Ebruli cok sevindim senin adina hadi gozunaydin akintin nasil rengi filan doktora sorsana sigil akinti yaparmiymis birde benim bebekle ilgili dogum seklini sordun mu?
canım siil akıntı yapmazmış.akıntı iltihapla yada enfeksiyonla ilgili bişeymiş.benim akıntım beyaz renkte böyle koyu ama sulu yoğurt gibi bişey.renkli yada kokulu olursa buda enfeksiyondan kaynaklı oluyomuş.
yorumunu görünce sormak istedim.bende de ara sıra çok az beyaz tarif ettiğin gibi akıntı oluyor ama koku falan yok ..bunun sebebi nedenmiş....
yorumunu görünce sormak istedim.bende de ara sıra çok az beyaz tarif ettiğin gibi akıntı oluyor ama koku falan yok ..bunun sebebi nedenmiş....
iltihap canım.eczaneye söylersen sana bi fitil verir o geçirir hemen.bende arada bir olur fitil kullanınca geçiyor.doktorumda fitil yazdı bugün zaten.
ha bide tuvaletten sonra muhakkak kurula tuvalet kağıdıyla iç çamaşırlarını ütüle yüksek ısıda pamuklu külot tercih et.önlemiş olursun akıntı olmasını.o bölgeyi muhakkak temiz tutmalısın iç çarışını sürekli değiştirmelisin falanda dedi doktorum.
Ebruli canim cok sagol sordugun icin. Benimde senin tarif ettigin gibi bir akintim var koku yada kasinti yok ama drum normal dedi bana boyle kati degil senin dedigin gibi akip gidiyor boyle su gibi degil ama beyaz sari bir renkte
Gecen gun yine yaDim ama komse pek bi cevap vermeye gerek gormedi sanirim. Akintimin fazlaligindan dolayi canim cok sıkılıyordu. Bunun yaninda yeni sigillerden bahsetmistim cuma gunu doktora gittim bakti bakti sigile benzemiyo bunlar dedi. Ama koter degdirelim bakalim dedi. Sonra ciktim yanindan 3 hafta sonra yine gel dedi. Ertesi gun bi baktim bnm gosterdigim sigiller gayet duruyor sacma sapan yerlerimi yakmis. O yuzden ben baska bir doktor arayisina girmistim. Ankarada yasayan ve doktorundan memnun olan kisilerin yardimi lazim. Akintim bugun biraz daha iyi durumda azaldi. Ama bu yanlis koter cok sinirimi bozdu. Hacettepe veya gazi universitesine gitmeyi dusunuyorum. Buralarda bulunan tedavi olan tavsiye edebileceginiz doktor varmidir ??? Cevaplarinizi bekliyorum. Allah herkesi kurtasin ebruli gibi bu arada gercekten cok sevindim darisi buyun cekenlerin basina bi an once :)))
geçmiş olsn canım, ben de ankaradayım ama özel bi jinekologa gidiyorum, üniversite hastanesine gitmeyi tercih etmemiştim çünkü bi ona açıyorsun bi buna yok bi asistana bi uzmana bi hcaya, açıyorsun birsürü asistan geliyor bakıyr. bilmyorum yani... bikaç arkadaş zekai tahire gidiyor sanırım....
bende zekai tahire gidiyorum ama bu sekılde oldu işte... son kez pcr ve smear testlerini adam gibi bi yerde yaptırıp ozel bir doktora gitmeyi dusunuyorum bende ... ama bilemiyorum. daha 1.5 ay oldu smear için erken dedi. o gün doktor. kafam karışık ama korkunun ecele faydası yok 2. bi alternatif her zaman iyidir diye düşünüyorum. şu yaralarım bir iyileşssin galiba hacettepeye gidip testleri yeniden yaptırıcam. teşekkür ederim cevabın için...
Ebruli çook sevindim bundan kurtulmana,umarım bidaha hiç çıkmaz ve umarım bizlerde kurtuluruz en yakın zamandaslm kızlar ben geldim.evet siillerim kendiliğinden kaybolmuş.çok büyük iki tane olan vardı onlarda nerdeyse sivilce kadar kalmışlar.sağlı solluydu.bugün aldı dr um.genel anesteziyle dikişli oldu.ayıldığımda duyduğum acıyı tarif bile edemem size.ama şuan daha iyiyim evde dinleniyorum.dr umun dediği bağışıklık sistemimin güçlü olduğu için yok olmuşlar.ilk kontrol ettiğimde okadar fazlaydılarki ben yok olduklarını görünce aldara kullandın sandım dedi.alınan siil patolojiye gitti ama büyük ihtimal temiz çıkacak dedi.sirke yada herhangi bişey sürmiceksin dedi.bağışıklığını güçlü tutacaksın kendine iyi bakacaksın moral önemli dedi.antibiyotik ve vitamin verdi kan hapı.akıntım içinde ikitane değişik fitil verdi.şunuda unutma dedi senin vücudun bunu kendi yendi o kalanlarıda almasaydım kendiliğinden düşebilirlerdi ama ben aldım yinede dedi.şimdilik böyle işte.vücuttan atılabiliyomuş.önemli olan tekrar çıkmamasıymış.dilacım senin doğum olayınıda sordum tabiki.mert bey doğum anı geldiğinde detaylıca bakılıp o an karar verilmeli dedi.eğer doktoru siil olmadığına eminse normal yapabilir ama buna doktoru karar verir benim geriden bişey söylemem pek doğru olmaz dedi canım.
Ebruli çook sevindim bundan kurtulmana,umarım bidaha hiç çıkmaz ve umarım bizlerde kurtuluruz en yakın zamandaBağışıklık sistemini güçlü tutmak için düzenli olarak yediğin/içtiğin şeyler ne onu merak ettim?
benim siğilleri yaktırmamdan bu yana bir aydan fazla zaman geçti ama elime hala pütürlük geliyo.moralim bozuk.doktorum sanıyorum iyi temizleyemedi.minik minik bıraktı onlar da büyüdü.kendime çok iyi bakıyorum.bağışıklıkta bi sorun olduğunu sanmıyorum.bu konuyla ilgili nasıl bir yol izlesem şaşırdım.üni.hastanesine gideyim diye düşünüyordum yorumlara bakınca vazgeçtim.orada doçent moçent bu işlere bakmıyormuş.yani beni sallıcaklar.asistana falan vericek.onlar da nasıl olur bilmiyorum.özelde de masrafı çok, hayır onu geçtim iyice temizlese razıyım.burada birisi mikroskop gibi bi aletle bakıldı bana,iyice temizlendi demişti.acaba kimdi onu yazan arkadaş?1 ay önce falan yazılmıştı.hangi şehirde hangi doktordu acaba?bendeki pütürlükler çok minicik.ama işte o minikler iyice temizlenmeyince çıktı demekk ki bende.bana çok memnun kalan bi arkadaş doktor tavsiyesi verse.hangi şehir olsa da gidebilirim.bilmiyorum.
kızlar şunu söyleyim gerçekten bunun tek ilacı bağışık sistemini güçlü tutmakmış.benim doktorumun söylediği tek şey bu ve ek olarakta bu hastalığı kafaya takmayıp stresten uzak durmakmış.aşı olmamı istemiyo hoca.düzenli smear kontrolü yeterli olcak sende dedi.gerçekten 10 taneden fazla olan siillerimden geriye iki tane kalmış düşünün.onlarıda aldı bitti gitti.inşallah bidaha tekrarlamayacak ve rabbim herkese şifa versin.
tatlım çok sevindim gözün aydın. uzun zamandır bakamıyodum başlığa eşimin değerleri düşmüş onla uğraşıyoduk doktor doktor gezdik ameliyat olacak olmıcak diye. hpv den kurtulduk derken başka sorunlar çıkıyo allah bu günümüzü aratmasın diyoruz artık....rabbim dermansız dert vermesin....
ben de aşı olamıyorum gebelik düşündüğüm için gerçi gebe de kalamıyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?