Rahimde hpv dedigin smear mi yaptırdın ? Smear farklı o hpv tipini vermez .Rahimden hpv dna aldır bu işlemi devlette ücretsiz yaptırabilirsin ünv hastanelerinde.Onun dışında dıştaki siğillerden parça alıp göndermek anlamsız siğili zaten cogunluk 6 veya 11 yapıyor.Rahim ağzından sürüntüyle örnek alınıp tehlikeli tip hpv dna araması yaptırıcaksınız
yaktırdın mı alingirli merak ettim
Evet canım yaktırdım burda abartildigi gibi kesinlikle değilmiş lokalde iğneleri olurken acı bile hissetmedim
iyi bari çok sevindim. çok var mıymış bir de hakan hocaya mı gitmiştin?
Iyiki varsiniz sayenizde bizde yurtdisi kaynaklardan okuyup ogreniyoruzArkadaşlar Profesör Dr.Handsfield var belki nette araştırma yaparken saptamışsınızdır dünyanın her yerinden cinsel hastalıklarla ilgili soru aldığı medhelp sitesi var 30 yıldan fazladır Cinsel hastalıklar ünitesinin başkanı ve hala hasta bakmaya devam ediyor aynı zamanda Washington üniversitesinde profesör hem kendi hem de klinik deneyimleri çok önemli burada hpvyle ilgili bütün soruları yanıtlamış translateden çevirerek lütfen okuyun hpv kuluçka zamanı tekrar bulasır mı farklı hpv türleri nadir olaylar alternatif yöntemlerle tedavi ileride partnerimize söylemeliy miyiz (Ki bunun cevabını hpv bircok insanda var veya kapmadıysa da kapıcak ve sonsuza kadar kalmıyor aylar içinde tedavi oldukca temizleniyor eğer tedavi olup aylardır nüks yasamıyorsanız partnerinize söylemek zorunda değilsiniz diye gerçekçi ve pratik deneyimlerine dayalı yorumlar yapıyor mutlaka okuyun)
https://www.dailystrength.org/group/hpv/discussion/hpv-q-and-a-from-hpv-support
Canım virüsü öldüren ana madde yani panzehiri diye düşün bulundu asıl önemli olanda buydu Coriolus mantarının özütü ilac 4 yıldır denekler üzerinde calısılıyordu bişeyin ilac için cıkması için 5 yıllık süreden geçmesi gerekiyor calısmalar olumlu sonuclandı ve suan son 1 yıllık periyodu kaldı formalite gereği .Bu calısmaları dünya genelinde mantarların hastalıklar konusundaki etkinligini araştıran Mycology Research yani uluslararası mantar araştırma labaratuarları üstlendi bu labaratuvarlar suan sadece kendi şubelerinde olan her ülkeye Coriolus Mrl adı altında bu ilac Avrupada bu sene yeni sundu.Türkiyede yetkili iki doktor var hpv konusunda temsilci olarak ki ben iyi tedavi edip etmemesinden bahsetmiyorum ama yetkili kişi onlardan biri benim doktorum .Dünyada her yıl düzenlenen Jinekoloji kongreleri var doktorum b yıl ona katıldı ve ilacın çıktıgını aslında aids için calısılırken bu ilacın onlardaki hpvyi öldürüp bir daha nüks görülmemesi üzerinde virüs yükleri için yapılan pcr da virüstn temizlendiginin tesadüfen bulundugunu söyledi .Dünyadali son bilgi bu şekilde .Bu mycology research labaratorları yani mantar araştırma labaratuvarları Coriolus mrl yi Avrupada onaylandı ve sunuldu bu cıkıcak olan ilacın düşük dozu.coriolus mrl Günde 3 ila 6 tane 6 ay boyunca kullananlarda hpvliler 3.aydan sonra negatif sonuc almaya baslıyolar displazi başlamış olanları ise geriletiyor virüsü baskılamıyot virüsü öldürüyor 1-2 yıl sonra virüste nükse rastlamıyorlar.Şimdi doktora gittigimde o demişt ki ilac 4.yılını bu ekimde tamamladı büyük ihtimal bayer tarafından da 1-1.5 sene içinde türkiyeye gelir ilac hali.Bu ilac bi mantarın özütünden yapılıyo demişti bu mantarın koriolus oldugunu söylememişti bende bunun üzerinde araştırdım ve jinekoloji kongrelerinin özetlerine ulaştım orda baktım ki koriolus mrl cıktı hocaya sordum bu o ilac mı diye o ilacmış.İlacı getirttim mail attım yunanistan subesine kadın postayla yollarım sorun olmaz dedi 3 kutu için 280 tl gibi bir rakam cıktı karsı ödemeli pttyle yolladı sonra oradan bana bildiri gönderdiler yurtdısından geldigi için ambara almışlar bende sonradan korktum belki gitsem alıcaktım pttden ama gidemedim.Sisi95 öncelikle cesaretlendirmelerin ve bilgilerin için çok teşekkür ederim iyiki varsin burada bu arada ankarada hera klinige gittim bugun biliyosun ordadoktora ilacı sordum kesinlikle ilacı yok dedi doktorum
Canım polipler hpvlye alakalı değil bildigim kadarıyla hormonal kilolularda hamilelerde yaşlılıkta sık görülen östrojen hormonuyla ilgili bi problem alındıktan sonra bi zararı yok kilona ve kendine dikkat etmen gerek sanırımservikste polip yasayan oldu mu???
Aramizda dediginiz ilaci kullanan var mi acabahttp://www.mycologyresearch.com/distributors İlac için burdan yurtdısı subelerine mail atıp postayla karsı ödemeli istetebilirsiniz
Yokk bikac aydır bilgimiz var ben kullanmayı düşünüyorum hala ama gidip kendim alabilirim aralık sonu cünkü postayla geldi onlar almam icin cagırı bende heralde takıldı gümrüge diye gitmedimAramizda dediginiz ilaci kullanan var mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?