Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

İnşallah başarırsınız arkadaşlar, benim gibi evcilik oynamak zorunda kalmazsınız diyerek duygu sömürüsü yapacamda ..öyle bir üzgün ruh hali takılamıyorum ki kahrolsun şu pollyanacılığım.

Bugünde nefret ettim,Cok uzgunum cok kirgin vede cok caresiz.Babalar gunuymusss olmasin oyle gunlerr olmasin ben esimi baba bile yapamiyorken olmasin pskolojin alt ust oldu yine

Denemeleriniz azaldıysa tehlikeye girmişsiniz. Bunu bilin buna göre tedbirinizi alın. Pes ederseniz herşey biter. Devam edin yenmeye çalışmaya, bir yerde bir açığa yenik düşebilir vaji. Yenen arkadaşlar da aynı aşamalardan geçmişler sonuçta.

Bugünde nefret ettim,Cok uzgunum cok kirgin vede cok caresiz.Babalar gunuymusss olmasin oyle gunlerr olmasin ben esimi baba bile yapamiyorken olmasin pskolojin alt ust oldu yine
Bendeki pişkinlikten örnek alın. Anneler gününde eşime senin yufka yürekliliğin yüzünden anne olamadım git bana hediye al şimdi dedim. kendime hediye aldırdım. Peh peh peh!!

Evet bende bugun esim yanimdayken bi kanalin kutlamasini gordum ikimizde sessizligimizi koruduk kim bilir kafasindan neler geciodu ama ben anne baba olma kismindan once bi an evvel su omuzlarimizdaki agirliktan kurtulup tekrar hafif hissetmek istyorum hayatimda hic bi konu beni bu kadar uzun sure mesgul etmemisti bu sorunu yendigim gun kollarimi acip manyak gibi sokaklarda kosusturcam aynen bu sekilde

Ben de yaaa şunu bi yeniym var yaa galiba tekrar hayata döncem tabi hamilelikten kurtulmam lazim ama o zaman da hamile kalmamak icin herseyi yaparm

Aslinda erkeklerin de cocuk sahibi olma istegi kendi isteklerinden cok aile akraba baskisi ne dusunurler cocugu olmuyo derler diye korkmalarindan kaynaklaniyo buyuk oranda ben oyle dusunuyorum

Ben ilk evlendigimde 6 ay vajinismusla mucadele ettim. Cok sukur ki ilk gece disimi siktim ve birkac saniye surse de birlikteligimiz olmustu. En azindan bakire oldugumu anlamisti. Yoksa isim cok daha zor olurdu. Ve birbirimizi cok severek evlenmemize ragmen ilk gece beni azarladi yapacak miyiz yapmayacak miyiz diye. Halbuki daha cok yeni baslamistik denemeye. Ondan sonra 6 ay iliskiye giremedim. Az mi sinir krizleri gecirdim agladim bagirdim mide hastasi oldum stresten. Bacaklarimi actigim anda titremeye basliyodum ve esimi itiyodum. O da bana o anlarda hic anlayis gostermiyodu. Hemen kaslarini catip azarlamaya basliyodu. Kimi zaman da baska derdimiz olmasin bunu hallederiz diyordu. Neyse sonuc olarak suleyman eserdag uc gunde tedavi etti beni. İleri derece vajinismustum. Ve isinden dolayi esim bir kere bile gelmedi benimle klinige. Ona ragmen tek basima bu sorunu cozdum sukurler olsun. Kesinlikle dermansiz bir dert degil. Simdi nasil yapamiyormusum diye dusunuyorum. Tabi hala kendimi kastigim zamanlar oluyor ama en azindan yapabiliyorum artik. Allah kimseye bu derdi vermesin nasil zordur en iyi ben bilirim.

Gercekten yuksek bi meblag evet haklisiniz kurtulmanin mutlulugu bambaska bisedir tahmin edebiliyorum insallah bizde yasariz o mutlulugu bu konuda ilk defa azimli kararli ve cesaretli hissediyrm kendimi tek basima asmak istiyorum bunca zamandan snra kendim basardim tek basima diyebilmeyi cok istyrm ama elimden geleni yaptktan sonra yinede sonuc alamazsam bende gozden cikaririm sanirim suleyman bey hakkinda hic bi yerde sikayet duymadimda okumadimda gercekten isini cok iyi yapan biri galiba

Evet yuzde yuz cozumdur kendisi. Ondan once baska doktora da gitmedim yipranmamak icin. Psikolojik tedavilerle de sonuc alan olsa da ben kendime guvenemedim. Amerikadan bile gelen var tedavi olmak icin. Siz hangi sehirdesiniz?

Kocaeli cok dogru bi karar vermissiniz biz ilk ayimizda devlet hastanesinde bi psikologa gittik o kdr umursamaz davrandi ki sdce monitor ekranina bakiyodu bi kere yuzumuze baktigini bilmiyorum bi psikolog olarak iletisimin onemli sartlarindan birinin goz temasi oldugunu bilmiyodu sanirim 3seanstan snra hicbir faydasi olmayacagini anladiktan snra biraktik hadi benim guvenimin kirilmasini gectim o gunden snra esime ne zaman tedavi olabiliriz desem doktorada gittik ne oldu bise degismedi dedi bana

Ramazan malum iftar davetleri falan dun aksam calisamadim ama bu aksam parmagimla baslayip sonrasinda mumla egzersiz yapmaya caliscam kendi parmaginla nasil ilerledigini bilerek ilerlemekle bi aparatla ilerlemeye calismak farkli aparat daha ugrastirici olur diye dusunuyorum ins basarili olurum ilk gunku tedirginligim yok parmakla yapilan egzersizlerle icerinin yapisini anlamanin cok faydasi oldugunu dusunuyorum kendi vucudumuz hakkinda hic bise bilmioruz bilmedigimiz sey hakkinda disaridan yanlis yonlendirmelerle korkulara kapiliyoruz iste sonra ugras dur

Parmak egzersizi cok zordur ve siz bunu basarmissiniz. Tebrik ediyorum. Ben su an parmagimi sokamam. Mutlaka mum ile baslayin daha kolay oldugunu goreceksiniz. Basta girisini kremle uyusturun ve mumun etrafina da ayni kremden surun. Derin nefes alip iceri iterken nefesinizi verin. Bu asamada ilerledikten ve kendinizi hazir hissedince mumu esinize verin ve esinizin elini tutarak yonlendirin onu. Kesinlikle basaracaksiniz.

Bendeki pişkinlikten örnek alın. Anneler gününde eşime senin yufka yürekliliğin yüzünden anne olamadım git bana hediye al şimdi dedim. kendime hediye aldırdım. Peh peh peh!!
Esimde tam tersi bana saldiriyor,catacak yer ariyor hirsini aliyor bi sekilde.off rabbin bizi yardimm etsinnn nolurrr yaaa..

Ciddi misiniz parmak daha mi zor? Suan gercekten cok sevindim mum daha kalin bide kendim nasil ilerlicegimi anlayamayacagimdan daha zorlar diye dusunuyodum suan bu soylediginize bile cok mutlu oldum eger aksam basarili olursam kendimi sona daha yakin hissedicem

Bi kere vajinanin ici bence hos biyer degil :) o tirtikli yapisi falan bana cok itici geliyor. Ben simdiye kadar iki defa parmagimi sokabildim. Kalin ince olmasi gercekten hic farketmiyor. Sonucta yalnizsiniz sonsuz vaktiniz var. Kontrol tamamen size ait. Hadi hadi diye soylenen bir adam yok basinizda. Yavas yavas iceri itebilirsiniz. Nefes alip vermeyi unutmayin. Bunu bir zamanlar ayna karsisinda vajinasinda bakamayan oraya dokunamayan biri soyluyor. Siz cok rahat yeneceksiniz eminim. Sadece sabir gosterin basta basaramasaniz bile mutlaka olacak pes etmeyin sakin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…