Hel-in sezeryani dusunuyorum elbeyte bide senin dedigin kisinin yazisini okudum kixi 3-4 yasindayken ciksrmis ama bu dogum esnadinda cocugs bulasmis birsey degil cunku dogum esnasinda sigil bebegin cildine degil bogazina bulasiyor orda bir hastalik yapiyor zaten yazan kiside ne oldugunu bilmiyor ve cocuklarda ozellikle o yaslarda cocuklarda cinsel bolgesi olsun yuzu olsun sigil degil ams molloscum hastsligi var buyuk ihtimsl o kisinin kizinda cikan molloskumdu bu cocuklarda ciksbilen birsey ben igdirda hastanede karsilastim o yaslarda 4-5 yaslarinda bir kiz cocugi annesi getirmis cocugun yuzunde kollarinda vardi tsbi baska yerinde varmiydi bilemicem. Sonucta bu dogum esnasinda vucuna degil bogazinda olusuyor hic bir yerde vucufuna buladiyor diye yazmiyor. Zaten o yazan kisi diyor ki 20 yillik evliyim kizim simdi 15 yasinda ve bende simdi cikti yani kizinda 3-4 yaslarinda o dedigi sigil bence molloscum hastsligi kadinda 16 sene sonra cikmis sencede sacma degil mi bu kadina yeni bulasmis bu apacik belli. Benim dr normal olabilecegini derin kosebayda oyle dedi normal dogum yapabilirsin dedi ama bir cok dr dan bilgi almak daha iyi diye dusunuyorum yine nevra hanimin esi hakan beyde oyle dedi gorunurde birsey yoksa normsl olabilir diye. Ama bskalim daha 3-4 ay var hayirlisi neyse rabbim evladimi korusun nasil olmasi gerekiyorsa o zaman nasil olmasi gerektigi dogacaktir elbet icime insallah.
ya inanılmaz bişey oldu.kaç gündür adetliydim diye hiç bakmamıştım.şimdi duşa girecektim bi kontrol ettim siillerim yok.kaybolmuşlar.böle bişey nasıl olabilir şok olmuş durumdayım.dila ordaysan cvp ver hemen bana.
ya inanılmaz bişey oldu.kaç gündür adetliydim diye hiç bakmamıştım.şimdi duşa girecektim bi kontrol ettim siillerim yok.kaybolmuşlar.böle bişey nasıl olabilir şok olmuş durumdayım.dila ordaysan cvp ver hemen bana.
Ay çok sevindim senin adına ya bana da umut ışığı oldun ebruli :)) Ne yaptın acaba sorabilir miyim ? yani özel olarak bir şey uyguladn mı kendiliğinden gitmesi için ? bu macun dediğiniz ne macunu ? ben de yaklaşık 10 gündür çörekotu ezip yoğurtla karıştırıp yiyorum umarım yok eder o da. .
Bi de bu ekinezya çayı ne için içiyorsunuz ? Yine bağışıklık için mi ? Ben de yeşil çay içiyorum çünkü her gün .. Onun dışında havuç suyu veya portakal suyu içmeye çalışıyorum..
Bir de kızlar koterle falan aldıranlar, canınız yanıyor mu onu yaparken ? ve işlem sonrası hemen ayağa kalkıp işimize dönebiliyor muyuz ?
canım öyle çok fazla bişey yapmadım doğrusunu sölemek gerekirse.aktarlarda satılan bağışık güçlendirici macunlar var onun içine çörek otu okadar.bu arada bol portakal mandalina karışık sıkıp içtim ama böyle litrelik bardakla diyim yani okadar büyük :) bide 1 hafta önce tv de gördüm doktor söyledi bağışıklık konusunda en iyi çay ekinezyaymış.şuandada tam mevsimiymiş tazesini bulmamız için.bende hemen eşimi yollayıp aldırdım.yeşil çayı bırak ekinezya iç kesinlikle.bide şu var tabi herkesin yaptığı herkese iyi gelcek diye bişey yok.ben sirke aldım mesela doktorum kesinlikle sürmiceksin dedi.helinin doktoru tam tersini söylemiş.bu arada siillerim baya büyüktü ki doktor iki tanesini koter olmaz çıkarıcaz dikişli demişti.
Ay çok sevindim senin adına ya bana da umut ışığı oldun ebruli :)) Ne yaptın acaba sorabilir miyim ? yani özel olarak bir şey uyguladn mı kendiliğinden gitmesi için ? bu macun dediğiniz ne macunu ? ben de yaklaşık 10 gündür çörekotu ezip yoğurtla karıştırıp yiyorum umarım yok eder o da. .
Bi de bu ekinezya çayı ne için içiyorsunuz ? Yine bağışıklık için mi ? Ben de yeşil çay içiyorum çünkü her gün .. Onun dışında havuç suyu veya portakal suyu içmeye çalışıyorum..
Bir de kızlar koterle falan aldıranlar, canınız yanıyor mu onu yaparken ? ve işlem sonrası hemen ayağa kalkıp işimize dönebiliyor muyuz ?
Bundan sonra ısallah hıc cıkmazzzz ebru sımdııııı asınıııı muhakkak olmanı onerıyorum!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sana onerım bır sure kesınlıkle ağda yapmaman havuz vs kullanmaaaa sadece denıze gırebılırsın
Pamuklu ıc camasırı gıy hava alması lazım genıtalın
Bıdeeeee o bogeyı lazer yaptırabılırsın. Lazerdede elektırık akımı varya Hem tuy cıkmaz hemde oda vesıle olur
Yanlız bu macunu kesınlıkle bırakma bır ıkı sene bıde ada cayı yada ekınezyayı gunde ıkı bardaktan cok tuketmerrr aman haaaaa!!!!
Ayran ve yogurt tuket !!! Iltıhabı alıyor bılgın olsn
helincim ben aşı konusunda doktoruma güveniyorum o ne derse onu yapmayı düşünüyorum.yarın herşeyi söliycek bundan sonra yapılması gerekenlerle ilgili.ayrıntılı olarak yarın konuşuruz dedi.ol derse hemen olurum.artık ağda yapmıycam eşimle konuştum lazere başlıycam.iç çamaşırlarına gelince zaten hepsini yenilemiştim bol miktarda hepsi pamuklu ve kaliteli.bitki çaylarıylada zaten pek aram yok o yüzden iki fincan zor içiyorum üzerine çıkamam bu sayının.iltihapla ilgilide yarın ilaç yazıcanı söyledi akıntın var onu yarın halledelim dedi.şimdilik böyle işte.portakal suyumu yudumlarken keyfimde gayet yerindedarısı herkesin başına.
Kocaman olan sıgılenden gerıye kalan mınık yerı barı sırkeyle pamukla sıl sonra yıka kurutsun bır sure sırkeyle yıka asını ol zaten buyuk ıhtımal sende tıp 6 vardı cervalıx olman daha mantıklı
Akıntıya bıtkı cayı ıyı gelıo
Ebruli cok sevindim senin adina hadi gozunaydin akintin nasil rengi filan doktora sorsana sigil akinti yaparmiymis birde benim bebekle ilgili dogum seklini sordun mu?
dila merhaba,nasılsın?bebek bekliyomuşsun,formda yeni olduğumdan yavaş yavaş tanıyorum herkesi.rabbim sağlıkla,hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.yanlış anlaşılmazsa ben bu hastalığın sizlere bulaşma şeklini merak ettim.benimki çok acı olmuştu da
kızlar nasılsınız? ebruli senin adına çok sevindim maaşallah siğillerin geçmiş, moralin de çok iyi. çok sevindim canım.... inşallah bir daha hiç çıkmaz. bu hastalığın en büyük ilacı moral... ben de bugün ilk doz gardasilimi oldum sol kolum uyuştu yapıldıktan sonra ama onun dışında abartılacak bi ağrısı ya da yakması yok aşının, mutluyum huzurluyum :)
helin çok haklı sirke çok iyi geliyor. Helin büyük ihtimal tip 6 var demişsin nerden bu kanıya vardın arkadaşım siğiller güçsüz olup her hangi bı müdahalede bulunmadan geçtiği için mii ? kafama takıldı cevap yazar mısınnn canım ????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?