Vajinismus dertleşmesi (lütfen destek olun)

Oldum vajinismussun dedi ama tedavisi farklıydı ben ilk defa gidiyordum doktorun da kafası çok bende değil gibiydi direkt parmak sokunca tepki gösterdim bu teşhisi koydu ben az da olsa içime alabiliyorum
O zman psikolojik. Hiç yapamayanlar var siz azda olsa alabiliyormuşsunuz. O dilatör setlerinden tavsiye ederim. Yada sprey

O zman psikolojik. Hiç yapamayanlar var siz azda olsa alabiliyormuşsunuz. O dilatör setlerinden tavsiye ederim. Yada sprey
Sprey daha mantıklı çünkü eşim parmak deniyor hepsini alabiliyorum sprey en iyisi kendim de öyle alıştıra alıştıra tepki göstermiyorum

Banada detaylı yardımcı olur musunuz

Bende deneyeceğim yarın lütfen dua edin

Eşim ile aram iyi şuan ama afedersiniz penis başını alıyorum devamında o acı ve yanmayı hissediyorum sanki zar yırtılmadı ve ondan açıyor sonrasın da o acıyla çok kasıyorum ve olmuyor nasıl yenicem bilmiyorum acaba yendim mi onu da bilmiyorum

aşkım her şey kafada bitiyor öncelikle buna inanman gerekir. Beni de aşırı derecede korkutmuşlardı yapamadım ama şöyle düşün o senin sevdiğin adam. Acısa bile sinek ısırığı gibi birşey. Sakın kendini suçlama, zorlama rahat ol kafada bitir öncelikle.

Yorumunuz için çok teşekkür ederim şimdi gördüm uzun zamandır buraya bakamıyordum. Hani açık konuşmak gerekirse bir problem yok bence ama şu an yazdıklarınız beni bir düşündürdü umarım bununla alakalı bir şey değildir

Teşekkür ederimmmm

evet hissetmiyorsunuz. dediğim sprey zaten diş ağrılarında kullanılıyormuş. yani acı ağrı hissetmiyorsunuz
Sprey ismi nedir acaba reçetesiz alıp kullana biliyor muyuz herkes alabilir mi bir de nereye tam olarak sıkacağız

Merhabalar vajinusmusu yendinizmi acaba bende vajinusmusum ileri derecede hem çok doktora gittim ama parmak egzersizi verdi yapamadım kesinlikle 2 kez özele gittim onlar farklı şeyler söyledi en sonunda ekim ayında başka bi doktora gittim özele aşadan muayene etti ve dediki sen bu şekilde ilişkiye giremezsin dedi kızlık zarın komple kapalı dedi operasyon geçirmen lazım dedim 7 kasımda ameliyat oldum bana dilatör aldırdı bir kitap aldırdı seanslara gidicem yakın zamanda ama korkuyorum dilatörle nasıl oluyor kendimce diyorum ki dilatörü alan birisi penisde alır yanlışmı düşünüyorum lütfen yardımcı olurmusun eşimi çok seviyorum ve bu benim 2.evliliğim öncesinde 14 yıllık bitmiş bir evliliğim var vajinusmus yüzünden yardımcı olursanız çok sevinirim birde bi spreyden bahsedilmiş bu spreyi nasıl kullanıcaz vajjina dışınamı sıkılacak yoksa içinemi

Ben 3 yıl sonunda yendim dahaa doğrusu son 1 sene kala doktora gittim dilatorle yendim, kızlık zarında bir problem yoktu çok şükür. Dilatorle başlamak en doğrusu en azından korkunu yeniyosun. Ne zamandır evlisin

Ben 3 yıl sonunda yendim dahaa doğrusu son 1 sene kala doktora gittim dilatorle yendim, kızlık zarında bir problem yoktu çok şükür. Dilatorle başlamak en doğrusu en azından korkunu yeniyosun. Ne zamandır evlisin
Benim şuan ikinci evliliğim 1 yıllık evliyim ama eşim 20 yıl önceki erkek arkadaşım bu sorunumu biliyordu eşimden yana sıkıntım yok ama bu sorunu çözmem lazım dilatörle nasıl başlayacağım bılmıyom acıtıyormu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…