valla ben de anlamadım nasıl girecek. zarın geniş ve ince yapılı zaten birleşmede çok az kanar dedi. yaşlı başlı tecrübeli bi doktora benziyordu ama çok mu önemli bekaret boşver filan diyince biraz huylandım. olası bi aksilikte de bir de o konuyla uğraşmak istemiyorum zaten çok yıprandım. smear alırsa tipini ve hücre değişimi yapıp yapmadığını öğrenebilcem. peki yaptı diyelim leep vs müdahaleler için yine duhul gerekecek. öff bilmiyorum ya kafam çok karışık, hemen birini kandırıp evleniyim bari :))
kızlar muayene oldum bugün.hani daha önce kist olduğu için doğum kontrol hapı kullanıyodum demiştim şimdi bu hastalık çıkınca bırakmıştım bıraktığım için kist büyümüş oyüzdende adet olamıyorum.adet söktürücü ilaç verdi sabah başlıycam.siilleri sordum neden koter değilde çıkarma yapıcanı.iki tane büyük var onları çıkarıcam daha iyi olcak geri kalanına koter yapıcam zaten dedi.iyileştikten sonrada kistin tedavisine bakıcam artık dedi.sanki herşey her türlü olumsuzluk beni buluyor moralim çok bozuk.
helin zaten tüy dökücü sürdüm ama sürdüğümle yıkamam bir oldu resmen mahvetti siillerimi.sanırım siiller ordayken bu mümkün olmayacak.dikkatli bi şekilde jiletle aldım geri kalanını ama oda zorla ya siilleri kessem ne olacak.eldiven kullanamıyorum daha önce denedim çekemiyorum kendim.
Bendede var 4 sene yasmın kullandım bu hafta adetın 3 gunu. Sogan kurune baslıcam. Kullanan herkesın kıstı kuculmus :) ısallah benımde kuculur
Bence senınn erkek arkadasının kendısınden haberı yok gbıme gelıyor Ucuk fılan dırenc dusunce cıkması korrkuyla cıkması normal sen sımdı persembeyı bekle bakalm durumun ne bıde sıgıl de yara olmazkı
Kızlar ben bazı yazılarda şunu okudum doktorun da dediğine göre , eğer genital siğil varsa rahim kanserine dönüşmeyen cinsten olan HPV virüsüymüş ? Veya düşük riskli olan
gruba giriyormuş ? Bunu kesin olarak bilen var mı ? Bir ay kadar önce bende de çıktı da şu an korkuyorum. Önce küçüktü sadece bir yerde şimdi bi kaç yerde daha oluşmuş
Off nerden bu ki bu dert bizi ..Bi de o arada doktorum bende daha önce 3.5 cm olan miyomumun 4.5-5.5 cm olarak büyüdüğünü söyledi. 7 cm olunca durdurulmazmış daha
orda almak gerekmiş kapalı ameliyatla. Hem korktm hem canım sıkıldı. Bikaç gündür de sağ kasığımda hafif sancı var acaba miyom sancı da yapar mı yoksa psikolojik mi oldu anlamadım artk..
Bu konuda bilgi sahibi olan veya yaşamış arkadaşlar , ablalar fikirlerini paylaşırsa çok sevinirim :26:
bence de yok da. vajinal uçuk olması da çok kötü bir şey. sürekli tekrarlıyormuş off off.. internetten baktım biraz siğilden öte uçuk sanırım bumacromiror complex 500 mg kullanıyorum 2. günümdeyim henüz bi etkisini göremedim.
Kızlar ben bazı yazılarda şunu okudum doktorun da dediğine göre , eğer genital siğil varsa rahim kanserine dönüşmeyen cinsten olan HPV virüsüymüş ? Veya düşük riskli olan
gruba giriyormuş ? Bunu kesin olarak bilen var mı ? Bir ay kadar önce bende de çıktı da şu an korkuyorum. Önce küçüktü sadece bir yerde şimdi bi kaç yerde daha oluşmuş
Off nerden bu ki bu dert bizi ..Bi de o arada doktorum bende daha önce 3.5 cm olan miyomumun 4.5-5.5 cm olarak büyüdüğünü söyledi. 7 cm olunca durdurulmazmış daha
orda almak gerekmiş kapalı ameliyatla. Hem korktm hem canım sıkıldı. Bikaç gündür de sağ kasığımda hafif sancı var acaba miyom sancı da yapar mı yoksa psikolojik mi oldu anlamadım artk..
Bu konuda bilgi sahibi olan veya yaşamış arkadaşlar , ablalar fikirlerini paylaşırsa çok sevinirim :26:
eğer sendeki uçuksa helin yardımcı olabilir bu konuda çünkü o daha önce vajinal uçuk geçirmiş.hem uçuk sulu oluyo sende öyle bişeymi var tam olarak nasıl bişey.ilacı kullanmaya devam et hemen iki günde etki bekleme.doktorun bana verdiği adet söktürücü bile bi haftada anca işe yarayacakmış düşün artık yani.
geçmiş olsun öncelikle....canım yok öle bişey....benim ilk gittiğim doktorda öle demişti..ama ben tipleme testini ısrarla yaptırdım.bende 3 tip birden çıktı....6,11,16...kiiiii tip 16 en azgın olanı...bu hastalık yüzünden benim rahmim alındı.siğillerinizi hiç ama hiç zaman kaybetmeden yaktırın..en önemlisi bağışıklığınızı yükseltin,bundan sonrada ömrünüzün sonuna kadar sık sık smear aldırın.veeeeee siğil olsada olmasada elma sirkesini belli aralıklarla yapın.
canım haklısın moralimizi yüksek tutmamız gerekiyor ama elimde deil inan.herzaman şükür edeiyorum ben zaten ama şu 7 senedir yaşadıklarım beni çok yordu.önce çocuğumuzun olmaması bisürü ilaçlar iğneler takvim uygulamaları.sonra tüp bebeğe karar verdik özel hastanede fsh çok yüksek dendi erken menepoz tehlikesi apar topar tüp bebek o süreç zaten çok zor.tutmayınca özeli bıraktık mert beyle devam ettik.oda yapılan tahlillerde fsh normal korkutmuşlar sizi dedi herşey normal eşimde sperm hareketsizliği vardı aşılama yapalım dedi ilaçları aldık hazırladık tam yapılcak bu seferde kist çıktı ertelendi.ilaçlar dolapta duruyo ben bi senedir dogum kontrol ilacı kullanıyorum.şimdi kist baya yok olmuştu herşey yolundayken aşılama yapılcakken bu seferde hpv.ondan kurtulmayı beklerken bu sefer kist tekrar büyümüş.şimdi ben bu halde olmayımda kim olsun.herşeyin beni bulduğunu düşünmekte haksızmıyım ben.yaşım daha 28 tüm bu yaşadıklarımdan sonra kendimi 40 hissediyorum inan.
Yıllardır bende bır sey yok cok sukur acaba sıgıl yokken hpv baska bırıne bulasırmı cok merak edıyorm
merhaba arkadaslar daha sonrasında fark ettım kucuk kucuk siğiller cıktı o bolgemde dr gıttım yaktırdım gecmedı bellı dure kayboluyor ama yıne cıkıyor bagısıklık sistemmini zayıflatıyormus yaklasık bır senedr yaktıryodum ama gerı cıkıyordu en sonunda kurtuldum bitkisel besin tuketerek ozel karısımı var onu sabahları ac karna ıcıyorum suan cok ıyıyım
Benım merak ettım bende sıgıl yok ya acaba yokken de gecen bırseymı onu dusunuyorum
Doktorum hayır gcmez dıyor eger ben bırıne bulastırırsam cok uzulurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?