Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Ben ölür gibi Bişi yazmadım bu hastalık öldürüyor demedim öyle öldürdüğünü filan zannetmiyorum süründürüyor rahim gider doğurganlık bakire oldugunu bilmediğinden smear deidm ama öyleyse süründü yaptırsın siğilden ben sadece beklememesi gerektiğini acilen doktora gitmesi gerektiğini anlatıyorum burda tartışmıyorum bu kız güzelgünler siğillerle oturuyor farkındaysan ve Malesef siğiller yakılmadan yani ortalıktan kaldırılmadan hiç birşeyin faydası olmaz sen yaktırdıgın için rahatsın ve bundna sonrası için önlem alıyorsun ben bu koz param yok diyor bende ücretsiz neler yapabilir yönlendirmeye çalişiyorum tabiki herşey allahtan ama bizimde bişiler yapmamız gerekiyor evet burda copu kişi sayende kendi içni bişiler yaptı benden senin sayende şuan kendimi iyi hissediyorum aşkım:) ama insan üzülüyor podofilmin Bi çare olmadığına ben şahitim:::) evet milyar paralar harcanıyor ama napalım bulmamız gerekiyor bu siğillerin üreyip rahme girdiğini Rahmi'n alındığını genelde şimdiye kadar kanser olanların 16 18 tipinden oldugunu ama yine yüksek risklerinde kanser yapma ihtimali oldugunu biliyoruz..Ada'm akıllı aşısı ve tedavisi olmadığı gibi doktorlarında doğru yönlendirdiğini düşünmüyorum peki neden ben zaten hpv aşısı bundan 4 5 yıl once olmuştum sadece son dozunu oldum veya olmadım hatırlamıyorum bazı şeyleri birleştirince insan üzülüyor neyse aşı tabiki şart gardasil::)buz kompresinde getirilmesilazım eczane getirtiyorsa yoksa bozuluyor Bi işe yaramıyor..ve sen sadece vajen etrafını yaktırmıssın ben makata ilerliyor diyorum tecrübelerimi aktarıyorum hızlı ilerliyor diyorum çünkü yaşıyorum herkes tecrübesini aktarsın tabiki ilerlemesin siğillerin acil git baktır diyorum ona göre fiyat çoğalıyor burda biz tedavimizi olduk rahatız ama sen tek siğilin çıksın doktora Nasıl koştuğunu anlatıyorsun bu kız olayın ciddiyetinin farkında değil çörek otu çare olsa tek başına sen niye yaktırdın o halde bu çörek otu kullanıp geçti diyenlerin çoğuna bak onceden kriyoterapi ve koter tedavisi olmus alternatif tıp ayrı...bunlar bağışıklık için..dışarda okuyanlar var tabiki ve bunalrı okuyup en azından önlem alırlar makatta çıkanlar bağırsaklarına makat etrafını yaktırdıysan sonra baksınlar ben bağırsaklarımdan siğil ysktırdımda hani ondan yazıyorum

Canım benimde makatta malesef ve catlagımla hemoroidimde var rahat değilim :) İçeride olup olmadıgına baktırıcam yarın ve tabiki siğiller için demiyorum bunu şöyle bu siğilleri yapan bi virüs siğil onun sadece yumurtaları cıktıkca yaktırıcaksın onu her zaman söylüyorum en iyi yolu bu kökten kazınmasının siğili yaktırdıgın ve bagısıklıgını güclü tuttugun sürece vücut bu virüsü farkettiği an silmeye baslıyo

Virüsün (yumurtası olan siğilleri yaktırmaktan baska care yok) virüsün kendisinin vücuttan silinmesinin hızlanması icinde bagısıklıgını destekleyip savaşan hücrelerini arttırman lazım vücuttan öyle veya böyle siğili yaktırdıgın sürece siliniyor bunu da dünyadaki en büyük caplı Oxfordun araştrmalarındaki kişiler üzerinde virüs yüklerinin saplandığı grafikleri inceleyerek söylüyorum

Bu arada Hakan topalismailoğluna ben çok siğilim bar 73 tane Hakan hoca yakmışsa makat içinde 10 tane Medical art yaktı ve ben makatta Hakan hocanın görmediği derideki siğili medicale yaktırdım vajen konusunda tecrübeli sadece demiştim dimi:) ben daha kötüyüm hiç iyi değilim ama morelimi yüksek tutup hastalığı dalgaya alıyorum neyse konu şu Hakan hocaya vajenin iç dudaklarında da var demiştim dudak derken küçük dudak en küçük içerdeki inanırmışsınız Oray'a bakmaya tenezzül bile etmemiş siğilleri ben gün yüzü gibi görüyorum peki ben neden şimdi yazıyorum şimdi akıl ettim çünkğ vajenim de çok yakıldı araları dudakların elimi değdiremiyorum kanama olduğu için yeni yeni toparlıyor ve ben görüyorum acı ve yanmalı bir kaşıntı vajen dudaklarımın içinde var siğil Oldupu için vajen girişimide Ada'm akıllı yaktığını düşünmüyorum yada tekrar yakım istiyor ki vajen girşiöin etleri yıkım halinde::)ben vajenin içine giriyorum haberin olsun gibi bir görüntü ve ilerleme var şimdi bu panik değil panik gibi algılayanlara söylüyorum durumu anlatıyorum...

Bu arada kızlar size bir bilgi daha aktarayım Ankara'da yaşayanlar için diğer şehirleri bilmiyorum Ankara dış kapı köprü ayağında deri ve tenasül hastalıkları diye küçük bir klinik var maddi yönden iyi olmayanlar Oray'a pek düzgün kızlar gitmiyor onu belirteyim giderken çocuk filan yanınızda bulundurmadan yada herhangi bir yakın bulundurmadan gidin daha iyi olur tabi duvar olsun kapı olsun wc olsun girmeyin wc lerine ve kapı duvar temastan kaçının!!istanbuldada vardır diye düşünüyorum Ankara'daki yeri arayıp öğrenebilirler...aşı pahalı biliyoruz bu yüzden buraya 20 lira bir ücret ödeyip hem kan verip bulaşıcı hastası yoktur kan kartı alıp hemde aşınızı olabilirsiniz yalnızı bunu işyerinizin istediği gibi küçük Bi yalanla onlar ası tarihlerini belirliyor ve sabahtan gidip oluyorsunuz!

Ankara deri ve tenasül ve zührevi hastalıkları kliniğinde erkeklerede bu aşıyı yapıyorlar!!!!kadınlarada yapıyorlar ...

Ankara deri ve tenasül hastalıkları kliniğinde 3 doz aşı oluyorsunuz Zaman farkıyla ve ben size şöyle söyleyim terden aynı bardaktan wc den temastan bulaşıyor bu hastalık illa cinsel ilişki yaşamak gerekmiyor anal ilişki filan hastaneler zaten mikrop yuvası buraya gittiğinizde zaten normal doktordan daha çok bilgi alırsınız bu hastalıkla ilgili ben biliyordum böyle bir hastalığı ama bakireliğime güvenmiştim o Zaman'lar aman bana niye bulaşsın kendime temiz bakıyorum demiştim bilinçsiz cahil be saftım diyebilirim...hpv aşısını olmam gerektiğini söylemişlerdi olmuştum ama bakire özgüveni varya o düzensiz aşı oldum işte olmasaydım olmazdı belkide yada Bi ile yaramıyor.bu aşılar belkide 5 sene oldu koruyuculuğu azaldı ondan siğil oluştu olabilir çünkü neden benim eskiden anal ilişkim çoktu 7 8 ay once anal ilişkin oldu eski sevgilimden şuankinden mi bulaştı bundanmı bilmiyorum hani daha ne deyim gidin yaktırın uzun bir tedavi süreci olduğu için doktorlar ilgilenmiyor siğilin vucudda olmuyor olması tekrar cıkmıcagı anlamına gelmiyor aşı şart!!!

Tam bir yıl önce hpv45 pozitifliğini öğrendim yıllık smear kontrollerinde Tesadüfen .biliyorsunuz 45 yüksek riskli bir tip hiç siğil olmadı tam bir yıl sonra doktorum smear ve hpv dna testi yaptırdı veee bugün hiç ummadığım bir haber aldım az önce pataloğum aradı ve hpv testi sonucu negatif inanamadım şu anda hala şoktayım sizleri bir Yıldır takip ediyorum sizlere moral olsun diye paylaşıyorum lütfen sigara içmeyin ben duyar duymaz bırakmıştım ve mümkünse solgar Beta glukan gibi vitamin takviyesi kullanın en önemlisi moralinizi yüksek tutun ve bu virüsü atacağınıza inanın herkese acil şifalar

Bu arada bu siğil evresine gelene kadar bende sık bir mantar arada uğrayan akıntı vajenimi dudaklarında uçuk gibi sivilce gibi şeyler oluyordu ben sıkıyordum geçiyordu yani vücudum atıyordu 2 haftada daha sonra böyle bir hastalığa yakalandım genital siğil bir sene once iki tane kuyruk sokumunda çıkıntı farkettim önemsemedim daha sonra dehşet kaşıntılar başladı mantardaydık diye düşündüm ve bağırsak kurdundandır diye çünkü ben çok alkol kullanıyordum bira filan kurt olması çok normaldi ve son 3 aymı oldu 4 aymı en son aynaya baktığımda vajen girişimde beyaz kabartılar gördüm akıntı sandım sildim geçmedi ve vajen aradan beyaz büyümüş siğil elime geliyordu google girip taki araştırana kadar ve Şeker yani Ramazan Bayram'ının arefesinde asitle yaktırdım ilk o günden beri uğrasıyorum

Doktor hakanin dedigine göre; ilk 2 dozu olduktan sonra koruyuculuk basliyor ama max 3 yil için. 3. Doz, koruyuculugun suresini 10 yil veya daha fazla sure olmasinu sagliyor( en az 10 yil; daha uzun sürüp surmedigi henüz bilinmiyor.) Sen 3. Dozu atladigin icin koruyuculugun bitmis olabilir mi?

Olabilir bende öyle düşündüm

Ağız çevrem kurudu böyle deri döküntüsü gibi çinko değerim çok yüksek ondan olabilirmiki imutor 100 mg biraz ağırmı geldiki?

Şu an babamın ustuneyim ama çalışacağım yer de yapacak sigorta bana. Para kazanın hemen medical arta gideyim o zaman. Ama istanbul da kafamı karistiriyo yaa

Canım bakire oldugum icin doktorlar smear testi yapmıyo risk akmak istemiyolar

Evet ya benim için hakan bey dense bursa medical art daha mantikli galiba devamli istanbul a nasıl gideyim. Bursa da ilk muayene ye gideyim sonra para biriktirip hemen gidip yaktirayim taksit yapiyolar mi acaba. Sgk olunca indirim oluyo demişsin bi de. Ne kadar indirim olur acaba

E peki medical art ta direk bakiyolar mi vajina içine smear yapiyolar mi ben devlet e girmwk istemiyorum bakirelere smear yapmıyolar zaten devlette. Özelde yapanlar var onu. Ve garanti vermiyolar. Risk alan da var mıdır bilmiyorum

Evlenince çıkınca napacaz senden kaptım mi dicez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…