleşmez görünmüyor.

BULGULAR: HPV-pozitif erkeklerin hesaplanan medyan tedavi süresi 15.2 ay idi
BU ÇALIŞMANIN AMACI: men.RESULTS genital HPV enfeksiyonlarının klinik seyri ve olası prognostik faktörlerin değerlendirilmesidir: HPV-pozitif erkeklerin hesaplanan medyan tedavi süresi 15.2 ay idi
Clinical course and prognostic factor... [Sex Transm Dis. 1994 Sep-Oct] - PubMed - NCBI
Çoğu HPV enfeksiyonları 1 ila 2 yıl içinde bile hassas HPV DNA testi ile farkedilmezler.Örneklerini
Insan papilloma virüsü (HPV) enfeksiyonu yaklaşık 15 çeşit serviks kanseri olgularının neredeyse tümünün neden olur. İnsan papilloma 16 vakaların yaklaşık% 50 için muhasebe, büyük türüdür. Servikal karsinogenez önemli adımlar HPV enfeksiyonu, kanser öncesi viral sebat ve progresyonu (gibi viral klirensi aksine), ve işgal vardır. İnsan papilloma en sık görülen cinsel yolla bulaşan bir enfeksiyondur. Ancak, çoğu HPV enfeksiyonları 1 ila 2 yıl içinde bile hassas HPV DNA testi ile farkedilmezler.Örneklerini. Belki de HPV tip spesifik kazanılmış bağışıklığın sonucunda bundan sonra genç yaşlarda ve düşüşler, az enfeksiyon doruklarına prevalansı.

Servikal intraepitelyal neoplazi tedavi sonrası insan papilloma açıklık oranı.
AMAÇ: Servikal intraepitelyal neoplazi için cerrahi tedavi (CIN) SONUÇ sonra insan papilloma virüsü (HPV) enfeksiyonu klirensi oranı araştırmak için: CIN cerrahi tedavisi genellikle 3 ay içinde HPV enfeksiyonu klirensi ile sonuçlanır.

Randomize bir klinik çalışma: Prezervatif kullanımı servikal intraepitelyal neoplazi ve insan papilloma virüsü temizlenmesi regresyon teşvik etmektedir.
Prezervatif grubundaki kadınlar noncondom grubunda% 35 vs% 53, 2 yıllık kümülatif regresyon oranı (p = 0.03) gösterdi. HPV klirensinin 2 yıllık kümülatif oran (p = 0.02), sırasıyla% 4 vs% 23 idi. Kadınların HPV-pozitif ve vardı olsaydı daha düşük regresyon oranları bulunmasına rağmen> veya = CIN2 lezyonlar başlangıçta, kondom kullanımının etkileri CIN1 kadınlarda ve> veya = CIN2 lezyonu olan kadınlarda hem de bulunmuştur. Kondom kullanımı CIN lezyonlar regresyon ve HPV klirensi teşvik etmektedir.

Yüksek Uzun vadeli iyileşme oranı servikal intraepitelyal neoplazi dereceli rutin tedavi haklı I
Bir tedaviden sonra servikal intraepitelyal neoplazi uzun dönem açıklık (CIN) Derece 1 Bu çalışmada 105 patients.The sonuçları retrospektif olarak incelenmiştir CIN 1 etkin yalnız 1 tedavisi ile kadınların daha fazla% 80 eradike edilebilir öneririz.

jinekolog onkolog olarak prof. dr. Ali AYHAN var canım çoook iyi bir doktordur. yıldız tilbenin filan ünlüler ve siyasiler araştırıp bu hocaya ameliyat oldu hep. benim ablam da dr. üniversitede hocası idi. çok işinin ehli bir adam şu an Başkent Üni Hast.de sanırım. Eğer özel düşünüyorsan ve maddi durumun var ise ankara yakın. Ali Ayhanı tavsiye ederim kesinlikleeeeee

ben de öyle düşünüyorum bakalım başka bi doktora gideyim o ne diyeek

Her uc smearden ıkısı yanlıs cıkıyor her uc ayda bır duzenlı smear aldır bence cok sacma baska bır doktora gıtmenı kendıne ıyı bakmanı onerırım

evlenmeden 1 yıl öne gittim sorun yok dedi ağustosta çouk düşünmeye başladık o zaman gittim sorun yok dedi sonra kasımda kimyasal gebelik yaşadım ama ilk defa bu sefer smear alındı

Bazilarinda cikiyor bagisiklik dusuk olunca ama geriliyor genelde cok nadirdir kansere donusmesi kontrol altinda olan bir bayanin

HPV deri bir viral enfeksiyondur. Herhangi bir virüs enfeksiyonu fark etmek önemlidir tedavisi yok. Bunlar arasında, örneğin, su çiçeği ve grip virüsünün neden olan virüs. Çok HPV gibi, bu virüsler için kesin tedavisi yoktur ancak virüsün belirtileri tedavi etmek için yolu vardır. Doğal bağışıklık tepki vücuttan bu virüsler temizlenmesi için sorumludur. Son tıbbi çalışmalarda HPV virüsü 8-24 ay içerisinde etkili bir bağışıklık yanıtı nedeniyle vücuttan temizlendi değil daha sık olduğunu. Gösterir (kaynaklar) Yani virüsü genellikle ömür boyu ızdırap değil "hayır tedavi" varken .

HPV için bir aşı var mı?
Nisan 2005 itibariyle, Merck & Co servikal neden 16 ve 18 tipleri ve türleri virüs 6 ve 11, hedefleyen bir HPV aşısı için bir Faz III insan deneme (25 000 kadın üzerinde dahil) son aşamalarında Kanser ve görünür genital siğiller ise. Onlar bu davanın 2005 yılı sonuna kadar tamamlanması bekliyoruz ve ticari serbest bırakmak için izin Amerika Birleşik Devletleri Gıda ve İlaç Dairesi uygulamak istiyoruz. GlaxoSmithKline da sadece kansere neden olan tip 16 ve 18 hedefleyen bir aşı üzerinde çalışıyor. GSK Aşı Faz III insan deneme (30 000 kadın üzerinde) ortasında da, ama bu çalışma 2004 yılında başladı ve hala çalışıyor.

GÜNCELLEME! 8 Haziran 2006, FDA onaylı Gardasil, Merck tarafından pazarlanan bir profilaktik HPV aşısı hakkında. Aşı birlikte serviks kanserlerinin yüzde 70'i neden HPV tip 16 ve 18 ile ilk enfeksiyona karşı kadınları korur. Aşı ayrıca genital siğillerin yüzde 90'i neden HPV tip 6 ve 11, karşı korur. Yirmi altı ile dokuz yaş kadınlar aşılanabilir. GlaxoSmithKline erken 2007 yılında HPV tip 16 ve 18 hedefleyen bir profilaktik aşı için onay istemesi bekleniyor. Aşı rahim ağzı kanserine neden tüm HPV tiplerine karşı kadınları korumak olmaz bu yana, kadınlar için bile aşı aldıktan sonra, Pap smear testi aramaya devam etmek önemli olacaktır. buraya tıklayın

HPV ve Genital siğiller aynı şey midir?
HPV Human Papilloma Virüs, derinin viral bir enfeksiyon anlamına gelir. Genital siğiller genital bölgede küçük tümsekler gibi HPV tezahürüdür. HPV Genital siğiller nedenidir, ancak tıbben onlar "aynı şey" değildir. Genital siğiller biraz bir ateş gibi HPV enfeksiyonu belirtisidir GRİP virüsü bir belirtisidir. HPV enfeksiyonu daima Genital siğiller deri görünmeye neden olmaz. Cinsel tansmitted olabilir ki yaklaşık 30 farklı belirtilere neden olabilir HPV birçok türü vardır. Sadece 2 Bunlardan en sık genital siğiller ile ilişkilidir.

Ben HPV varsa Çocuk alabilir miyim?
Birçok kişi HPV enfeksiyonu çocuk sahibi olma yeteneklerini kısıtlamak olacak, ya da doğum sırasında çocuğa HPV geçecek korkuyorlar. Mümkün ise, çocuğun doğum sırasında anneden çocuğa HPV aktarın, son derece nadirdir. Göre Üreme Sağlığı Uzmanları Derneği: - Sezaryen ile doğum haklı gösterecek kadar büyük "Çoğu klinisyen larengeal papillomatozis (veya gırtlak veya üst solunum yolu 11-indüklenen siğiller HPV 6) edinme bebek için risk olduğuna inanmıyorum Teslimat sırasında genital siğiller kadın. " Dahası: "Bir kez siğiller bir kadın en az 6 ay veya daha fazla herhangi bir saptanabilir HPV lezyonlarının açıktır, özellikle eğer bebeğe HPV bulaşma riski son derece düşüktür, artık mevcut." Serviks kanseri ile ciddi komplikasyonlara imkansız çocuk sahibi yapmak olsa da, rahim ağzı kanseri HPV ile çoğu insan endişelenmek için bir neden olmadığı için bu nedenle HPV çok nadir görülür ve. (Daha fazla) Özetle, HPV olan yeteneğinizi sınırlamak olmaz çocuklar ve bebeklerin oral veya genital bölgede dikey bulaşma riski nadirdir. (kaynak)

HPV HIV ve AIDS ile ilişkili mi?
HPV tanısı sonra, birçok kişi bunu yakından HIV ya da HPV tanısı ölümcül olabilir ilişkili olduğunu endişe duyuyorlar. Hem cinsel yolla bulaşan edilebilir olsa da, HIV ve HPV çok farklı. HPV enfeksiyonu genital ve çoğu zaman serviksin kadının cildi ile sınırlıdır. Alternatif HIV kan veya meni gibi vücut sıvılarının aracılığıyla trasmitted edilir. HIV özellikle vücut artık virüsler mücadele edebilmektedir hangi AIDS (Edinilmiş Bağışıklık Yetersizliği Sendromu) görülmesine kadarki işlevi parçalayarak, bağışıklık sistemini hedefleyen "İnsan İmmün Yetmezlik Virüsü" anlamına gelmektedir. HPV cilt ile sınırlı olduğundan, bağışıklık sistemi genellikle büyük zarar neden önce virüs defetmek için yapabiliyor. HPV, nadir durumlarda, rahim ağzı kanserine yol açabilir. Düzenli olarak pap-smear ve uygun tedavi ile HPV çok nadiren bu gibi ciddi komplikasyonlara yol açar. (kaynaklar)

Ben mevcut veya önceden HPV enfeksiyonu eşim bilgilendirmek gerekir mi?
Göre Üreme Sağlığı Uzmanları Derneği : Bu ​​ay bulunamadı lezyonlar (ile gitmek gibi onlar, bir ortağa HPV geçen az-şansımız yok tam olarak ne zaman kimseye söylemek imkansız olsa da hiçbiri yetenekli tarafından bulundu, özellikle ) klinisyen, bulaşıcı olma olasılığı virüs latent durumda kalır dahi giderek daha uzak olması muhtemeldir. Yeni bir ilişkiye başlarken her biri artık bulaşıcıdır% 100 emin olmak için yetersizlik dürüstlük teşvik etmelidir. Bu insanların çoğu hayatları boyunca bu virüse maruz, ve çoğu için, bu virüs genellikle büyük bir zarar vermez, o gerçeği ile temperli edilmelidir.

Genital siğiller hakkında eşiniz söylüyorum yardım için Tıklayın
Servikal değişiklikler hakkında eşiniz söylüyorum Yardım İçin Tıklayınız
Bugüne kadar HPV ile diğer insanlar bulmak için Tıklayınız

biraz beklemeye karar verdim ama eşimi de ikna etmem lazım bakalım ama ankara yakın olmadı gidebilirim sağol arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…