Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Mutluyum tabi ki basta yapamadim daha dogrusu o ilk dokundurdumuzda ki aci olunca birakacaktim herzaman ki gibi ama birakmadim bu sefer iyi ki de birakmamisim insallah devamini da getirebilirim

Tebrik ederimmmmm bak bu bile büyük bişey ilk günden ne kadar ilerlemişsin. Bende de boşluğa düşme olmadı hiç kalem ince diye olmamıştır canım kalın bişeyin geçmesi lazım. Gerçi ben 2 parmak yaptım dün yine olmadı zaten girerken 2 boğumdan sonra biraz yavaşlıyor ama yine zorlanmıyorum çok. Boşluğa düşme olayı bende de yok herkeste olmuyor demek:) Giriyor ama parmağım sonuna kadar. Korkma mutlaka girmiştir zaten hissettim diyorsun. Sen 1 hafta içinde baya ilerlersin ben inanıyorum sana demiştim zaten benden daha cesaretlisin diye.

Teşekkür ederim :) insallah hepimiz yeneriz sen 2 parmak aliyorsan masallah baya ilerlemissin canim hadi az kaldi insallah yenmene ne kullaniyorsun egzersizde kayganlastirici olarak

Teşekkür ederim :) insallah hepimiz yeneriz sen 2 parmak aliyorsan masallah baya ilerlemissin canim hadi az kaldi insallah yenmene ne kullaniyorsun egzersizde kayganlastirici olarak

Parmak artık yetersiz kalıyor bende 2 parmağa başladım da ilerlemem lazım dilatör set gelecek tahriş etmesin diye onu al dedi bi site önerdi dr yurtdışından geliyormuş 1 hafta sürecek o 1 haftada 2 parmağa devam iyice alışmış olurum daha rahat olur belki bak sen her anlamda benden cesaretlisin ben evde aparat bile hazırlayamıyorum sert olur canım yanar korkarım bir daha yapamam diye. Benimki saçma bir düşünce tabi mumla aparat hazırlayıp yenen bir sürü arkadaş var bi ara düşündüm de sonra yapamadım. Ben pnsten bu kadar korkmuyorum ya çok tuhaf :) Bebe yağı önerdi dr canım onu kullanıyorum ama çok sürmüyorum sende mutlaka bişey sür kuru kuru yapmaya çalışma.

Maşallah güzel ilerlemişsin.yanma baskı normaldir sonuçta yabancı bir cissim giriyo.aparatı içinde dairesel hareketler ve kegel yap biraz daha esner.sıkı ıkın bi bakarsın hop ilerlemiş.

Yok kuru yapmadim bebanthol krem sürüyorum su bazli oldugu icin hem kayganligi güzel hemde tahrişi önler diye sende dene istersen bebeyagindan daha iyi gibi geldi bana

Arkadaşlar reglimden önce bir gün deneyebilmistim. Regli bitti ve egzersize başladım bugün. . @i006 bana çok destek oldu Allah razı olsun.. dokunamıyordum bile hatta bakamazdım oraya.. Bir boğumun yarısı girdi gibi sanki.. 3 kez falan yaptım. Çok heyecanliyimmmm. Ikinmak ve nefes önemli gibi geldi bana.. Bir de hangi pozisyon en uygun olanı??

Kızlar bu arada aklınızda bulunsun p.ns denemesinden hemen önce egzersizinizi yapın ki ilişkiden önce vajina gevşesin ve hemen peşine p..ns denemesi yapın öyle çok kolay oluyor

Egzersizdemi?

Evet egzersiz için uygun pozisyon hangisi?? Püf noktaları neler? İlk günüm bugün yardım edin :)
Sirt ustu uzan bacaklarini acabildigin kadar ac karsinada bi ayna al bebe yagi krem ne kullaniyosan bolca sur ikinmayi unutma bol nefes al ve ikininca kendiliginden giriyor aynayla iyi oluyor ne kadar girdigini goruyorsun zamanla aynaya da ihtiyacin kalmayacak:)

canim benim zaten aci olmuyor.azcik bir yanma oluyor o da geçiyor. .eminimki girmistir iceri

Yok kuru yapmadim bebanthol krem sürüyorum su bazli oldugu icin hem kayganligi güzel hemde tahrişi önler diye sende dene istersen bebeyagindan daha iyi gibi geldi bana

Bilmem canım doktor bana bebe yağı dedi öyle devam ediyorum ben bi jel var tahrişi de iyileştiriyor ona geçeceğim almıştım duruyor evde kayganlaştırıcılığıda çok iyiymiş ph dengesini fln düzenliyormuş bi deneyeyim. Herkesin deneyip memnun kaldığı bişey var sen hangisinde iyi hissediyorsan kesinlikle öyle devam et bepanthol iyidir tabi nemlendirici olarak da kullanılıyor. Ama bana pek iyi gelmedi canım 1 kere denedim onuda.

Tebrikler bence ilk egzersiz için çok iyi ilerlemişsin ben ilk egzersizde hiç bişey sokamamaştm bir hafta sonunda yapabilmiştim, o boşlık parmağının ikinci boğumda oluyor, parmakla yapsan o boşluğu hissedersen girerken dar bi kısım var orayı geçince genişliyor haliyle kalemle bunu hissedemezsin insan eli gibi olmuyor, ama o boşluk denen yere kalemde ulaşmıştır merak etme, bende dün ilk defa uyuşturucu sprey denedm ve ilk defa 2 parmak alabildim ve kanamam oldu bugünde devam etti hayatm en değişk duygusuydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…