Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Bır ayda cıkması gayet normal
Negatıf pozıtıfe gore bakılıyor benım bıldım mesela smear verdıgım bır keresındede hucre degısıklınyazıyordu dıyer smearda yazıyordu

Nazarbincuk bu ayni smaere benziyor alim sekli ama alinan suruntuyu bir sivinin icine koyuyorlar varsa hpv o sivida yasiyor o yuzden simdi bu yaptiklari dna ya bakiyorlar bu rda cok detayli inceliyorlar hpv var mi yokmi varsa tipi ne yoksa zaten negatif cikiyor birde mantar varmi o birsuru trikomanas vajinit gibi hastaliklar var bunlar var mi a tipik var mi gibi gibi bunlara da bakiliyor benim bildigim tabi bazi hpv dna larda ise sadece suruntude zararli tip hpv var mi yok mu ona bakiyorlar mesela benimki oyleydi 15 tane tipe baktilar 3 kume halinde taramislar ve negatif tabi ve senelik rutin kontrol uygundur yaziyordu benim kinde ve diger mantar vs vs onlarda yoktu sukur oyle bebegim saglicakla olsun gidip smaer aldiracagim bende ve bu arada yesil yurt devlet hastabesinde bedavaya butun tiplere bakiyorlarmis gerci aramistim tel. De oyle demislerdi tekrar gidip dogumdan sonra baktirsam mi merak ediyorum ve syrica korkuyorumda ve negatif cikanlar pozitif cikarsa diye

Bır ayda cıkması gayet normal
Negatıf pozıtıfe gore bakılıyor benım bıldım mesela smear verdıgım bır keresındede hucre degısıklınyazıyordu dıyer smearda yazıyordu

helin pozitif çıkarsa da tipine mi bakıyolar pozitif olsuğu belli zaten siğil çıktı ben tipini öğrenmek istiyorum

canım öyle bakıyoruz diyolar da ben ege üniv gittim smear sonucu ascus, cin 1 vs çıkanlara hpv dna bakıyoruz senin temiz bakmaya gerek yok deyip salladılar. ben de şifada verdim bakalım 110 tl internet sitelerinde 21 tipe bakılıyo diyo ama ne kadar doğru bilmiyorum tabiki. aynı anda smear de aldılar zaten o da 25 tl o 2 hafta sonra çıkıyomuş sonucu hpv dna 1 ay sonra

Nazarboncuk neden tekrar smaer aldilar bu hpv dna da zaten smaerede bakiliyor cok garip sirf para icin zaten smaeren gelismis hsli bu hpv dna 21 tip iyi ama dedigim gibi yesilyurt 100 kusur tipe bakiyormus

helin sabah ilk işim hemen o ilacı almak olcak.keşke ilk söylediginde alsaydım ya ama ha bugün ha yarın diye bekledim işte.gün geçtikçe benim zararıma çünki.şiddetli kaşıntım var anlatamam tabi bu süre içinde bi tane daha çıktı küçük bi siil.birde okuduklarımdan anlamadıgım bi şey var.bu smeer testinde hepsinin yazmasımı gerekiyo arkadaşlar.benimkine baktım sadece sitomorfolojik bulgular enfeksiyon ile uyumludur yazıyor.

bende ege ünv.gidiyorum tedavi için.bu testi ayriyeten bi sorayım ben dr uma.bakalım ne dicek.

kızlar günaydın dün iki tanıdık doktoru aradım il dışından biri ankara da üniversite hastanesinde diğeri akdeniz üniversitesi hastanesinde kadın doğum uzmanı ikisi de takip dedi bir yerden daha haber bekliyorum. ben de takipe karar verdim gibi 3 ay sonra da başka doktorla devam edeceğim

Neyse uzulme gec olsun guc olmasın ( nenem dıyo keske deme seytan sevınır)
Yanı en azından sırkeyı denesen ya gıdene kadar ben yıllardır banyoda genıtal bolgemı sırkeylenyıkayıp genıtal temızleme jelıyle yıkıyorm
Smaer testınde her sey yazmıyor. Doktorun dna yapsın alınan. Parcaya

Zaten cıkan sonuc vajınanda ve ıdrar yollarında enfeksıyon var yanlıs bılmıyosam
Ada cayı ıcıomusun. Buyuk ıhtımal akıntın devam edıyor olmalı pamuklu ıc camasırı gıy hep hava alsın o bolge

Cok mantıklı bır karar vermısssın aman arkadasım ılac kullanırken bıle 3 kere dusuncen kıiiiiiii o doktor nası senı bılıncsızce bıcak altına yatırıyor
Bu surede kendıne cok ıyı bak
Ası olmanızı onerırım muhakkak

beslenmeme dikkat etmeye başladım sabah akşam bi tatlı kaşığı zerdeçal bal yiyorum akşam bi tatlı kaşığı çörek otu bal yiyorum.her gün 1 bardak havuç suyu 1 bardak domates suyu içiyorum bol meyve tüketiyorum ceviz badem siyah üzüm fındık yiyorum başka önerin var mı? propolisi nerden alayım karar veremedim aşıyı araştırayım şimdi de

canım enfeksiyon hpvle alakalı değil enfeksiyon için doktor antibiyotik veriyo geçiyo ilaç vermesi lazım doktorun

Bak oncelıkle sunu unutma seker ve yag en az sevıyede tuket

Bunların hepsını ıkı saat arayla yapppppppppp cunku bobreklerını ıflas ettırısrsın Domates suyu fıla. Degıl zaten
C cıtamını tuket. B12 !!!!!!!
Cevız badem uzum vs sayılı tuket 10 taneyı gecırme
Propolıs kg 1000 tl ben 100 gr 100 tl aldım 100 gr polen tozu gunes gormeyen bı yerdensaklıyosun vs ama aktardan h hangı hazır macunnnnnnnnn al !!!!!!!!!! Hazır macunlarım fıyatı da cok etkılıdır
Bak bu propolıs resme tıkla hepsını karıstırıp gunes gormeyen bı yerde saklayıp folya kagıtla saklıyorsun ve sadece tahta kasıkla yıyosunu

Bu macun 130 tl cıvarı

Bbunşarda aktardan aldıgım hazır macunlar
bu hazır macunda 20 tl hanı 20 tl macunda cok guzel 20 cesıt bıtkımvar ıcınde

canım enfeksiyon hpvle alakalı değil enfeksiyon için doktor antibiyotik veriyo geçiyo ilaç vermesi lazım doktorun

Bende sıgıl varken doktorum ılac fıtıl verdı tek kullanımlık rahatlarsın dıye zaten koter sonrası çesme gıbı akıyordu kııııı gunde 3 kere cmasır deyıstırıyordum

domates ve havuç suyunu bi doktordan duydum rahim ağzı hücreleri için iyi diye aktara çıkacağım hafta sonu hallederim heralde.çalıştığım için 2 saat arayla tüketmek zor oluyor. sabah domates suyu akşam havuç suyu içiyorum gün içinde de meyvelerimi yiyorum.

kızlar cin 1 de herkeste siğil çıkıyor mu ben de yok ama çıkma süresi mi var

kızlar cin 1 de herkeste siğil çıkıyor mu ben de yok ama çıkma süresi mi var

yok canım herkeste siğil çıkacaka diye bişey yok...çıkmayabilir de sen de...bünye ile alakalı...bu hastalık garip 1 hastalık bağışıklık sistemi ile alakalı olduğundan herkeste farklı seyrediyo

sana bebeği ertele felan dedi mi doktor canım

Son düzenleme:

yok öyle bi şey demedi hatta biyopsi yapmadan da dedik biz korunmadan ilişkiye girdik varsa bebek bi şey olur mu diye sorun olmaz dedi

Merhaba, 1. Kür cervarix i oldum şimdi 2. Kürü olacağım acaba saglik ocagi aşı yapar mi? Aile hekimimi aradim hic yapmadik ama yapariz dedi. Saglik ocaginda yaptiran var mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…