- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- 498
bugun üniversite hastanesi gittim lokal anestezi ile koterizasyon uygulandı gelişmelerden haberder edicem hepinizi
kızlar bende sanırım hpv oldum moralim okadar bozukki... bende vajina girişinde korkunç bir yanma başladı adetken ağda yapmıştım ona bağladım ama sonra kasıntı arttı akıntım fazlalaştı doktora gittim basit bir mantar deyip gececeğini düşünürken bana sende lezyonlar var bunlar hpvye cok benziyor hemen smear almamız lazım dedi.. şok oldum smaer aldılar pazartesi çıkacak sonucum .. doktor mantarında var gecsin o gel bakalım dedi rahim ağzındada kocaman yara var hemen yakmamız lazım dedi ama bende bu yasıma kadar ne akıntı oldu ne bişey hiç adetimden şikayetim kaşıntım olmamıstı vs olmamıstı 1 gunde dünyam karardı resmendoktordan çıkınca intihar etmeyi düşündüm nasıl olur oakadr hijyene önem veren biriyim diye.. eve geldim aynayla baktım iç dudadklarda ve vajina girişinde et beni gibi iç dudaklarda 3 tane vajina girişinde bir sürü pütürück ten renginde var.. sanırım hpv anüstede kocaman bir et beni var ama o ben lisedeyken beri tam 10 yıldır var yani... mantar tedavisi için verdiği ilaçlar biş yaramadı hala kasınıyorum 3 gundür bakıyorum sanki dahada cok büyüdü bunlar banamı öyle geliyor bilemiyorum kızlar bundan sonra nasıl yasyacam 5 gundur uyuyamıyorum ağlamaktan tansiyonum düştü bayıldım bugun
Canım üzülme ilk duyduğunda öyle hissediyorsun zamanla alışıyorsun sonradan gerçekten daha az takmaya başlıyorsun ben öğreneli yaklaşık iki ay oldu ve alıştım takmıyorum taktıkça daha çok çıkıyor çünkü yaklaşık iki haftadır yok gibi tek tük çıkıyor çıkanıda sirkeyle yok ediyorum ama çörek otu, aktartan aldığım bağışıklık sistemini güçlendirici macun, sabah b vitamini, akşam çinko vitamini alıyorum özellikle bir şeyi kafana taktığında daha çok çıkıyor onun için rahat olmak lazım ama tabi her zaman olunmuyor zamana ihtiyacın var sirke kaşıntılara çok iyi geliyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Ben doktora gittim doktor bile senin gibi temiz bir bayanda ben sanmıyorum dedi muayene ettiğinde bir şey yoktu çünkü benim küçük sivilce gibi çıkıyor pazartesi simir sonucum çıkacak inanki merak etmiyorum artık zaman en iyi i
çok sağol arkadaşım burda kendim gibi bir sürü kişi olduğunu görünce o kadar sevindim ki anlatamam.. birde ben lenfoma geçirdim lenf kanseri bağışıklık sistemi kanseri yani... doktor yoğun kemoterapi aldığın dönemlerde bu hortlamış olabilir dedi 3 sene oluyo biteli o lanet hastalık.. aman kızlar bağışıklığımıza dikkat edelim doktor bana kemoterapi alırken hergece mutlaka limon yedirirdi bağışıklığın düşmesin diye şimdi yine limona başlayacam dediğiniz gibi macun falanda araştırayım allah yardımcımız olsun insallah kötü türü değildir bi,zdeki ve çaresi bulunur tez vakitte
Gemis olsun ..Bende asi olmak istiyorum ama kararsizim hangisini olsam ? Doktorum cok hassas kisilerde cikar dedi oyuzden kendimize cok iyi bakmamiz lazim
Doktorum bana tıp 6 11 baslangıc sevıyesı dedı gardesıl olmama gerek yoktu yanı. Cunku zaten suan vucudunda var onemlı oaln bır ust tıpten korkuması dedıgı ıcın cervalıx oldum ben kendı kızınada almıstım ısrarla cervvalıx ol dedı
Acıkcası cok onemlı oldugunu sanmıyorum amamdoktorum hak verdım onu dınledım hem daha fıyatı uygun bıde o zaman daaa pahalıydı sımdı gardesıl 250 var dır tek dozu cervalıxde 150 fılandır
Corek otu 100gr
100 gr propolıs
50 gr arı sutu
100gr polen tozunu buyuk hazır balla baska bır kavonozda karıstırıp etrafını folyo ıle kapatıp kahvaltı yada yemek sonrası bır seker kasıgı kadar veeeeee sadece TAHTA kasıkla yemen olur 130 tl fılan
Bu macun propolıs cok kıymetlıdır daha once tawsıye edıpde onerdım kısılerden ıkısı kullandı ve bır hafta ıcınde gectı. Bu baharatlar mıktar olarak 2. 3 ay gdıoyor
Hel in merhaba
Yaklaşık 2 yıl önce yapılan tahlil ve patoloji sonucunda bende de hpv virüsü çıktı . Ancak bahsettiğiniz siğillerden hiç olmadı. Çok ciddi kaşıntılarım oluyordu. Doktor aldara krem verdi uzunca bir süre kullandım ama kaşıntılar tam olarak hiç geçmedi. Acaba bahsettiğin bu macundan malzeme leri alıp kendim yapsam bana da faydası olur mu
Canım üzülme ilk duyduğunda öyle hissediyorsun zamanla alışıyorsun sonradan gerçekten daha az takmaya başlıyorsun ben öğreneli yaklaşık iki ay oldu ve alıştım takmıyorum taktıkça daha çok çıkıyor çünkü yaklaşık iki haftadır yok gibi tek tük çıkıyor çıkanıda sirkeyle yok ediyorum ama çörek otu, aktartan aldığım bağışıklık sistemini güçlendirici macun, sabah b vitamini, akşam çinko vitamini alıyorum özellikle bir şeyi kafana taktığında daha çok çıkıyor onun için rahat olmak lazım ama tabi her zaman olunmuyor zamana ihtiyacın var sirke kaşıntılara çok iyi geliyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Ben doktora gittim doktor bile senin gibi temiz bir bayanda ben sanmıyorum dedi muayene ettiğinde bir şey yoktu çünkü benim küçük sivilce gibi çıkıyor pazartesi simir sonucum çıkacak inanki merak etmiyorum artık zaman en iyi ilaç
Janım hemen onları bolgesel anestzıyle aldırabılısn beklemeden Ama uzun zamanıdrnvar dıyosun. Bu sura zarfında agdacılaranve kendın agda yapma eldıvenle yada tek kullanımlık jıletle al dıkkatlı ol
Sıgıl olan yerde her gun pamuga sırke dok bekle sırkeyı bekletebıldın kadar beyazlasıp kabarıyor genelde curutup dokuyor
Beslenmene dıkaat et sebze meyeeeeveeeee bolllll ye yaglıdan sekerden uzak dur bı sure ımkan varsa asınızımolun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?