O zaman yine şunu demeliyiz,bağışıklık sistemini güçlü tutmak için muhakkak bol sebze meyve yenmeli kzıartmalardan uzak durulmalı (helin'in dediği gibi) :) Herkese sağlıklı günler,herşeyin dermanı var kızlar unutmayın yeterki moralinizi yüksek tutun.Allah daha beterinden korusun şükür halimize :)
hel_in çok teşekkür ederim,en kısa zamanda deniycemBirde devlet hastanelerinde siğil yakma için ücret alıyorlar mı bilgisi olan var mı?
canım yalnız ekinezyayı ovülasyon gerçekleştikten sonra çok içme. Eğer döllenme olursa bebeğe zararlı imiş hamile iken de içmeyin diyolar. Adet başlayınca içmeye başla ovülasyondan sonra günde 1 e düşür en azından.
Tamam fıstık çok teşekkür ederim.Varsa hemen yaktırcam bende.yok canım almıyolar ücret.ben pazartesi günü koter olcam siiller için ünv.hastanesinde.
canım şuan bebek düşünmüyorum.zaten bu durumda ilişki yok daha siiller alınmadı malum.hem alınsa bile ben çok yıldım bu bebek olayından.korunucam 1 yıl en az.birde kist var zaten aşılama yapamıyoruz oyüzden.ilaçlarıda almıştık boşuna duruyo dolapta.siillerden kurtulunca önce kistin tedavisine bakıcam.
Yarın sıkı sıkı gıyınme yanında bı camasır gotur Etekele bıle gdebılırsın aman sakın sıkmasın
Ebruli biliyorsun bende izmirdeyim ve hamileyim suan senden ricam yarin dr una sunu sorabilirmisin ama unutma lutfen eger gorunurde sigilim olmazsa hamile kaldigimda normal dogum yapabilirmiyim diye sorabilirmisin. Ama bunu muhakkak sor olur mu? Unutma lutfen bir cok dr dan fikir almaya xalisiyorum
Valla ben aslinda izmirde yapmak istiyordum ama annem gelemicek yanima birde burda cok pahali denizlide normal 450 sezeryan 550 tl galiba fikir degistirmezsem denizlide olacak. Unutma ne olur benim icin onemli sen yaringidiyorsun degilmi dr insallah iyi sonuc alarak donersin
canım bi tayt tunik giymeyi düşünmüştüm nasıl olur sence.iyiki yazdın bende nasıl gitsem ne götürsem diye düşünüyodum.sadece yedek çamaşırmı alayım yanıma.benimkinin bi iki tanesi dikişli olucak biliyosun ufaklara koter yapıcak gerisini çıkarıcak.
Iyı ıyı tayt gıy yedek camasır al akıntın koter sonrası olucak baya belkı gunde ıkı uc kere camasır eyıstırcen ekınıezya cayı ıc ıkı kre muhakkak
Iltıhabın akması fılan da olur yogurt ve ayran tuket oglen aksam. Macunu bırakma sakınnnn
Doktorun batıcon solısyon
Bactırbon krem fılan verırı bıde Zaten 10 15 gune kontrol gdıcen ıylescen ısallah
Ebruli sua gorunurde sigilim yok sukur hpv dna da yapilmisti bana ama 11 tehlikeli tip uzerinden bakilmis onlar negatifti. Benim dr yok sende birsey dedi 9. Ayda dogum kanalina bakacagim eger birsey yoksa normal dogum yaparsoin dddi. Esimde gelecek tabi canim dogumda yanimda olacak rabbim herkese versin bebek insallah. Sende bu illetten tez zamanda kurtulursun insallah.
Dila bana da ve dıger arkadaslarada doktor sıgıl yoksa gorunurde normal dogum olabılırsın dedı hatta sıtede tanıstım bı kac kısıyede doktor boyle dedı
Ama bundan yaklasık 3 4 yıl once yazan bı arkadas sıteye normal dogum yapmıstı cocuk dogdugunda onda kollarında sıgıl. Cıkmıstı bence normal dogumda bı kere daha dusun derım ben
Yanı bılmıyorum son karar elbet senın ama ımkanın maddı acıdan varsa sezeryan olmanı onerırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?