Ahcc %50 başarı oranı, (6 ay kullananlarda yarısı iyileşiyor) Coriolus Mrl (düşük orta riskli ve tip 16 haricindekilerde başarı oranı %100 , tip16da %86 gibi bir rakam günde 10 mg folik asitle desteklendiğinde onunda başarısı %100e yüze yaklaşıyor)AHCC siparişini bende verdim. diğer ay gelicek. Coriolus mrl den ziyade AHCC daha etkisi diye duydum bende
Cok tesekkur ederim dikkate alicam tum yazdiklarinizi.. tanidik bulmaya calisayim simdi.. sizinde tip 16 mi acaba.yada bu sayfada tip 16 olup zararsiz atlatan var mi1.İlk tavsiyem bulgaristan veya yunanistanda tanıdığın varsa ilacı eczanelerde çıktı Avrupada ilacını getirt.(Coriolus Mrl günde 3 veya 6 kez 6 ay boyunca kullanıyosun ) folik asit takviyesiyle ilacın etkisi artıyor.6 ay veya 1 yıl sonra tekrar smear aldır hpv negatif büyük ihtimalle cıkıcak.(%90 başarısı)
2.Her ilk 2 sene her 3 ayda bir sonraki senelerde her 6 ayda bir düzenli smear aldır her smearinde 2 yerden smear aldırmaya özen göster mesela smear aldırma döneminde birini özelde aldır diğerini devlette aldır .
3.Virüsün en büyük yükü ilk 2 yılda ya tamamı bağısıklık sistemini güclendirirsen,ya da %90-96lık bölümü atılıyor.Tip 16nın birçok kadında soruna dönüşmesinin nedeni ilk 2 yılda haberleri olmadıkları için yıllar sonra durumu farkediyolar onda da virüs çoktan yumurtlamış hücresel değişikliğe gitmiş oluyor.Ama sende böyle bir ihtimal var mı HAYIR bundan dolayı sana bişey yapabilicek mi düzenli smear aldırdıktan sonra HAYIR çünkü virüsün en güçlü oldugu ilk 2 yılda bi değişiklik yaparsa sen direk o bölgeyi sanki tırnak ucunu törpülermiş gibi törpületiceksin böylece virüsün yumurtası ölmüş olucak kendide tip 16 en geç 5 yıla vücudundan silinicek yumurtladıgında o bölgeyi kazıttıgın için .
3.Şimdi değil ama virüs yükü düştügünde 2 yıl sonra Gardasil aşını yine de ol.
4.En önemlisi hemen bi doktora git tam kan sayımı yaptır vücudunda hangi vitamin mineral eksik onu öğren ona göre takviye kullan en azından günde 1 multivitamin.
5. D vitamin eksikse doktoruna danışarak D vitamini ampulü alıp ayda 2 kez kırıp oral yoldan alarak deponu doldur.D vitamini senin rahminin bağısıklıgını güçlendiriyor.
6.Folik asitin eksike folik asit takviyesi aynı zamanda virüsün tedavisinde kullanılıyor.
7.ÇİNKO bagısıklık hücrelerinin temel anahtarı
8.C vitamini aynı şekilde o bölgeni güçlendiriyor. C vitamini çok önemli cünkü A vitaminiyle birlikte senin derinin lokal bagısıklıgını saglıyor .Bunun için günde 1 bardak portakal suyu iç taze sıkılmış
9.Hpv için birçok doktor Imuneks kullandırtıyor ilk yıl İmuneks yeirne Imuneks Plus veya Imutor kullan bunlar daha etkili
10.Stres yok.Her gün 1 multivitamin her gün 1 bardak taze sıkım portakal suyu,Ev mayası yoğurt veya kefir yoğurdun üstüne toz zencefil-zerdeçal karıştırarak ye.
Bunları uygula vücuduna virüsün tamamiyle temizlenmesinde veya yükünün artmasına yardım et uzun bi tedavi ama bikaç yıla hpv dna negatif alman yünksek ihtimal kendine iyi baktıgın sürece o yumurta vbile bırakamıyor.Geçmiş olsun sporuna beslenmene dikkat et her gün meyve sebzeni eksik etme stresten ve sana stres yaratan herşeyden uzaklaş rahatla düzenli smear aldırdıktan sonra şunu kafana taktıgına değmiyor cünkü bişey yapsa bile yakalayıp müdahale ediyosun o git git ölüyor şükredelim ki vücuttan o bölge yakıldıkca atılan tedavisi olan bi durumumuz var
Cok var emin ol.Tanıdıgımda var 4. Cocugunu doğurdu yemek yemekten 10 kgdan fazla aldı sürekli sebze meyve yedi multivitamin kullandı iki tipide atlattı hamilelikte siğili cıkmadı hpv negatif oldu aynı zamanda ilk 2 yılda kendine bakarsan atma oranın yüksek ilk 2 yıl virüsün yumurtlama dönemi yumurtaları olan hücresel değişikligi veya siğili ilerlerse orayı yok ettiriceksin .Dedigim gibi bircok kadında siğil cıkmasa haberi bile olmadıgı için siğili yumurtlama döneminde yakalayamıyolar ondan dolayı ilerliyo taa yıllar sonra 15-20 yıl sonra sikayetleri olunca anca doktora gidip öğreniyorlar.Ama senin böyle bir durumun yok 2 yıldan sonra virüs iyice zayıflıyo değişiklik yapma durumu azalıyo ki bağısıklıgı güclü olanlarda uykuya dalarak silinmeye başlıyor direk iyi beslen vitamin minerallerine dikkat et hpv negatif alıcagına eminim en gec 5 yıl bu atılma süresiCok tesekkur ederim dikkate alicam tum yazdiklarinizi.. tanidik bulmaya calisayim simdi.. sizinde tip 16 mi acaba.yada bu sayfada tip 16 olup zararsiz atlatan var mi
Cumartesi 2. kontrolüm vardı. Mantar var diye yakmadı doktor.Dün ve bu sabah hap verdi yuttum.
Şimdi yaktirmaya gidiyorum.
Cumartesi baya azalmış olduğunu söyledi.Bana aynı gibi geliyor.
2 yaktirma hakkımın birini bugün birini de muhtemelen 1 ay sonra yapacakmış.
Siğil olup olmaması farketmez virüsü öldürüyor ve tekrarlama olmuyorPersembeye randevu aldım lazer icin ama günler geçmiyor kadin hastaliklarindan hep kortktum hala acayip korkuyorum ve korktuğum başıma geldi; (
Nilakmar Nasılsın sigillerin azalmış mi ne dedi doktorun
Hakan hocaya sorabilirsin bu yıl onların katıldıgı dünya capındaki jinekoloji kongresinde acıklanmış 1 yılı kalan hpv ilacı Coriolus Mrlden yapılıyor173 atiş yapmıştı ilkinde dün 28 atış yapmış.
Azaldı dedi.
Benim için pek azalmamisti fakat ne diyeyim.
İğneler yapılırken çok zorlandım lokalde. Canimdan cam gitti.Neyse ki 5 dakika sürüyor iğne işi. 10 farklı yere batırdı. uyuşturdu. uyusunca hissetmedim tabi yaktığını. Önümüzdeki ay yeniden kontrolüm var ve tabi ücretsiz son hakkim.
Ahcc siparişi verdim o gelecek önümüzdeki ay bir de yurt disindan.Coriolus mrl bilmiyorum ben ahcc duydum hep ve onda karar kıldım.
Endookrıne bolumune gözükmelisinizBen de fsh ve dhea so4 yani testestrom hormonu normal degerler uzerinde..Akne ve tuy problemm var ama bazen kasinti ve fazla akintim oluyor onube gecemiyorum Sigil yok belki goremiyorm veya vardi gecti bilmiyorum.Hpvden korkuyorm acikcasi.Arkadasim doktor..Eger oyle bir sey olsa hormonlarda bir belirti olurdu derdi gerci o da bunu aklima soktu bir baktir diye... : (
tesekkur ederim..Endookrıne bolumune gözükmelisiniz
Akne ve akıntı ya da göğüslerden süt seklınde akıntı yumurtalıkla alakalı bir şey
Bir de kasıntı varsa akıntı oluyorsa vajen de iltap olması muhtemel kadın dogum ya da endokrıkne gozukun
Merhabalar. Ben burda daha öncede yazmistim 24 yasindaym. 3.5 yil once vajinal sigil rahatsizligi geecirdim. Bakireyim. Herhangi bi tekrarlamam olmadi sikayetim de yok. Sadece kontrol amacli doktora gittim. Eski doktorum emekli olmis. En sn bundan 2 sene once smear testi yaptırdım. Bugun gittigim doktor bakire olduğum icin smear alamayacagini soyledi. Sanirim bunu her yer yapmiyor ki gittigim hastane ozeldi. Önümüzdeki yaz evlenmeyi planliyorim. Gel gelelim soruma. Benim korkum rahim agzinda herhangi bi sorun yasiyo olma ihtimalimm. Acana boyle bir risk var mi. Yani su an rahim agzinda sorun olabilir mi. Bazi doktorlar bakiresin ic kisminda bisey olmaz dedi bana. Birde sanirim sigil yapan tipler kansere sebep olmuyormuş. Ama aklima takildi kac gundur. Nolursunuz bilen varsa soylesinm yoksa yaz sonuna kadar smear yaptiramam çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?