Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Tesekkur ederim insaAllah Allah razi olsun kac saattir okuyorum bildiklerimdende suphe etmeye basladim ama bu isi duqun qunune birakmicam yarin denicem basarili olursam yazarim dua edin kizlar

Tam cinsel ilişki yaşanmıyorsa da, birbirinizi mutlu etmenin başka yolları var. Tensel teması kaybetmeyin. Size dokunduğu zaman mutlu olduğunuzu ona hissetdirin.
Oniki yıllık evliyim ve vajinismusum. Bunu bir kere bile ne ben ne eşim sorun etmedik. Denemek için her yakınlaşmamız hüsranla sonuçlansada onu da kendimi de bir şekilde mutlu etmeden bırakmadım. Vajinismusun bizi mutsuz etmesine izin vermedim. Başarısız denemelerde Ağlayacağıma seksi seksi tavırlar takınmaya devam etdim. Yaratıcı pozisyonlar geliştirdim, eşim bana hayran oldu. Bir şeyimiz eksikmiş gibi gelmedi bize.
Siz mutsuz olursanız eşinizde mutsuz olur. Siz eşinizi suçlarsanız o da sizi suçlar, siz ağlarsanız, o da kırıp dökmeye başlar. Erkekler, çok karmaşık değillerdir aslında, sadece bizi taklit ediyorlar. Onlara yansıtdığımızı bize yansıtıyorlar. Yapamadım diye üzüleceğinize zevke odaklanın,arsız olun. Eşiniz ne olursa olsun her denemenizde, onu boşalmadan, siz orgazm olmadan bırakmayın. Yakınlaşmanızdan en son hatırda kalan mutluluk olmalı, nasıl olduğu önemli değil. Bu şekilde davranmanız aranıza soğukluk girmemesi için çok önemli.

canım sadece senın ıcın uye oldum zor guc... kesınlıkle pes etme buda bır dönem gecek inan buna ve mutlu olacaksın.
canım sadece senın ıcın uye oldum zor guc... kesınlıkle pes etme buda bır dönem gecek inan buna ve mutlu olacaksın.

Burasi bunun icin var zaten. Burda ki

Bizde de öyle oldu hep. Tatmin olmadan iliskiyi birakmiyoruz. Çünkü en basta bir iki kere öyle olunca ciddi bir moral bozuklugu oluyordu. Dediginiz cok cok doğru vajinismus olsak da ben istegimi kaybetmedim şükür. Eşim sanirim yorgunluktan uzak duruyor ama ben zorlamayı planlıyorum onu

aynen canım dedıgın cok dogru bende senın gıbı yaptım ve suan kurtuldum sayılır.

Ya gercekten bu yazdiklariniza hayran kaldim Rabbim mutluluqunuzu daim etsin ewliliqin amaci cinsellik olmamali ama onemli bi konu yani nebiliyim artik oluruna bakicazzz insaAllah basaririz basaramazsakta sizin qibi yapmaya caliscaz peki cocuk sahibi misin ? Sirf cocuk icin bile o aciya katlanmaliyim diye dusunuyorum

canım sen bunları dusunme ogun gelınce olur biter ben fazla buyuttum belkide oyuzden sıkıntılar yasadım.

Aslında o acı diye tanımlanacak büyük bir acı değil. İnanın kaşımızı aldırırken bile daha çok acıyordur. Beynimizdeki canavarlar geçit vermiyor. Bol bol egzersiz bu canavarların gücünü zayıflatır. Bol bol egzersiz yapın. Çocuk için acele etmeyin bence, hele şu vajiden bir kurtulun.

Tavsiyeleriniz icin tekkurler bakalim denicem insaAllah en hayirli en quzel zamanda olur hele su problemi atlatalim cocuk isi sonra Rabbim kismet ederse ☺ su yanmayla batma hissi bi qecse hersey quzel olacakta iste off offf

Tavsiyeleriniz icin tekkurler bakalim denicem insaAllah en hayirli en quzel zamanda olur hele su problemi atlatalim cocuk isi sonra Rabbim kismet ederse ☺ su yanmayla batma hissi bi qecse hersey quzel olacakta iste off offf
Kegel egzersizini de unutmayın aklınıza geldikce yapın.

cok tesekkur ederim :) bnde onceden hep okurdum ama hic yazmazdim snra neden bnde yazmiyorum ki dedim gelen cevaplar destek gormek insani psikolojik olarak cok rahatlatiyo simdi iyi ki yazmisim diyorum ins hepimiz bir an once mutlu sona ulasiriz

Haklisiniz.. evet esim bu konuda destek olmuyo diye yakiniyorum ama bahsettiklerinizi bende yapiyorum tabiki yoksa hic ozel anlar yasamadan evliligin normal arkadasliktan ne farki kalir her ne kdr bu problem bizi yipratsada ben gelip burda esimden dert yakinsamda biz birbirimizi seven bi ciftiz istesekte uzak kalamiyoruz ama yasadiklarimiz hep eksik tam olamamanin skntısı hep kafamizda istedigimiz kadar renkli bir ortamimiz olsun hep bi buruk kaliyoruz bu sorunu asan cogu kisiden sunu duydum, okudum kari koca oldugumuzu hissettim diyolar iste bizde eksik kalan taraf bu kari koca oldugumuzu gercekten hissetmek istyorum eksiksiz tum duygulari yasayarak...

Ben de ayni seyleri hissediyorum. Insallah bir gün hepimiz öyle hissedecegiz. Uzak degil bence o günler.

Evet belki de evcilik yerine gercekten evliymisiz gibi tatmin etmeliyiz tatmin olmaliyiz ama ben o zaman da kendimizi kandiriyomusuz gibi dusunuyorum... İnanin istek flan kalmadi yani cinsel istek yok bende hic tatmin olma ihtiyaci da hissetmiyorum kendimi saldim aci bi gercek var ki biz evli deglz ev arkadasi gibiyiz bunu ne zaman yencem daha cocuk olayi var o dogum korkuu beni öldürüyo simdiden off off kendimi battikca batan asla kurtulamycak bi mahkum olarak görüyorum...

Yaa ben boyle degildm istekliym hayat doluydum asla korkmazdm bundan simdi boyle olmak isteksiz olmak beni mahvediyo evlilik böyle olmaz olamaz

böyle düşünme ben de evligibi değil de ev arkadaşı gibi hissediyordum.ama bir dn yenince istek kocam a göre bende daha çok ve eminim erkeklerden daha çok zevk aliyoruz:) ınşallah bir gün yenersin ümit siz li ge kapılma.zaman a bırakmiştk biz sadece bir birimizi keşfederek devam ettik aramız da soğukluk yok tu sadece on sevişme yapıyorduk .böylelikle kendimi akışına bıraktım zevk almaya başladım vebir gün yendm biz denemeyi uzun zaman bırakmıştık yani..hediye gibi yendm.bir cuma gecesi..
Bana göre benim tecrübeme göre
İlk kural vazgeç memek!inanmak
Zamana bırakıp sakinlesip vajiyi unutup sadece eşinizle duygusal cinsel bağlarınizi güçlendirmek.
Ben egzersiz doktor filan olmadan başardım..zevk alıyorum en önemlisi evli gibi hissediyorum artık çok mutluyum Allah hepinize yardım etsin hayırlı bi kapı açsın

Ne güzel canım yenmene sevindim bizler icin de dua et biz de artik denemiyoruz binde bir deniyoruz onda da olmuyo zaten dha dün bile denedk ben o kadar zorluyorum kendmi egzersizdeki gibi ikiniyorum ama bi türlü olmuyo her pozisyonu denedk ama yok belki de haklisin egzersizle degl zevkle istekle olmali.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…