- 14 Eylül 2015
- 562
- 337
- 103
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #211.621
Denemeleriniz azaldıysa tehlikeye girmişsiniz. Bunu bilin buna göre tedbirinizi alın. Pes ederseniz herşey biter. Devam edin yenmeye çalışmaya, bir yerde bir açığa yenik düşebilir vaji. Yenen arkadaşlar da aynı aşamalardan geçmişler sonuçta.Ne güzel canım yenmene sevindim bizler icin de dua et biz de artik denemiyoruz binde bir deniyoruz onda da olmuyo zaten dha dün bile denedk ben o kadar zorluyorum kendmi egzersizdeki gibi ikiniyorum ama bi türlü olmuyo her pozisyonu denedk ama yok belki de haklisin egzersizle degl zevkle istekle olmali.....
Bendeki pişkinlikten örnek alın. Anneler gününde eşime senin yufka yürekliliğin yüzünden anne olamadım git bana hediye al şimdi dedim. kendime hediye aldırdım. Peh peh peh!!Bugünde nefret ettim,Cok uzgunum cok kirgin vede cok caresiz.Babalar gunuymusss olmasin oyle gunlerr olmasinben esimi baba bile yapamiyorken olmasin pskolojin alt ust oldu yine
Tam 4.500 tl odedim 2,5 sene once. Bu hastaliktan kurtulmanin verdigi mutluluk baska seye benzemese de kendisi ne yazik ki hastalarinin tipine ve isine gore fiyat veren bir doktor. Benim kadar para veren duymadim kendisine. Yine de Allah razi olsun beni o dertten kurtardiNe kadar ucret odediniz tedaviniz icin?
Esimde tam tersi bana saldiriyor,catacak yer ariyor hirsini aliyor bi sekilde.off rabbin bizi yardimm etsinnn nolurrr yaaa..Bendeki pişkinlikten örnek alın. Anneler gününde eşime senin yufka yürekliliğin yüzünden anne olamadım git bana hediye al şimdi dedim. kendime hediye aldırdım. Peh peh peh!!
Parmak egzersizi cok zordur ve siz bunu basarmissiniz. Tebrik ediyorum. Ben su an parmagimi sokamam. Mutlaka mum ile baslayin daha kolay oldugunu goreceksiniz. Basta girisini kremle uyusturun ve mumun etrafina da ayni kremden surun. Derin nefes alip iceri iterken nefesinizi verin. Bu asamada ilerledikten ve kendinizi hazir hissedince mumu esinize verin ve esinizin elini tutarak yonlendirin onu. Kesinlikle basaracaksiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?