Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Türkiyedekilere güvenmeyin derim cünkü trde illegal ve mrlde mantarın zehri de var asıl etken madde de zaten zehri tesadüfen başka bi hastalık icin denerken hpvyi öldürdüğü keşfediliyor

nasıl bişey bu hap gibimi krem gibimi...peki dr lar,ğrof lar niye bilmiuo bişey söylemiyo çaresi bulunduysa..
kafam o kadar katıştı ve yoruldumki artık ne yapacagımı şaşırdım..bende siğil yok ama kızarma ve şişlik şeklinde oluyor bu ilaç konusında bilgisi olan aydınlatırsa sevinirim

Hap yoo biliyo hpv konusunu önemseyenler 1 yılı kaldı ilacın dünya jinekoloji kongresine katılmaya teşrif eden bütün hpv konusunda cok bilgiliyim diyen felaket tellalı doktorların bilmesi gerek eger yurtdısına gidip düzenli olarak katılması gereken bu kongreye katılıyolarsa İlaç bu bildigin ilacı suan bitkisel hali mevcut bu araştırma labaratuarından cıkıyo aids tedavisinde kullanalım derken hpvyi öldürdüğü bulunuyo .Coriolus mrl suan o labaratuar bitkisel halli düşük formunu zaten piyasya cıkardı ilac olarak cıkması icinde dozajını yükseltip prosedür gereği 5.yılı tamamlamayı bekliyolar son seneye girdiler calısmalar bitti olumlu sonuclandı hepsi kongre özetlerinde sonucları var

B
bi de kızarma şişliği ilk defa duyuyorum ya tipi kaç ki

Ha
hatta calısma sonucları intde paylaşıldıgında türk bi doktorumuz da calısmaya destek vermiş tedavisi sonunda bulundu ilac geliyor yazmıs

Ayrıca adam niye ilacı var bulundu desin ki kaç tane profesör gidip mesleğinin ulusal kongresine katılıyo ve bu konuyu takip ediyo ? Bi de kaç tane kadın dogumcunun işine gelir yatırıyolar iki tık tık yapıyolar 5 dakikalık hayati riski hiçbişey bulunmayan bişey icin sırf herkes endişeli diye şişirip şişirip fiyatları milyarlar ödeyip cıkıyoruz kadın dogumcuların iki kaynagı var biri doğum biri de yakma dondurma :) Adam sana der mi ilacı cıktı gelme artık diye yok kızım hiçbişeyi yok otur yakalım der bi de taa yıllar önce bunun ignesi vardı interferon ignesi hepatitte falan da kuklanılıyo interferon vücutta varolan savaşcı hücrelerine onbin yirmibin tane daha ekleniyo aynı gün içinde üc kez vuruluyosun sonra vücut birden bagısıklıgı yükselttiği için virüsü kendi savaşıp öldürüyo ama yan etkisi yüzünden yasaklandı sonradan ya da şöyle diyim para kazanmak isteyen sanayiciler yasaklandı suan o igne hepatitte kullanılıyo.

Yani kısaca hiçbir doktor bilse bile kolay kolay ilacı cıktı cıkıcak demez :) cünkü ağır vurgun yer özellikle kadın dogumcular

benşm dr prof macit arvas jineonkoloji dern başkanı...tip. 31
ama benim genital bölge sol kısımda sıkıntı...sirke uygulayınca şişiyor...siğil varsı koterle yaktılar sonra bööyle oldu...mantar diyolar kızarıklık için ama değil ilaçlar geçirmiyor..azalıyor bşraz sonra artıyor..peki bu ilacı kullanan varmı bildiğin yurt dışında yada sen alacakmısın

Canım tip 31i atarsın ya niye skıntı yapıyosun ne tehlikeli boyutta ilerleyebilen ne de cok siğil yapan bi tip hassasiyet olması normal bizde de oluyo deri altında vücut savaş veriyo sonucta benimde bazı yerler özellikle sirkeden sonra şişti mantarsa bile tendürdiyot yani batikonla sirke sür batikon yap batikon aynı zamanda mantar tedavisinde de kullanılıyo ve cok rahatlatıyo üstünde de yazıyo zaten dernek baskanı olabilir cok iyi bi hoca duymustum ama kongreleri takip edebilmek önemli o baska bi boyut bende saglıkcıyım işinde gerçekten cok ama cok iyi bilgili tecrübeli hocalarım var ama kendini güncellemek ayrı bi konu bence ilacı cıktı kesin net öyle söyliyim coriolus mrl alıcam aralık gibi getirticem

öylemi diyorsun...
ilaç yurt dışında kullanılıyormu,ne kadar tedavi süresi ve fiyatı acaba biliyomusın..

öylemi diyorsun...
ilaç yurt dışında kullanılıyormu,ne kadar tedavi süresi ve fiyatı acaba biliyomusın..
Yeni yeni başlandı suan bitkisel versiyonu kullanılıyo yani dozajı düşük olanı mevcut bundan dolayı günde 6 tane kullanınca cıkacak olan dozajın etkisine anca ulasıyor .Bunu da ordan burdan forumdan okuyarak asla söylemiyorum yapılan calısmada denekler üzerinde 6 ay boyunca günde 6 tane sabah ögle aksam 2 şer tane kullanıyosun 500 mglık coriolus mrlden zaten mycology araştırma labaratuarında da ilacı yollarken anlatıyolar başarı oranı yüzde yüz neredeyse ahccyle desteklendiginde .Ve muhtemelen cıkıcak ilacın icine ahccde eklenicek

Didem Bulgaristan'a gitmek için vize gerekmiyormus turist sıkıntısı maddiyat sıkıntısından dolayı 15 gün kalmak şartıyla en fazla 16 yı bulursa ödeme yapıyorsun 16 günlük işte herneyse 15 gün şartla vizesiz pasaportsuz Bulgaristan yani yurtdışı serbestmiş:) giderinde dilini bilmiyoruz dinini bilmiyoruz en azından İngilizce olsaydı rezil olunur oralarda...

Yani tatlım vize muafiyeti 3 ay dan az yazıyor internette aç oku 1 temmuzda yürürlüğe girmiş Aslı'nda daha eskide bakma yani herkes bizi kekeliyormuş Can'ım yalnız gümrükte sorun yaşarmıyor hadi gittik diyelim o ilaçları Türkiye'ye sokabilecekmiyiz...??sorun oluyormusta

Aslı'nda ortak biyerde buluşup kızkıza gitsek en azından daha mantıklı olur diyorum almak isteyenler için..

Aslı'nda ortak biyerde buluşup kızkıza gitsek en azından daha mantıklı olur diyorum almak isteyenler için..
Ya canım ben schengene tabi diye biliyorum schengende olsa alırım bi şekilde skıntı yok ama bulgaristan zpr veriyo yunanistandan alırım en kötü ordan gel git yaparım yani aslında vize olsa skıntı kalmıcak otobüse atlarım istanbuldan giderim bikac saatlik yol alıcam ama işte bakalım ne zaman bilmiyorum giriş ckısta da zannetmiyorum ya skıntı olsa bile birer ikişer kutu alırım bittikce ayarlanır bi şekilde hani vizem olsa gidip gelsem bile yakma lazer veya koter işleminin en fazla bir tanesi kadar para gidiyo değer yani

ben dün tekrar yaktırma işlemi yaptırdım kızlar bir ay sonrasında. ne yazık ki de moralmen çökmüş durumdayım.

Kızlarr site bi haberim var http://www.mycologyresearch.com/distributors
Distribütörlere baktım arasında vizesiz bi ülke varr !! Makedonya üsküp (skopje) oraya gidilebilirr :)) ve cok ucuzz
Ya zaten vizesiz gidiliyormuş heryere AB ülkesi kaldırmıs vizeyi türkiye sadece kaldırtmamıştı artık yürürlüğe girmiş 15 gün geçmemek kaydıyla gidiyorsun ve hiç birşeye gerek yokmu 1 temmuzda yürürlüğe girmiş internetten okuduğun schengende neyse artık o 2014 yorumu Can'ım!!

bu gıda takviyesi sanırım bu kadar wrkiliyse niye türk forumlarında hiç ismi yok,şans eseri gördüm burdada...kaç tane kaç kutu kullanılacak bunları kafamıza göremi belirlwyecegiz....
gerçekten bitiriyormu yoksa uydurma ürünmü bilsek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…