Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

dila canım bencede sen içindeki sese güven.o bi anne içgüdüsüyle hareket edicektir.umarım herşey sorunsuz gerçekleşir.bebeğinde sende sağlıklı olursunuz.dualarım seninle.

ya inanılmaz bişey oldu.kaç gündür adetliydim diye hiç bakmamıştım.şimdi duşa girecektim bi kontrol ettim siillerim yok.kaybolmuşlar.böle bişey nasıl olabilir şok olmuş durumdayım.dila ordaysan cvp ver hemen bana.

Macun yemıyomusun ebru. Sasırmadımmmm ben wallaaaa ıcınde corek otu fılan varsa yada karısım oldugu ıcın dokuluyor olabılır doktor gene bı baksın oldumu

Son düzenleme:
Olabilir canim bir anda kaybolabilir cunku vucut bagisikkik kazanmis olabilir bu biliyorsin degisik tipleri var ve se bu tipe bagisiklik kazanmis olabilirsin yada vucut baskin geldi bastirdi bu virusu sen yinede git dr yarin sana kolposkopi ile bir baksin iyice incelesin bide dr karar versin iyice rahatlamis olursun ama cok sevindim canim bu cok iyi birsey insallah atlatacagiz hep birlikte

Ay çok sevindim senin adına ya bana da umut ışığı oldun ebruli :)) Ne yaptın acaba sorabilir miyim ? yani özel olarak bir şey uyguladn mı kendiliğinden gitmesi için ? bu macun dediğiniz ne macunu ? ben de yaklaşık 10 gündür çörekotu ezip yoğurtla karıştırıp yiyorum umarım yok eder o da. .
Bi de bu ekinezya çayı ne için içiyorsunuz ? Yine bağışıklık için mi ? Ben de yeşil çay içiyorum çünkü her gün .. Onun dışında havuç suyu veya portakal suyu içmeye çalışıyorum..

Bir de kızlar koterle falan aldıranlar, canınız yanıyor mu onu yaparken ? ve işlem sonrası hemen ayağa kalkıp işimize dönebiliyor muyuz ?

kızlar uyuduğunuzu düşünüp çıkmıştım yaaaa.inanın hala şoktayım ben.sabah gidicem tabiki dra neolur ne olmaz bi baksın.ya okadar çoklardıki nasıl kayboldular 5 günde inanamadım ben.bu bi mucize sanırım.Allahım sana şükürler olsun.kızlar yemin ediyorum eğer bana fayda ettiyse kafaya hiç takmamam etti.sanki onlar yokmuş gibi yaşadım.hele şu bi hafta bakmadım bile.tuvalette bile özellikle aramadığımdan yok olduklarını bile anca banyoda farkettim.

canım öyle çok fazla bişey yapmadım doğrusunu sölemek gerekirse.aktarlarda satılan bağışık güçlendirici macunlar var onun içine çörek otu okadar.bu arada bol portakal mandalina karışık sıkıp içtim ama böyle litrelik bardakla diyim yani okadar büyük :) bide 1 hafta önce tv de gördüm doktor söyledi bağışıklık konusunda en iyi çay ekinezyaymış.şuandada tam mevsimiymiş tazesini bulmamız için.bende hemen eşimi yollayıp aldırdım.yeşil çayı bırak ekinezya iç kesinlikle.bide şu var tabi herkesin yaptığı herkese iyi gelcek diye bişey yok.ben sirke aldım mesela doktorum kesinlikle sürmiceksin dedi.helinin doktoru tam tersini söylemiş.bu arada siillerim baya büyüktü ki doktor iki tanesini koter olmaz çıkarıcaz dikişli demişti.

Bundan sonra ısallah hıc cıkmazzzz ebru sımdııııı asınıııı muhakkak olmanı onerıyorum!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sana onerım bır sure kesınlıkle ağda yapmaman havuz vs kullanmaaaa sadece denıze gırebılırsın

Pamuklu ıc camasırı gıy hava alması lazım genıtalın
Bıdeeeee o bogeyı lazer yaptırabılırsın. Lazerdede elektırık akımı varya Hem tuy cıkmaz hemde oda vesıle olur

Yanlız bu macunu kesınlıkle bırakma bır ıkı sene bıde ada cayı yada ekınezyayı gunde ıkı bardaktan cok tuketmerrr aman haaaaa!!!!

Ayran ve yogurt tuket !!! Iltıhabı alıyor bılgın olsn

Caala arkadaşım ekinezya çayı ve çörek otu bağışıklığı güçlendiriyor ayrıca a,b,c vitaminleri ile folik asit ve çinkonunda faydası varmış.bende koterle aldırdım siğillerimi genel anestezi yaptıkları için hiç birşey duymadım uyanınca çok hafif bir yanma vardı tabi ben bursanın ilçesinde oturuyorum bursada olmuştum 1 saat otobüs yolculuğu yaptım düşün kıpırdamadan üzerine oturdum 3.günü işe gittim :))

slm arkadaşlar.bugün hastaneye gittim önce kan verdim bütün tahlillerim yapıldı hormon vs.boyuma kiloma kadar ölçtüler.öğleye kadar sonuçları falan aldım bu arada hocanın bi işi çıkmış dışarda beklemek zorunda kaldım ama bana bi oda verdiler yattım uyudum :))) sonra hoca geldi bu esnada eşim aramış onu telefonla siillerin kaybolduğunu falan söylemiş geldiğinde haberi vardı yani.asistanlarıyla birlikte muayene etti ve gerçekten siillerim yok olmuş.kendisi bile şaşırdı bişey kullanıp kullanmadığımı sordu ilaç yada krem olarak.sol tarafta baya büyük bi tane vardı ondan geriye kücücük sivilce gibi bişey kalmış onuda yarın koter yapıcak.rahim agzında vardı 3 tane falan hepsi gitmiş tamamen kaybolmuş.bi aletle açtı iyice baktı heryere.hala çok şaşkınım ben ya.Allah hepimizi kurtarsın bu hastalıktan.

helincim ben aşı konusunda doktoruma güveniyorum o ne derse onu yapmayı düşünüyorum.yarın herşeyi söliycek bundan sonra yapılması gerekenlerle ilgili.ayrıntılı olarak yarın konuşuruz dedi.ol derse hemen olurum.artık ağda yapmıycam eşimle konuştum lazere başlıycam.iç çamaşırlarına gelince zaten hepsini yenilemiştim bol miktarda hepsi pamuklu ve kaliteli.bitki çaylarıylada zaten pek aram yok o yüzden iki fincan zor içiyorum üzerine çıkamam bu sayının.iltihapla ilgilide yarın ilaç yazıcanı söyledi akıntın var onu yarın halledelim dedi.şimdilik böyle işte.portakal suyumu yudumlarken keyfimde gayet yerinde darısı herkesin başına.

Kocaman olan sıgılenden gerıye kalan mınık yerı barı sırkeyle pamukla sıl sonra yıka kurutsun bır sure sırkeyle yıka asını ol zaten buyuk ıhtımal sende tıp 6 vardı cervalıx olman daha mantıklı

Akıntıya bıtkı cayı ıyı gelıo

Ebruli cok sevindim senin adina hadi gozunaydin akintin nasil rengi filan doktora sorsana sigil akinti yaparmiymis birde benim bebekle ilgili dogum seklini sordun mu?

helin çok haklı sirke çok iyi geliyor. Helin büyük ihtimal tip 6 var demişsin nerden bu kanıya vardın arkadaşım siğiller güçsüz olup her hangi bı müdahalede bulunmadan geçtiği için mii ? kafama takıldı cevap yazar mısınnn canım ????

arkadaşım çok sevındımm senın adına inşallah bı daha hiç çıkmazz tamamıyle kurtulmuşsundur. darsı bu sorunu yaşayan herkesın başına. herkes için çok moral verici bi gelişme buu =)

kızlar nasılsınız? ebruli senin adına çok sevindim maaşallah siğillerin geçmiş, moralin de çok iyi. çok sevindim canım.... inşallah bir daha hiç çıkmaz. bu hastalığın en büyük ilacı moral... ben de bugün ilk doz gardasilimi oldum sol kolum uyuştu yapıldıktan sonra ama onun dışında abartılacak bi ağrısı ya da yakması yok aşının, mutluyum huzurluyum :)

Ebruli cok sevindim senin adina hadi gozunaydin akintin nasil rengi filan doktora sorsana sigil akinti yaparmiymis birde benim bebekle ilgili dogum seklini sordun mu?

dila merhaba,nasılsın?bebek bekliyomuşsun,formda yeni olduğumdan yavaş yavaş tanıyorum herkesi.rabbim sağlıkla,hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.yanlış anlaşılmazsa ben bu hastalığın sizlere bulaşma şeklini merak ettim.benimki çok acı olmuştu da

%90 cinsellikle bulaşıyor hatta çok daha fazla bir oran. seninki nasıl oldu anlamadım ?

Vuruldugun gunun ertesı muhakkak dınlen atesın cıkaabılır

Acıkcası bu kadar kolay kayboldugu ıcın cok mutlu oldum dırencı baskın cıktı ebrunun bendede tıp 6 vardı ılk basta 10 tane fılan 3 ayda yanlıs tedawı uygulandıgı demeyıyım ama bırı asıt verdı sur dedı bırı aldara krem bırı oluceksın dedı herkez bısıler dedı denedım en ıyı yontem koter olmam oldu dıye dusunmekteyım
Bende koalay kurtulabılırdım ama ıste olmadı ebruda da tıp 6 oldunu dusunuyorm dedım gbı

Ben 2008 den berı her banyoda dus aldıgımda genıtal bolgemı sırkeyle yıkıyorum sonra 1 dk bekletıp yıkıyorum
Pamuklu ıc camasıırrı gıyıyorum
Agdacıya gıtmıyorum bu ay lazere basladım bıde Hıııı bıde koter olduktan sonra bı arkadasım vardı yaraları ıkı ay sonra gecınce oda lazer oldu o bana lazer de cok etkı ettı dedı eletırık akımı verıyor ya

Havuza 2008 den berı hıc gırmedım bır tek denız ıste hem tuzlu su
Koter sonrası dısarı cıkarken gunluk ped ve sadece pamuklu camasır deyıstıryorum

Koter den hemen sonra bu kadr sıgılden kurtuldudamsaammmm ben eger ben ınanıyorumkı ası cok etkıledı

Doktorum hamılelıkte bı cıkarsa cıkar dedı ondada dırencınınyuksek tutarsan cıkmaz dedı
Portakal suyu. Bır bardak her gun mandalın 10 15 tane
Aktardan aldıgım macun
Bıtkı cayı ekınıezya cıvan percemı yada ada ccayı :)

Bunlar onemlı yanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…