- 6 Mart 2016
- 318
- 210
- 103
- 36
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #211.501
Tatlım ben 2 ay önce yendim vajiyi. Esin parmağını sokarken nefes egzersizi ve ıkınmak yapıyor musun?? Kegel egzersizi nden bahsediyorum. Lütfen kegel çalış. Ben egzersizlere başlamadan önce kegel yapmaya başladım. Evde sürekli yapiyordum sadece tuvalette değil her zaman her an yapmaya çalıştım. Ama ilk etapta tuvalette yapıp alışmaya çalıs. Ben bu sayfayı buldukan ve burdakiler yazıları sayfalarda okuduktan sonra tam 20 gün sabah akşam egzersiz yaparak yendim. Şükürler olsun. Ben de doktora gittiğimde kizlik zarimin sert yapılı olduğunu masum olmadığını ancak ilişkiyi de engellemeyecek durumda olduğunu söylemişti. Ben egzersizlerde genislettim sanırım.. Çünkü yendikten sonra da kanama olmadı. Sanırım. Kizlik zarimin hala bozulmadı. Ama bunu hiç önemsemiyorum. Sen baya iyisin. Sakın pes etme. Egzersizlerini artir benceMerhaba öncelikle hayırlı ramazanlar herkese.. Bi süredir takip ediyorum burayı ama kendimi açmak için yeni cesaretlendim. 10 aylık evliyim ve malesef hala şu illeti yenemedim. Aslında evlenmeden önce hiç korkum falan yoktu ama her şey gerdek gecesi ortaya çıktı. Bi sorun olduğunu anladik ve hemen doktora gittik. Kızlık zarimdaki deliğin çok küçük oldugunu bu yuzden acı cektigimi küçük bir ameliyatla açılması gerektiğini söyledi doktor. Ama balayi icin tatildeydik ve evimize dönünce bunu yaptirmayi düşündük. Ancak gittigimiz baska doktor aslında ameliyata gerek olmadığını soyledi sakinleştirici hap ve emla krem verdi bunlarla deneyin dedi hatta eşime 'sen de gözünün yaşına bakma artık' falan diye aklinca espri yapti. Ama tabiki bu benim psikolojimi daha çok alt üst ettio sekilde de basaramadik.. Psikoloğa da gittik kendi parmagimla egzersiz yapamadim eşimin parmağıyla denedik ona zamanla alıştım ama tek boğumdan ileri gidemedik. Psikologda kendimi rahat hissetmemeye baslayinca onu da bıraktık.. Bu arada kpss ye hazirlaniyorum diye her seye biraz ara verelim dedik. Haftaya baska bir jinekoloğa gidicem parmak egzersizlerine de eşimle tekrar baslayalim diye karar verdik. Artik bu durumdan kurtulmak istiyorum ağlama krizlerim azalsa da hala devam ediyor kimseye anlatamiyorum o kadar doldumki sizlere anlatıp biraz rahatlamak biraz da tavsiyelerinizden yararlanmak istedim.. Bu uzun hikayemi sabırla okuduysaniz teşekkür ederim
Emla krem kullanmıştım ben ama burdaki arjadaşlar sprey şeklinde nir uyulturucu kullandılar oda iyiymiş adını hatırlamıyorum. Biraz geriden okursanız rastlarsınız. Kolay gelsin canım.Mrb arkadaslar 2 yildir vajinismusum 1 ay once iyi bir doktora basvurdum aparatlarla tedavimi tamamladim yani isin psikolojik kismini hallettim..vajina mekanizmasinin nasil calistigni anladim bu hafta ilk iliskim olacak kizlik zarim kalinmis..canim yansin ve bir daha korkayim istemiyorum...sadeve ilk iliski icin bana uyusturucu krem onerin..kayganlastirici degil onu kullaniyorum zaten..lutfen tecrubeli arkadaslar yardimci olsun yuzdum kuyruguna geldim olmazsa yikilirim
İyi bi dr gittiysen ,yeterli ıslanma olduğunda asla acı kanama yada yanma olmayacağını sana anlatmış olması gerekrdi.Mrb arkadaslar 2 yildir vajinismusum 1 ay once iyi bir doktora basvurdum aparatlarla tedavimi tamamladim yani isin psikolojik kismini hallettim..vajina mekanizmasinin nasil calistigni anladim bu hafta ilk iliskim olacak kizlik zarim kalinmis..canim yansin ve bir daha korkayim istemiyorum...sadeve ilk iliski icin bana uyusturucu krem onerin..kayganlastirici degil onu kullaniyorum zaten..lutfen tecrubeli arkadaslar yardimci olsun yuzdum kuyruguna geldim olmazsa yikilirim
aynen aslinda kasilmaktan sanirim darmis hissi uyandiriyo bide diyorum ya beynime islemis gibi ustte hic aci yok altta acir ama sacma aslinda biliyorumda bunu.. neyse darisi yenmeye calisanlarin basinaAslında dar vajina olmaz galiba sonuçta bebek oradan doğuyor. Kastığın için daroluyor. Birde çömelerek de vajinanın çok açıldığını burda bir arkadaş yazmıştı. Altda olunca kontrol sende olmadığı için kasılıyorsun bence. Ama zamanla onuda yenersin. Vajinismusu yendin, Darısı yenmeye çalışanların başına.
canim oyle hic denemedim aslinda ayni zamanda diyosun bunu denicem once ustte sonra degistirmeyi belki bu sekilde bu sorunda biter tesekkurlerCanim ben de denedim ilk üst de oluyor ama sonra farklı pozisyona geçebiliyorm..aslında zor birşey değil miş de sanırım uzun süre ilk başta üst de olacağım
canim ben 1 ay once yendim hic jinekoloğa gorunmedim ama ilk 4 iliskimde kanamam cok olunca heralde zar kalin diyorum veya dar ama altini ciziyorum kattiyen acimadi kan olmasina ragmen vede giris suan dar yani hissediyorum ustteyken ben cok rahat aciliyo doktora resmen korkudan gidemedim o kadar kanamam olmasina ragmen alttan muayene fikri beni cok geriyoCanım öyle düşünme,bak benim de kızlık zarım kalındı ve giriş normale göre biraz daha dar. Ama ben en rahat altta yapabiliyorum üste geçince çok rahat hissetmiyorum kendimi. Yine oluyor ama alttaki gibi rahat değilim. Kafandan olumsuz düşünceleri sil ne zaman yendin bilmiyorum ama en azından 2 3 ay alışana kadar üstte devam et sonra alta geçersin zaten.
Canım benim yaa,ne kadar yanlış dr lara denk gelmişsin.kızlık zarı dar küçük vs vs yalan yanlışş şeyler .jinekologa gitme bence,senin fiziksel bi sorunun yok,bak senin gibi burda binlerce kardeşin var aynı sorunu yaşayan.sadece pskolojik birşey bu,önce kabullen ağlamayı bırak canım.buda bi imtihan öyle kabullen..Önce kegel egzersiziyle başla aynayla vajinanı bi tanı nefes egzersizlerini öğren.sonra yavaş yavaş kulak cubuğuyla başla mumdu aparattı derken kalınlaştırarak gidersin...inan bana senle aynı şeyleri yaşamış biri olarak söylüyorum ben egzersiz yaptıysam herkes yapar korkudan bayılıyordum düşün.şimdi penis dışında herşeyi vajinaya yerleştirebiliyorum :)Merhaba öncelikle hayırlı ramazanlar herkese.. Bi süredir takip ediyorum burayı ama kendimi açmak için yeni cesaretlendim. 10 aylık evliyim ve malesef hala şu illeti yenemedim. Aslında evlenmeden önce hiç korkum falan yoktu ama her şey gerdek gecesi ortaya çıktı. Bi sorun olduğunu anladik ve hemen doktora gittik. Kızlık zarimdaki deliğin çok küçük oldugunu bu yuzden acı cektigimi küçük bir ameliyatla açılması gerektiğini söyledi doktor. Ama balayi icin tatildeydik ve evimize dönünce bunu yaptirmayi düşündük. Ancak gittigimiz baska doktor aslında ameliyata gerek olmadığını soyledi sakinleştirici hap ve emla krem verdi bunlarla deneyin dedi hatta eşime 'sen de gözünün yaşına bakma artık' falan diye aklinca espri yapti. Ama tabiki bu benim psikolojimi daha çok alt üst ettio sekilde de basaramadik.. Psikoloğa da gittik kendi parmagimla egzersiz yapamadim eşimin parmağıyla denedik ona zamanla alıştım ama tek boğumdan ileri gidemedik. Psikologda kendimi rahat hissetmemeye baslayinca onu da bıraktık.. Bu arada kpss ye hazirlaniyorum diye her seye biraz ara verelim dedik. Haftaya baska bir jinekoloğa gidicem parmak egzersizlerine de eşimle tekrar baslayalim diye karar verdik. Artik bu durumdan kurtulmak istiyorum ağlama krizlerim azalsa da hala devam ediyor kimseye anlatamiyorum o kadar doldumki sizlere anlatıp biraz rahatlamak biraz da tavsiyelerinizden yararlanmak istedim.. Bu uzun hikayemi sabırla okuduysaniz teşekkür ederim
Ya sacmalamayin tum aparatlsrla yaptim ilk denemeyi yapcsm oyle doktorun demesiyle olmuyo tedavisini tamamlayan arkadaslar da biliy kizlik zari yortildiginda kucuk de olsa aci oluyo onun icin diyorumİyi bi dr gittiysen ,yeterli ıslanma olduğunda asla acı kanama yada yanma olmayacağını sana anlatmış olması gerekrdi.
arkadaşım benim kadar korkan bir insan yoktu sanırım 3 yıl erteledim. acı değil batma oluyor. dene göreceksin. 3gün önce başarabildik bizde doktor sayesinde. herkeste kanama olmuyormuş bende oldu ancak bitti kesildi bu gece tekrar denicez.Ya sacmalamayin tum aparatlsrla yaptim ilk denemeyi yapcsm oyle doktorun demesiyle olmuyo tedavisini tamamlayan arkadaslar da biliy kizlik zari yortildiginda kucuk de olsa aci oluyo onun icin diyorum
Tsk ederim isallah bu gece basardim yazacam bende dua edin ne olurarkadaşım benim kadar korkan bir insan yoktu sanırım 3 yıl erteledim. acı değil batma oluyor. dene göreceksin. 3gün önce başarabildik bizde doktor sayesinde. herkeste kanama olmuyormuş bende oldu ancak bitti kesildi bu gece tekrar denicez.
Sen saçmalama bu bir !! Tedavisini tamamlayıp şuan çocuğu bile olan arkadaşlarım var hiç birinde acı kanama yırtılma patlama (senin deyiminle )olmadı...yırtılma nasıl bi kelimedir zar yırtılmaz açılır büyür.zamanla da yok olur...zar dediğin gibi yırtılacaksa adet kanı nerden geliypr zaten yırtık değilse...nasıl bi dr da gittiysen artık yalan yanlış şeyler anlatmış sana...buda on !!!Ya sacmalamayin tum aparatlsrla yaptim ilk denemeyi yapcsm oyle doktorun demesiyle olmuyo tedavisini tamamlayan arkadaslar da biliy kizlik zari yortildiginda kucuk de olsa aci oluyo onun icin diyorum
kanama herkeste olmuyormuş çok takmayın kafanıza. esnek olabiliyormuş kızlık zarı. zamanla hepsi de girer içeri. neler neler çektik bu vajiden bu da geçer inşallah
Acımıyor, eşiniz ittiriyor, buna rağmen mi biraz dışarda kalıyor. Git gel yaparken hepsi girmez zaten. Yarısıda girdiyse başardınız zaten. Girmiyor dediğiniz yerdede poponuzu eşinize doğru itip ıkının. Rahatca kayıverir. Evet bu yorumu yazarken neye takıldığınızı anladım. Birdaha deneyin. Dediğim gibi. Takıldığınız yerde poponuzu biryandan ıkınarak yukarı ittirin.arkadaşlar bende defalarca soruyorum belki ama kesin net bilgi öğrenemiyorum, ben penisin nerdeyse tamamını alıyorum yani 3-4 cm dışarda kalıyor.Kan da gelmedi kana takılan birisi değilim eşimde değil yanlış anlamayın ama olmayınca acaba yapamadıkmı diye düşünüyoruz.Yani bu işin olması için illa penisin hepsinin mi girmesi gerekli yenen arkadaşlar nolur cvp verin banada
arkadaşlar bende defalarca soruyorum belki ama kesin net bilgi öğrenemiyorum, ben penisin nerdeyse tamamını alıyorum yani 3-4 cm dışarda kalıyor.Kan da gelmedi kana takılan birisi değilim eşimde değil yanlış anlamayın ama olmayınca acaba yapamadıkmı diye düşünüyoruz.Yani bu işin olması için illa penisin hepsinin mi girmesi gerekli yenen arkadaşlar nolur cvp verin banada
Hem arkadaşım tek hakkını harcamış gibi endişe etmişsin. Canım birdaha yapıver. Bu sefer daha çoğunu almaya çalış. Sorunun çoğu zaten ilk girişle alakalı. Sen o derdi aştın. İstekle yapınca rahim yukarı kalkıp penise yol açıyor. Bu şekilde penis rahme çarpmadan git gel yapabiliyor. Valla ne güzel anlatıyom ama yapamıyorum.arkadaşlar bende defalarca soruyorum belki ama kesin net bilgi öğrenemiyorum, ben penisin nerdeyse tamamını alıyorum yani 3-4 cm dışarda kalıyor.Kan da gelmedi kana takılan birisi değilim eşimde değil yanlış anlamayın ama olmayınca acaba yapamadıkmı diye düşünüyoruz.Yani bu işin olması için illa penisin hepsinin mi girmesi gerekli yenen arkadaşlar nolur cvp verin banada
Canım benim olmuş başarmışsın tebrikler,penisin hepsi girsin girmesin 3 5 cm dışarda kalıversin ne olacak.demekki sağlıklı gayet normal bi ilişki yaşadınki kan gelmedi ,çünki normal birliktelikde zaten kan gelmez.arkadaşlar bende defalarca soruyorum belki ama kesin net bilgi öğrenemiyorum, ben penisin nerdeyse tamamını alıyorum yani 3-4 cm dışarda kalıyor.Kan da gelmedi kana takılan birisi değilim eşimde değil yanlış anlamayın ama olmayınca acaba yapamadıkmı diye düşünüyoruz.Yani bu işin olması için illa penisin hepsinin mi girmesi gerekli yenen arkadaşlar nolur cvp verin banada
Aman yendim cocugumda oldu erzurum gibi yerde cokta zorluk cektik gittik geldik ankaralara ama sonunda bosandik bu kadar cekilen cileye degmedi yaniOzaman egzersize basla istersen canimm,, ertelemeye degmiyo gercektenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?