Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Evet aslında 12 13 cm yapmaya gerek yok. Aparatları yapıp hala penisi alamayabiliyorsun. Çünkü penis korkusu oluyor. Bunu da yenmenin yolu penis dokundurma egzersizi. Ben şu an penis başını alabiliyorum. Şimdi sıra tamamını almada. İnşallah hepimiz yeneriz

Hareketli penis artık git gel yapabilmek

Kizlar hala ayni noktadaym egzersiz de yapmayi biraktm mum giriyo ama esli denemede basi giriyo tikanp kaliyoruz hicbi ilerleme yok istek de umut da yok artk yok
Buda iyi. Başını alabiliyorsan. Benim ilk gitdiğim psikiyatr şöyle bir taktik vermişti. Biraz açık olacak ama, şöyle yap. Bir sandalye yada yatağın ucuna otur. Eşinde yanında çömelsin. Sadece penis başıyla haz almaya çalışın. Tamamı için uğraşmayın. Denemek için değil haz almak için yapın. Eşin boşalırken içgüdüsel olarak sendede olumlu anlamda bir tepki oluşur. Bu şekilde bir kaç sefer deneyin. Kendiliğinden olabilir. Vajina haz olmadan içine bir şey girdirmeye çalışmak için yaratılmamış. Doğasına aykırı. Küçük gitgeller yaparak ilerlemek lazım. Eşinde azıcık nazik olsun. Yavaş yavaş gitgeller yaparak haz almaya çalışın. Birazdaha cesaretin artar. Eşin içine boşalabilir. O zaman sendede ona karşı bir sıcaklık olur.

Birazönce yine denedik ama bende hicbi gelisme yok hala kitleniyorum sanki beni öldürcek hemen panik hemen karsi koyma sanki tanimadgim bi adam tecavüz etcek gbi delircem artk o kadar egzersiz bosa mi üstteyken basini alabiliyorum ancak alttayken yine eskisi gibi ilk gecede oldugu gibi tepkilerim hic degismedi bu evlilik bunu beni daha ne kadar kaldircak

Bunu yazmayı nasil unuttum bilmiyorum ama HERKES BUNU MUTLAKA OKUSUN HAYDAR DÜMEN İSTANBULDA Bİ KLİNİKTE Bİ İĞNE VURUP BİZDEKİ KASILMAYI ÖNLÜYOMUS KENDİMİZİ İSTEMSİZCE KASTIĞIMIZ O KASI BULMUS VE İĞNE İLE VAJİNİSMUS HASTALARİNİ İYİLESTİRİYOMUS KLİNİĞİ DOLUP TASİYOMUS HERGÜN TAM BİZİM İSTEDİGİMİZ GİBİ EGZERSİZ VE BASKA HİCBİSEYLE UGRASMADAN SADECE Bİ İĞNE...BEN BUNU DUYUNCA COK SEVİNDİM ÜC YIL BİRLİKTE OLAMAYAN Bİ ARKADASN ARKADASİ GİTMİS ORAYA KURTULMUS BEN GİDEMİYORUM BARİ SİZLERE FAYDASİ OLSUN EŞİM GÖTÜRMÜYO BU COK SACMA AMA YA BUNUN HASTALİK OLDUGUNA İNANMİYO BENİM ELİMDE SANİYO YA DA GURURUNA YEDİREMİYO BEN ARTİK CARESİZLİGİN DİBİNDEYİM ONU İKNA EDEMEDİM AMA BARİ SİZİN İSİNİZE YARASİN... BANA DUA EDİN...

Bende yine bir yerde okumuştum. Ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemem. Bu işlemi yapıp eve gittikten sonra yapamamışlar.

Ben yine agliyorum esimin tavirlari degisti basta anlayisliydi ama simdi herseyi batiyo nefret ediyorum herseyden yasamak istemiyorum biktim on aydir bu sekilde dayanamiyorum artk ölsem de kurtulsam

Üstde devam et. Herkesin rahat etdiği bir pozisyon var. Birde kaşık pozisyonunda sarılır gibi dene. Arkan eşine dönük olsun. Vajinanı eşine doğru yönlendir. Bacaklarını açma. Bu pozisyonda çok da giremez. Hamile kalmak şstemiyorsan korunun. Hap yada prezervatifle. Birde böyle dene. Bacak açmakda geriyor bizi.

Tesekkurler guzel aciklamissin ama uzuluyom elimde degil durumumuzda farkli ben evlenmeden biliyodum vajinismus olacagmi yerlesmis korku var yani...siz nasil yendiniz artik o kdar cok ssyfa okudumki hatirlamiyorum.sanki aparatlari yapsamda penis olmayacak gbi geliyo

Jelsiz nasil calisiyorsunuz o plastikleri...girmezki

Yenemedim. Ama ben eşimi artık itemiyorum denemiyorum aparatlarla bayağı ilerlemiştim. Eşim beni haketmiyor. Benim durumum farklı. Senelerdir ayrı odalarda yatıyoruz. Ev arkadaşı olduk.

Botoxda aynı işi görüyororda kasılan bölgeyi kasılamaz hale getiriyor bir süreliğine. Bende işe yaramadı. Sorun zaten beynimizdeki yanlış algıdan kaynaklanıyor. En iyisi parmak ve aparat egzersizleri.

Ben kendimi en rahat kaşık pozisyonunda hissediyordum. Bacaklarım kapalı olduğu için çok ürkütücü gelmiyordu. Eşim dokunduğu gibi boşaldığı için devamını bir türlü göremedim. Bir kerede öyle deneyin. Yan yatın, dizlerinizi kırın eşinizde aynı şekilde size sarılsın. Öyle deneyin. Aradada öper möper, oluverir bakarsınız. Hem eşinizde yan yatdığı için hareketleri kısıtlanır, yavaşlar. İster istemez daha nazik olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…