Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Hay sizin agziniz bal yesin :) boyle icimi ferahlatan cumlelere kendime guvenmeye o kdr ihtiyacim vardi ki cok iyi geldiniz Allah razi olsun

Esimde tam tersi bana saldiriyor,catacak yer ariyor hirsini aliyor bi sekilde.off rabbin bizi yardimm etsinnn nolurrr yaaa..
Sizde uyuşturucuyla deneyin. Anestol falan. Bilmiyorum belkide denediniz öylede. Okuduklarım aklımda kalmıyorki. Gerçekten kendimi geçtim, okudukca sizler için üzülüyorum. Zor bir süreç ama eninde sonunda sizde başaracaksınız ,bize bumuymuş diyeceksiniz, diğer yenenler gibi.

Ilk doktora gittigim zamanlarda yapmaya calstgm denemelerde bende o yapiyi hisseder hissetmez parmagimi hemen cekiodum o konudada haklisiniz
Vajinanın öyle olması lazım ki kadında erkekde zevk alsın. Hatda extra tırtıklık sağlasın diye tırtıklı kondomlar bile satılıyor. Ne kadar uzağız bunlara, ne saçma değilmi?!

Esimde tam tersi bana saldiriyor,catacak yer ariyor hirsini aliyor bi sekilde.off rabbin bizi yardimm etsinnn nolurrr yaaa..
Off!! Ne desem. Eşinin gençliğinden kaynaklı bir sabırsızlık var sanırım. Egzersiz olarak ne aşamadasın hatırlamıyorum. Ama devam et, başka çözümü yok. Egzersizlerini geliştşrmeye çalış. Aparatlarını gerekirse milim milim kalınlaştır. Ama milimde olsa bir aşama kaydet. Eşinde istekliki baskı yapıyor. Sadece o da toy nasıl davranacağını bilemiyor.

Bende Zaman geçiyor ama malesef gelişme yok buraya bakmak ta istemiyorum . Biraz bunaldım doktora gitmiş olmak 5 bin lira vermekten çok sonucu gelmediği için üzücü.. En büyük aleti alabiliyorum ama acıyla ve pns de tam giremiyor biraz zorlayınca çok acı çekiyorum ve soğuk soğuk terliyorum. Ne şelilde yenilir bilmiyorum. ...

Canım benim ya!!
Kasıyorsun demek hala ki canın acıyor. Düşün normal yapabilenler nasıl rahat hareket ediyorlar. Orda acı yok. Her ne kadar cesaret edip içine birşeyler alıyorsanda kasılman devam ediyor, yoksa acımaz ki. Kegel egzersizini sıklıkla yapmayı unutma, her idrar yaparken aklına gelsin yap. Gün içinde de tekrarla. Faydasını görürsün. Allah yardımcın olsun.

Kizlar bu aksam mumla caliscaktim ama merkezi biyerde oturmadigim icin sadece yakindaki bakkallarda mum bulamadim ama mum yok diye aman alana kadar kalsin demedim sac fircamin sapina kagit havlu sararak uzerini strecle sardim 10cm genisliginde bi aparat yaptim once parmak egzersiziyle kendimi gevsettim daha sonra aparata jeli surdum ve gercekten parmaktan daha rahat bi sekilde iceri ittim biyere kadar sadece nefesimi ufleyerek sonra biyerde takildim orda ikinarak devam ettim ve nefes vererek ilerletip basardim su an o kdr ilerlemis hissediyorum cok mutluyum insallah umutsuzluga kapilcagim bi durum yasamam

Rahatca alabildiğin kadar al. Fazla girdirmeye çalışma, öyle zevk almaya bak. Zamanla kendiliğinden olur. Başta hepsini almak zorundayım diye uğraşma. Sonuçta biraz girmesi bile büyük gelişme. Zevk almadan yapınca acı ve rahatsızlık hissetmen normal tabi. Şöyle düşün. Vajinismus hastası için en zor olanı yaptın. Şimdi akışına bırak zorlama sadece zevk al daha hızlı sonuca ulaşırsın. Birde kaşık pozisyonunu öneririm.

Kızlar ya ben de afedersiniz orda delik bile yok derdm ama egzerszlerm iyi 11 cm lik mumu hem aynasiz hem de ayakta hafif öne egilerek bile aliyorum icime tabi kolay degl ugrasarak biraz ama esli denemeler nye basarisiz nye nerde yanlis yapyorum ya

Ben de yaaa şunu bi yeniym var yaa galiba tekrar hayata döncem tabi hamilelikten kurtulmam lazim ama o zaman da hamile kalmamak icin herseyi yaparm
Hamilelik çok güzel bir sey canım öyle düşünme sezaryen oldum çok kolay ve rahat geçirdim atlattım.dünya tatlısı bi o kadar da cadı , reyyan kızım var :) Allah isteyen herkese nasibetsin ınşallah.

Emin ol onlar daha sert oldugu icin ilerlemiyor ve vajinada ki tirtikli yerlere carpiyor belkide. Emin ol p.. ondan daha kolay olacak :)

Aparatını biraz daha kalınlaştır istersen. Eşli denemeden önce.

valla tebrik ederim yazını okuyunca çok sürmez bu hızla giderse yakında başarır diye geçti içimden. bana kalırsa parmak alabiliyor olman zaten büyük başarı ben mesela parmak olayına hiç giremedim cesaret edemedim direkt mumla başladım. bi de 10 cm bu kadar kolay almanda çok iyi başarı haberini bekliyorum takip edecem. faydası olur mu bilmiyorum ama ben bi tane aparat yapıp aynı aparatı kalınlaştırmadım ayrı ayrı yaptım şu an 6-8-10 cm lik aparatlar yaptım her egzersizde önce ince olanla başlayıp sırayla devam ediyorum. belki de herkes öyle yapıyodur onu da tam bilmiyorum ama fikir olsun diye yazayım dedim. bugünde 12 lik deneyecem inşallah başarabilirim.

Cok tesekkur ederim herkese desteginiz o kdr moral verici oluyo ki iyi ki buraya uye oldum yazmaya basladim diyorum eskiden egzersiz yapmak bana kabus geliyodu basaramiyodum sklyodum korkuyodum ama bu kez cok farkli aksam olsada egzersiz yapsam ilerleme kaydetsem biraz daha kendime guvenim gelse istiyorum bunda sizin payiniz cok Allah hepinizden razi olsun su mubarek gunlerde hepimizin dualarini kabul etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…