Ben ölür gibi Bişi yazmadım bu hastalık öldürüyor demedim öyle öldürdüğünü filan zannetmiyorum süründürüyor rahim gider doğurganlık bakire oldugunu bilmediğinden smear deidm ama öyleyse süründü yaptırsın siğilden ben sadece beklememesi gerektiğini acilen doktora gitmesi gerektiğini anlatıyorum burda tartışmıyorum bu kız güzelgünler siğillerle oturuyor farkındaysan ve Malesef siğiller yakılmadan yani ortalıktan kaldırılmadan hiç birşeyin faydası olmaz sen yaktırdıgın için rahatsın ve bundna sonrası için önlem alıyorsun ben bu koz param yok diyor bende ücretsiz neler yapabilir yönlendirmeye çalişiyorum tabiki herşey allahtan ama bizimde bişiler yapmamız gerekiyor evet burda copu kişi sayende kendi içni bişiler yaptı benden senin sayende şuan kendimi iyi hissediyorum aşkım:) ama insan üzülüyor podofilmin Bi çare olmadığına ben şahitim:::) evet milyar paralar harcanıyor ama napalım bulmamız gerekiyor bu siğillerin üreyip rahme girdiğini Rahmi'n alındığını genelde şimdiye kadar kanser olanların 16 18 tipinden oldugunu ama yine yüksek risklerinde kanser yapma ihtimali oldugunu biliyoruz..Ada'm akıllı aşısı ve tedavisi olmadığı gibi doktorlarında doğru yönlendirdiğini düşünmüyorum peki neden ben zaten hpv aşısı bundan 4 5 yıl once olmuştum sadece son dozunu oldum veya olmadım hatırlamıyorum bazı şeyleri birleştirince insan üzülüyor neyse aşı tabiki şart gardasil::)buz kompresinde getirilmesilazım eczane getirtiyorsa yoksa bozuluyor Bi işe yaramıyor..ve sen sadece vajen etrafını yaktırmıssın ben makata ilerliyor diyorum tecrübelerimi aktarıyorum hızlı ilerliyor diyorum çünkü yaşıyorum herkes tecrübesini aktarsın tabiki ilerlemesin siğillerin acil git baktır diyorum ona göre fiyat çoğalıyor burda biz tedavimizi olduk rahatız ama sen tek siğilin çıksın doktora Nasıl koştuğunu anlatıyorsun bu kız olayın ciddiyetinin farkında değil çörek otu çare olsa tek başına sen niye yaktırdın o halde bu çörek otu kullanıp geçti diyenlerin çoğuna bak onceden kriyoterapi ve koter tedavisi olmus alternatif tıp ayrı...bunlar bağışıklık için..dışarda okuyanlar var tabiki ve bunalrı okuyup en azından önlem alırlar makatta çıkanlar bağırsaklarına makat etrafını yaktırdıysan sonra baksınlar ben bağırsaklarımdan siğil ysktırdımda hani ondan yazıyorumCanım önemli olan rahmin içinde tip 16nın olmaması valla cok kötü düşünüyosun bende kötü düşünüyorum zaten ama o kadar olsa burda 10 yıldır acık olan platformun cogunun tahralı köye gitmesi lazımdı Allah korusun Allah askına valla kusuyorum bunları okuyunca gece uyuyamıyorum zaten bu kadar felaket senaryosu kurmayalım lütfen cok kötü oluyorum bişey yapıcam kendime zar zor topladım zaten kendimi lütfen bu kadar kötü yazma cidden kriz geçirim yazma gözünü seviyim
Canım benimde makatta malesef ve catlagımla hemoroidimde var rahat değilim :) İçeride olup olmadıgına baktırıcam yarın ve tabiki siğiller için demiyorum bunu şöyle bu siğilleri yapan bi virüs siğil onun sadece yumurtaları cıktıkca yaktırıcaksın onu her zaman söylüyorum en iyi yolu bu kökten kazınmasının siğili yaktırdıgın ve bagısıklıgını güclü tuttugun sürece vücut bu virüsü farkettiği an silmeye baslıyoBen ölür gibi Bişi yazmadım bu hastalık öldürüyor demedim öyle öldürdüğünü filan zannetmiyorum süründürüyor rahim gider doğurganlık bakire oldugunu bilmediğinden smear deidm ama öyleyse süründü yaptırsın siğilden ben sadece beklememesi gerektiğini acilen doktora gitmesi gerektiğini anlatıyorum burda tartışmıyorum bu kız güzelgünler siğillerle oturuyor farkındaysan ve Malesef siğiller yakılmadan yani ortalıktan kaldırılmadan hiç birşeyin faydası olmaz sen yaktırdıgın için rahatsın ve bundna sonrası için önlem alıyorsun ben bu koz param yok diyor bende ücretsiz neler yapabilir yönlendirmeye çalişiyorum tabiki herşey allahtan ama bizimde bişiler yapmamız gerekiyor evet burda copu kişi sayende kendi içni bişiler yaptı benden senin sayende şuan kendimi iyi hissediyorum aşkım:) ama insan üzülüyor podofilmin Bi çare olmadığına ben şahitim:::) evet milyar paralar harcanıyor ama napalım bulmamız gerekiyor bu siğillerin üreyip rahme girdiğini Rahmi'n alındığını genelde şimdiye kadar kanser olanların 16 18 tipinden oldugunu ama yine yüksek risklerinde kanser yapma ihtimali oldugunu biliyoruz..Ada'm akıllı aşısı ve tedavisi olmadığı gibi doktorlarında doğru yönlendirdiğini düşünmüyorum peki neden ben zaten hpv aşısı bundan 4 5 yıl once olmuştum sadece son dozunu oldum veya olmadım hatırlamıyorum bazı şeyleri birleştirince insan üzülüyor neyse aşı tabiki şart gardasil::)buz kompresinde getirilmesilazım eczane getirtiyorsa yoksa bozuluyor Bi işe yaramıyor..ve sen sadece vajen etrafını yaktırmıssın ben makata ilerliyor diyorum tecrübelerimi aktarıyorum hızlı ilerliyor diyorum çünkü yaşıyorum herkes tecrübesini aktarsın tabiki ilerlemesin siğillerin acil git baktır diyorum ona göre fiyat çoğalıyor burda biz tedavimizi olduk rahatız ama sen tek siğilin çıksın doktora Nasıl koştuğunu anlatıyorsun bu kız olayın ciddiyetinin farkında değil çörek otu çare olsa tek başına sen niye yaktırdın o halde bu çörek otu kullanıp geçti diyenlerin çoğuna bak onceden kriyoterapi ve koter tedavisi olmus alternatif tıp ayrı...bunlar bağışıklık için..dışarda okuyanlar var tabiki ve bunalrı okuyup en azından önlem alırlar makatta çıkanlar bağırsaklarına makat etrafını yaktırdıysan sonra baksınlar ben bağırsaklarımdan siğil ysktırdımda hani ondan yazıyorum
Ankara deri ve tenasül hastalıkları kliniğinde 3 doz aşı oluyorsunuz Zaman farkıyla ve ben size şöyle söyleyim terden aynı bardaktan wc den temastan bulaşıyor bu hastalık illa cinsel ilişki yaşamak gerekmiyor anal ilişki filan hastaneler zaten mikrop yuvası buraya gittiğinizde zaten normal doktordan daha çok bilgi alırsınız bu hastalıkla ilgili ben biliyordum böyle bir hastalığı ama bakireliğime güvenmiştim o Zaman'lar aman bana niye bulaşsın kendime temiz bakıyorum demiştim bilinçsiz cahil be saftım diyebilirim...hpv aşısını olmam gerektiğini söylemişlerdi olmuştum ama bakire özgüveni varya o düzensiz aşı oldum işte olmasaydım olmazdı belkide yada Bi ile yaramıyor.bu aşılar belkide 5 sene oldu koruyuculuğu azaldı ondan siğil oluştu olabilir çünkü neden benim eskiden anal ilişkim çoktu 7 8 ay once anal ilişkin oldu eski sevgilimden şuankinden mi bulaştı bundanmı bilmiyorum hani daha ne deyim gidin yaktırın uzun bir tedavi süreci olduğu için doktorlar ilgilenmiyor siğilin vucudda olmuyor olması tekrar cıkmıcagı anlamına gelmiyor aşı şart!!!
Olabilir bende öyle düşündümDoktor hakanin dedigine göre; ilk 2 dozu olduktan sonra koruyuculuk basliyor ama max 3 yil için. 3. Doz, koruyuculugun suresini 10 yil veya daha fazla sure olmasinu sagliyor( en az 10 yil; daha uzun sürüp surmedigi henüz bilinmiyor.) Sen 3. Dozu atladigin icin koruyuculugun bitmis olabilir mi?
Şu an babamın ustuneyim ama çalışacağım yer de yapacak sigorta bana. Para kazanın hemen medical arta gideyim o zaman. Ama istanbul da kafamı karistiriyo yaaAynen 6 kez yaktırma Hakkı'n oluyor yalnız muayene ücretsiz zaten sen önce git Bi muayene ol doktordan öğren ücretsiz tamammı kaç tane siğilin var daha senin görmediğin nerelerinde cıkmıs ondan sonra bak bakalım sana uygunmu en azından takip ederler seni
Hangi Dr a gidicem genel cerrahi mi bursa da da lazer falan var mıdır acaba bi de benimki makattadeğil medical art makat hastalıkları merkeziymis :/Ara randevu al sabahtan git 8. De daha iyi bakarlar..sgk varsa senin daha indirimli olur
Canım bakire oldugum icin doktorlar smear testi yapmıyo risk akmak istemiyolarBak banada Didem var burda o önerdi özelliği bu hastalıkla ilgilenmeleri herkes bakmıyor ben ta istanbula gittim yaktırmaya makat içine bakmıyormuş doktor medical art hepsine bakıyor sen muayeneye gittiğinde anaskopla makatın içine baktır daha sonra vajenin iç kısmına smear testi yaptırt bunu devlet hastanesinde yaptırabilirsin patoloji ve mikrobiyolojiye örnek gönderiyorlar hpv smear testi dersen daha iyi olur hpv pozitif patoloji negatif gelmesi lazım patoloji pozitifse vajen içindede var Demektir sen herşeyden once Bi devlet hastanesine git şimdi kadın hastalıkları ve doğum bölümüne smear hpv testi istiyorum de öğren vajenin içinde varmı sıçramışmı daha sonra medicale git anaskopla makatına baktır ücretsiz iyce öğren nerende var ne yok öğrenmeden Bişi yaptırma paran boşa gider sonra medicale tekrar gidip benim işte vajen de var yok makatta zaten var dediniz veya yok tedavi olmak istiyorum diceksin sonra tedavin başlıcak böyle yaparsan hem akıllı davranırsın hem paran çar çur olmaz neden şöyle şimdi Ada'm bakıyor gördüğünü yakıyor seninde bilinçli olup nerende siğil var yok kafana yaz doktora söyle doktor zaten senin göremediğini yakar ama senin gördüğünü yakmaz:::)neyse oyle işte tecrübe ettim ondan yazıyorum dediklerim yap pişman olmazsın
Evet ya benim için hakan bey dense bursa medical art daha mantikli galiba devamli istanbul a nasıl gideyim. Bursa da ilk muayene ye gideyim sonra para biriktirip hemen gidip yaktirayim taksit yapiyolar mi acaba. Sgk olunca indirim oluyo demişsin bi de. Ne kadar indirim olur acabaGüzelgünler evet herkes bakıyor bu hastalığa yüzde yüzde tedavi ediyorlar yakıyorlar yaktıktan sonra temizledik bitti gibi bir cevap alıyorsun için rahatlıyor orda duracaksın işte para Avcı'ları sen hastaymışsın siğilden ölüyormuşsun umurlarında değil dertleri senden para koparmak başka hiç bişey değil sakın öyle bir hataya düşme medical art bana yüzde yüz tedavi edermi bilmem en azından istediğin yere bakıyorlar ve fiyat olarak uygun Can'ım heryer Ateş pahası medicalde ucuz değil tabiki ama 6 kez yakma işlemi uygun geldi anlıcan ve ücretsiz muayene kim yapıyor allah aşkına ben ilk muayene oldum 300 lira para verdim hiç Bişi yaptırmadan...sen git testlerini yaptırt kafana göre yaktırma şimdi tamammı bilinçlen moral bozmadan Bi koşu hallet tiplemede yaptırt devlet hastaneleri yapıyor 1 ay sonra alıyorsun sonucu patoloji 10 gün sonra yani vajen içi varmı yokmu ve dicem fazla bekleme yapma böyle medicalede git sonra yaktır bu kadar:)her tekrarda tekrar git ve yaktır
Ama bunu nasıl söyleyecem karsimdakineDoktorlarin cogu hemfikir, koruyor. Hakan bey de 2. Dozdan itibaren koruyuculugun başladığını soyledi. 3. Doz, koruma suresini uzatmak icinmiş.
E peki medical art ta direk bakiyolar mi vajina içine smear yapiyolar mi ben devlet e girmwk istemiyorum bakirelere smear yapmıyolar zaten devlette. Özelde yapanlar var onu. Ve garanti vermiyolar. Risk alan da var mıdır bilmiyorumDidem evet sende git birde bakire diye içeri sıçramıcak anlamına gelmiyor bu siğil bak medicaldeki doktor Bi kağıda siğilleri çizdi bana ve deri altını gösterdi ve Nasıl çoğaldıklarını şaştım kaldım eğer tedavi olmazsa zaten içeri sıçrıcak ve doktorlar kızlığını bozarak içeri girip müdahale etmek zorunda kalacaklar tabi doğru doktor bulursa ki doktorlar bunu kansere dönene kadar ellemiyor diye tahmin ediyorum bu kadar kötü düşünecek evrede değildir çünkğ yıllar alması lazım diye düşünüyorum bilmiyorum kafadan konusmuyorum çünkğ bu siğil genital bölgeyi seviyor ve deri altında yasıyorlar
Evlenince çıkınca napacaz senden kaptım mi dicezKızlar siğil tedaviniz bitene kadar cinsellikten uzak durup 2 yıl siğilden arındıktan sonra başlarsanız sıkıntı olcagını zannetmiyorum .Evleniceginiz erkekle birlikte olmak ki ben böyle yapmayı düşünüyorum en iyisi o da evlendikten sonra o zamana kadar da zaten siğil olayı kapanır diye düşünüyorum erkeklerde siğiş bile cıkartmıyo onlara bi zararı yok sonucta ayrıca 140dan fazla türü var bizde siğil cıkmasa bilmicektik bile karsınızdaki insanda olmadıgı ne malum belki o bile bilmiyodur onlara bi zarar vermiyo sonucta ondan dolayı söylemeyin cinsellikten uzak durun ciddiyete kadar yeter bence
Aman ne ilişkisi ya zaten tiksindim hiç istemiyorumTabi bence her kosulda lezyon varken iliskiye girilmemeli. Lezyon yokken bulastiricilik zateb az. Bi de aşı olursa karsidaki risk minimize edilmis olur. Yasla koruyuculuk azaliyor ama 40 a kadar mümkün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?