Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

arkadaşlar bildiğim kadarıyla genital siğil cinsel yolla bulaşan bir hastalık, ben de daha önce benzeri birşey çıkmıştı, doktorum bana bununla ilgili herşeyi güzelce anlattı, güvendiğiniz bir doktrunuz olursa sizi çok rahatlatır. Değişik tedavileri var bildiğim kadarıyla.Ayrıca kıl, tüy falan önemli değil, doktorlar görünüşünden tanıyorlar.

Gızem benım annanem elım ve ayamdakı sıgıllerı bole yok oldu 10 15 gunde

Ve kaya tuzuyla yaptı
Siğil Duası (Tılsımı)

Siğil Duası (Tılsımı)

Siğil için Arabi ayın son Çarşamba günü her siğilin üzerine birer parça Tuz dokundurup, bir kağıt üzerine aşağıdaki isimleri yazdıktan sonra, tuzları bu yazdığın kağıdın içine koyup, şöyle niyet ederek: “Bu tuzlar nasıl erirse siğillerde onun gibi erisin gitsin”. der ve kağıdı akar suya atarsan, Allah c.c. ın izniyle siğiller yok olur. Yazılacak isimler budur:

اَدْرِى اَوَادْرِى اَوِدْرِى
Edri evedri evidri

Siğil Duası

Siğil sıkıntısı için tavsiye edeceğimiz bir uygulama ve bir dua bulunmaktadır.

Uygulama(tedavi)

İri bir tuz tanesi üzerine bir fatiha üç ihlas okunur ve siğillere sürülür. Daha sonra ise bu tuz bir bahçeye gömülür.İnşaallah şifa olur.

Siğil İçin Dua

Peygamberimiz hanımlarından birinin elinde siğil görünce ona şu duayı okumasını tavsiye etmiş ve o hanımı o dertten kurtulmuş.
Duanın arapça okunuşu
“Allâhümme yâ musağğırel kebiyri ve mükebbires-sağıyri sağır mâ bi”

SİĞİL DUASI NASIL OKUNUR

Sevgili aynıyer okuyucuları öncelikle belirtmek isterim bu dua yı üç çarşamba ögle namazı okunmadan okunması gerekir çarşamba ard arda olmalı aksatmadan okunmalıdır.

Seneshümü alal hurtumi
İnna belev nahüm
Kema belevna eshabel cenneti
İz eksemü leyazri yerteşnüne
Fetafe taifüm min rabbeke
Vehüm naimüne
Fezbehat kassariymi
Fezbehat kassariymi
Fezbehat kassariymi
Fezbehat kassariymi
Fezbehat kassariymi
Fezbehat kassariymi
Fezbehat kassariymi

7 kere siğil sayısı kadar bugdaya (el yada ayakta var sayalımki 5 tane siğil var 5 bugdaya) okuyup bugdayı topraga yada bir su kenarına gömebılırsınız yada bır ığde dalına okuyup dalı kırınız dal orda kurudukca siğil yada temrular da bır kac gün içinde yok oldugunu göreceksınız Cenabı Allahım dert verdıyse dermanınıda surelere gizlemiştir lütfen ıhmal etmeyınız bu denenmış bır duadır...bunu gecmezse 7 kere tekrar edınız ama büyük olasılıkla tek seferde şifa göreceksınız...

peygamberimizin elini toprağa vurarak okuduğu siğil duası

Temra (Siğil) Duası

اَمْ اَبْرَمُوا اَمْرًا فَإنَّا مُبْرٍمُونَ

Okunuşu: “Em ebramû emran fe innâ mubrimûn.”

Yüzde ve elde bulunan temralar (siğiller) için kenarları kalemle işaretlenerek 3-5 ve 7-40 defa bu ayet oknursa Allah şifa verir.

“Allâhümme yâ musağğırel kebiyri ve mükebbires-sağıyri sağır mâ bi”

hel_in çok teşekkür ederim,en kısa zamanda deniycem Birde devlet hastanelerinde siğil yakma için ücret alıyorlar mı bilgisi olan var mı?

Son düzenleme:

canım şuan bebek düşünmüyorum.zaten bu durumda ilişki yok daha siiller alınmadı malum.hem alınsa bile ben çok yıldım bu bebek olayından.korunucam 1 yıl en az.birde kist var zaten aşılama yapamıyoruz oyüzden.ilaçlarıda almıştık boşuna duruyo dolapta.siillerden kurtulunca önce kistin tedavisine bakıcam.

Yarın sıkı sıkı gıyınme yanında bı camasır gotur Etekele bıle gdebılırsın aman sakın sıkmasın

Yarın sıkı sıkı gıyınme yanında bı camasır gotur Etekele bıle gdebılırsın aman sakın sıkmasın

canım bi tayt tunik giymeyi düşünmüştüm nasıl olur sence.iyiki yazdın bende nasıl gitsem ne götürsem diye düşünüyodum.sadece yedek çamaşırmı alayım yanıma.benimkinin bi iki tanesi dikişli olucak biliyosun ufaklara koter yapıcak gerisini çıkarıcak.

Ebruli biliyorsun bende izmirdeyim ve hamileyim suan senden ricam yarin dr una sunu sorabilirmisin ama unutma lutfen eger gorunurde sigilim olmazsa hamile kaldigimda normal dogum yapabilirmiyim diye sorabilirmisin. Ama bunu muhakkak sor olur mu? Unutma lutfen bir cok dr dan fikir almaya xalisiyorum

tabiki sorarım canım unutmam merak etme.nekadar çok fikir alırsan için okadar rahat eder.sen doğumunu nerde yapmayı düşünüyorsun.

Valla ben aslinda izmirde yapmak istiyordum ama annem gelemicek yanima birde burda cok pahali denizlide normal 450 sezeryan 550 tl galiba fikir degistirmezsem denizlide olacak. Unutma ne olur benim icin onemli sen yaringidiyorsun degilmi dr insallah iyi sonuc alarak donersin

anladım canım annen nerdeyse orda yap tabiki ama eşin gelebilecekmi bu durumda diyede merak ettim doğrusu.yarın sabah 8,30 da hastanede olucam canım.alıcak siilleri bi kısmınıda koter yapıcak.sonuç yarın belli olmaz ama hpv dna istiycem tipi öğrenmek için.senin içinde ayrıca sorucam şuanda görünür siilin yok deilmi.

Iyı ıyı tayt gıy yedek camasır al akıntın koter sonrası olucak baya belkı gunde ıkı uc kere camasır eyıstırcen ekınıezya cayı ıc ıkı kre muhakkak

Iltıhabın akması fılan da olur yogurt ve ayran tuket oglen aksam. Macunu bırakma sakınnnn

Doktorun batıcon solısyon
Bactırbon krem fılan verırı bıde Zaten 10 15 gune kontrol gdıcen ıylescen ısallah

çok sağol canım herşey için.inşallah bende bu hastalığı atlatıcam senin gibi.vitaminde verir herhalde dr.yarın gelince yazarım zaten sana.

Ebruli sua gorunurde sigilim yok sukur hpv dna da yapilmisti bana ama 11 tehlikeli tip uzerinden bakilmis onlar negatifti. Benim dr yok sende birsey dedi 9. Ayda dogum kanalina bakacagim eger birsey yoksa normal dogum yaparsoin dddi. Esimde gelecek tabi canim dogumda yanimda olacak rabbim herkese versin bebek insallah. Sende bu illetten tez zamanda kurtulursun insallah.

Ebruli bide sunuda sorsana dr bu virus vucuttan atiliyor mu kesin mi diye kac sene cikmazsa atilmis sayilir diyede sorabilirmisin

Dila bana da ve dıger arkadaslarada doktor sıgıl yoksa gorunurde normal dogum olabılırsın dedı hatta sıtede tanıstım bı kac kısıyede doktor boyle dedı

Ama bundan yaklasık 3 4 yıl once yazan bı arkadas sıteye normal dogum yapmıstı cocuk dogdugunda onda kollarında sıgıl. Cıkmıstı bence normal dogumda bı kere daha dusun derım ben

Yanı bılmıyorum son karar elbet senın ama ımkanın maddı acıdan varsa sezeryan olmanı onerırım

dila ben geçen sefer kontrole gittiğimde sormuştum vücuttan atılıp atılmadığını.dr umun bana dediği uzun süre tekrarlamazsa atılma olasılığı yüksek dedi.önemli olan bidaha çıkmaması kısa dönemde.yoksa atılıyormuş.

sezeryanın maddi durumla pek bi alakası olduğunu sanmıyorum sonuçta özelde olunca yine yaklaşık paralar ödüyosun normalede sezeryanada.devlettede durum aynı dr un onayladıktan sonra mecburi sezeryana para ödemiyosun.benim kardeşim özelde yaptı mesela 750 normaldi 1000 tl sezeryan.dilanın normal doğum istemesi sağlık açısından sanırım.sonuçta sezeryan bi ameliyat ve süreci çok zor.ben kardeşimin yanında kaldığım için herşeyi gördüm.bence durumu müsait olan herkes normal doğursun.dilanın durumundada tabi düşündürücü bir durum doktoruna çok güvenmesi lazım bu konuda.

Hel-in sezeryani dusunuyorum elbeyte bide senin dedigin kisinin yazisini okudum kixi 3-4 yasindayken ciksrmis ama bu dogum esnadinda cocugs bulasmis birsey degil cunku dogum esnasinda sigil bebegin cildine degil bogazina bulasiyor orda bir hastalik yapiyor zaten yazan kiside ne oldugunu bilmiyor ve cocuklarda ozellikle o yaslarda cocuklarda cinsel bolgesi olsun yuzu olsun sigil degil ams molloscum hastsligi var buyuk ihtimsl o kisinin kizinda cikan molloskumdu bu cocuklarda ciksbilen birsey ben igdirda hastanede karsilastim o yaslarda 4-5 yaslarinda bir kiz cocugi annesi getirmis cocugun yuzunde kollarinda vardi tsbi baska yerinde varmiydi bilemicem. Sonucta bu dogum esnasinda vucuna degil bogazinda olusuyor hic bir yerde vucufuna buladiyor diye yazmiyor. Zaten o yazan kisi diyor ki 20 yillik evliyim kizim simdi 15 yasinda ve bende simdi cikti yani kizinda 3-4 yaslarinda o dedigi sigil bence molloscum hastsligi kadinda 16 sene sonra cikmis sencede sacma degil mi bu kadina yeni bulasmis bu apacik belli. Benim dr normal olabilecegini derin kosebayda oyle dedi normal dogum yapabilirsin dedi ama bir cok dr dan bilgi almak daha iyi diye dusunuyorum yine nevra hanimin esi hakan beyde oyle dedi gorunurde birsey yoksa normsl olabilir diye. Ama bskalim daha 3-4 ay var hayirlisi neyse rabbim evladimi korusun nasil olmasi gerekiyorsa o zaman nasil olmasi gerektigi dogacaktir elbet icime insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…