Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Burada bu hastalıgı yendikten sonra 'bumuymuş' diyenler vardı. Bende düsünüyordm acaba öyle dusunecegim bi zaman olacak mı diye. Ama gerçekten o kadar basit bir şeymis ki. Ben korkudan bayilan biriyim. Hatta ilk zamanlarda gözlerim karariyordu birakiyordum. Bu hastalik oyle bir sey ki herkes sana ne kadar nasihat verirse versin sen kendi kafandaki dusunceleri degistirmedikten sonra ileri gidemezsin. Bu yüzden biraz olsun söylenenlere dikakt edin bence. Hani ben hep burda okurdum ama parmak egzersizi hayatta yapamam ne kadarda cesaretliler derdim. Cem keçenin vajinismusun üstesinden gelmek kitabı var. Tavsiye ediyorum. Ben onunla onyargılarımı kırdım. Burda yorumlari okumaklaa gecmiyor bu hastalık. Egzersizler önemli. Ayrica fazla takilmayin bu kizlik zari yirtilma olayina. Zateb kizlik zari yirtiktir. Adet kanimizdan ordan gelir. Kendimizi kastigimiz iicin kan gelir. O kadar cok beynime islemis ki egzersiz yapinca bile oturdugum yere kalkip bakiyordum kan var mi diye. :) üzerine giderseniz yapamayacagınız sey yoktur. Gercekten zor bi hastalık. Ben burda 8 aydır neler cektim 1 sene 2 sene cekenleri dusunemiyorum. Allah yardimciniz olsun.

merhaba arkadaşlar

ben hiç egzersiz yapamayanlardanım bir kaç kez eşim yapmıştı o kadar.. biz hep eşli deneme yapa yapa baya ilerdedik ilk zamanlar bacaklarımı açamıyordum yavaş yavaş sadece yüzeysel denemeler yaptık ben penise alıştım yani..sonra başını alabiliyordum duvar gibi yerde kalıyordum ordan geçmenin tek yolu nefes alıp verirken eşin itmesi ama yavaş yavaş.
bende cem keçenin kitabını okuyorum gerçekten çok faydalı bir kitap egzersizleri anlatıyo ve psikolik yönden rahatlatıyo. henüz egzersiz kısımlarını okumadan baya ilerledim.Hatta bazı arkadaşlar başardığımı söylüyor yani arkadaşlar egzersiz çok faydalı ama yapamayanlar vakit kaybetmeyin penise alışmaya çalışın zamanla kendiliğinden girdiğini ve sizin buna izin verdiğinizi göreceksiniz hem eşlerinizde daha çok zevk almış oluyor, gerçekten yaşamayanlara basit birşeymiş gibi geliyor.Allah yardımcımız olsun hepimizin

Yine birbirimize girdk gece denedk olmadi zaten bosaldi o ama benm sinirlerm bozuldu yine olmuyo dye esim dustaydi ben agladm kendi kendime o geldi tartsma cikti bagristik onu görmek bile istemyorm

Yine birbirimize girdk gece denedk olmadi zaten bosaldi o ama benm sinirlerm bozuldu yine olmuyo dye esim dustaydi ben agladm kendi kendime o geldi tartsma cikti bagristik onu görmek bile istemyorm

Cok zor bu durum evet. Ama aglamamaya çalış. Erkekler bizim kendimize guvensiz durmamizfan hoşlanmıyorlar bence. Ben de birkac kez agladim. Evet teselli ediyor esim ama aglamamizdan cok bir seyler yaptigimizi gormek onlarin hosuna gidiyor. Ben egzersiz yaptiktan ve kendime guvenim yerine geldikten sonra cok sey değişti. Bana karsi hep iyiydi zaten Allaha sukur ama bakti ki ben cabaliyorum o da daha fazla destek olmaya basladi. Eger onu seviyorsan onun icin basarmak zorundasin oyle düşün. Vajinismus yuzund3n evliliklerimiz bozulmamali. O kadar sacma bir sebep ki aslinda. Kendine inan ve egzersiz yap.

Yapmayın böyle canım. Bir şey kazanamazsınız ki bağırıp çağırmayla. Çok yanlış yapıyorsunuz. Başka şekillerde birbirinizi mutlu edin. Birbirinize anlayış gösterin. Aranıza soğukluk girmesine izin verme. Bu senin elinde .

Benden cok bunaldim aparatlar giriyo esimin iki parmagi giriyor ama is penise gelince ruhum cekiliyo resmen bacaklarimi acamiyorum cok rahatsiz oluyorum nasil yenilir penis korkusu esim de Sabrini kaybetti artik kizdi bana konusmuyor

Kızlar bende vajinismusu 16 ay çektim. 2014 ağustosta tedavi oldum. 2015 nisanda hamile kaldım ve bebeğim için 6. Haftada vajinal muayene de oldum ve 2016 ocakta anne oldum. Hemde normal doğumla.. Darısı tüm vajililerin başına, Allah herkese bu güzel duyguyu tattırsın...
Sabır işi tedavi inanın, erkeğe çok iş düşüyor, kadına anlayışlı olması lazım ve yardım etmesi lazım.. Allah eşimden razı olsunn beni hiç kırmadı bu süreçte ve hep destek oldu.
Kendinize güveninnnnn

Benden cok bunaldim aparatlar giriyo esimin iki parmagi giriyor ama is penise gelince ruhum cekiliyo resmen bacaklarimi acamiyorum cok rahatsiz oluyorum nasil yenilir penis korkusu esim de Sabrini kaybetti artik kizdi bana konusmuyor

canım bek eşinle konuş yan pozisyonda olun birbirinize dönük asla sokmaya çalışmasın sadece yapıyomus gibi ucunu değdirsin sende rahatlamaya çalış nasıl olsa girmeyecek..zamanla alışıyosun biz hep öyle yaptık sonradan ucunu bile alıyosun çünkü kendini itiyosun eşine bak dene mutlaka zaten aparattan daha yumuşak daha kolay

Masallah tebrik ederim sizi. Nerede ve nasil bir tedavi süreci geçirdiniz? Anlatabilirseniz faydasi olur burayi okuyan arkadaşlara da

Evet bende yay pozisyonun daha rahat olduğunu düşünüyorum. Arkadaşlar mutlaka deneyin. Önerileri sadece okuyup geçmeyin.

Evet bende yay pozisyonun daha rahat olduğunu düşünüyorum. Arkadaşlar mutlaka deneyin. Önerileri sadece okuyup geçmeyin.
Yan diyecektim. Kaşık pozisyonu. Eşinize sırtınızı yaslayın, o size sarılsın. Ucundan ucundan haz almaya bakın, bacaklarınızı açmaya da gerek olmadığından. En azından titreyerek kasılarak mızıkcılık yapan bacaklar oyuna dahil olmuyor. Psikolojik olarak daha rahat pozisyon. Penis o kadar tehditkar gelmiyor en azından. Ya arkadaşlar, aşk romanı mı yazsam ben, tam benlik.

Korkduğunu istemeyerek öyle tepki verdiğini bilmiyormu niçin kızıyor size? Anlayışlı olsun. O ikdidarsız olsada siz ona kızsanız o daha yapamaz hale gelir. Kızmak bağırmak, küsmek sorunları çözmez. Siz sabırlı olun yinede onunla konuşup size yardımcı olmaktan vazgeçmemesini isteyin.

Biliyor Ama sıkıldı artık aparatlar giriyorsa artık sorun sende diyor iki dk dişini sıkmıyorsun diyor

Bende 8 aylık evliyim jinekoloğa gittim banada deliğin küçük olduğunu ameliyat olmam gerektiğini söyledi ve oldum tabi yine korkuyorum yenemedim şimdi bir kitap varmış onu alıp başlıycam inşallah yenerim

allah yardımcımız olsun neydi bu böyle bzim başımıza geldi
Bazan düşünüyorum. Bundan önceki hayatlarımızda tecavüze mi uğradık diye. Benliğimize o korku mu yerleşmiş. Reankarnazisyon varsa öyle birşey olmuştur belkide. Garip garip şeyler düşünüyorum. Belki insan eski kötü tecrübelerini yeni yaşamına taşıyordur. Kim bilir? Benim hayal gücümde akıllara zarar olmaya başladı!

Canım ben bunun bir sınav olduğunu düşünüyorum. Allah daha kötü dertler, hastalıklar vermesin. İnşallah aşarız :)

Ben de düşünüyordum ne sebep oldu acaba diye. Cunku cok sukur cok normal bir cocukluk ve gençlik gecirdim. Evet cok bilgili sayılmazdim ama korkmuyordum aksine istekliydim de. Sonra galiba tv deki bazi tecavuz sahnelerinin br oyle haberlerin benim bilincaltima yerlestigine kanaat getirdim. Çünkü kesinlikle basta esimle cok rahatim ve istekliyim ama is o asamaya geldiginde kasiyorum. Herkesin baska baskadir ama bir sekilde bilincaltimiz dolmus sacma fikirler ve korkularla.

Canım ben bunun bir sınav olduğunu düşünüyorum. Allah daha kötü dertler, hastalıklar vermesin. İnşallah aşarız :)

Kesinlikle sinaniyoruz ve insallah sabir ve azimle yenecegiz bunu da. Dedigin cok dogru insanlar ne hastaliklarla ne dertlerle bogusuyor. Allah caresizlerin yardimcisi olsun. Burada intihar etmek istiyorum diyen arkadaslari görünce cok uzuluyorum. Insallah esleri destek olur. Cunku esler cokcok önemli bir konumda bizim durumuz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…