- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #211.561
Yine birbirimize girdk gece denedk olmadi zaten bosaldi o ama benm sinirlerm bozuldu yine olmuyo dye esim dustaydi ben agladm kendi kendime o geldi tartsma cikti bagristik onu görmek bile istemyorm
Yapmayın böyle canım. Bir şey kazanamazsınız ki bağırıp çağırmayla. Çok yanlış yapıyorsunuz. Başka şekillerde birbirinizi mutlu edin. Birbirinize anlayış gösterin. Aranıza soğukluk girmesine izin verme. Bu senin elinde .Yine birbirimize girdk gece denedk olmadi zaten bosaldi o ama benm sinirlerm bozuldu yine olmuyo dye esim dustaydi ben agladm kendi kendime o geldi tartsma cikti bagristik onu görmek bile istemyorm
Benden cok bunaldim aparatlar giriyo esimin iki parmagi giriyor ama is penise gelince ruhum cekiliyo resmen bacaklarimi acamiyorum cok rahatsiz oluyorum nasil yenilir penis korkusu esim de Sabrini kaybetti artik kizdi bana konusmuyor
Kızlar bende vajinismusu 16 ay çektim. 2014 ağustosta tedavi oldum. 2015 nisanda hamile kaldımve bebeğim için 6. Haftada vajinal muayene de oldum ve 2016 ocakta anne oldum. Hemde normal doğumla.. Darısı tüm vajililerin başına, Allah herkese bu güzel duyguyu tattırsın...
Sabır işi tedavi inanın, erkeğe çok iş düşüyor, kadına anlayışlı olması lazım ve yardım etmesi lazım.. Allah eşimden razı olsunn beni hiç kırmadı bu süreçte ve hep destek oldu.
Kendinize güveninnnnn
Evet bende yay pozisyonun daha rahat olduğunu düşünüyorum. Arkadaşlar mutlaka deneyin. Önerileri sadece okuyup geçmeyin.canım bek eşinle konuş yan pozisyonda olun birbirinize dönük asla sokmaya çalışmasın sadece yapıyomus gibi ucunu değdirsin sende rahatlamaya çalış nasıl olsa girmeyecek..zamanla alışıyosun biz hep öyle yaptık sonradan ucunu bile alıyosun çünkü kendini itiyosun eşine bak dene mutlaka zaten aparattan daha yumuşak daha kolay
Yan diyecektim. Kaşık pozisyonu. Eşinize sırtınızı yaslayın, o size sarılsın. Ucundan ucundan haz almaya bakın, bacaklarınızı açmaya da gerek olmadığından. En azından titreyerek kasılarak mızıkcılık yapan bacaklar oyuna dahil olmuyor. Psikolojik olarak daha rahat pozisyon. Penis o kadar tehditkar gelmiyor en azından. Ya arkadaşlar, aşk romanı mı yazsam ben, tam benlik.Evet bende yay pozisyonun daha rahat olduğunu düşünüyorum. Arkadaşlar mutlaka deneyin. Önerileri sadece okuyup geçmeyin.
Korkduğunu istemeyerek öyle tepki verdiğini bilmiyormu niçin kızıyor size? Anlayışlı olsun. O ikdidarsız olsada siz ona kızsanız o daha yapamaz hale gelir. Kızmak bağırmak, küsmek sorunları çözmez. Siz sabırlı olun yinede onunla konuşup size yardımcı olmaktan vazgeçmemesini isteyin.Benden cok bunaldim aparatlar giriyo esimin iki parmagi giriyor ama is penise gelince ruhum cekiliyo resmen bacaklarimi acamiyorum cok rahatsiz oluyorum nasil yenilir penis korkusu esim de Sabrini kaybetti artik kizdi bana konusmuyor
Korkduğunu istemeyerek öyle tepki verdiğini bilmiyormu niçin kızıyor size? Anlayışlı olsun. O ikdidarsız olsada siz ona kızsanız o daha yapamaz hale gelir. Kızmak bağırmak, küsmek sorunları çözmez. Siz sabırlı olun yinede onunla konuşup size yardımcı olmaktan vazgeçmemesini isteyin.
Çok teşekkür ederim inşallah bende bir gün yenicem pek inanasım gelmiyo ama Allah yardımcım olucak inşallahCanim bende vajinismusun ustesinden gelmek kitabini okudum ve bu sayede parmmak egzersizlerine basladim. Daha sonra mum denedim sonra anestol ile yendim. Allah yardimcin olsun insallah.
Bende 8 aylık evliyim jinekoloğa gittim banada deliğin küçük olduğunu ameliyat olmam gerektiğini söyledi ve oldum tabi yine korkuyorum yenemedim şimdi bir kitap varmış onu alıp başlıycam inşallah yenerimMerhaba öncelikle hayırlı ramazanlar herkese.. Bi süredir takip ediyorum burayı ama kendimi açmak için yeni cesaretlendim. 10 aylık evliyim ve malesef hala şu illeti yenemedim. Aslında evlenmeden önce hiç korkum falan yoktu ama her şey gerdek gecesi ortaya çıktı. Bi sorun olduğunu anladik ve hemen doktora gittik. Kızlık zarimdaki deliğin çok küçük oldugunu bu yuzden acı cektigimi küçük bir ameliyatla açılması gerektiğini söyledi doktor. Ama balayi icin tatildeydik ve evimize dönünce bunu yaptirmayi düşündük. Ancak gittigimiz baska doktor aslında ameliyata gerek olmadığını soyledi sakinleştirici hap ve emla krem verdi bunlarla deneyin dedi hatta eşime 'sen de gözünün yaşına bakma artık' falan diye aklinca espri yapti. Ama tabiki bu benim psikolojimi daha çok alt üst ettio sekilde de basaramadik.. Psikoloğa da gittik kendi parmagimla egzersiz yapamadim eşimin parmağıyla denedik ona zamanla alıştım ama tek boğumdan ileri gidemedik. Psikologda kendimi rahat hissetmemeye baslayinca onu da bıraktık.. Bu arada kpss ye hazirlaniyorum diye her seye biraz ara verelim dedik. Haftaya baska bir jinekoloğa gidicem parmak egzersizlerine de eşimle tekrar baslayalim diye karar verdik. Artik bu durumdan kurtulmak istiyorum ağlama krizlerim azalsa da hala devam ediyor kimseye anlatamiyorum o kadar doldumki sizlere anlatıp biraz rahatlamak biraz da tavsiyelerinizden yararlanmak istedim.. Bu uzun hikayemi sabırla okuduysaniz teşekkür ederim
Bazan düşünüyorum. Bundan önceki hayatlarımızda tecavüze mi uğradık diye. Benliğimize o korku mu yerleşmiş. Reankarnazisyon varsa öyle birşey olmuştur belkide. Garip garip şeyler düşünüyorum. Belki insan eski kötü tecrübelerini yeni yaşamına taşıyordur. Kim bilir? Benim hayal gücümde akıllara zarar olmaya başladı!allah yardımcımız olsun neydi bu böyle bzim başımıza geldi
Canım ben bunun bir sınav olduğunu düşünüyorum. Allah daha kötü dertler, hastalıklar vermesin. İnşallah aşarız :)Bazan düşünüyorum. Bundan önceki hayatlarımızda tecavüze mi uğradık diye. Benliğimize o korku mu yerleşmiş. Reankarnazisyon varsa öyle birşey olmuştur belkide. Garip garip şeyler düşünüyorum. Belki insan eski kötü tecrübelerini yeni yaşamına taşıyordur. Kim bilir? Benim hayal gücümde akıllara zarar olmaya başladı!
Bazan düşünüyorum. Bundan önceki hayatlarımızda tecavüze mi uğradık diye. Benliğimize o korku mu yerleşmiş. Reankarnazisyon varsa öyle birşey olmuştur belkide. Garip garip şeyler düşünüyorum. Belki insan eski kötü tecrübelerini yeni yaşamına taşıyordur. Kim bilir? Benim hayal gücümde akıllara zarar olmaya başladı!
Canım ben bunun bir sınav olduğunu düşünüyorum. Allah daha kötü dertler, hastalıklar vermesin. İnşallah aşarız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?