Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

valla ben ankaradayım, her siğil çıktığında ya özel muayenehanede jinekoloğa ya da büyük özel hastanelerde uzmana kriyo yaptırdım. Ama çok pişmanım, son 6 ayda inanılmaz çok para harcadım bu illet için, hiç gerek yoktu. Kadın hastalıkları ve doğum alanında uzman büyük araştırma hastanelerine gidilmeli bence. tabi onlarda da randevu, bekleme sıra derdi var...
benim siğilim 3 aydır çıkmıyordu pazar günü sadece 1 tane klitorisime yakın fark ettim ve ertesi güne randevu aldım yaktırtmak için ama ertesi gün yerinde yeller esiyordu. siğillerim galiba benimle dalga geçiyor. bu arada vitaminleri ve çinko takviyesini koyvermiştim, galiba siğillerim kendilerini unutmamam için bana ufak bi göz dağı verdi

bende anüsüm tam sevresnde ufak bişey çıktı kadın doguma gittim akıntım falan da vardı enfeksiyon kapmışım fitil hap verdi işte. anüsümün cevresnden şey sğilmiş ama genel cerrahiye gitti dedi oraya gittim o da cildiyeye gönderdi verrutol verdi 1 ay kullancam çok küçük ama bendeki geçmezse tekrar gidicem umarım geçer

hpv testi falan yaptırmadı bana 2 sene önce gittigimde yaptırmıştım smearda bişey çıkmamıştı ama sürüntüde tip56 çıkmıştı sanki araştırmaya gitmiştim kolposkopi ede yaptırmıştım o da temizdi

bu verrutol umarım işe yarar

bende de var bu illetten 2 senedir kurtulamadım

podofilm kriyoterapi en son aldara derken hiçbisey çare olmadı

sayfa sayısı çok fazla tek tek okuyamadım çare bulan yazsın lütfen gına geldi bu dertten

bende de var bu illetten 2 senedir kurtulamadım

podofilm kriyoterapi en son aldara derken hiçbisey çare olmadı

sayfa sayısı çok fazla tek tek okuyamadım çare bulan yazsın lütfen gına geldi bu dertten

canım sana katılıyorum lütfen sorununa gerçekten çözüm bulanlar varsa yeni bir konu açsın ve yazsın lütfen

mrb kızlar ben buraya birkaç gün önce üye oldum vajinismusum 1,5 yıllık evliyim egzersiz yapmaya çalışırken farkettim ben genelde kağıt havlu kullanıp atardım günlük akıntı için.vajinamda küçük ben şeklinde siyah leke var bi türlü çıkmıyor ordan doktora gidemiyorum vajiden dolayı yenmeden çok zor almaya çalıştık biz pecete felan sanmıştık eşimle değildi ama ne olabilir bilginiz var mı ben vajinal muayene olamıyorum zaten. sizde de böyle bir durum var mı lütfen yardımcı olun

kızlar çözümünü bulan yazsın demişsiniz daha öncede yazmıştım geçmiş sayfalara aylar önce.bakın bu işe özellerde para dökmeyin araştırma hastanesine gidip azcık sıra beklemeyide göze alıverin ama bu işin ehli iyi bi doktor bulun.bilenler bilir benim doktorum ege üniversitesinde bi prof.kendisi zaten eşimin arkadaşı.benim siillerim anestezi altında bi operasyonla kökünden çıkarıldı operasyondan sonrada hiçbişey yapmadım ne özel bi ilaç ne bi yiyecek.hatta hayatıma kaldığım yerden devam ettim cinsel hayatımda falanda hiçbi kısıtlama yok.şükürler olsun tekrarlamadı bulaşmadı bidaha.bu konunu içinde ama çok geride kalan sayfalarında bi iki arkadaş daha aynı işlemi yaptırmış ve kurtulmuşlar.

selam geçmiş olsun. gittigidiyorda hangi arı sütünü aldığını yazar mısınn?

selam dila, daha önceki iletilerinde ığdır da yaşadığını yazmışsın. Bende ığdır yakınlarındayım. hangi doktora gidiyordun acaba ?

Geçmiş olsun canım peki ne dedi doktorun nasıl tedavi ediliyormuş ?

selam geçmiş olsun. gittigidiyorda hangi arı sütünü aldığını yazar mısınn?

çok geçmiş olsun canım orda izmirden gönderiyor bi adam sertifikası da var,

BAL+POLEN+ARI SÜTÜ+PROPOLİS KARIŞIMI*ORGANİK+1 GittiGidiyor'da 59120708

canm aynen bu şekilde gönderiyorlar ama benimki 1 değilde 3 numaraydı diye biliyorum karışımın oranlarına göre numaralandırmışlar hangisi çok olsun istiyorsan ona göre seçiyosun ,160 tl gibi bi fiyatı vardı bu karışımlardan satan çokta bu adamdan aldım hep ben ,

Organiksafbal - GittiGidiyor Dükkanlar adamın ürünleri burda canım allahın izniyle şifa bulacağına inanıyorum bol da dua ile sinir streste resmen fışkırıyor heryerden illet pis bişy rabbim olan herkesi kurtarsın inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…