Ağlanacak halime gülüyorum
Medical art muayene ücretsiz istanbuldaki daha iyidir..Ankara'da yasıyorum ben ankaradakine gittim mecburen..yaralarım iyileşince bakacağım içine makatın Nasıl yakmışmı diye bide kaşıntılara göre bakacağım çünkü siğil kaşıntısı çok başka yara kaşıntısı çok başka kendini belli ediyor...Bende agizda var; vajinada var;bi de makatta varsa o zaman dans.... iki kete genel cerrahi uzmanina gostermistim temiz demisti. Yine de dis kisimsa vardı; böyle vajinadan o bölgeye ufak ufak ilerlemisti. Onlaru hakan bey yakti... tabi; sen nerne hangi doktora gittin kuzum? Bi daha mi gostersem diye dusunmeden edemiyorum...
Yine yuksek riskli virus makat bolgesinden daha hizli atiliyo. Hpv kongresini izlemistim ordan hatirliyorum. Tip 6 11 daha zor atiliyo ama bu mantikla makat bolgesi kanseri ihtimali baya düşük rahimagzi kanserine kıyasla... böyle yorumlayabilriiz.
Cok çok gecmis olsun. Gercekten zor günler. Once şok. Simdi alıştık. Sira kurtulmakta...
Medical art muayene ücretsiz istanbuldaki daha iyidir..Ankara'da yasıyorum ben ankaradakine gittim mecburen..yaralarım iyileşince bakacağım içine makatın Nasıl yakmışmı diye bide kaşıntılara göre bakacağım çünkü siğil kaşıntısı çok başka yara kaşıntısı çok başka kendini belli ediyor...
Evet kızlar Medikal arta karga bokunu yemeden sabahın köründen gittim kapıda bekledim::)girdim doktor muayene etti makat girişinde 10 tane var dedi bağırsaklarda 7 cm 10 cm ileri kadar gitmiş ve hızlı ilerliyor içeride cıkar yakalım dedi bende Tmm hocam dedim domalır pozisyondan kalktım bankanın yolunu tuttum 8 30 da banka açıldı malum bayram geliyor ondan erken acık bu araneyse velasım kelam sadece makat 2000 tl vajen hariç ora ayrı onu söyleyim değişik prosedür şaşmadım değil ben 600 lira verdim kararsız kaldıgımdan ikinci gidişim bu ay sonunda 1400 götüreceğim bu arada ben çalişmiyorum kızlar sgk ne durumda bilmediğimden konuyu açmadım..ama yok eminim neyse 600 verdim yaktırdım makatı lokal anesteziyle bu kadar:::)
Sürüntüyü düzgün almamış olabilirlermi?kaç kez yaptırdın bir kez yaptırmıssan tekrar yaptır başka bir yerde...Coffeeeee geçmiş olsun tatlım bende de hpv var ama türü bulunamadı tipkendirmede risklilere bakıldı inş vucudümuzdan atarız cnm
Benim gibi tedaviye başlamayan kaç yılda silinecekİkisi de silinen tip 4 yılda
Bu konu biraz sıkıntıli. Çünkü oncelikle sigillerinin temzlenmis olmasi ve bi daha cikmamasi lazim. 1 2 yil cikmadi ise ve smearlar temizse temizlendi demek. Ama bu süreçte bi tane çıkarsa malesef o 1 2 yili bastan sayman gerekiyo; oyle anliyorum ben.Benim gibi tedaviye başlamayan kaç yılda silinecek
Hayatina girmekte olan kişiye aşı olmasini söylersen ikinci dozdan sonra o kişi bagisiklik kazanmis olur. Yani iki ay sonra sevisebilirsiniz demek. Tabi ozverili, empatisi yüksek iyi bi insan olucak da seni sevecek de kacmayacak... isimiz zor.Kızlar hayatıma biri giriyo gibi ve ben hpv liyim hala tedaviye baslayamadim ve hayatıma girmiş gibi olan insandan çok utanıyorum girmiş gibi diyorum cunku bu utançla onunla samimi olamıyorumgörünüşte sevgili olma yolunda gidiyoruz ama ben adapte olamıyorum hala param da yok hem ondan gizli hem maddi anlamda nasıl tefavi olacağım bilmiyorum
Bursada medical art şubesi var git görün muayene ücretsiz!!Bursa da lazerle yakan iyi bir hpv doktoru bilen var mı
Tedaviye başlaman gerekiyor ki daha erken silinsin bak o siğiller çoğalıyor ve şöyle düşün karnıbahar kadar büyüyorlar durmadan başka yerlerine sıçrıyor sen her kaşıdıgında elini her Oray'a sürdüğünde medical arta git tek seans 600 tl en azından ayda bir kere sildiriyorsun makatına sıçradımı bilmiyorum sıçramadan git hani 600 diyorum çünkü birdahaki gittiğin ben bunu 2 ye tamamlıcam dersen seni bir yıl takip ediyorlar 6 kez yada ben tamamlayamam dersen her girtinde ayda bir 600 lira ödeBenim gibi tedaviye başlamayan kaç yılda silinecek
Bu arada siğillerin ne kadar çoksa o kadar fahiş fiyat veriyorlar azken gitBu konu biraz sıkıntıli. Çünkü oncelikle sigillerinin temzlenmis olmasi ve bi daha cikmamasi lazim. 1 2 yil cikmadi ise ve smearlar temizse temizlendi demek. Ama bu süreçte bi tane çıkarsa malesef o 1 2 yili bastan sayman gerekiyo; oyle anliyorum ben.
Medical art in özelliği nedir canımBursada medical art şubesi var git görün muayene ücretsiz!!
İlk maaşımi alınca gidicem insallajBu arada siğillerin ne kadar çoksa o kadar fahiş fiyat veriyorlar azken git
Aşı gerçekten koruyor mu ki 30 yaşında cunku karşımdaki insanHayatina girmekte olan kişiye aşı olmasini söylersen ikinci dozdan sonra o kişi bagisiklik kazanmis olur. Yani iki ay sonra sevisebilirsiniz demek. Tabi ozverili, empatisi yüksek iyi bi insan olucak da seni sevecek de kacmayacak... isimiz zor.
Yani 2 bin verirsem eğer 1 yil takip oluyo öyle mi daha hic para vermedenTedaviye başlaman gerekiyor ki daha erken silinsin bak o siğiller çoğalıyor ve şöyle düşün karnıbahar kadar büyüyorlar durmadan başka yerlerine sıçrıyor sen her kaşıdıgında elini her Oray'a sürdüğünde medical arta git tek seans 600 tl en azından ayda bir kere sildiriyorsun makatına sıçradımı bilmiyorum sıçramadan git hani 600 diyorum çünkü birdahaki gittiğin ben bunu 2 ye tamamlıcam dersen seni bir yıl takip ediyorlar 6 kez yada ben tamamlayamam dersen her girtinde ayda bir 600 lira öde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?