Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Aslında dar vajina olmaz galiba sonuçta bebek oradan doğuyor. Kastığın için daroluyor. Birde çömelerek de vajinanın çok açıldığını burda bir arkadaş yazmıştı. Altda olunca kontrol sende olmadığı için kasılıyorsun bence. Ama zamanla onuda yenersin. Vajinismusu yendin, Darısı yenmeye çalışanların başına.

Hepimiz öyle oluyoruz canım tek değilsin. Ama egzersizle yeniyorlar. Bu duygular geçmişte kalıyor. Egzersizleri sıklıkla yap canım.

Kızlar 45 gün oldu hala regli olmadım. Hamile de değilim. Sizce neden? Bir fikri olan var mı?
Stresten, yada mevsimsel değişikliklerden regl gecikebilir.
Kanı neden bu kadar önemsiyorsunuz ki girmişse olmuş demekki. Egzersizle kızlık zarı esnemiştir zaten. O zaman kanamaz. Zaten herzaman kanıycak diye bir şey yok. Yapmışsın işte.

Canim ben de denedim ilk üst de oluyor ama sonra farklı pozisyona geçebiliyorm..aslında zor birşey değil miş de sanırım uzun süre ilk başta üst de olacağım

Canim ümitsizlige asla kapılma lütfen.. olmuyorsa eşini istemelisin ikinmayi filan düşünme sadece on sevişme yapin akışına bırakacak şekle geldiğin zaman kendiliğinden giriyor.ben hiç birşey yapmadan yendim bu illeti..tamamen giriyor ve sona dokunduğunu hissediyorm gerçekten çok farkli birşey miş..Allah herkese kolaylıklar versin..

Mrb kızlar ben eskilerdenim hala aşamadim. 2 parmagimi alıyorum ama iş p.. e gelince itemiyorum eşimin itmesine de izin vermiyorum sonuç hüsran. Bu aksam ilk defa eşimin işaret parmağını aldım ona bıraktım git gel yaptı. Bu şekilde 2 parmak ve p.. denemesi son çarem. Dua edin kızlar inşallah tez zamanda hepimiz aşariz bu illeti.

Canım öyle düşünme,bak benim de kızlık zarım kalındı ve giriş normale göre biraz daha dar. Ama ben en rahat altta yapabiliyorum üste geçince çok rahat hissetmiyorum kendimi. Yine oluyor ama alttaki gibi rahat değilim. Kafandan olumsuz düşünceleri sil ne zaman yendin bilmiyorum ama en azından 2 3 ay alışana kadar üstte devam et sonra alta geçersin zaten.

allah yardımcın olsun.. inşallah başarırsın..

kızlar herkese merhaba ben de aranıza yeni katıldım burada okuduğum başarı hikayeleri sayesinde egzersize başladım. mumdan aparat yaptım şu an 6 cm kalınlığındakini çok rahat alabiliyorum daha fazlası için dilatör set almayı düşünüyorum hem doktorlar filan da kullanıyormuş bu konuda tavsiye ve yardımlarınızı bekliyorum. Allah hepimize yardım etsin

Hoşgeldin canm. Allah senin de yardımcın olsun. Ben dahil burdaki çok arkadaş kendimiz evde aparat yaptık. İşte mumla. Kalemle. Makyaj fırçalarının arkasıyla. Bi arkadaş ta sadece kumaş sarmıştı. Cm cm aparat yapmıştı. İstersen öyle de yapabilirsin. İstediğini sorabilirsin. Ama dilatör alıcam diyosan sen bilirsin nasıl rahat edersen

Parmak egzersizini eşin yapsın bundan sonra kontrolu ona bırakınca buna alışırsın gibime geliyor. Daha çabuk çözersin. Eşli denemen iyi gelişme.

Mrb arkadaslar 2 yildir vajinismusum 1 ay once iyi bir doktora basvurdum aparatlarla tedavimi tamamladim yani isin psikolojik kismini hallettim..vajina mekanizmasinin nasil calistigni anladim bu hafta ilk iliskim olacak kizlik zarim kalinmis..canim yansin ve bir daha korkayim istemiyorum...sadeve ilk iliski icin bana uyusturucu krem onerin..kayganlastirici degil onu kullaniyorum zaten..lutfen tecrubeli arkadaslar yardimci olsun yuzdum kuyruguna geldim olmazsa yikilirim

Haliyle esimin penis ucu aparattan azcik kalin..aparatta yirtilma olmadi zarim esnedi belki esnektir ama aksi bir durumda canim yanmasini cok hissetmek istemiyorum bunu yenen arkadaslar lutfen yardim edin

Merhaba öncelikle hayırlı ramazanlar herkese.. Bi süredir takip ediyorum burayı ama kendimi açmak için yeni cesaretlendim. 10 aylık evliyim ve malesef hala şu illeti yenemedim. Aslında evlenmeden önce hiç korkum falan yoktu ama her şey gerdek gecesi ortaya çıktı. Bi sorun olduğunu anladik ve hemen doktora gittik. Kızlık zarimdaki deliğin çok küçük oldugunu bu yuzden acı cektigimi küçük bir ameliyatla açılması gerektiğini söyledi doktor. Ama balayi icin tatildeydik ve evimize dönünce bunu yaptirmayi düşündük. Ancak gittigimiz baska doktor aslında ameliyata gerek olmadığını soyledi sakinleştirici hap ve emla krem verdi bunlarla deneyin dedi hatta eşime 'sen de gözünün yaşına bakma artık' falan diye aklinca espri yapti. Ama tabiki bu benim psikolojimi daha çok alt üst etti o sekilde de basaramadik.. Psikoloğa da gittik kendi parmagimla egzersiz yapamadim eşimin parmağıyla denedik ona zamanla alıştım ama tek boğumdan ileri gidemedik. Psikologda kendimi rahat hissetmemeye baslayinca onu da bıraktık.. Bu arada kpss ye hazirlaniyorum diye her seye biraz ara verelim dedik. Haftaya baska bir jinekoloğa gidicem parmak egzersizlerine de eşimle tekrar baslayalim diye karar verdik. Artik bu durumdan kurtulmak istiyorum ağlama krizlerim azalsa da hala devam ediyor kimseye anlatamiyorum o kadar doldumki sizlere anlatıp biraz rahatlamak biraz da tavsiyelerinizden yararlanmak istedim.. Bu uzun hikayemi sabırla okuduysaniz teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…