Joselisa bu sana nasil bulasti sevgilinden mi yoksa tuvaletten mi bulasti
büyük ihtimalle sevgilimden bulaştı, korunmayı hiç ihmal etmiyorum normalde ama bi kere ihmal ettim başıma gelenlere bak. onun da başına ekşidim durdum kaç gündür. bi ara tribi abartıp senin yüzünden çocuğum olmayacak dedim bi de çok kızdı o da konuşmuyo benle şimdi :/
Ebruli 26 tuy dokucu krem kullanilir mi ya bazi ciltler cok hassas herkesin her dedigini yapma herkes ayni degil her vucut farkli reaksiyon gosterir sirke birine iyi gelir birine gelmez tuy dokucu kremde ayni heleki sigil varken asla jilette ayni sekilde kullanma bence en risksiz olan ameliyat eldiveni ile bakarak sigile zarar vermeden tek tek tuyleri koparmak baska hic bir sey yapma ve dr unu dinle derim ben tuy dokucu kremin tagris yapma gucu cok fazla ve dr gittiginde sigillerinden bir kacini aldirip patolojiye gondert kesinlikle hem sigil mi degil mi kesin ogrenirsin hemde tipini ogrenirsin bunu unut ma
valla ben de siğili ilk fark ettiğimde çok temiz değildim ama birşey olur diye korktum öylece gittim doktora ne yapayım en fazla doktor ne pis kız demiştir ama benim sağlığımdan önemli değil yani o şekilde dondurdu benimkini sonra da iyileşene kadar hiç bişey yapmadım .....
keşke almadan öylece gitseydin sende...
zaten yumurta takibi yaptırıyosan ultroson ile bakıyor doktor üstüne de bez ile örtüyorlar yani kıl felan fazla görmezdi doktor..yani üstün örtülü oluyo alttan alet sokuyor kıl görülecek bir durum yok
aynı şeyi ben de ayrıldığım sevgilime yaptım. hiç pişman değilim. çünkü o sırada siğilleri farketmeme rağmen ne olduğunu tam anlıyamadım ve safça sorduğumda ise sünnetten sonra oldu oynadım dağıldı falan gibi salak salak yalanlar uydurmuştu. barışmak için tekrar facebooktan ordan burdan mesajlar göndğeriyor üzgün aşık rolünde. ben de açtım ağzımı yumdum gözümü. kendinin ne halt yediği belli değil orda burda nerde akşam burda saba...h ben 27 yaşındayım bugüne kadar böyle birşey yapmamışım 1 kez oldu o da başıma ne haller getirdi.erkekler kendileri temiz mi de temiz kız arıyor...onu asla affetmeyeceğim bana karşı dürüst olmadığı için sürüm sürüm sürünür inşallah....
ya kızlar bide şimdi ben bu ağda olayını çok takıyorum kafama.daha önce başka bi yöntem kullanmadım çünki.şuandada çok rahatsızım tüy dökücü kullandığım için.napıcam ben bundan sonra.sizce operasyondan sonra iyileşince kendi ağdamı kendim yapsam yinede sakıncalı olurmu bi akıl verin bu konuda bana.
lazer epilasyon yaptır kurtul. ben Allahtan lazere başlamıştım 1 yıl önce, genital bölgemde kıl çocuk tüyü kadar azaldı, dr.a giderken kısaltıyorum okadar.
eğer bunu bilerek bulaştırdıysa sana dediğin gibi sürünsün inşallah.bu erkekler ne biçim varlıklar ya.kendileri her haltı yerler sonra temiz olmayan namuslu olmayan bizler oluruz.kadınların bu çilesi hiç bitmeyecek bu ülkede.[/Q
canım onu ailemle tanıştırdım, herşey güzel gidiyordu nişanlanacaktık. buna bi haller oldu beni kaybetme korkusundan mıdır garantileme çabasından mıdır tutturdu benim ol benim ol, beraber olalım kadınım ol bilmem ne. ben 27 yaşındayım bu yaşıma kadar erkek arkadaşım bile yoktu doğru dürüst. flörtöz biri de değilimdir, ağlaya zırlaya beni evine çağırdı kaç sefer en son gittiğimde de beraber olmaya teşebbüs etti. buna izin vermedim ama sürtünmeden geçmiş virüsbeni bu davranışları çok yıprattı ayrıldım. aileme bile doğru dürüst bi açıklama yapamadım. tanıştıran kişi bile hala ben suçluymuşum onu yarı yolda bırakmışım gibi tavır yapıyor. olanları bir ben bir de allah bilir tabi Allahım günahımı affettsin insan ne oldum değil ne olacağım demeliymiş gerçekten
eğer bunu bilerek bulaştırdıysa sana dediğin gibi sürünsün inşallah.bu erkekler ne biçim varlıklar ya.kendileri her haltı yerler sonra temiz olmayan namuslu olmayan bizler oluruz.kadınların bu çilesi hiç bitmeyecek bu ülkede.[/Q
canım onu ailemle tanıştırdım, herşey güzel gidiyordu nişanlanacaktık. buna bi haller oldu beni kaybetme korkusundan mıdır garantileme çabasından mıdır tutturdu benim ol benim ol, beraber olalım kadınım ol bilmem ne. ben 27 yaşındayım bu yaşıma kadar erkek arkadaşım bile yoktu doğru dürüst. flörtöz biri de değilimdir, ağlaya zırlaya beni evine çağırdı kaç sefer en son gittiğimde de beraber olmaya teşebbüs etti. buna izin vermedim ama sürtünmeden geçmiş virüsbeni bu davranışları çok yıprattı ayrıldım. aileme bile doğru dürüst bi açıklama yapamadım. tanıştıran kişi bile hala ben suçluymuşum onu yarı yolda bırakmışım gibi tavır yapıyor. olanları bir ben bir de allah bilir tabi Allahım günahımı affettsin insan ne oldum değil ne olacağım demeliymiş gerçekten
bence garantileme çabası oluşmuş o kişide.belkide kişiliği farklı biriydi sana başka bi yüzünü gösterdi sende bekaret konusuna önem veren biriysen sana istediği gibi davranabileceğini düşünmüş olmalı bu sayede.zaten seni istemediğin bişeye zorlaması çok yanlış.seni gerçekten seven biri olsaydı o kişi saygı duyar beklerdi diye düşünüyorum.sen en iyisini yapmışsın bence.üzülme bu hastalığı atlatıp hayatına çok güzel bi şekilde devam edeceksin.daha 27 yaşındasın elbet seveceğin senide gerçekten seven biri çıkacak karşına.
bence garantileme çabası oluşmuş o kişide.belkide kişiliği farklı biriydi sana başka bi yüzünü gösterdi sende bekaret konusuna önem veren biriysen sana istediği gibi davranabileceğini düşünmüş olmalı bu sayede.zaten seni istemediğin bişeye zorlaması çok yanlış.seni gerçekten seven biri olsaydı o kişi saygı duyar beklerdi diye düşünüyorum.sen en iyisini yapmışsın bence.üzülme bu hastalığı atlatıp hayatına çok güzel bi şekilde devam edeceksin.daha 27 yaşındasın elbet seveceğin senide gerçekten seven biri çıkacak karşına.
sabah sabah yazdıkların çok moral oldu. çok teşekkür ederim.... inşallah hepimiz bu hastalığı atlatıp hayatımıza devam ederiz....
şuan mahvolmuş durumdayım helin.bugün kontrolüm var diye tüy dökücü krem kullandım dün.oda silleri mahvetti resmen pişirdi diyebilirim.şuanda tuvalete bile gidemiyorum çok kötü sızlıyo ki doktor bugün oraya o aleti sokup yumurtalarıma bakıcaktı.yarına erteledim randevuyu.inşallah yarına kadar düzelir biraz.moralim çok bozuk((
ya kızlar bide şimdi ben bu ağda olayını çok takıyorum kafama.daha önce başka bi yöntem kullanmadım çünki.şuandada çok rahatsızım tüy dökücü kullandığım için.napıcam ben bundan sonra.sizce operasyondan sonra iyileşince kendi ağdamı kendim yapsam yinede sakıncalı olurmu bi akıl verin bu konuda bana.
ben de öyle düşündüm başka bi doktora gideem doktora da dedim zaten hemen ameliyat önermiyorlarmış kontrole çağırıyolarmış diye o da 3 ay sonra tekrar gel o zaman dedi ama ben leep öneriyorum dedi
canım ya benim dr tanıdık ya ne biliyim işte öle pis gitmek istemedim.ben yumurta takibi yaptırmıyorum normalde ama nasıl olduğunu biliyorum daha önce tüp bebek denemiştik.şimdi operasyon için adet olmayı bekliyorum ya olamıyorum günlerdir onun için bakıcak yumurtalara niye olmadı diye.hem bu esnada sillerede bakar bidaha herhalde diye temiz olayım demiştim.şaştım bende napıcamı.
Niçin leep amelyat gerektiğini anlamadım? En kötü olasılda bile çouk istemi göz önüne alınmalı. Bilgiler yetersiz. Kolposkopi biopsi sonuçları ve ultrason bulguları yok. Doktorum bunu dedı fızyo ya ankaraya gelıcekse takıp edelım yada baska bır doktora gıtsın dedı oda bunsekılde dedı
Merhaba, 1. Kür cervarix i oldum şimdi 2. Kürü olacağım acaba saglik ocagi aşı yapar mi? Aile hekimimi aradim hic yapmadik ama yapariz dedi. Saglik ocaginda yaptiran var mi?
ilk önce geçmiş olsun. sağlık ocağında iğneyi yaparlar ama sen aşını eczaneden kendin alıyorsun sanırım. içindeki kullanma kılavuzunu oku. ona göre yaptır. ben dun 2. asımı oldum. gardasil. sol kolun ustune yaptı doktor. yani kas içine yapılması gerekli. damardan değil kesinlikle. doktoruna gotur asını oda yapar zate. saglık ocağındakide yapar bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?