Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Elma sirkeli pamugu gece o bölgeye koyup uyumak (2 haftada sonuç veriyor,C vitamini tabletini limon suyuyla siğilin üstünde eritmek,Muz kabugu koymak siğilin üstüne yapıstırmak ,kara hindiba sütü,kırmızı kantoron yağı sürmek gibi birçok şeyi yazmışlar siğilin lokal tedavisi için okuyun derim ;
http://sagligabiradim.com

Sisi coook teşekkür ederim hepsini deneyeceğim şu an iş yerindeyim ama aklım hala sigilde. Evliliğimi etkilemesini istemiyorum eşim de ben de fedakarlık yapmak zorundayız. Kim kimden aldı pek bi önemi yok sanırım şu durumda. ikimizin de geçmişinde insanlar oldu ama ben kendimi suçlama noktasını asamadım.

Doktor batikon dışında hiçbir şey sürme mantar yaparsin bu da sigilleri daha aktif hale getirir dedi ki dediği gibi de olmuştu elma sirkesi yüzünden mantar oldum sigillerim arttı geçen ay

Bu arada ahcc siparişi vereceğim kişi ortadan kayboldu ulaşamıyorum adama, o konudadm da ümidim tükendi

Bu elma sirkesi bi bende sigil arttırdi sanırım.
Elma sirkesini cok aşırı kullandıgın zaman aşındırıyor ama wcden sonra ve gece yatmadan önce spreyle sıktıgında veya pamukla sildiginde hem tahriş olmuyo hem de kaşıntıyı alıp çok iyi dezenfekte ediyor

Bu arada ahcc siparişi vereceğim kişi ortadan kayboldu ulaşamıyorum adama, o konudadm da ümidim tükendi
Ya canım dur niye başka adamlarla iletişime geçiyosun o kadar abartılıcak bi durum yok senin siğillerin daha yeni 2-3 ay içinde zaten azalıcak panige gerek yok bu kadar.Çıkıcak olan ilac Coriolustan yapılıyor bu çalışmayo da jinekoloji kongrelerinde sonucları paylaşan Mycologyresearch yani mantar araştırma labaratuvarları yürütülüyor ve onun sitesinde distrubutör kısmında her ülkedeki merkezleri ve Coriolus Mrl satış yerleri gösteriliyor adresleri mailleriyle birlikte ben tekrar istettim kargo veya havaleyle değil Ptt Posta yoluyla karşı ödemeli ilacı yolluyolar takılmaması için sanırım ilacı alıp ödemeyi postaya yapıyosun 3 kutu ilaç gönderme parasıyla birlite 90 euro gibi bi rakam tutuyo .Bulgaristan Kıbrıs veya Yunanistan yakın olan subelerine mail atıp istetebiliyorsunuz onlar yolluyo direk karşı ödemeli

Niye kendini sucluyosun ki .Evlisin güzel bi evliligin var böyle kötü bi hastalıgın yok şükür sadece bikaç sivilcen varmış gibi düşün yaktırıcaksın azala azala biticek bekar olmadıgın için psikolojik olarakta acıklaman gereken bişey yok kimseye e smearlarıni düzenli aldırıp yaktırmaya devam ediceksin o sırada normalde olması gerektigi gibi hijyenine kendine dikkat edip korunucaksınız bikaç seneye de hatırlamıcaksınız bile bunu hatta belki bikaç sene sonra öyle sorunları aşıcaksın ki bunu mu kafaya takmısım diye kendine gülüceksin :)

Sigiller yakıldıktan sonra iyilesiyorlar ya iyilestikten sonra nasil gorunuyorlar benimkiler sanki yeniden çıkıyo gibi putur puturler ya da yeri öyle oldu anlayamadim

Sigiller yakıldıktan sonra iyilesiyorlar ya iyilestikten sonra nasil gorunuyorlar benimkiler sanki yeniden çıkıyo gibi putur puturler ya da yeri öyle oldu anlayamadim
Siğiller yakıldıktan sonra üstü beyaz veya ten renginde aynı o yerden tekrar siğil cıkıyomuş gibi siğil şeklinde kabartı oluşuyo o yaranın kabugu onun için çinko oranı yüksek bi krem batikon veya sirkeyi pamuga döküp sildikten sonra çinko oksitli kremi al pamuk çöpüyle o noktalara iyice yedir.Eğer benim gibi derin hassasa orası günde bin kere şekil değiştiriyo bende iç çıban bile cıkıp indi hemoroidim parmak cıkıntısı haline geldi yakıldıktan sonra kabardı oralar siğil gibi yara oldu sonra kendiliginden hepsi geçti hatta hemoroidim bile geçti lazerden sonra ve o kadar siğile benziyoki o kabuklar hatta doktoru aradım oradan tekrar cıktı diye hayır onlar yara kabukları düşücek dedi mikroskopla tekrar gösterdi inanmadım başka doktora gittim aa bunların hepsi siğil doktorun kaç tane bırakmış dedi ondan 2 hafta sonra orası kabuk bagladı soyuldu defalarca döküldü yani orası yara şuan sen ne kadar siğil sansanda ve bunların hepsi anca 1-2 aya geçiyor

O Dr bulamıyor. İnterferon yapmayı her Dr kabul etmiyor.ali Şahan diye bir dermatolog kabul etti en son. Bende sana bu konuyla alakalı yazmak için girdim foruma. Ya bu sigiller dilde farklı genitalde farklı mı. Dilindeki sivilce gibi değil ucunda bi beyazlık bisey yok.g enitaldekilere benzemiyor hic. Acaba diyorum agiz içinde hpv testi yatirsa mi. Yoksa direk yaktirip interferon mu yaptirsa..

Ya dilinin neresinde çıktı tam olarak belirgin mi yani nasıl anlamış ve her doktor evet hpv diyebiliyor mı .Dildekinde de aynı şekilde şüpheli lezyondan parça alınıp hpv dna tiplendirilmesi yapılıyor aynı genital bölgedeki sürüntüden nasıl bakılıyorsa aynısı devlette neden parça aldırtıp baktırmadınız? Tipini ögrenirsiniz en azından.İnterferon benim bildigim kadarıyla öyle öokl irskli bişey değil sürekli vurdurtmuyo zaten bikaç kez vurulucak yani bildigin kendi bagısıklık hücrelerinin aynısının bikaç katı kendine enjekte olmuş olucak o bölgeye vuruyorlar benim bildigim yani ağzına .

Ve büyüyor mu tam neresinde profesör ya da diğer doktorlar nasıl teşhis koydu kaç tane var eldivenle bi dokun sert mi ya da karanlıkta ışıkla bakınca karnıbahar gibi bi görüntüsü var mı ? Ama en iyi ayırac sanırım dokununca diğer dokulardan sert olması lütfen bekletmeden parça aldırıp tiplendirme testi yaptırın ve gardasili de olsun hem eşin hem sen gardasil özellikle oral hpvyi tedavi ediyor son dozu vurulduktan aylar sonra diye okudum bikac yerde ve hepsi bu yılın yayını

http://citeseerx.ist.psu.edu/viewdoc/download?doi=10.1.1.355.2906&rep=rep1&type=pdf Burda da türk doktorlar bi calısma yapmjs tabi bunlar seninkinin durumunda cook daha ağır ilerlemiş müdahale edilmemiş vakalar neredeyse hepsinde de uzun yıllar sigara içiciligi alkol tütün kullanımı söz konusu ve yaş olarak da yaşlılar calısmanın basında doktor isimleri yazıyor yıllarca izlem altında tutulmuşlar ilk müdahaleden sonra nüks görülmemiş anladıgım kadarıyla hatta radyofrekans da galiba uygulamıslar burdaki doktorlara da bi ulaş istersen

Ve buldum ankara da co iyi bi midir bilmem ama bilgili bi dermatolog buldum oral hpvyle ilgili ! Dr.M.Can Emeksiz Keçiören Hastanesinde dermatolog http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1111/j.1365-2230.2008.02938.x/full bu ve bunun gibi yüzlerce orap hpvyle ilgili çalışmaya katılmış adını yazınca calısmaları cıkıyor .Oral hpvde değişik yöntemler topikal kremler uygulamayı denemişler umarım işinize yarar !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…