Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Peki dediğin gibi bir durum söz konusuysa yani vucüd tanıyıp siliyorsa neden polip oluyor bu hastalarda çok sağlıklı Mehmet öz doktorda bile çıkmış aldırmıs..aile geçmişindede yokmuş!!!

Peki dediğin gibi bir durum söz konusuysa yani vucüd tanıyıp siliyorsa neden polip oluyor bu hastalarda çok sağlıklı Mehmet öz doktorda bile çıkmış aldırmıs..aile geçmişindede yokmuş!!!
İyi de poliple hpv farklı şeyler !

Belirtiler Polip olduğu halde hiç bir belirti olmayacağı gibi,aşağıdaki belirtiler de görülebilir:
  • Düzensiz adet kanamaları: sık gelen adet kanamaları, değişik aralıklarla oluşan adet kanamaları,kanama miktarının aydan aya çok değişkenlik göstermesi polip nedeni ile olabilir.
  • Adet dönemleri arasında kanamaların oluşması
  • Çok aşırı kanamalı adet kanamaları
  • Menopoz sonrası kanama oluşması
  • Kısırlık
Neden oluşurlar:
Endometrial poliplerin neden oluştuğu tam bilinmemekle beraber,hormonların bir rolü olduğu kesindir.Endometrial polipler östrojene hassas oluşumlardır.Aynı rahmin iç tabakası olan endometrium gibi östrojen uyarısına cevap verirler Risk faktörleri Aşağıdaki gruplara giren kadınlarda endometrial polip görülme ihtimali daha yüksektir.
  • Obez olanlar
  • Tamoksifen adlı ilacı kullananlar
  • Tansiyonu yüksek olanlar
  • Servikal polibi olanlar(rahim ağzında polip)

Ben anal ilişki yaşadım 5 veya 7 ay önce onceleri dehşet kaşıntılarım oluyordu benim ilişki sonrası filan ben ilk anal ilişkimi 2014 de yasadım hatta 2014 de daha çok yaptım desem yeri ama hiçbirşey olmadı üzüldüğüm nokta yıl 2016 benim cinsel hayatım yok denecek kadar az anlamıyorum kafamda almıyor böyle Bi hastalığa yakalanma riskim çok fazlayken eskiden şimdi yokken neden şuna inanıyorum evet beraber oldugum insandan bulaştı ama allah boşu boşuna böyle bir dert vermez vardır bir bildiği diyorum başkada Bişi dişünmüyorum...birdaha asla anal ilişki yapmam tövbeler olsun

Gözle görülen ve gitgide büyüyen ten rengi Bi siğilim var yap bezesi filan değil asitle yaktırsammı kızlar bide makatımda var bitane doktor Malesef makata bakmış ama Arkalara doğru bakamamıs kaşıntılarım o yüzden çok fazla geceleri birde makatın vajene yakın tarafı değil diğer tarafa bakan asitle yaktırdıgım yerde cıkmış doktor orayada bakamamıs doktorun önüne yatıp acıyorum ama tam görmüyor oraları sinirim bozuldu yine benim:/

Padofilm için eczaneye gittim ve eczacı vajina girişinde içe doğruysa sigiller yapma bunu dedi.Daha dıştaki vajina dudakları vs sigiller için uygun dedi.Almadan döndüm.
Ne yapacağımı şaşırdım arkadaşlar, vajina girişinde delikten içe doğru sigillerim.

Valla kuzu acil para bul ve git laser yaptır podofilm Bi işe yaramıyor geri cıkıyor üstünden yaktırdıgın deriyle kalıyorsun hiç bekleme ama paniklemede rahat ol sakin ol eczacı doğru demişti içerdeyse evet yapma ama ben girişe iki kere asit yaptırdım Bişi olmadı ama geri çıktı podofilm sadece büyümeyi engelliyor en azından karnıbahar gibi büyüyebiliyorlarmıs bu illetler sivilce gibi dokundukça büyüyor allah sabır versin bize allah yardımcımız olsun

Birde bak sen öyle zannediyondur saha etrafından vajen dudaklarındada vardır sen görmüyondur ben öyle zannediyordum ta klitorislerimde filan çıktı makat içinde makat etrafında bisürü düşün yani görünmeyen siğiller

Sana tavsiyem podofilmi ince derilere hassas yerlere sürme çok derin yaralar oluşturuyor irin topluyor...geç iyileşiyor vajen yaktı doktor döküldü geri çıktı tekrar yaktı geri çıktı hatta çoğaldı asitle

Ya canım oraya asi
kadınlarda makatın 2 cm içerisine kadar girebiliyo bagırsaga tutunanı hiç mi hiç duymadım en ileri vakaları dahi okudum yoktu.Profesörler parmaklarını sokup oraya ona göre yokluyo içeride olup olmasdıgını ayrıca iç kısma tutunması cook zor ord akalıcı olması cünkü orası vücudun bosaltım yeri bagısıklık sistemi belli bi yerden sonra devreye giriyo

makatın içini yakmamıs Didem bu doktor ya şimdi ıkındım baktım yaralarım az düzeldi diye duruyor olduğu gibi içeri hiç ellememiş bile

Didem bağırsaklara sıçramaz olurmu hemde Nasıl sıçrıyormuş allah belasını versin bu doktorun verdiğim para zehir oldu hiç ellememiş makatın için olduğu gibi beyaz beyaz kabarmış büyümüş iyicene hatta başka yerlerede sıçramıs napcam ben Didem kafayı yicem koşonoskopiyle bakıp yakıyorlarmış ama Nasıl Nasıl Nasıl delircem

Bak onlar siğil değil değil değil bana güven kızma.Makatın içinde yaktıgı yerlerin beyaz olması dogal bak benimkini yaktı bembeyaz nokta nokta oldu onlar yara düşücek iyileşip eski haline dönücek sehırdısında baska doktora kontrole gittim bana bunlar yara iyileşiyo demişti inanmamıstım hala siğil sanıyodum bembeyaz nokta nokta oldu kabardı vajinamın içinde disk seklinde onlarca şey cıktı biliyo musun hepsi geçti sonra bi bekle iki üc hafta geçicek .Sıcraması öyle kolay değil ayrıca bu virüsün bi yükü var yükünü boşalttıkca zayıflıyo korkmamız gerekiyo benimde modum ara ara cok fena düşüyo ama geçicek işte bi sekilde.

Ben doktora giderken foto çektim o kadar hiç ellememiş Oray'ı anladınmı hiç yakmamıs aynı karnabahar beyaz duruyor bide iğne topu gibi beyaz var oda duruyor makatımın bir tarafını hiç ellememiş bile doktor içinde yeni yeni çıkmaya başlamıs grup halinde yaktığı yerler belli içine hiç bakmamıs bile ne diye İstanbul'a gitmişsem ben salak gibi şimdi Nasıl geri gitcem ta oralara bu doktora kızıcam yağ bezesi diyor bide ya simsiyah siğil bildiğin büyüyor biride deliricem ben makatımın içini kime yaktıracam ya kime ağlıcam sinirimden

Bayrampaşa geliyor allah kahretsin ya
Canım sakin ol lütfen tamam için rahat değilse bi genel cerrah veya makat hastalıkları uzmanlıgı olan proktoloji dalında uzman bi hekime kontrole git bi de o baksın makat bi şekilde acıp bi aletle bakıyolar böyle yuvarlak bişey orayı açar bakar

Bu arada Şafi Allahın şifa veren ismi her gün düzenli olarak Ya Şafi Ya Allah diyeblirsniz şifa vermesi için inşallah

Veeee benim makatımın içinde senin dedigin gibi tam giriş kısmında iğne topundan daha büyük alttan cıban gibi bembeyaz semsert bişey cıkmıstı siğil zannetmiştim geçmişti o da lazerle yakıldıktan sonra öyle cıban gibi etrafta bi iki şey cıkıp iniyo sonra

Hpv tipi:31 ve 59 yani yükse risk ve orta risk yani ben kansere yolculukmu yapmıs oluyorum

Hakaan topalismailoğlu hocayı kimseye tavsiye etmiyorum o hataya düşmeyin kötünün iyisi bir doktor biraz once aradım bana genel cerraha acil görün anaskopla makatın içine baktır hiç bekleme dedi ben zaten makatın içinde oldugunu ilk muayeneye gittiğimde söylemiştim beni hiç bilgilendirmemişti şimdide bunu diyor bide makatın içini yaktım diye bir yalan söyledi Bi an içim rahatlamıştı böyle bir para Tuzağı yok o doktorun uzmanlık alanı sadece vajina makatın yüzünü yakıyor vajinamın içine baktığınıda hiç zannetmiyorum kondilomu pozitif olan kişiler gerçekten arkasına önüne iyice baktırsın ben kanata kanata ıkındım makatı ve içindeki siğilleri gördüm daha bu hastalığı Ada'm akıllı tedavi eden biryer gerçekten varmı hiç bilmiyorum Mevlüt Topbaş'ı bile aradım bana Bi tedavi bakmıyoruz dedi sinir sistemim bozukdu devlet hastanesindeki doktorum ölümcül hastalıkmış gibi anlattı ben allah belasını versin boyle doktorlarındiyorum başkada Bişi demiyorum...siğil hızlı yayılıyor arkadaşlar doktorlara güvenmeyin be acil anoskopi kolonoskopi yaptırıp heryerinize baktırın o kaşıntılar boşuna değil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…