Vajinismus dertleşmesi (lütfen destek olun)

Oldum vajinismussun dedi ama tedavisi farklıydı ben ilk defa gidiyordum doktorun da kafası çok bende değil gibiydi direkt parmak sokunca tepki gösterdim bu teşhisi koydu ben az da olsa içime alabiliyorum
O zman psikolojik. Hiç yapamayanlar var siz azda olsa alabiliyormuşsunuz. O dilatör setlerinden tavsiye ederim. Yada sprey

Banada detaylı yardımcı olur musunuz

Bende deneyeceğim yarın lütfen dua edin

Eşim ile aram iyi şuan ama afedersiniz penis başını alıyorum devamında o acı ve yanmayı hissediyorum sanki zar yırtılmadı ve ondan açıyor sonrasın da o acıyla çok kasıyorum ve olmuyor nasıl yenicem bilmiyorum acaba yendim mi onu da bilmiyorum

aşkım her şey kafada bitiyor öncelikle buna inanman gerekir. Beni de aşırı derecede korkutmuşlardı yapamadım ama şöyle düşün o senin sevdiğin adam. Acısa bile sinek ısırığı gibi birşey. Sakın kendini suçlama, zorlama rahat ol kafada bitir öncelikle.

Yorumunuz için çok teşekkür ederim şimdi gördüm uzun zamandır buraya bakamıyordum. Hani açık konuşmak gerekirse bir problem yok bence ama şu an yazdıklarınız beni bir düşündürdü umarım bununla alakalı bir şey değildir

Teşekkür ederimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…