Aydebuz.
Ilaci kullandim siiler gitti kucuk yara gibi kaldi bi an once kapansa bari
Canım çok haklısın insan bir an evvel kurtulmak istiyor takında istanbula gelicem şu hoca iyi gelirse bende gitmek isterim haberleşiriz inş. Bu arada yaralarına silverdin sür iyi geliyor lazerle yakma sonrası bana silverdin önermişti doktor . Hızlandırır iyileşmeyi . Fatm bende şu Balı almayı düşünüyorum bakalım böyle şeylerle de iyi olanlar var netice bağışıklık sistemiyke alakalı. Birde k yıl önce biimle aynı sorunu yaşayan arkadaşlar gelsede iyi olduklarını yazsalar neler yaptılar paylaşsalar ne güzel olur
Canım çok haklısın insan bir an evvel kurtulmak istiyor takında istanbula gelicem şu hoca iyi gelirse bende gitmek isterim haberleşiriz inş. Bu arada yaralarına silverdin sür iyi geliyor lazerle yakma sonrası bana silverdin önermişti doktor . Hızlandırır iyileşmeyi . Fatm bende şu Balı almayı düşünüyorum bakalım böyle şeylerle de iyi olanlar var netice bağışıklık sistemiyke alakalı. Birde k yıl önce biimle aynı sorunu yaşayan arkadaşlar gelsede iyi olduklarını yazsalar neler yaptılar paylaşsalar ne güzel olur
Temmuz başında gelicem haber veririm canım birde sana bir şey sorucAm aldara kullanıyorum ağrı yapıyor mu sende arada hafif ağrı kaşıntı hissediyorum acaba aldaradan mı ?[/QUOTE]Evet yillar once bizimle ayni olanlar keske yazsalar cnm sen istanbula gel gidelim o bali bende alicam cayla birlikte yarin sip. Vericem daha etkili olsun aktardan aldigimz bal karisimlari etki etmiyo gibi o bal demekki iyi bidaha cikmamis sende al vakit kaybetmeden
Hemen silverdini surucem saol.cnm
Temmuz başında gelicem haber veririm canım birde sana bir şey sorucAm aldara kullanıyorum ağrı yapıyor mu sende arada hafif ağrı kaşıntı hissediyorum acaba aldaradan mı ?[/QUOTE]Evet yillar once bizimle ayni olanlar keske yazsalar cnm sen istanbula gel gidelim o bali bende alicam cayla birlikte yarin sip. Vericem daha etkili olsun aktardan aldigimz bal karisimlari etki etmiyo gibi o bal demekki iyi bidaha cikmamis sende al vakit kaybetmeden
Hemen silverdini surucem saol.cnm
çok geçmiş olsun canım orda izmirden gönderiyor bi adam sertifikası da var,
BAL+POLEN+ARI SÜTÜ+PROPOLİS KARIŞIMI*ORGANİK+1 GittiGidiyor'da 59120708
canm aynen bu şekilde gönderiyorlar ama benimki 1 değilde 3 numaraydı diye biliyorum karışımın oranlarına göre numaralandırmışlar hangisi çok olsun istiyorsan ona göre seçiyosun ,160 tl gibi bi fiyatı vardı bu karışımlardan satan çokta bu adamdan aldım hep ben ,
Organiksafbal - GittiGidiyor Dükkanlar adamın ürünleri burda canım allahın izniyle şifa bulacağına inanıyorum bol da dua ile sinir streste resmen fışkırıyor heryerden illet pis bişy rabbim olan herkesi kurtarsın inş.
mrhaba bende ilk olarak şubatta çıkmıştı snra geçti iki kere tekrar etti çok şükür ki şu an yok.Ben bişi srmak istiyorum ben verrutolle yok ettim siğilimi çok küçük ve 4 taneydi siğiller geçti ama sanki deri yarılmış gibi küçük bi iz kaldı yani deri katlanıyo bildiğin.Böyle yırtılmış gibi acaba o asit sürdüğüm için mi oldu.Geçer mi o çok küçük ama ben kafama taktım
Kullandigin ilacla alakali tabide gecer bendede ayni sekilde kaldi daha yeni gerci
Verrutolle den baska herhangi birsey kullandinmi
Kullandigin ilacla alakali tabide gecer bendede ayni sekilde kaldi daha yeni gerci
Verrutolle den baska herhangi birsey kullandinmi
Canım aydebuZun önerdiği ilaçla geçti mi bütün siğillerin ? Bir de balı yiyebiliyor musun nasıl tekrar mide bulantısı yaptı mı ?
Canım aydebuZun önerdiği ilaçla geçti mi bütün siğillerin ? Bir de balı yiyebiliyor musun nasıl tekrar mide bulantısı yaptı mı ?
ben ilk aldara kullandım ondan sonra verrutole geçtim.sanırım asit yaktığı için öyle oldu bepanten sürüyorum hergün umarım geçer. birde ben b vitamini kullanıyorum doktor 1 sene boyunca kullan dikkat et ddi bal çörek otu da yiyorum sabah akşam
umarım birdaha cıkmaz cnm bende cinko kullaniyorum kac aydir cikmio subattan itibarenmi
Bende alıyım o halde o kremi. Fatm bende sonucunu çok merak ediyorum inş iyi gelir
slm kızlar görüşmeyeli nasılsınız :) mart ayından beri ilk kez siğilim haziran başında nüksetti. Klitorisimin yanında ve sadece bir taneydi ertesi güne randevu aldığımdaysa kendi kendine kaybolduğunu gördüm ve randevuma gitmedim. Ancak bende 2-3 aydır şöyle bir sorun başladı. İki adetim arasında kanamam oluyor. Çok az, kahverengi lekelenme tarzında. Araştırdım çoğu yerde bunun yumurtaların çatlamasında oluşan kanamalar olduğunu yazıyor ama bana saçma geldi 15 yıldır adet görüyorum bugüne kadar, siğil problemine kadar böyle birşey olmadı da şimdi mi olacağı tuttuçok korkuyorum rahim ağzında bi problem olacak diye. sizde de böyle bir şikayet olmuş muydu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?