Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

AHCC siparişini bende verdim. diğer ay gelicek. Coriolus mrl den ziyade AHCC daha etkisi diye duydum bende
Ahcc %50 başarı oranı, (6 ay kullananlarda yarısı iyileşiyor) Coriolus Mrl (düşük orta riskli ve tip 16 haricindekilerde başarı oranı %100 , tip16da %86 gibi bir rakam günde 10 mg folik asitle desteklendiğinde onunda başarısı %100e yüze yaklaşıyor)
3.aydan sonra negatif sonuclar alınmaya başlanıyor fiyat olarak çok ama çok uygun . Yani 300 tlden az bi rakama 3 kutuyla birlikte geliyor.Denemek isteyenler yurtdısındaki subelerine mail atsın postayla yollanıyor

Cok tesekkur ederim dikkate alicam tum yazdiklarinizi.. tanidik bulmaya calisayim simdi.. sizinde tip 16 mi acaba.yada bu sayfada tip 16 olup zararsiz atlatan var mi

Cok tesekkur ederim dikkate alicam tum yazdiklarinizi.. tanidik bulmaya calisayim simdi.. sizinde tip 16 mi acaba.yada bu sayfada tip 16 olup zararsiz atlatan var mi
Cok var emin ol.Tanıdıgımda var 4. Cocugunu doğurdu yemek yemekten 10 kgdan fazla aldı sürekli sebze meyve yedi multivitamin kullandı iki tipide atlattı hamilelikte siğili cıkmadı hpv negatif oldu aynı zamanda ilk 2 yılda kendine bakarsan atma oranın yüksek ilk 2 yıl virüsün yumurtlama dönemi yumurtaları olan hücresel değişikligi veya siğili ilerlerse orayı yok ettiriceksin .Dedigim gibi bircok kadında siğil cıkmasa haberi bile olmadıgı için siğili yumurtlama döneminde yakalayamıyolar ondan dolayı ilerliyo taa yıllar sonra 15-20 yıl sonra sikayetleri olunca anca doktora gidip öğreniyorlar.Ama senin böyle bir durumun yok 2 yıldan sonra virüs iyice zayıflıyo değişiklik yapma durumu azalıyo ki bağısıklıgı güclü olanlarda uykuya dalarak silinmeye başlıyor direk iyi beslen vitamin minerallerine dikkat et hpv negatif alıcagına eminim en gec 5 yıl bu atılma süresi

Öyle bişey ki bu aşılama yapılmadıgı için şuan patlama yapmış durumda herkes birbirinden gizliyo ama mantardan bile daha cok yayılmıs artık aşılamanın zorunlu olması lazım

Bahsedilen ilaç sigil varkenyok etmesi için mi kullanılıyor yoksa sigil bittikten sonra çıkmaması için mi kullanılıyor

Nilakmar Nasılsın sigillerin azalmış mi ne dedi doktorun

Persembeye randevu aldım lazer icin ama günler geçmiyor kadin hastaliklarindan hep kortktum hala acayip korkuyorum ve korktuğum başıma geldi; (

Nilakmar Nasılsın sigillerin azalmış mi ne dedi doktorun

173 atiş yapmıştı ilkinde dün 28 atış yapmış.
Azaldı dedi.
Benim için pek azalmamisti fakat ne diyeyim.
İğneler yapılırken çok zorlandım lokalde. Canimdan cam gitti.Neyse ki 5 dakika sürüyor iğne işi. 10 farklı yere batırdı. uyuşturdu. uyusunca hissetmedim tabi yaktığını. Önümüzdeki ay yeniden kontrolüm var ve tabi ücretsiz son hakkim.
Ahcc siparişi verdim o gelecek önümüzdeki ay bir de yurt disindan.Coriolus mrl bilmiyorum ben ahcc duydum hep ve onda karar kıldım.

Hakan hocaya sorabilirsin bu yıl onların katıldıgı dünya capındaki jinekoloji kongresinde acıklanmış 1 yılı kalan hpv ilacı Coriolus Mrlden yapılıyor

Rahimde displazisi başlamış olanları da 2 seviyeye kadar geriletiyor cin 3se cin1e kadar geriletiyor

Bu arada incelediğim makalelerde özellikle bu yılkilerin hepsi D vitamini genel olaraksa A vitamini C vitamini ve Folik asitin tip 16daki etkisi üzerinde durmuş mesela servikal değişikliklerin başladığı kadınlarda D vitamini seviyeleri düşük bulunmuş

Cod liver oil,Folik Asit,D vitamini ampulleri,B vitamini kompleksi,C vitamini,A vitamini tabi en başta kansızlıgınız varsa onun kan tahlillerine bakılarak tedavi edilmesi gerekiyor cünkü cok kansızsanız doktorunuz B12 iğnesi verip bunu tedavi edebilir aynı zamanda bu hpv tedavisinde de etkili ondan dolayı mutlaka tam kan sayımınızı yaptırın her gün meyve sebze yiyin (yeşil sebzeler mesela folik asitten zengin,C vitamini;portakal mandalina kuşburnu, günde 1 adet ekinezya çayı veya yeşilçay,her gün 1 kase ev yapımı yoğurt veya kefir,veya probiyotik..)

Endookrıne bolumune gözükmelisiniz
Akne ve akıntı ya da göğüslerden süt seklınde akıntı yumurtalıkla alakalı bir şey
Bir de kasıntı varsa akıntı oluyorsa vajen de iltap olması muhtemel kadın dogum ya da endokrıkne gozukun

tes
tesekkur ederim..

1 kere smear aldırdım diyorsun ! bu doktora bunu söylemedın mı sen özel hastane sana bakırelere bu test yapılamaz demedı mı ! yanı yapılırsa bakırelık kalmaz

Bu çalışma bakirelerde rahim ağzı kanseri görülüp görülmüceği yani yüksek riskli hpv tipi kapılıp kapılmadıgını yüzeyselden gösteren calısma 100 kişiden fazla bakireyle yapılan calısmada hiçbirisinde onlara özel yapılan smear ve dna testinde içeride yüksek riskli hpv tespit edilmemiş.
http://cebp.aacrjournals.org/content/10/2/101

prevalence of HPV DNA and VLP 16 seropositivity is presented. None of the virgins who stayed virginal had HPV DNA detected at enrollment or at follow-up. Likewise, all of these women were seronegative for HPV 16 VLP at both visits.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…