Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Lütfen şu hakan topalismailoğlu hocayı öven kişiler övmeyin ekranda siğil görüyor filan hikaye vajendeki ve makattaki kıllarınızı eldivenle o acıya katlanarak Çek'in ve telefon kamerasının ışığını açıp akşam üstü veya gündüz görüntüleyin oralarınızı gün yüzü gibi siğilleri göreceksiniz onlar size bakıyor siz onlara küçük beyaz ben gibi siyah et rengi karnıbahar gibi kabarcıkmışlar toplu ipne ucu gibi siğiller özellikle durmadan kaşınan bölgeniz bilinki siğil daha çıkmamışlar ama derinizde bozukluklar var pütür pütür yani yavrular yani elimizden ne gelir boyle Ada'm akıllı tedavi etmeyen doktorlara para yatırıyoruz başkada bişey değil tam 7 binlira gibi bir para yatırdım 3 ayda ha bide doktor bana hemen senin aşı olman gerekiyor dedi beni Bi afaganlar bastı CVp zaten hocam ikinci dozunu olacağım oldu tiplemelerim yüksekmiş filan korkutucu hikayeleri yine duydumda

Cın1 2 3 filan ne ya hiç Bişi yazmıyor bende cın le filan alakalı Didem ben şuan cın kaç oluyorum

Bugün iş yerimden bi arkadaşla konuştuk. 5 yıl evvel onda da sigiller varmış ve yaklaşık 9-10 defa yaktirmış. Her defasında tekrar etmiş sigiller.
Sonrasında yaktırmaktan bıkıp öylece birakmis. 2 -3 ay artan sigiller 4. ay kendiliğinden geçmiş.
Öyle sigil hikayeleri okuyorum duyuyorum ki kafam çok karışık.
Cinsel hayat bitti, sürekli artıyor mu diye bakıyorum ki artıyor da. Padofilm vajina içine yapamıyorum. Yaktirmaya param yok
Ne zor bi süreç bu böyle.

Sen hangi şehirdesin?

Kredi çek Bişi yap bence yada doktorla anlaş taksitli Bi ödeme yap!veya en son bak devlet hastaneleri hiç olmaz filan demiyor direk yakıyor podofilmle vajen içi değil girişindeyse Bişi olmuyor asitten söylim ben yaktırdım vajen girişini o zar bölgesine kadar beyaz beyaz kabardı kabardı soyuldu ama geri çıktı kökten yakmak lazım böyle of Prof çekeceğine git Bi doktora hemen korkmuyormusun rahim kanseri yapıyor

Coffeeeee canım okuyorum sürekli bu başlığı takip ediyorum. Çok panikledigini gördüm sakin ol lütfen biliyorum gerçekten zor bi süreçteyiz ama inan geçecek. Ben can-ı gönülden inanıyorum. Benimki vajinamda önce bi tane çıktı 3'e çıktı şimdi. Ağzımda da uzun süredir beni rahatsiz eden bişeyler var her ne kadar doktor ısrarla tat tomurcugu dese de ben hala korkuyorum üstelik yaşadığım yer inanılmaz gelişmemiş küçük bi yer. Bati tarafina gelecek maddi durumumuz da yok. Paralarimizi tüp bebeğe yatirdik o da olmadi onun psikolojisi ayri. Onun dışında ailevi problemlerim var bi haftadır yani velhasıl hepimizin sıkıntılari var ama nolur sakin ol. Hem maddi hem manevi olduğun an araştırıp makat bölgen için kolonoskopi yap. Ben onu basurum var diye yapmıştım çok da zor bişey değil inan. İçin rahatlar. Genel cerrah yapiyor

Kredi çekip yaktirabilirim fakat öncelikle güvenilir bi doktor bulmam lazım, en yakın örneği senin yaşadığın bak geçmiş yorumlarda gittiğin doktor iyi deniyordu fakat sen asla gitmeyin demişsin. Bilemiyorum bi defayaahsus kredi çekip yaktirilip bitse 1 dk düşünmem fakat sürekli tekrarlıyor.
Kanserden korkmuyorum çünkü test sonucuna göre kanser yapmayan tip benimki.

Ben Hakan hocaya git demiyorum zaten internetten araştır bak ve bul ara konuş anoskopla makat içine bakıyorlarmı bir ikinci smear yaptır temizse sıkıntı yok giriştedir girişi ve cevresini yakacak doktor bul muayene ol ayrıca medical art Didem önermişti!!istanbuldaki şubesine git eminin çok iyi oldugundan muayene ücreti almıyorlarmış SGK'ya yoksa bile az Bişi alırlar!anaskop yapıyorlar benim için iyi ben artık sabahın etkeninde karga bokunu yemeden kapıya dayancam medikalin:)Ankara'daki şubesi bok onu belirteyim afedersin hasta ilişki samimiyet sıfır yinede gidicem yapacak Bişi yok istanbuldaki çok iyi onu anladım hemen beklemeden git

Haklısın evet biraz panik yazıyorum normalde yattığım yerde sakin yazıyorum bunları yalnız benim psikolojimi doktorların bozduğunu söyleyim hem hiçbir bok yapmıyorlar hemde kaç milyar para alıyorlar...halen vajenimde yakılmamış Bi çok siğil var yağ bezesi ayağınasıl bir yağ bezesiyse hem kaşınıyor hem büyüyor kullandığım vitaminler çok iyi gelmiş kullandığım karışımlar onu belirteyim vitaminlerim 1 ay once eksikken şimdi full yeşil iyiler çinkom çok yüksek yalnız/::) fazla çinko zararlımı bilmiyorum Sanada çok üzüldüm Can'ım Bebek için uğraşmana umarım sağlığına kavuşursun ve güzel ve sağlıklı bir Bebek verir allahım sana inşallah aile problemi kimde yokki herkesin Bi şekil ailesi var ben hep kendime diyorum ailemi seviyorum ama acaba benim ailem gibi insanlar varmı benim hayatım ya hastanede yada adliye köşelerinde geçti anlatsam roman olur psikolojimi herşeye rağmen sınırda tutuyorum:) hayallerim hayal oldu desem bu hastalıkla karşılaşınca ilişkim bile bitti denecek noktaya geldi birikim yapıyordum ev alcaktım oda hikaye oldu gibi harcanıyor işte herşey allahtan dua edeceğiz uğraşcağız ben daha çok çıldırcam buralarda ama iyi geliyor terapi gibi ::) şu makatın derdine deva bulsaydım bu seferde vajen var of kafayı yemeyelim delirmeye dewam...

Canım benim ya :) seni Çok iyi anlıyorum çünkü doktorlar gerçekten çok önemsemiyorlar. Önceden yoktu bunlar diyorum yok vardı sen farkında degildin aynadan bakınca farketmişsin psikolojikmen öyle saniyorsun diyor aynaya durup dururken niye bakayim yahu :) demek ki bişey olduğunu hissetmişim.. İyi dileklerin için çok sağol canim inşallah hepimiz hayallerimize kavusuruz.. Dediğin gibi hepimizin sıkıntılari var. Değerlerinin iyi çıkmasına çok sevindim. Fazla çinko zararli mi bilmiyorum ben.

Ayrica ücretsiz kontrol hakkin var kalanlari o zaman tedavi ettirebilirsin. Memnun kalmamana üzüldum. Ama benim arayip da bulamadigim bi doktor hakan bey. Uzun uzun anlatmistim...

Arkafslar cinko duzeyine vs, nerde baktiriyosunuz bu kadar hizli kolay? Eczanede falan mi? Nasil oluyo ne testi ki bu?

Ayrica ücretsiz kontrol hakkin var kalanlari o zaman tedavi ettirebilirsin. Memnun kalmamana üzüldum. Ama benim arayip da bulamadigim bi doktor hakan bey. Uzun uzun anlatmistim...
Can'ım Ada'm bana Hakan doktor ben.makat içine bakmıyorum anoskop aletide yok acil genel cerraha git dedi kendi dedi bunu makatımda siğiller duruyor yani dışındada var Bi kaçtane parayı alana kadar bunları demedi yaktım içini derdi yani yalan söyledi anladınmı tabikide gidicem tabikide vajendeki görünürdekielri ona gidip tekrar yaktırcam o kadar para verdim ama Malesef makat içine o bişey yapamıyormuş elle açıp olcak iş değil o siğiller...

Arkafslar cinko duzeyine vs, nerde baktiriyosunuz bu kadar hizli kolay? Eczanede falan mi? Nasil oluyo ne testi ki bu?
Eczanede vitamin monitör iPad gibi Bi alet var metal kalemli parmaklarına batırıyorsun yüzüne alnına boynuna hemen ölçüyor değeri çokta güvenilir ben Nevita multivitamin kullanıyorum 20 gün oldu herşeyim kırımızıyken yeşil oldu annemide götürdüm herşeyi kırmızı çıktı çok kötü vitaminsiz kadın her değerine bakıyor b12 ye bile iştah acıyor bu arada bol bol yedim ben her meyve ve sebzeden pancar çok güzel tam mevsimi kızlar yiyin vitamin deposu:)az kaynatıp diri patates gibi::)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…