canım ben süreklı bu sayfaya bakmıyorum bana msj atsaydın yada begene tıklasaydın görürdüm ...bence al hemen dene
sabunla yıkama ıyı degıldır canım ...sebamed yada başka markanın özel inti temizligi için şampuanları var ....genelde dr.larda verir
onlarla yıkamalısın
sabun bagııklık sistemını öldürür hemen mikrop kaparsın
naptın canım aldınmı ?[/QUOTE
Aldim cnm Bugun elime gecti sip. Vermistim bu aksam denicem bakalım ne olacak haberdar edicem sizide
bende de var bu illetten 2 senedir kurtulamadım
podofilm kriyoterapi en son aldara derken hiçbisey çare olmadı
sayfa sayısı çok fazla tek tek okuyamadım çare bulan yazsın lütfen gına geldi bu dertten
canım ben süreklı bu sayfaya bakmıyorum bana msj atsaydın yada begene tıklasaydın görürdüm ...bence al hemen dene
sabunla yıkama ıyı degıldır canım ...sebamed yada başka markanın özel inti temizligi için şampuanları var ....genelde dr.larda verir
onlarla yıkamalısın
sabun bagııklık sistemını öldürür hemen mikrop kaparsın
naptın canım aldınmı ?[/QUOTE
Aldim cnm Bugun elime gecti sip. Vermistim bu aksam denicem bakalım ne olacak haberdar edicem sizide
Kızlar ben uc gundur bi kadına gidip kendimi sigil icin okuttum. Duaya okumaya inanan biriyim ki peygamberimiz eşinin elindeki sigil icin bi dua vermis okumasini istemis ve gecmistir. Sonucta buda bir sigil nerede cıktıgı onemli degil elde ayakta cıkanlarında iyisi kotusu varmis.tiple bakiliyomus.Allah dualarımızı kabul etsin tez zamanda acil sifalar versin hepimize
aydebuz arkadasim dedigin ilaci aldim ve dun surdum karardi bu sabah yine surdum siyah bi sekilde duruyor hemen dussede kurtulsam sonrasinda yara gibi kalirmi sen biseyler kullandinmi pansuman icin filan
Sizinle paylasmak istedim. Baska bir formda bir yil once siili olan bi kadin yazmis dogal yolla tedavi yontemi Mehmet Ozkan diye izmirde yasiyan bi dr. bir yil oldu cikmadi diye yazmis bende aradim adam bana yuzde yuz kesin sonuc vucudundan aticaksin 15 ,20 gunde dedi hatta test yaptir cikmicak testte dedi bi karisim gondericek yarin sip. Vericem biraz pahali ama baska caremizde yok acikcasi.
Sizinle paylasmak istedim. Baska bir formda bir yil once siili olan bi kadin yazmis dogal yolla tedavi yontemi Mehmet Ozkan diye izmirde yasiyan bi dr. bir yil oldu cikmadi diye yazmis bende aradim adam bana yuzde yuz kesin sonuc vucudundan aticaksin 15 ,20 gunde dedi hatta test yaptir cikmicak testte dedi bi karisim gondericek yarin sip. Vericem biraz pahali ama baska caremizde yok acikcasi.
canım selam, uyguladığın şeylerin sonucunu muhakkak bizimle de paylaş haberlerini bekliyorum
çok geçmiş olsun , bende de yazın smear da genital siğil şüphesi çıktı , yasak felan verdi bi çok şeye, görüntüde bir şey yoktu ama sonra g.bölgede yüzeyde, bacaklarımda yüzümde de ona benzer bişyler çıktı, nette araştırdığım kadarıyla molluscum denen şeye de benziyordu , 3-4 ay kabus gibiydi psikolojim bozuldu, çok korkuttu beni mikrop kadın dr,
bu arada geçmesi için aşıları vuruldum 900 tl ye mal oldu yaklaşık, 3 aşı , // ne duyduysam yaptım , taze inciri dalından koparıp sütünü sürdüm, dualar okudum, kriyoterapiyle yaktırdım yüzümde iz kaldıtca asidi getirtip onla yaktım resmen oyuldu, kendiliğinden çoğalıyor , kesin tedavisi yok pis bi hastalık allah kimseye vermesin, sarımsak sürdüm, sirke sürdüm, daha aklıma gelmeyen bi çok şey ,,,, ama yok kendiğinden git gide çoğalıyordu stresli olunca kabarıyor şişiyor deli gibi kaşınıyor parçalayası geliyor insanın kaşısan çoğalıyor, havlu çamaşır herşeyin ayrı olmalı felan, kafayı yiyecektim, en sonunda bu virüsün bağışıklık sistemi zayıfladığında güçleniyormuş öğrendim ve benimki de zayıftır , imunex te kullandım fayda etmedi , arı sütü dedim duymuştum bi bakalım netten eşim araştırdı arısütü, polen,probolis karışımı getirtti aç karnına sabah akşam 1 kaşık aldım ve allahıma binlerce şükür ki geçti, hamd olsun, sonra kontrol amaçlı dr gittim ama başka dr buldum biopsi ve kolposkopi yapıldı parça aldı felan patolojiye gönderdiler temiz çıktı şükür, ama o kadın psikolojimi öyle bozdu ki bişy yapamıcaz beklicen dio 4 ay felan bekledikçe çoğalıyor vücudumu sardı , hep kendim çabaladım araştırdım öyle şükür yendim, o kadar da beklemedim 3 ay gibi olunca gittim iyi ki de gitmişim temizlenmiş, dualara ve arısütü karışımına bağlıyorum.
tüm iç çamaşırlarımı attım , hastanede bi bayan söylemişti , yoksa tedavi oldukça o çamaşırlardan geri yerleşiyormuş, yeni aldıklarımı da 95 derecede yıkadım hepsini beyaz aldım, naylon olanları attım, pamuklu aldım, birde nem çoğaltıyor.
allh şifa versin olanlara ,
Esparados canim bende var mi yok mu bilemedim ama smaer temizdi simdi hamikeyim dogumdan sonra tekrar smaer aldiracagim birde var mi yok mu tekrar baktiracagim ama bak sen guzel orneksin bunun icin kac senedir yokmus guzel degil mi bak cikacak olsa sende gebeliginde cikardi bagisiklik dusuk oldugu icin birde esine gecerdi kesin bu zamana kadar ama yok diyorsun demekki vucudun bunu atmis ve dr lar bu virusun vucuttan atildigini soyluyor tabi bu para kazanmayi degilde arastirma yapip millete faydasi olan dr larimizin soyledigi cogu cahil dr larimiz atilmadigini soyluyor ama arastirmalar atildigi yonunde
fatm, se aldara kullandığını yazmışsın canım nasıl gidiyor tedavin? birde bu aradığın mehmet bey karışıma ne kadar dedi?
Kızlar ben uc gundur bi kadına gidip kendimi sigil icin okuttum. Duaya okumaya inanan biriyim ki peygamberimiz eşinin elindeki sigil icin bi dua vermis okumasini istemis ve gecmistir. Sonucta buda bir sigil nerede cıktıgı onemli degil elde ayakta cıkanlarında iyisi kotusu varmis.tiple bakiliyomus.Allah dualarımızı kabul etsin tez zamanda acil sifalar versin hepimize
aydebuz arkadasim dedigin ilaci aldim ve dun surdum karardi bu sabah yine surdum siyah bi sekilde duruyor hemen dussede kurtulsam sonrasinda yara gibi kalirmi sen biseyler kullandinmi pansuman icin filan
fatm, se aldara kullandığını yazmışsın canım nasıl gidiyor tedavin? birde bu aradığın mehmet bey karışıma ne kadar dedi?
Cnm kullandigim ilk hafta etkisi yok gibiydi ikinci hafta yarim kaldi biraz kuculmustu adet oldum ara verdim baktim buyumusler buyuk olanlara etki etmiyomus zaten birde ben hemen hemen genitalimn her yerine suruyodum baska cikmasin diye etkili oldu sonra aydebuz arkadsimizn kullandigi ilaci surdum ikinci gun bitanesi dustu bitane kaldi oda dusunce yine surucem tekrar olusmasin diye cokta tahris etmedi ayrica
750 tl ben dogru olduna inaniyorum bir saat konustuk satmak icin satsa anlarim bende 4 yildir satis temsilciym cay seklinde iciyosun onemli olan icten tedavi edilmesi
Cnm kullandigim ilk hafta etkisi yok gibiydi ikinci hafta yarim kaldi biraz kuculmustu adet oldum ara verdim baktim buyumusler buyuk olanlara etki etmiyomus zaten birde ben hemen hemen genitalimn her yerine suruyodum baska cikmasin diye etkili oldu sonra aydebuz arkadsimizn kullandigi ilaci surdum ikinci gun bitanesi dustu bitane kaldi oda dusunce yine surucem tekrar olusmasin diye cokta tahris etmedi ayrica
750 tl ben dogru olduna inaniyorum bir saat konustuk satmak icin satsa anlarim bende 4 yildir satis temsilciym cay seklinde iciyosun onemli olan icten tedavi edilmesi
Anladım canım umarım öyledir yaktırmaya harcanılan parayı düşünürsek çok değil yeterki çözüm olsun. Almaya karar verdin mi? Alırsan ve kullanırsan yine bizimle paylaş. Bende şuan aldara kullanıyorum sirkeyle iki tane siğilim kabuk tutup düştü. Ama tabi bunlar geçici çözümler doktorum çinko vermişti onuda kullanmaya devam ediyorum sana da öneririm inş herkes kendine iyi gelenleri paylaşırsa birbirimizde çözüm oluruz . Hangi şehirde yaşıyorsun sen bu okutma işini bende düşünüyorum
selamlar, bütün arkadaşlara geçmiş olsun diyorum öncelikle bir kaç yık önce bende makat bölgesinde yaşadım bu hastalığı uzun zamandır herhnagi bir belirti de yaşamadım, yanlız bir kaç ay önce dudak iç bölgemde tekrar siğil gibi bir şey çıkdı bu gün diş doktorum siğil bu dedi sizde de dudak içinde çıkdımı hiç teşekkür ederim.
selam geçmiş olsun. gittigidiyorda hangi arı sütünü aldığını yazar mısınn?
Anladım canım umarım öyledir yaktırmaya harcanılan parayı düşünürsek çok değil yeterki çözüm olsun. Almaya karar verdin mi? Alırsan ve kullanırsan yine bizimle paylaş. Bende şuan aldara kullanıyorum sirkeyle iki tane siğilim kabuk tutup düştü. Ama tabi bunlar geçici çözümler doktorum çinko vermişti onuda kullanmaya devam ediyorum sana da öneririm inş herkes kendine iyi gelenleri paylaşırsa birbirimizde çözüm oluruz . Hangi şehirde yaşıyorsun sen bu okutma işini bende jdüşünüyorum
Almaya karar verdim cnm iki gune halledicem kesinlikle okut surekli kisir dongu aldir krem sur bida bidaha ciksin hayattan kop bu boyle devam etmez biseyler denemeliyiz deneyip kurtulan var ayrica bu cayi . istanbuldayim ben sen nerdesin birde bi hoca var bi cok hastaligi iyilestiriyomus onada gidicem allahin izni ile kurtulucaz su cayi aliyim 15 gun icicem test yaptircam bakalim gidicekmi ki inaniyorm gidicek
:)
Anladım canım umarım öyledir yaktırmaya harcanılan parayı düşünürsek çok değil yeterki çözüm olsun. Almaya karar verdin mi? Alırsan ve kullanırsan yine bizimle paylaş. Bende şuan aldara kullanıyorum sirkeyle iki tane siğilim kabuk tutup düştü. Ama tabi bunlar geçici çözümler doktorum çinko vermişti onuda kullanmaya devam ediyorum sana da öneririm inş herkes kendine iyi gelenleri paylaşırsa birbirimizde çözüm oluruz . Hangi şehirde yaşıyorsun sen bu okutma işini bende düşünüyorum
çok geçmiş olsun canım orda izmirden gönderiyor bi adam sertifikası da var,
BAL+POLEN+ARI SÜTÜ+PROPOLİS KARIŞIMI*ORGANİK+1 GittiGidiyor'da 59120708
canm aynen bu şekilde gönderiyorlar ama benimki 1 değilde 3 numaraydı diye biliyorum karışımın oranlarına göre numaralandırmışlar hangisi çok olsun istiyorsan ona göre seçiyosun ,160 tl gibi bi fiyatı vardı bu karışımlardan satan çokta bu adamdan aldım hep ben ,
Organiksafbal - GittiGidiyor Dükkanlar adamın ürünleri burda canım allahın izniyle şifa bulacağına inanıyorum bol da dua ile sinir streste resmen fışkırıyor heryerden illet pis bişy rabbim olan herkesi kurtarsın inş.
Bali kullandigndan beri kac aydir cikmiyo cnm ayrica okuttunmu
Aydebuz.Kızlar ben uc gundur bi kadına gidip kendimi sigil icin okuttum. Duaya okumaya inanan biriyim ki peygamberimiz eşinin elindeki sigil icin bi dua vermis okumasini istemis ve gecmistir. Sonucta buda bir sigil nerede cıktıgı onemli degil elde ayakta cıkanlarında iyisi kotusu varmis.tiple bakiliyomus.Allah dualarımızı kabul etsin tez zamanda acil sifalar versin hepimize
Ilaci kullandim siiler gitti kucuk yara gibi kaldi bi an once kapansa bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?