Kızlar merhaba, burada yazılanlar beni epey rahatlatıyor çok teşekkür ederim bunun için, tam korona döneminin başında hpv 16 ve cin 3 sebebiyle leep oldum. Daha önce yazanlar olmuş fakat geride kalmış epey ama belki yeni bakan birilerini rahatlatır diye leep sonrası 2 hafta boyunca çok yoğun kanamam olduğunu söyleyeyim. Üstelik karantina yüzünden İstanbul'da değilim ailemin yanındaydım ve çok panikledim fakat çok şükür ki geçti. Şu an endişelendiğim konu daha önce de bahsedilen boğazda hpv sorunu, korkumdan ağzımın içine bakamıyorum bile çünkü koronadan dolayı bir şey olsa bile KBB'ye gidebilme şansım yok ailemi riske atmamak için. Boğazımda hafif bir takılma hissi ve arada bir kulak ağrım var, googleda arayınca özellikle hpv 16'nın yolaçtığı kötü şeyler çıkıyor, o yüzden bakmak istemiyorum pek. Bununla ilgili tecrübesi olanlarla konuşmayı çok isterim. Oral hpv testi yaptıran olmuş mudur ve sonuçları nasıldır acaba? Sanırım çok yaygın bir şey değil bu fakat karantina yüzünden gerginliğim epey yüksek. Çok teşekkür ederim!