Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Tatlım ben 2 ay önce yendim vajiyi. Esin parmağını sokarken nefes egzersizi ve ıkınmak yapıyor musun?? Kegel egzersizi nden bahsediyorum. Lütfen kegel çalış. Ben egzersizlere başlamadan önce kegel yapmaya başladım. Evde sürekli yapiyordum sadece tuvalette değil her zaman her an yapmaya çalıştım. Ama ilk etapta tuvalette yapıp alışmaya çalıs. Ben bu sayfayı buldukan ve burdakiler yazıları sayfalarda okuduktan sonra tam 20 gün sabah akşam egzersiz yaparak yendim. Şükürler olsun. Ben de doktora gittiğimde kizlik zarimin sert yapılı olduğunu masum olmadığını ancak ilişkiyi de engellemeyecek durumda olduğunu söylemişti. Ben egzersizlerde genislettim sanırım.. Çünkü yendikten sonra da kanama olmadı. Sanırım. Kizlik zarimin hala bozulmadı. Ama bunu hiç önemsemiyorum. Sen baya iyisin. Sakın pes etme. Egzersizlerini artir bence

Emla krem kullanmıştım ben ama burdaki arjadaşlar sprey şeklinde nir uyulturucu kullandılar oda iyiymiş adını hatırlamıyorum. Biraz geriden okursanız rastlarsınız. Kolay gelsin canım.

İyi bi dr gittiysen ,yeterli ıslanma olduğunda asla acı kanama yada yanma olmayacağını sana anlatmış olması gerekrdi.

Arkadaşlar penisle denemede illa kanama olacak diye bişe yok,nekadar şartlamışsınız illa kanayacak....normal bi ilişkide yeterli ıslanma varsa kanama olmaz ,acı olmaz ,yırtılma,patlama ,yanma olmazzz...acı varsa kasıyosunuzdur yeterli ıslanma olmamıştır ondandır .nolur az araştırın vajinanızı tanıyın biraZcık,yapısı nedir bi bakın..vajina içi akardion gibi penise göre şekil alabilir yani...

aynen aslinda kasilmaktan sanirim darmis hissi uyandiriyo bide diyorum ya beynime islemis gibi ustte hic aci yok altta acir ama sacma aslinda biliyorumda bunu.. neyse darisi yenmeye calisanlarin basina
Canim ben de denedim ilk üst de oluyor ama sonra farklı pozisyona geçebiliyorm..aslında zor birşey değil miş de sanırım uzun süre ilk başta üst de olacağım
canim oyle hic denemedim aslinda ayni zamanda diyosun bunu denicem once ustte sonra degistirmeyi belki bu sekilde bu sorunda biter tesekkurler
canim ben 1 ay once yendim hic jinekoloğa gorunmedim ama ilk 4 iliskimde kanamam cok olunca heralde zar kalin diyorum veya dar ama altini ciziyorum kattiyen acimadi kan olmasina ragmen vede giris suan dar yani hissediyorum ustteyken ben cok rahat aciliyo doktora resmen korkudan gidemedim o kadar kanamam olmasina ragmen alttan muayene fikri beni cok geriyo

Canım benim yaa,ne kadar yanlış dr lara denk gelmişsin.kızlık zarı dar küçük vs vs yalan yanlışş şeyler .jinekologa gitme bence,senin fiziksel bi sorunun yok,bak senin gibi burda binlerce kardeşin var aynı sorunu yaşayan.sadece pskolojik birşey bu,önce kabullen ağlamayı bırak canım.buda bi imtihan öyle kabullen..Önce kegel egzersiziyle başla aynayla vajinanı bi tanı nefes egzersizlerini öğren.sonra yavaş yavaş kulak cubuğuyla başla mumdu aparattı derken kalınlaştırarak gidersin...inan bana senle aynı şeyleri yaşamış biri olarak söylüyorum ben egzersiz yaptıysam herkes yapar korkudan bayılıyordum düşün.şimdi penis dışında herşeyi vajinaya yerleştirebiliyorum :)

İyi bi dr gittiysen ,yeterli ıslanma olduğunda asla acı kanama yada yanma olmayacağını sana anlatmış olması gerekrdi.
Ya sacmalamayin tum aparatlsrla yaptim ilk denemeyi yapcsm oyle doktorun demesiyle olmuyo tedavisini tamamlayan arkadaslar da biliy kizlik zari yortildiginda kucuk de olsa aci oluyo onun icin diyorum

Ya sacmalamayin tum aparatlsrla yaptim ilk denemeyi yapcsm oyle doktorun demesiyle olmuyo tedavisini tamamlayan arkadaslar da biliy kizlik zari yortildiginda kucuk de olsa aci oluyo onun icin diyorum
arkadaşım benim kadar korkan bir insan yoktu sanırım 3 yıl erteledim. acı değil batma oluyor. dene göreceksin. 3gün önce başarabildik bizde doktor sayesinde. herkeste kanama olmuyormuş bende oldu ancak bitti kesildi bu gece tekrar denicez.

Tsk ederim isallah bu gece basardim yazacam bende dua edin ne olur

Sen saçmalama bu bir !! Tedavisini tamamlayıp şuan çocuğu bile olan arkadaşlarım var hiç birinde acı kanama yırtılma patlama (senin deyiminle )olmadı...yırtılma nasıl bi kelimedir zar yırtılmaz açılır büyür.zamanla da yok olur...zar dediğin gibi yırtılacaksa adet kanı nerden geliypr zaten yırtık değilse...nasıl bi dr da gittiysen artık yalan yanlış şeyler anlatmış sana...buda on !!!

arkadaşlar bende defalarca soruyorum belki ama kesin net bilgi öğrenemiyorum, ben penisin nerdeyse tamamını alıyorum yani 3-4 cm dışarda kalıyor.Kan da gelmedi kana takılan birisi değilim eşimde değil yanlış anlamayın ama olmayınca acaba yapamadıkmı diye düşünüyoruz.Yani bu işin olması için illa penisin hepsinin mi girmesi gerekli yenen arkadaşlar nolur cvp verin banada

kanama herkeste olmuyormuş çok takmayın kafanıza. esnek olabiliyormuş kızlık zarı. zamanla hepsi de girer içeri. neler neler çektik bu vajiden bu da geçer inşallah

kanama herkeste olmuyormuş çok takmayın kafanıza. esnek olabiliyormuş kızlık zarı. zamanla hepsi de girer içeri. neler neler çektik bu vajiden bu da geçer inşallah

kanamayı takmıyoruz ama oldumu olmadımı onu bilemiyoruz bazı kişiler diyorki hepsi girmeden kızlık bozulmaz bazılarıda olmuş diyor ben anlamadım yani

Acımıyor, eşiniz ittiriyor, buna rağmen mi biraz dışarda kalıyor. Git gel yaparken hepsi girmez zaten. Yarısıda girdiyse başardınız zaten. Girmiyor dediğiniz yerdede poponuzu eşinize doğru itip ıkının. Rahatca kayıverir. Evet bu yorumu yazarken neye takıldığınızı anladım. Birdaha deneyin. Dediğim gibi. Takıldığınız yerde poponuzu biryandan ıkınarak yukarı ittirin.

Hem arkadaşım tek hakkını harcamış gibi endişe etmişsin. Canım birdaha yapıver. Bu sefer daha çoğunu almaya çalış. Sorunun çoğu zaten ilk girişle alakalı. Sen o derdi aştın. İstekle yapınca rahim yukarı kalkıp penise yol açıyor. Bu şekilde penis rahme çarpmadan git gel yapabiliyor. Valla ne güzel anlatıyom ama yapamıyorum.

Canım benim olmuş başarmışsın tebrikler,penisin hepsi girsin girmesin 3 5 cm dışarda kalıversin ne olacak.demekki sağlıklı gayet normal bi ilişki yaşadınki kan gelmedi ,çünki normal birliktelikde zaten kan gelmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…