- 26 Haziran 2015
- 76
- 73
- 88
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #211.641
Bi kere vajinanin ici bence hos biyer degil :) o tirtikli yapisi falan bana cok itici geliyor. Ben simdiye kadar iki defa parmagimi sokabildim. Kalin ince olmasi gercekten hic farketmiyor. Sonucta yalnizsiniz sonsuz vaktiniz var. Kontrol tamamen size ait. Hadi hadi diye soylenen bir adam yok basinizda. Yavas yavas iceri itebilirsiniz. Nefes alip vermeyi unutmayin. Bunu bir zamanlar ayna karsisinda vajinasinda bakamayan oraya dokunamayan biri soyluyor. Siz cok rahat yeneceksiniz eminim. Sadece sabir gosterin basta basaramasaniz bile mutlaka olacak pes etmeyin sakin.
Rica ederim. Ne zaman ihtiyac duyarsaniz soru sorabilirsiniz bana. Kolay gelsin :)Hay sizin agziniz bal yesin :) boyle icimi ferahlatan cumlelere kendime guvenmeye o kdr ihtiyacim vardi ki cok iyi geldiniz Allah razi olsun
Bende uyusturucu kremle yendim. Gercekten bu kadar vakit bosuna beklemisim :)
Bende onu kullaniyorum canim. Anestol surdum parmagima icine yedirdim bi guzel sonra o spreyi sktım kalin mumla egzersiz yaptim. Sonra esimle denedim ve oldu. Darisi basina insalllah.Hangi kremi kullaniyosunuz ben vemcain pump spreyle calisiyorum
Sizde uyuşturucuyla deneyin. Anestol falan. Bilmiyorum belkide denediniz öylede. Okuduklarım aklımda kalmıyorki. Gerçekten kendimi geçtim, okudukca sizler için üzülüyorum. Zor bir süreç ama eninde sonunda sizde başaracaksınız ,bize bumuymuş diyeceksiniz, diğer yenenler gibi.Esimde tam tersi bana saldiriyor,catacak yer ariyor hirsini aliyor bi sekilde.off rabbin bizi yardimm etsinnn nolurrr yaaa..
Vajinanın öyle olması lazım ki kadında erkekde zevk alsın. Hatda extra tırtıklık sağlasın diye tırtıklı kondomlar bile satılıyor. Ne kadar uzağız bunlara, ne saçma değilmi?!Ilk doktora gittigim zamanlarda yapmaya calstgm denemelerde bende o yapiyi hisseder hissetmez parmagimi hemen cekiodum o konudada haklisiniz
Off!! Ne desem. Eşinin gençliğinden kaynaklı bir sabırsızlık var sanırım. Egzersiz olarak ne aşamadasın hatırlamıyorum. Ama devam et, başka çözümü yok. Egzersizlerini geliştşrmeye çalış. Aparatlarını gerekirse milim milim kalınlaştır. Ama milimde olsa bir aşama kaydet. Eşinde istekliki baskı yapıyor. Sadece o da toy nasıl davranacağını bilemiyor.Esimde tam tersi bana saldiriyor,catacak yer ariyor hirsini aliyor bi sekilde.off rabbin bizi yardimm etsinnn nolurrr yaaa..
Canım benim ya!!Bende Zaman geçiyor ama malesef gelişme yok buraya bakmak ta istemiyorum . Biraz bunaldım doktora gitmiş olmak 5 bin lira vermekten çok sonucu gelmediği için üzücü.. En büyük aleti alabiliyorum ama acıyla ve pns de tam giremiyor biraz zorlayınca çok acı çekiyorum ve soğuk soğuk terliyorum. Ne şelilde yenilir bilmiyorum. ...
Rahatca alabildiğin kadar al. Fazla girdirmeye çalışma, öyle zevk almaya bak. Zamanla kendiliğinden olur. Başta hepsini almak zorundayım diye uğraşma. Sonuçta biraz girmesi bile büyük gelişme. Zevk almadan yapınca acı ve rahatsızlık hissetmen normal tabi. Şöyle düşün. Vajinismus hastası için en zor olanı yaptın. Şimdi akışına bırak zorlama sadece zevk al daha hızlı sonuca ulaşırsın. Birde kaşık pozisyonunu öneririm.Bende Zaman geçiyor ama malesef gelişme yok buraya bakmak ta istemiyorum . Biraz bunaldım doktora gitmiş olmak 5 bin lira vermekten çok sonucu gelmediği için üzücü.. En büyük aleti alabiliyorum ama acıyla ve pns de tam giremiyor biraz zorlayınca çok acı çekiyorum ve soğuk soğuk terliyorum. Ne şelilde yenilir bilmiyorum. ...
Hamilelik çok güzel bir sey canım öyle düşünme sezaryen oldum çok kolay ve rahat geçirdim atlattım.dünya tatlısı bi o kadar da cadı , reyyan kızım var :) Allah isteyen herkese nasibetsin ınşallah.Ben de yaaa şunu bi yeniym var yaa galiba tekrar hayata döncem tabi hamilelikten kurtulmam lazim ama o zaman da hamile kalmamak icin herseyi yaparm
Emin ol onlar daha sert oldugu icin ilerlemiyor ve vajinada ki tirtikli yerlere carpiyor belkide. Emin ol p.. ondan daha kolay olacak :)Kizlar bu aksam mumla caliscaktim ama merkezi biyerde oturmadigim icin sadece yakindaki bakkallarda mum bulamadim ama mum yok diye aman alana kadar kalsin demedim sac fircamin sapina kagit havlu sararak uzerini strecle sardim 10cm genisliginde bi aparat yaptim once parmak egzersiziyle kendimi gevsettim daha sonra aparata jeli surdum ve gercekten parmaktan daha rahat bi sekilde iceri ittim biyere kadar sadece nefesimi ufleyerek sonra biyerde takildim orda ikinarak devam ettim ve nefes vererek ilerletip basardim su an o kdr ilerlemis hissediyorum cok mutluyum insallah umutsuzluga kapilcagim bi durum yasamam
Aparatını biraz daha kalınlaştır istersen. Eşli denemeden önce.Kızlar ya ben de afedersiniz orda delik bile yok derdm ama egzerszlerm iyi 11 cm lik mumu hem aynasiz hem de ayakta hafif öne egilerek bile aliyorum icime tabi kolay degl ugrasarak biraz ama esli denemeler nye basarisiz nye nerde yanlis yapyorum ya
valla tebrik ederimKizlar bu aksam mumla caliscaktim ama merkezi biyerde oturmadigim icin sadece yakindaki bakkallarda mum bulamadim ama mum yok diye aman alana kadar kalsin demedim sac fircamin sapina kagit havlu sararak uzerini strecle sardim 10cm genisliginde bi aparat yaptim once parmak egzersiziyle kendimi gevsettim daha sonra aparata jeli surdum ve gercekten parmaktan daha rahat bi sekilde iceri ittim biyere kadar sadece nefesimi ufleyerek sonra biyerde takildim orda ikinarak devam ettim ve nefes vererek ilerletip basardim su an o kdr ilerlemis hissediyorum cok mutluyum insallah umutsuzluga kapilcagim bi durum yasamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?