173 atiş yapmıştı ilkinde dün 28 atış yapmış.
Azaldı dedi.
Benim için pek azalmamisti fakat ne diyeyim.
İğneler yapılırken çok zorlandım lokalde. Canimdan cam gitti.Neyse ki 5 dakika sürüyor iğne işi. 10 farklı yere batırdı. uyuşturdu. uyusunca hissetmedim tabi yaktığını. Önümüzdeki ay yeniden kontrolüm var ve tabi ücretsiz son hakkim.
Ahcc siparişi verdim o gelecek önümüzdeki ay bir de yurt disindan.Coriolus mrl bilmiyorum ben ahcc duydum hep ve onda karar kıldım.
Tedavini olup bundan kurtulmaya bak iğne en son dert edicegin sey 1 dakika dişini sıkıcaksın sadeceBende ignelerden korkuyorum ya ya yaptiramazSam taaaa seyime iğne vurdukça içim bir tuhaf oluyor off 10 farklı yer ne demek Nutkum tutuldu
Tedavini olup bundan kurtulmaya bak iğne en son dert edicegin sey 1 dakika dişini sıkıcaksın sadece
Valla ben kulagımı deldiremeyen insan bile yaptırdıysa herkes yaptırır bi şunları yaktırsan öyle bi rahatlıcaksın ki kuş gibi oluyosunHaklısın da korkuyorum canım ya
Valla ben kulagımı deldiremeyen insan bile yaptırdıysa herkes yaptırır bi şunları yaktırsan öyle bi rahatlıcaksın ki kuş gibi oluyosun
Tedavini olup bundan kurtulmaya bak iğne en son dert edicegin sey 1 dakika dişini sıkıcaksın sadece
Bu heralde en cabuk bende ilerler.benim moralim sifir 22 aylik bi kizim var ona bakip agliyorum basima neler gelecekmis diyorum. Isim veriliyo mu bilmiyorum ama a.. ile baslayan krem surup bekliyorum oda biseye yaramiyo sanirim yok olan bi sigil yok. Tip 16 olup benle ayni surecten gecen varsa Allah askina bana yazsin. Yoksa ben arastirmaktan kafayi yicem. Cevremde tip 16 olan bi arkadasimin annesi vardi sigiller ciktiktan bir ay sonra gitti ve lazerle rahim agzi alindi.ben kendi kendime moral veremiyorum artiksizce ben napayim hangi dr lara gideyim direk yaktirayimmi.yoksa boyle bekleyeyim mi. Kafam almiyo artik soylenenleri okuduklarimi kendimi kotu sonuclara odakladim. Bu esimde cikti dedim bende belki cikmaz hemn dr a gittik smear verdim o hafta sigil fln yoktu. Cikmicak bulasmadi dedim sevindim sonra bi kaşinti bi baktim bendede var.o dr tip testi yapmadan sigil ciktiysa ya 16 dir ya 18 dedi gonderdi. Inanmadik sonra gittik prof a. Cokta tatli bi kadin kendisi. Aglaya zirlaya anlattim halimi. Oda bana dediki 16 18 sigil yapmaz bi sonuclarina bakalim. Korkma hemen dedi. Bekledim bekledim...ama sonuc yine kotuydu sonuc tip 16 cikti. Inanmak istemedigim icin laboratuvarin miktobiyoloji sorumlusuyla bile gorusmk istedim yollarini aradim. Belki yanlistir 16 degildir dedim... bugun 6 da kontrolum var ve ben bu moralle bunun altindan kalkamayacgimi dusunup bunu yazarken bile agliyorum.. ha burdanda bu yazdiklarimi okuyan hayat kadini veya esine bulastiran bi erkek varsa onlarada diyorum ki yapmayin evinde biseyden haberi olmayan eslerinizide bulastirmayin pisliginize.. ve konyadaki üni okuyorum deyip o.. luk yapan elif senden bulastigina gore belki sende buraya girerde arastirirsin.. eserinizde benim gurur duyun 15 dk ligina 150 lira alip yaptigin adamin eşiyle.zevkinizle bana yasattiginiz uzuntuyle.. esim dedigim adam zaten cok pisman bilsem yapar miydim deyip o bile agliyoda yazik..benim ne sucum vardi diyorum hep..konyada kadin ayarlayan a(rgoda daha guzeli varda buraya yazamiyorum)makina müh. Yuksek lisans yapan samet senide unutmadim.keske birinizden biri olusa lanet olasicalar
Çevrende tip 16 olan kişinin annesi her 6 ayda bir smear aldırıp sene de 1 kolkoskopi yaptırıyo muymuş yoksa yıllar sonra mı smear aldırmış ? Çocugun var evlisin sende noldugunu ve tedavini olursan vücuttan silindiğini artık biliyorsun.Endişe etmen gereken bir durum yok eğer noldugunu bilmeyip önlem almasaydın olucaktı.Kanser yıllar içinde tedavi olmazsan gelişen veya bagısıklıgın güclüyse hiçbişey yapmayan gelişemeyen uzun bi süreç 6 ayda bir smear aldıran biri için uzak bir ihtimal .En fazla rahminin ucu lazerle törpülenir veya hiçbişey olmadan bagısıklıgın onu uyutarak silmeye başlar en ama en fazla tedavi oldugun sürece 5-6 yılda gidicek senden bak oxfordun araştırmasını paylaştım kadınların yalnızca %7sinde 5 yıl sonunda hala hpv vardı ama virüs yükü neredeyse yok denecek kadar azalmıştı diyor .Koskocaman oxford 7 yıl sadece bunu araştırmış ve bilimsel olarak ispatlamışBenimde senin gibi 21 aylık evladim var canım ve senin gibi panik ve kötü haldeyim Şubat'tan beri yarın lazerle yaktircam inşallah hepimizinde geçer atlatiriz bu hastalığı
merhaba ahcc siparişini nereden nasıl verdiniz bende sipariş vermeyi düşünüyorum bilgi verebilir misinizAHCC siparişini bende verdim. diğer ay gelicek. Coriolus mrl den ziyade AHCC daha etkisi diye duydum bende
173 atiş yapmıştı ilkinde dün 28 atış yapmış.
Azaldı dedi.
Benim için pek azalmamisti fakat ne diyeyim.
İğneler yapılırken çok zorlandım lokalde. Canimdan cam gitti.Neyse ki 5 dakika sürüyor iğne işi. 10 farklı yere batırdı. uyuşturdu. uyusunca hissetmedim tabi yaktığını. Önümüzdeki ay yeniden kontrolüm var ve tabi ücretsiz son hakkim.
Ahcc siparişi verdim o gelecek önümüzdeki ay bir de yurt disindan.Coriolus mrl bilmiyorum ben ahcc duydum hep ve onda karar kıldım.
Çevrende tip 16 olan kişinin annesi her 6 ayda bir smear aldırıp sene de 1 kolkoskopi yaptırıyo muymuş yoksa yıllar sonra mı smear aldırmış ? Çocugun var evlisin sende noldugunu ve tedavini olursan vücuttan silindiğini artık biliyorsun.Endişe etmen gereken bir durum yok eğer noldugunu bilmeyip önlem almasaydın olucaktı.Kanser yıllar içinde tedavi olmazsan gelişen veya bagısıklıgın güclüyse hiçbişey yapmayan gelişemeyen uzun bi süreç 6 ayda bir smear aldıran biri için uzak bir ihtimal .En fazla rahminin ucu lazerle törpülenir veya hiçbişey olmadan bagısıklıgın onu uyutarak silmeye başlar en ama en fazla tedavi oldugun sürece 5-6 yılda gidicek senden bak oxfordun araştırmasını paylaştım kadınların yalnızca %7sinde 5 yıl sonunda hala hpv vardı ama virüs yükü neredeyse yok denecek kadar azalmıştı diyor .Koskocaman oxford 7 yıl sadece bunu araştırmış ve bilimsel olarak ispatlamış
Bu çalışmada da Yüksek Riskli Hpv Tipi taşıyıp bunu hücresel değişiklikler başladıgında tedavi ettiren kadınlarda tedaviden sonra virüsün silinme durumunu veriyot.Bi de rahim agzındaki değişiklikleri kriyoterapi yerine LEeple törpületenlerde temizlenme hızı daha yüksek bulunmuş.Tedaviden 2 yıl sonra bakıldıgında sadece %15inde hpv pozitif bulunmuş.
http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1111/j.1365-2559.2007.02956.x/full
Sisi95 rahim de hpv cikmadiysa yine tipleme yapılabiliyor mu canim
Rahimde hpv dedigin smear mi yaptırdın ? Smear farklı o hpv tipini vermez .Rahimden hpv dna aldır bu işlemi devlette ücretsiz yaptırabilirsin ünv hastanelerinde.Onun dışında dıştaki siğillerden parça alıp göndermek anlamsız siğili zaten cogunluk 6 veya 11 yapıyor.Rahim ağzından sürüntüyle örnek alınıp tehlikeli tip hpv dna araması yaptırıcaksınızSisi95 rahim de hpv cikmadiysa yine tipleme yapılabiliyor mu canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?