valla ben ankaradayım, her siğil çıktığında ya özel muayenehanede jinekoloğa ya da büyük özel hastanelerde uzmana kriyo yaptırdım. Ama çok pişmanım, son 6 ayda inanılmaz çok para harcadım bu illet için, hiç gerek yoktu. Kadın hastalıkları ve doğum alanında uzman büyük araştırma hastanelerine gidilmeli bence. tabi onlarda da randevu, bekleme sıra derdi var...
benim siğilim 3 aydır çıkmıyordu pazar günü sadece 1 tane klitorisime yakın fark ettim ve ertesi güne randevu aldım yaktırtmak için ama ertesi gün yerinde yeller esiyordu. siğillerim galiba benimle dalga geçiyor. bu arada vitaminleri ve çinko takviyesini koyvermiştim, galiba siğillerim kendilerini unutmamam için bana ufak bi göz dağı verdi

benim siğilim 3 aydır çıkmıyordu pazar günü sadece 1 tane klitorisime yakın fark ettim ve ertesi güne randevu aldım yaktırtmak için ama ertesi gün yerinde yeller esiyordu. siğillerim galiba benimle dalga geçiyor. bu arada vitaminleri ve çinko takviyesini koyvermiştim, galiba siğillerim kendilerini unutmamam için bana ufak bi göz dağı verdi