Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

● Belalar, sıkıntılar hep beni buluyor, diye düşünen şunu da unutmamalıdır:
– Allah dileseydi, daha büyük dertlerle baş başa kalabilirdik. Kesinlikle her derdin daha ağırı, beterin beteri vardır.
– Ahlamak derdi gidermeyecektir.
– Dertlerin önünde ezilmişlik hali, dostlarını üzecek, düşmanlarını sevindirecektir.
– Dertleri veren, kesinlikle Hekîm olan Allah’tır. O’nun yaptığında zulüm olmaz.
– Bu dünyadaki dertler, ahirette nimete dönüşecekse, derde dert demek bile yanlıştır.

__ Okudukça düşüncelerim değişiyor... Öldüm bittim psikolojisinden çıkıyorum. Akşam haberlerinde bir haber vardı: Güzeller güzeli bir kız, annesi meme kanseri imiş, kendiside lösemi... Ama hayata bağlı sımsıkı. Sonra başka bir haber: Tıp fakültesi öğrencisi genç kız 23 yaşında henüz ve meme kanseri... Minicik yavrular lösemi, lenfoma, engelli, sendromlu... Nice insanlar bedensel engelli... Daha birçok hastalıklar... Biz siğili çok şımarttık kendini bir şey sandı! Gerçekten her zaman beterin beteri vardır. Şükürler olsun, ve herkese geçmişler olsun.

Bende hep yasadigim cok kotu dedikce dibe vurdum o yuzden sukretmek gerek gec oldu ama anladim..

Partnerinde de hpv olanlara glizigen jel veya sprey tavsiye ederim spreyi ilişkiden önce iki üç kez sıkıyosunuz ilişkiden sonrada duş aldıktan sonra tekrar spreyliyosunuz mutlaka korunun Gardasil aşınızı vurulun yıllar sonra tekrar etmesini istemiyosanız aşı belli bi süre sonra virüs yükü düşünce virüsü silmeye yardım ediyo düşük risklilerde tedavi edici etkisi bulunmuş aynı zamanda oral hpv için daha etkili olduğu bulunmuş direk tedavide kullanılmış hatta lütfen aşınızı vurulun erkeklerde vurulabiliyor yaş arttıkça koruyuculuk vs düşüyo evet ama her yaşta etklili en azından tekrar virüs yükünüzün artmaması ve daha hızlı temizlenmesi için kız cocuklarınızıda 9-10 yaşına gelince Hemen aşılatın ilişkide korunun ve ilişkiden önceki 2 güne kadar asla ve asla jileti zaten bırakın da ağda yapmayın bakın o jiletle ağdayla açtığınız mikroskopik yırtıklardan giriyo bütün bu virüsler bakteriler ilişkiden sonra da HEMEN duş en azından sabunla ve sıcak suyla hemen duş alın yanınızda en kötü sprey şişesine sirke koyun her ilişkiden sonra onunla temizleyin ve karşınızdakini de temizletin karşınızdaki kişiyi normalde de kimle ilişkisi olursa olsun her İlişkiden sonra banyo alması gerektiğini bunun zorunlu olması gerektigini hatırlatın ! Ve sakın sacma sapan kondomlar kullanmayın bütün hastalık bulasılarına karşı kondomunuz her zaman LATEX kondom olması lazım !

Sisi95 canım bu vitamin hapı çok pis kokuyor

İleride eş durumu için bilgim olsun canım. Neden LATEX kondom? Nette bakayım dedim de bişey anlamadım

Sisi95 canım bu vitamin hapı çok pis kokuyor

İleride eş durumu için bilgim olsun canım. Neden LATEX kondom? Nette bakayım dedim de bişey anlamadım
Canım bak şimdi hsv yani uçuk gibi bazı virüsler kondomların içinden geçebiliyor ama latex konom bu riski minimuma indiriyor ve biçok insan hsv2 de asemptomatik oldugu için bulastırıcılıkta farkında bile olmadan karsısındakine geçebiliyor ama latex kondomda aralıklar daha dar oldugu için hastalıklar kolay kolay karsı tarafa geçemiyor yani kaliteli kondom kullanılması gerek bu da latex kondom

Evet bir şeyler buldum mesela
AiDS virüsünü sadece kutusunda LATEKS maddesinden yapıldığı yazan prezervatifler önler. AiDS virüsü çok küçük olduğu için Lateks dışındaki maddelerin arasından geçebilmektedir.

Yani kondom LATEX maddesi içerecek. Ben de marka olarak araştırdım ondan bulamadım sanırım.

Evet arkadaşlar kullanılan prezervatifleriniz hayatınız boyunca bütün risklere karşı özellikle bayanlara söylüyorum erkeklere asla ve asla güvenmeyin LATEX kondom kullanın kullandırtın eşiniz bile olsa çocuk yapıncaya kadar korunun duş alın aldırtın ! İlişki sonrası direk duşa ve ağız temizliğine !!!

kızlar günaydın,

biliyorsunuz söylemiştim buradan,AHCC aldım,geldi, fakat o geldi tam kullanacağım gün ,ben de hamilelik durumu cıktı,

sürer mi sürmez mi bilmiyorum ama bu ahcc ne olacak,bu durumda kullanmak istemiyorum cunku mantar ozleri bebeğe bir zararı olabilir, sisi sana sorayım ne dersin ne yapmalıyım??

Hayırlı olsun canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Ve sahneyi sisi95e bırakalım.

Canım hayır sakın kullanma hamilelikte ahccyi.hayırlı uğurlu olsun sana ilac falan hiçbişey kullanma lütfen hamilelikte doktoruna danış bunlar çok önemli konular burdan yönlendirmek yanlıs olur lütfen doktoruna danış bebişin için ve kendin için dengeli beslen hamur işi kızartma yağı şekerli şeyler yerine şekerini meyveden yağ isr sağlıklı yağlar kullan zeytinyağı ev yapımı tereyağı, ev yapımı yoğurt ye bol bol sebze yemeği yap kendine balık ye bol yeşillik ye doktoruna danış herşeyi ve hamilelikte de smear aldırabiliyosun doktoruna danışarak smearlerini lütfen düzenli aldırmaya devam et

teşekkür kızlar cevap için....

doktorum tabii ki kullanma diyecek...ona gore hersey normal iyi beslen itamin al ,vücut kendiliğinden atacak hpv yi kendiliğinden cin 1 geçecek..alllahım ne kadar iyi niyetliler evham yapan sadece ben,inanayım mı mutlu mu olayım anlamadım,,peki diyorum cin 1 donuyor cin2ye cin 3 e onlar ne,ya benimki de donusurse..eee o zaman çaresi var bakarız...bana söylenen bu.

yani sisi ne diyorsa onu diyorlar değişik birsey söyleyen yok.

tipitip senin durumu bize gore cok kolay canım ben de o aşamalardan geçtim ve vücudum yok etti siğilleri de hpv 11 de yok oldu ben de sen hic endişelenme canım...

ahcc ne olacak peki? isteyen birine mi vereyim?

Canım ahcc bence kalsın şuan sende çünkü verince pişman olucaksın kalsın hamilelik emzirme dönemini geçir elinde bulunsun bu dönemleri atlat bebişinle bu konuda bi işin kalmason o etkilenmesin sonra kullanırsın ama hamilelikte kullanma sana ne mutlu ki hamilesin sagsalim bebişine kucagına al kontrolüne git kendine sor endişe edicek bi durumun var mı şuan hiç yok bence :) ben bekar oldugum için sorun ediyorum yoksa panik yapmam

sisi tmm da kullanım suresi dolar ,ben nasılsa gene alırım yurtdısındayım ,ihtiyacı olana vereyim ,sen kullanmak ister misin?

Be doktorun bi bakıma doğru söylüyor çünkü tedavi oldugun müddetçe yani o hücresel değişiklik yapan yer ilerlediği zaman cin2-3e traşlandıgı ve siğil cıktıgı müddetçe yakıldıgı sürece vücuttan bunu atıldıgı zaten kanıtlandı ama önemli olan senin orda onun yumurtalarını bırakmadan tedavini olman yaktırman o bölgeleri ve kendine iyi bakman cünkü bagısıklıgın yüksek olunca silmen daha kolay oluyor sende iyi beslenerek doktoruna danısıp gerekirse takviye kullanarak bu süreci hızlandır ama şuan bebişin oldugu için lütfen riskli şeyler yapma beslenmene özen göster hem onun gelişimi hem de kendin için bi kere her sabah bi haşlanmış yumurtanı ye yağın yüksekse sadece beyazını ye ,peynirini her sabah taze skılmış portakal suyunu ihmal etme bol bol yeşillik sebze salata ye günde 5 kez meyve-sebze ,günde 3 kez yoğurt süt cacık veya ayran,şütfen hamilelikte bitki çayı kullanma, saglıklı beslen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…