Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Erkeklerde aşının koruyuculugu yok yazıyı her yerde yaa. Acaba seni tiplemeye yanlış bakılmis olabilir mi tıp 16 siğil yapmaz yazıyo her yer

Bak kadının biri geçmişte yazmış Rahmi'mi aldılar bu hastalık yüzünden demiş kimse Bişi yazmamış ona dikkat etmemiz lazım
Ya ben bi bilimsel sitede okumuştum zaten rahim ağzı kanserinin tek sebebi hpv. Ama insanlar bilmiyor halkımızın bilinclenmesi lazım. Başka sebepleri de Var diyolar ama diğer sebepleri hpv sebepleriyle aynı olduğunu hpv faktörleri olduğunu tek sebebin hpv oldugunu yazmışlar. Aslında haklısın çok riskli bi hastalık ve rahim ağzı kanseri sayısi hiç de az değil toplumda. Ama kızlık zarimi bozdurmak da böyle ne bileyim yaa tercih etmem herald

Evlenince çıkınca napacaz senden kaptım mi dicez
Bak şimdi geçmiş yazıları oku biz Bi senle alakalı yazışma yaptık bugün Didem'le bakire olduğun için smearı unut yaptırma bakiresin!!!!ve bu arada Medical art makat hastalıkları merkezi filan değil vajinayada bakıyorlar zaten Medical laser yapıyor!!!sadece siğil tiplemesi yaptırabilirsin bakire olduğun için içeriye daha geçmemiştir biz burda bişey diyemeyiz sen muayene ol bu arada babandan yararlınıyorsan iyi oda aynı sgk gibi bak fiyatlandırmayı senin Şiğillerine ne kadar ilerlemiş ona göre yapıyorlar 2000 Se misal doktor dedi sgk olunca 1500 olur yada 900 verirsin sonra 300 filan değişiyor git öğren işteburalarda oyalanma... Orda muayene ol nerende ne ve ne yok öğren sade vajinanda varsa Hakan hocaya git İstanbul'a makatında varsa Medical daha mantıklı bu kadar...

Stresten uzak duracaksın siğillerden kurtulacaksın tedavi olcaksın sonrada bağışıklığımı güçlendirip vucüddan atacaksın tipleme yaptırt sonra öğren kansere yol açan Bi tipmi değilmi diye

Aman ne ilişkisi ya zaten tiksindim hiç istemiyorum
Bak şimdi bakiresin evlendiğin insanla bakire Bi şekilde evlenirsen:) senden şüphelenmez zaten erkeklerin çoğu çapkın bu bir hastalık senden bulaştı ondan geldi gibi Bişi yok bu hastalık Allah'ın verdiği Bi hastalık ve bu suçu birine Arıcak rezil Bi durum gerektirmiyor bu anlatım doktorların rezilliği diyoruz biz hpv li hastalar olarak moreli yüksek tutup şuandaki siğillerden kurtulalım sonra çıkmaz inşallah çıkarsa allah büyük o Zaman bakarız

Ya canım evlenince cıkarsa cıksın Allah askına evlenince cıksa bu kadar üzülmücez yani o kadar cok kötü senaryo kurup kendimizi üzdük ki önemli olan rahminin içine tip 16 nın yerleşmemesi onun icinde bakire olmaman lazım ki yerleşse de onunda caresi var kendisinde tip 16 nın oldugunu bilen düzenli smear yaptıran biri nasıl rahim agzı kanseri olabilir Allah askına ? cin 1 cin 2 cin 3 bunun evreleri var traşlıyolar ayrıca unuttugumuz bişey var virüsün öldüren etken madde keşfedildi hem de tesadüfen ! Yani sorunun çözümü zaten bulundu ben ilacı da getirticem sahsen siğillerim bitsin biraz daha yükü atsın vücut iki saatlik mesafe bulgaristan burdan en kötü vize cıkartır gider kendim alır veya onlara söylerim yine kargolarlar buraya .Ben bütün grafiklerini inceledim dünya jinekoloji kongresinde yıllarıdr bu ilacın denekleri üzerinde calısma sonucları yayınlanmıs coriolus mrl yani bu mantarın zehrini alıcaklar sadece ilac olarak piyasaya cıkıcak 1 yıl icinde şimdi ise etken maddesi var ama günde 6 tane kullanınca ancak cıkıcak ilacın düzeyine erişiyosun mailleştik arkadaslar caresi bu bulundu.Tut ki evlenicem siğil bitmeden ve iki yıl geçmeden üstünden zaten öyle bi riske atmam hem kendimi hem karsımdakini o zaman da getiririm ilacı 6 ay kullanırım tamamiyle emin olurum öyle evlenirim.ilacın başarı oranı yüzde 96yla 100 arasında değiliyo düşük riskli tipkerde full başarı oranı.Bizzat kongreye sundukları grafiklere baktım

Ayrıca evlendiğimde cıkarsa da cıksın napim yani bu hastalıgı kapmamızın sebebi de zaten kendimizden cok karşımızdakinin beklentilerini karsılamak değil miydi kendimi düşünücem bundan sonra banane o kadar hırpalandım ki erkeklerin rahmimi var onlara nolmus ki ! Ne derse desin kimseye hesap verecek değilim ne şeytanlar var erkekleri peşinde köle yapıyo çamurdan cıkartıp karım diye baş tacı yapıyolarn kıytırık bi siğil için yargılıcaksa defolsun gitsin kapı orda

Bu arada içeride yoksa makatta 1500 tl içeride varsa 2000 tl medical artta 6 tane yakma 1 yıllık fiyatı bu bence cok uygunn bende yarın gidicemm

Makatta yok ama ben daha rahat edeceğim için medical arta giymek istiyorum nasıl yapsam sence

Medical art makatımda nereyi yaktı anlamıyorum kızlar siğil duruyor Giriştee hemoroid çatlağında kafayı yesemmi bilemedim uyutmuyor kaşıntılar keşke benimde sizin gibi makatta değilde sade vajende olsaydı çok üzgünüm ama morelimi bozmucam yeter artık BIKTIM gerçekten bu hastalıktan bu makata Ada'm akıllı bakan doktor varmı başka Ankara'da araştırcam kahretsin bayram girdi girmeseydi o doktora küfür ederdim anlamıyorum mahsusumu yakmıyorlar para için ya nerde ne kadar bu hastalığı paraya çeviren o...ç...doktor varsa allah bin tur belasını versin bu hastalığı onlara versin inşallah ben sabahlara kadar uyuyamıyorum bu siğillerden allah belalarını versin allahım inşallah aldıklarını paraları yemeyi nasip etmesin

Askım sakin benimde kaşıntı felaket uyutmuyo kaşıntı için şunu yap elma sirkesini dök pamuga kasıntı olan yerlere iyice bastır ondan sonra batikonu al pamuga dök her yeri sil sirkenin ardından batikon kuruyunca hem orayı bütün pislik ve iltihaptan arındırıyo hem de batikon kuruyunca anında kaşıntı kesiliyo

Kızlar uzun bi aradan sonra merhaba siğilleri yaktıralı yaklaşık 4 ay oldu ve tekrar eden bişi olmadı çok şükür ama bu sure zarfı içinde bağışıklık sistemimi hep yüksek tutmaya çalıştım gereksiz üzülme yı kestim artık yoklar kurtuldum Rabbimin izniyle sizinde geçecek inşaallah sakın pes etmeyin koter yada kriyo yaptırdıktan sonra kendinize çok dikkat edin beslenme ize özellikle geçecek buna inanın....

Canım coriolus çıkacak demişsin ya. Yurt dışında zaten çıkmış da Türkiye de çıkacak mı demek istiyosun. Türkiye de şu anda Var mı bu etken maddeden

Ek bi gıda takviyesi kullandin mi ?

http://www.saglikicinmantar.com/coriolus.html burdan alıp kullansak olmaz mı kızlar yurt dışındakinden farkı ne ki
Canım yurtdısındaki farklı cünkü Coriolus Mrl yani mrl mycology researchın kısaltılması etken maddesini bunlar belirliyolar ve icerisinde mantarın zehri de var yurtdısında zaten cıktı bitkisel hali cıkartıcak olan bu mrl labaratuarı zaten ilacının cıkması icinde dozajı yükseltip ilax onayı almalarına yani ilac icin 5 sene bekleniyo 1 senesi kaldı suan.Hiç gerek yok mail at kargoyla zaten kapı komsumuz direk gönderiyo ben aralık ocak gibi isticem sitelerinde yurtdısında distrübütörlerinin mailleri var yakın ülkelerden birine mesaj atın yolluyolar

Arkadaslar tekrar paylasıyorum jinekoloji kongrelerinde 4 yıldır deneklerde üzerinde sunum yapan yüksek dozajlı ilacının cıkmasına 1 yıl kalan Coriolus Mrl (Mycology Research Labaroturies =Mikoloji Araştırma Labaratuarları) sitesi bu bulgaristan veya yunanistan distrübütörlerine mail atın kargoyla yolluyolar veya bulgar göçmeni vs bi arkadasınız varsa sofyada bulgaristanın başkentinde yani dönerken getirsin sanırım oralarda eczanelerde de satılmaya baslamıs. http://www.mycologyresearch.com/products/coriolus

Coriolus mrl 500 mglık alıyosunuz sabah öğle akşam 2şer tane kullanılıyo düşük riskli tipleri tamamiyle öldürüyo 6 aylık kullanım sonucunda tip 16nın cin1 cin 2 cin 3 gibi ilerleyen vakalarında da da %86 virüsü öldürme oranı ahccyle desteklendiğinde 100de 100e cıkıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…