- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #211.481
Canim bende vajinismusun ustesinden gelmek kitabini okudum ve bu sayede parmmak egzersizlerine basladim. Daha sonra mum denedim sonra anestol ile yendim. Allah yardimcin olsun insallah.Peki teşekkür ederim canım hemen alıcam yararını gördün dimi
Aslında dar vajina olmaz galiba sonuçta bebek oradan doğuyor. Kastığın için daroluyor. Birde çömelerek de vajinanın çok açıldığını burda bir arkadaş yazmıştı. Altda olunca kontrol sende olmadığı için kasılıyorsun bence. Ama zamanla onuda yenersin. Vajinismusu yendin, Darısı yenmeye çalışanların başına.Aslinda kontrol değilde internette o pozisyonda vajinanin en iyi acilabilecegini gordum, pozisyonlara bakarken gebe kalmak isteyenler icin var dar vajinaya sahip olanlar icinde en iyi o sekikde acilirmis benimde ilk 4 iliskimde kananam cok oldugu icin dar heralde dedim kendimce o beynime yer etti degistiremiyorum psikolojik gibi geliyo bana
Hepimiz öyle oluyoruz canım tek değilsin. Ama egzersizle yeniyorlar. Bu duygular geçmişte kalıyor. Egzersizleri sıklıkla yap canım.Offf yine bi husran dun aksam denedim sadece vazelinle başini alabildim zar zor gerisi gitmiyo hem itiyorum esimi hem kasiyorum.ter icinde kalmişim kendimden gectim tansiyonum duştu hala bacaklarim tutmuyo.ben cok korkuyorum..varmi benim kadar korkan ayaklari titreyen tansiyonu düşenkorkudan bayilmisim resmen biraz icine girince almiyim diyorum en sonunda sprey alip denicem heralde
Stresten, yada mevsimsel değişikliklerden regl gecikebilir.Kızlar 45 gün oldu hala regli olmadım. Hamile de değilim. Sizce neden? Bir fikri olan var mı?
Kanı neden bu kadar önemsiyorsunuz ki girmişse olmuş demekki. Egzersizle kızlık zarı esnemiştir zaten. O zaman kanamaz. Zaten herzaman kanıycak diye bir şey yok. Yapmışsın işte.kızlar merhaba
ben uyuşturmadan sadece kayganlaştırıcıyla penisin nerdeyse tamamını aldım 3-4 cm kadarı dışarda kaldı birkaç keredir aynı şey oluyor ama kan gelmedi dolayısıyla olup olmadığından emin olamadık sizce ben başardım mı ?
Canim ben de denedim ilk üst de oluyor ama sonra farklı pozisyona geçebiliyorm..aslında zor birşey değil miş de sanırım uzun süre ilk başta üst de olacağımDenedim onuda canim ikiniyorum ama yok asagida hic olmucak sanki beynime cok yer etmis bide ben vajinamin dar oldugunu dusunuyorum en rahat ben ustteyken aciliyo sanki belkide bana oyle geliyo bilmiyorum ama cok denedik artik iyice acilmis olmasi gerek diye dusunuyorum ama olmuyo
Canim ümitsizlige asla kapılma lütfen.. olmuyorsa eşini istemelisin ikinmayi filan düşünme sadece on sevişme yapin akışına bırakacak şekle geldiğin zaman kendiliğinden giriyor.ben hiç birşey yapmadan yendim bu illeti..tamamen giriyor ve sona dokunduğunu hissediyorm gerçekten çok farkli birşey miş..Allah herkese kolaylıklar versin..Yok kızlar yok artık benim kendimden asla ve asla ümidim yok böyle bi aptallık böyle bi beceriksizlik olamaz ya olamaz aranızdaki en berecikzsiz olan benim bu siteyi 6 7ay önce buldum nasıl sevindim çünkü sayfalarca okuduktan sonra egzersizlere basladim hic zorlanmadim boy boy ilerledm 11cm e kadar okuyorum burda parmakla bile yenenler varken ben aylardir hicbi denememde basarili olamadm napcam hic bilmiyorm esim cocuk istiyo cok anlayisli ama ona da hak veriyorum ama ben cocuk istemiyorum ben üste geciyorum ama aylardir bi gram ilerleme yok mumu sokan ben eşli denemede yapamiyorum belki o kadar zorlamaya bi başı giriyodur dedklerinizi okuyorum ıkınıyorum nefes alip verirken deniyorum ama hicbisey olmuyo bi yıl dolcak agustosta evliligimizin ve ben bunu hicbizaman yenemiycem...bukadar ilerleyp hala neden yapamiyorm bilmiyorm mum sonuna kadar girerken penis girmiyo yarisi bile...
Denedim onuda canim ikiniyorum ama yok asagida hic olmucak sanki beynime cok yer etmis bide ben vajinamin dar oldugunu dusunuyorum en rahat ben ustteyken aciliyo sanki belkide bana oyle geliyo bilmiyorum ama cok denedik artik iyice acilmis olmasi gerek diye dusunuyorum ama olmuyo
allah yardımcın olsun.. inşallah başarırsın..Mrb kızlar ben eskilerdenim hala aşamadim. 2 parmagimi alıyorum ama iş p.. e gelince itemiyorum eşimin itmesine de izin vermiyorum sonuç hüsran. Bu aksam ilk defa eşimin işaret parmağını aldım ona bıraktım git gel yaptı. Bu şekilde 2 parmak ve p.. denemesi son çarem. Dua edin kızlar inşallah tez zamanda hepimiz aşariz bu illeti.
tebriklerrBende kurtuldum vajiden ama araya adetim girdi bitsin hemen bebis istiyoruz
Tesekkur canmtebriklerr
Hoşgeldin canm. Allah senin de yardımcın olsun. Ben dahil burdaki çok arkadaş kendimiz evde aparat yaptık. İşte mumla. Kalemle. Makyaj fırçalarının arkasıyla. Bi arkadaş ta sadece kumaş sarmıştı. Cm cm aparat yapmıştı. İstersen öyle de yapabilirsin. İstediğini sorabilirsin. Ama dilatör alıcam diyosan sen bilirsin nasıl rahat edersenkızlar herkese merhaba ben de aranıza yeni katıldım burada okuduğum başarı hikayeleri sayesinde egzersize başladım. mumdan aparat yaptım şu an 6 cm kalınlığındakini çok rahat alabiliyorum daha fazlası için dilatör set almayı düşünüyorum hem doktorlar filan da kullanıyormuş bu konuda tavsiye ve yardımlarınızı bekliyorum. Allah hepimize yardım etsin
Parmak egzersizini eşin yapsın bundan sonra kontrolu ona bırakınca buna alışırsın gibime geliyor. Daha çabuk çözersin. Eşli denemen iyi gelişme.Mrb kızlar ben eskilerdenim hala aşamadim. 2 parmagimi alıyorum ama iş p.. e gelince itemiyorum eşimin itmesine de izin vermiyorum sonuç hüsran. Bu aksam ilk defa eşimin işaret parmağını aldım ona bıraktım git gel yaptı. Bu şekilde 2 parmak ve p.. denemesi son çarem. Dua edin kızlar inşallah tez zamanda hepimiz aşariz bu illeti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?