Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

O boşluk parnağımızın ikinci boğumunda düşüyo. Ona göre ölç
Parmagimin 2 bogumu boyunda girdi zaten kalem ya ben girdi zannedip kendimi kandırıyorum ama alttan kntrol ettim icerdeydi ilk girerken yanma hissettim bekledim bi süre sonra nefes alip vererek ilerlettim ilerlediğini hissettim yani icimde ama aci olmadi cok şükür belki ben yanlis ölçtüm bilmiyrm

Gitmiştir orayı geçince hiç birşey hissetmezsin.

Gitmiştir orayı geçince hiç birşey hissetmezsin.
Umarim girmiştir ekstra bi aci hissetmedim yani icimde olduğunu hissediyordum ama aci yoktu boy olarak kac cm girmesi lazim acaba tamamen girmesi icin bi de bi süre ayni sekilde denemeliyim demi kalinlastirmak icin henüz erken sanırım biraktim simdi aksam tekrar deneyeceğim inşallah

Acimiyo zaten diyoruzya; )boy olarak ilk başlarda işaret parmağının boyu kadar giydirerek baslayabilirsin. Kendini hazır hissediyosan kalinlastirabilirsin ama bugun bunu dene yarin kalinlastir bak oluyo görüyorsun hiç azmini kaybetme basaracaksin. Iki saatte bi yine egzersiz yap

Ooo muthis canim calis calis bi saat bile olsa yapamasanda basindan kalkma ama bak yapabilmissin. Ayna karsisinda calis girdigini gorursun
Aynaya bakmadim daha dogrusu bakamıyorum :) görünce daha tuhaf oluyorum.... 1 saat icinde 3 kez girdirdim biraz ama kalemin tamamini degil tabiki 5-6 cm civari inşallah devami da gelir

Zaten eldivenin isaret parmagina geçirmiştim kalem daha uzun normalde tabi bakalim aksam da yine ayni şekilde deneyecegim insallah

Olur olur kalem bak hiç acitmiyo ilerlet istersen daha fazla görürsün cidden bisey olmuyo korkma; )suan nasıl hissediyorsun
Mutluyum tabi ki basta yapamadim daha dogrusu o ilk dokundurdumuzda ki aci olunca birakacaktim herzaman ki gibi ama birakmadim bu sefer iyi ki de birakmamisim insallah devamini da getirebilirim

Mutluyum tabi ki basta yapamadim daha dogrusu o ilk dokundurdumuzda ki aci olunca birakacaktim herzaman ki gibi ama birakmadim bu sefer iyi ki de birakmamisim insallah devamini da getirebilirim
Getirirsin cnm yeterki pes etme zorlandığım zamanlar olacak ama asla pes etme diyorum ya ben 1saat başından k alkmadigim zamanlar oldu girdiremedigim için. Ya girecek ya girecek diyordum bi saatin sonunda ancak yapabiliyorum. Hepimiz yasiyoruz az biraz aci sizi olsada vazgeçme dayanilmayacak şey degil

Tamam cnm insallah

batma yanma olmasi geyet normal tamamen odaklanamadigin icin oyle oluyo ben hala bazen kasiiyorum ve ayni yanma batma bendede oluyo zatn bazen araya biseyler giriyo yorgun oluyorum ev okul ayni anda zorluyo tabi bazen cnm istemiyo yapmak cok istekli olup tamamen kendimi biraktigimda hic bisey hisetmiyorum tamamen kafada yani..sinir bozucu oldugunu biliyorum ama oyle canm duzenli olarak her aksam yapsak bu ufak tefek sorunlar kalmicak zaten ama iste..bunada sukur o kotu gunleri atlattim sakin pes etme devam et..

Anladım cnm tamam inşallah teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…