Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Joselisa bu sana nasil bulasti sevgilinden mi yoksa tuvaletten mi bulasti

büyük ihtimalle sevgilimden bulaştı, korunmayı hiç ihmal etmiyorum normalde ama bi kere ihmal ettim başıma gelenlere bak. onun da başına ekşidim durdum kaç gündür. bi ara tribi abartıp senin yüzünden çocuğum olmayacak dedim bi de çok kızdı o da konuşmuyo benle şimdi :/

aynı şeyi ben de ayrıldığım sevgilime yaptım. hiç pişman değilim. çünkü o sırada siğilleri farketmeme rağmen ne olduğunu tam anlıyamadım ve safça sorduğumda ise sünnetten sonra oldu oynadım dağıldı falan gibi salak salak yalanlar uydurmuştu. barışmak için tekrar facebooktan ordan burdan mesajlar göndğeriyor üzgün aşık rolünde. ben de açtım ağzımı yumdum gözümü. kendinin ne halt yediği belli değil orda burda nerde akşam burda saba...h ben 27 yaşındayım bugüne kadar böyle birşey yapmamışım 1 kez oldu o da başıma ne haller getirdi.erkekler kendileri temiz mi de temiz kız arıyor...onu asla affetmeyeceğim bana karşı dürüst olmadığı için sürüm sürüm sürünür inşallah....

haklısın canım ya ama kafa işte neyapacağımı şaşırmış durumdayım.ben daha önce hep ağdaya gidiyordum kendi acıya dayanıklıyımdır ama kendi canımı kendim yakamıyorum yani eldivenle koparamamki.bendekiler kesin siil ayrıca doktor teşhis etti zaten ama alınınca tabiki patalojiye göndertcem.

canım ya benim dr tanıdık ya ne biliyim işte öle pis gitmek istemedim.ben yumurta takibi yaptırmıyorum normalde ama nasıl olduğunu biliyorum daha önce tüp bebek denemiştik.şimdi operasyon için adet olmayı bekliyorum ya olamıyorum günlerdir onun için bakıcak yumurtalara niye olmadı diye.hem bu esnada sillerede bakar bidaha herhalde diye temiz olayım demiştim.şaştım bende napıcamı.

eğer bunu bilerek bulaştırdıysa sana dediğin gibi sürünsün inşallah.bu erkekler ne biçim varlıklar ya.kendileri her haltı yerler sonra temiz olmayan namuslu olmayan bizler oluruz.kadınların bu çilesi hiç bitmeyecek bu ülkede.

ya kızlar bide şimdi ben bu ağda olayını çok takıyorum kafama.daha önce başka bi yöntem kullanmadım çünki.şuandada çok rahatsızım tüy dökücü kullandığım için.napıcam ben bundan sonra.sizce operasyondan sonra iyileşince kendi ağdamı kendim yapsam yinede sakıncalı olurmu bi akıl verin bu konuda bana.

lazer epilasyon yaptır kurtul. ben Allahtan lazere başlamıştım 1 yıl önce, genital bölgemde kıl çocuk tüyü kadar azaldı, dr.a giderken kısaltıyorum okadar.

lazer epilasyon yaptır kurtul. ben Allahtan lazere başlamıştım 1 yıl önce, genital bölgemde kıl çocuk tüyü kadar azaldı, dr.a giderken kısaltıyorum okadar.

canım ona şimdi başlayamam şu durumda yazın yada seneye kış başladığında düşünüyorum zaten.ozaman eşimin işleri açılıyo maddi açıdanda sorun olmaz.hatta ben toptan anlaşıp hepsinden kurtulmak istiyorum bacak koltuk altı falan.oyüzden beklicem birazdaha.ama ozamana kadar ne yapıcam onu bilmiyorum işte.

af edersin canım maddi yönünü düşünmemiştim. ben toptan ödemiştim o yüzden Allahtan şu an bi de onun yükü yok üzerimde. hmm ne yapabileceğini düşenelim. ağda yasak, jilet yasak, tüy dökücü krem tahriş yapıyor o da yok, bu durumda tek çare makasla çıktıkça boyunu kısaltmak canım. çok temiz bi yöntem değil ama ne yapalım bi müddet idare ediver.... ya da dikkatli bi şekilde pudralı eldiven giyip çekersin tüyleri tek tek bu biraz daha temiz olabilir...

Ebru agda yapma sansın yok zaten
Ya tek kulalnımlık jıletle alıcaksın sıgle deydırmeden
Ya eldıvenle cekıceksınn
Yada tug dokucu krem baska alternetıfınn yokkİ

Benım arkadasım koter sonrası ası oldu yaraları ıglesınce hemen lazer yaptırdı Hatta bana dedıkı ıykı koter sonrası gıtmısım yaralarım ıylesınce dedı sankı sıgıllerın kaybolması ılerkı donemde ıkıncı mudale oldu artık cıkıcanı sanmıyorum dedı cıkmadı ıste bende yenınlazere basladım. Bıdaha

ben de öyle düşündüm başka bi doktora gideem doktora da dedim zaten hemen ameliyat önermiyorlarmış kontrole çağırıyolarmış diye o da 3 ay sonra tekrar gel o zaman dedi ama ben leep öneriyorum dedi

Niçin leep amelyat gerektiğini anlamadım? En kötü olasılda bile çocuk istemi göz önüne alınmalı. Bilgiler yetersiz. Kolposkopi biopsi sonuçları ve ultrason bulguları yok. Doktorum bunu dedı fızyo ya ankaraya gelıcekse takıp edelım yada baska bır doktora gıtsın dedı oda bunsekılde dedı

senin çocuğun var mı canım yoksa tutmadı mı tüp bebek

benim sana gönderdiğim sonuç biyopsi sonuçlarıydı eline ulaştı demi onlar? kolposkopi sonucu vermedi anlamadım.ben zaten o doktoru bıraktım. 3 ay sonra tıp fakültesine gideceğim.bu ara bağışıklık için uğraşıyorum bakalım çok sağol arkadaşım.

Merhaba, 1. Kür cervarix i oldum şimdi 2. Kürü olacağım acaba saglik ocagi aşı yapar mi? Aile hekimimi aradim hic yapmadik ama yapariz dedi. Saglik ocaginda yaptiran var mi?

ilk önce geçmiş olsun. sağlık ocağında iğneyi yaparlar ama sen aşını eczaneden kendin alıyorsun sanırım. içindeki kullanma kılavuzunu oku. ona göre yaptır. ben dun 2. asımı oldum. gardasil. sol kolun ustune yaptı doktor. yani kas içine yapılması gerekli. damardan değil kesinlikle. doktoruna gotur asını oda yapar zate. saglık ocağındakide yapar bence

ben hamile kalmaya çalıştığım için aşı olamıyorum maalesef. 2-3 doktora sordum hiç birisi önermiyor. ancak doğumdan sonra. ya aşıyı ya gebelik planlarını erteleyeceksin dediler ki aşı olacaksam 1 yıl civarı en az 9 ay ertelemem gerekiyor gebeliği 31 yaşında olduğum için erteleme lüksüm yok maalesef inşallah fazla beklemeden hamile kalabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…