canım ben hastaneye gidiyorum orda muayene ediyo kendisi beni.yani özel bi ücret falan vermiyorum ama herşeyimle kendi ilgileniyo benimde dr um prof.dr mert kazandı.hpv dna isticem bakalım ne dicek.
sen tanıyosun heralde hocayı çünkü hastanede muayene yapan prof henüz görmedim canım hep asistanlar bakıyo
sen tanıyosun heralde hocayı çünkü hastanede muayene yapan prof henüz görmedim canım hep asistanlar bakıyo
canım daha önce yazdıklarımı okumadın sanırım.hoca eşimin arkadaşı.bırak asistanı doktorun bile görmesine müsade etmez kendi ilgilenir benle.istediğim zamanda ararım bi sorun olunca.
Helin sen uzun zamandir bu forumdasin sana birsey soracagim cevrende arkafaslarin olsun yada bu forumdan cok oncelerden olsun tanidigin ve hala konustugun bu hpv yi gecirip atlatmis ve uzun zamandir cikmayan smaer testleri temiz cikan tanidiklarin var mi? Varsa bi anlatirmisin
Peki bebegi olan arkadasinda hamileyken sigil cikmis mi ? Bide bu bahsettiklerin kisilerde ne kadar zamandir cikmiyor ?
canım daha önce yazdıklarımı okumadın sanırım.hoca eşimin arkadaşı.bırak asistanı doktorun bile görmesine müsade etmez kendi ilgilenir benle.istediğim zamanda ararım bi sorun olunca.
Nasıl oldun n zaman gıtceksınndoktora
Nasıl oldun n zaman gıtceksınndoktora
canım hala adet olamadım.hayret ettim yani.yarın sabah gidiyorum kontrol etcek yumurtaları bakcak niye olmadı diye.sonucu yazarım gelince sana.
kızlar merhaba,
iki haftadır vajinamın kenarları çok kaşınıyordu. regl olduğumda genelde olur diye pek aldırış etmedim. reglim bitti ama kaşıntım devam ediyor. dün bi kontrol edeyim dedim kenarlarda böyle çok küçük küçük incecik zayıf et benleri var. dün geceden beri ağlıyorum, uyuyamadım. yurtdışında öğrenciyim ve burada konuşulan dili bilmiyorum. doktora gideceğim yarın sabah. tek umudum doktorun ingilizce biliyor olması. bahsettiğiniz ilaçları da, çörekotunu da bulamıyorum. burda doğru düzgün yemek de yiyemiyorum çok beter durumdayım. böyle küçük küçük incecik ama çok kaşınan zayıf et beni şeklinde bu siğilleri geçirmiş olan var mı? Destek ve morale çok ihtiyacım var.
kızlar merhaba,
iki haftadır vajinamın kenarları çok kaşınıyordu. regl olduğumda genelde olur diye pek aldırış etmedim. reglim bitti ama kaşıntım devam ediyor. dün bi kontrol edeyim dedim kenarlarda böyle çok küçük küçük incecik zayıf et benleri var. dün geceden beri ağlıyorum, uyuyamadım. yurtdışında öğrenciyim ve burada konuşulan dili bilmiyorum. doktora gideceğim yarın sabah. tek umudum doktorun ingilizce biliyor olması. bahsettiğiniz ilaçları da, çörekotunu da bulamıyorum. burda doğru düzgün yemek de yiyemiyorum çok beter durumdayım. böyle küçük küçük incecik ama çok kaşınan zayıf et beni şeklinde bu siğilleri geçirmiş olan var mı? Destek ve morale çok ihtiyacım var.
kızlar merhaba,
canım geçmiş olsun...kaşıntıdan sonra tahriş olduğu için o tip kabarcıklar olur..hemen kendini üzme...doktora gitmeden belli olmaz.belki mantar olmuş olabilirsin.bağışıklığını eczaneden alabileceğin vitaminlerlede yükseltebilirsin...bol meyve ye.hijyene dikkat et.yeşil çay iç.elma sirkesini yap .o bölgeyi kaplıycak büyüklükte pamuga bolca sirke dök ve bekletebildiğin kadar beklet...ilk zamanlar zorlanabilirsin ama kesinlikle zamanla alışıyosun bunu düzenli yap...ama biran önce doktora git hiç zaman kaybetme
benimkide kaşıntıyla başladı malesef.umarım bu işten anlayan bi doktor bulursun.bazıları önceden teşhis edemiyormuş.bu forumda okumuştum daha önce.eğer hpv varsa önce onu tedavi ettirmelisin yoksa ek gıdalar tek başına fayda sağlamaz.
Nerede oldugunu bılemıyorum ama yurt dısındakı doktorlar daha bılgılıdır ısallah kı oyle tahmın edıyorm hemen eger sıgıl ıse koter yaptırmak ıstedıgını soyle
Sonrasında ıse asını olmalısın bırnust tıpe yukselmesı ıcın
Agda yapmmaaa sakın eldıven yada tek kullanımlık jılet makasla al o bolgeyı
Yogun c vıtamını ve bı tane ek vıtamınnhap kullan
Yaglı sekerlı tuketme cok yogun
Her gun portakal suyu ıc
Ilıskıde korun sıgıl varken de 3 5 ay gbı bekarsan
Ortak kullanım alanlarını havuz hamam wc kullanma oturaklı
şuan mahvolmuş durumdayım helin.bugün kontrolüm var diye tüy dökücü krem kullandım dün.oda silleri mahvetti resmen pişirdi diyebilirim.şuanda tuvalete bile gidemiyorum çok kötü sızlıyo ki doktor bugün oraya o aleti sokup yumurtalarıma bakıcaktı.yarına erteledim randevuyu.inşallah yarına kadar düzelir biraz.moralim çok bozuk((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?