- 20 Haziran 2016
- 425
- 1.128
- 63
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #211.661
Canım eşin anlayıslı oldugu ıcın bence cok kısa surede yeneceksın tabı burayıda oku kafana takma calışmalr falan yap tecrubeli yenmiş arkaslar yardımı esırgemıyorlar bende yardım ederim azda olsa.arkadaslar herkese cok selam
ben de 1.5 aylık evliyim ve sanirim bu problemle basbasayimevlenmeden once iliskiye dair korkularim vs yoktu aksine cok rahattim kiz arkadas grubumuzda bu tarz mevzulara kafasi rahat bakan relax takilan bi bendim neredeyse. o yuzden cok kolay olur biter sorun olmaz yahu diyordum. ama öyle olmadı birlesme anina kadar güzel giderken esimle temasi kurdugumuz zaman ben geri cekiyorum kendimi ama tamamen bilincdisi sekilde. bidaha deniyoruz bi daha deniyoruz derken elimde kalan kocaman bir HUSRAN. allaha hamdolsun esim anlayisli hatta bu vajinismus meselesini kendi arastirdi ya boyle bi durum var sanırım bunu cozelim dedi. ben biliyodum az cok ama simdi birlikte karar verdik cozume gitmek icin. malum yeni evlenmis olmak yaninda borçları harclari da getiriyor o yuzden suan bi doktora milyarlar veremeyiz.
bismillah dedim sabit konuya girdim inş. ben de bu durumdan kurtulabilirim. fakat tam olarak nerden nasil baslayacagim BILMIYORUM.. yardim destek oneri vs sunabilecek tum arkadaşlardan allah razi olsun simdiden
Canım istege göre sezeryan oluyomu yoksa dogum aninda mecbur mu kaliniyo sezeryan olsa bastan konussam doktorla düsünrdm belki hamileligi vajinismusum desem sezeryan yapmazlar miHamilelik çok güzel bir sey canım öyle düşünme sezaryen oldum çok kolay ve rahat geçirdim atlattım.dünya tatlısı bi o kadar da cadı , reyyan kızım var :) Allah isteyen herkese nasibetsin ınşallah.
Canım ben de ankaradaym sana en basta yazabilirm burdan egzersizleri sakin ol basta ben egzersizlerimi cok rahat yapabiliyorum ama esli denemede basarisizm bastan yazabilirm sana biraz beklersenankarada yasiyorum burda doktorlarda öyle bi durum olur mu bilemedim. olay daha travma haline donusmeden kendi cabamla halledeyim diyorum sayet becerebilirsem.. yillarca bu problemle yasayanlari görünce biraz daha sansliyim galiba :S
tamam cok tesekkurler buralardayim ben aktif olarak..Canım ben de ankaradaym sana en basta yazabilirm burdan egzersizleri sakin ol basta ben egzersizlerimi cok rahat yapabiliyorum ama esli denemede basarisizm bastan yazabilirm sana biraz beklersen
canım istege gore sezeryan yapan yerler var ama genelde devlet normal olması ıcın caba gösterıyorlar ilk sancı ıgnesı falan yapıp acıklık falan oluyormu dıye her yarım saate bakım duruma gore kara veriyorlarCanım istege göre sezeryan oluyomu yoksa dogum aninda mecbur mu kaliniyo sezeryan olsa bastan konussam doktorla düsünrdm belki hamileligi vajinismusum desem sezeryan yapmazlar mi( sen bunu yenip mi hamile kaldn
suan aparat falan bana cok uzak kavramlar daha olaya psikolojik giriş yapmam lazim bu nasil bi surec nasil baslanir vscanim yeni basladiysn deneme yapma icin.cok erken , ben her gun calisiyordum ve oturarak tv karsisinda bacaklarimj.acip bi yandan tv seyrediyor bi yandan calisiyordum oyle bir ortamda calisinca gerilmiyorsun , bi.iki kere odamda calisiy dedim olmadi tek.kalinca sessiz odada cesaret gelmiyor insana ,1.kural oncelikle oturarak veya yatark kendini nasil iyi hissediyorsan o pozisyonsa calis ama calisma esnasinda mutlaka jel kullanmalisin ve calisma bitiminde iceri fito krem sur icerdeki tahris olmus deriyi yeniliyor ama biraz yakicaktir yinede kullan bunu banadoktorum tabsiye etmisti ,calisirkenaparataini yamultmadan calis mesela ben otururken norml bir sekilde sokup cikariyordum yukari ve asagi egdirmeden dogrusu budur sende kendi calisma sekline gore duzgun bi sekilde calis cunku yonde yanlisik olursa canim aciyabilir veya ilerleme olmayabilir bu ikinci kural ilk sokarken kendini kasiyormusun rahathissedebiliyorrmusun.bunlardanbahsetmedin bana eger korkuduyuyorsan yapman gereken kendini rahat birak bacaklarini ac cunku.ne kadar rahat birakirsan o kadar cabuk girecek eger zorlanmis hissediyorsun ikin cunku ikininca orasi genisliyor diger bir tavsiyemde orasi bir tunel neverirsen onu alir ve genisliyebildigi kadar genisler ve uzar dusinki oradan 5 kiloya kadar cocuk cikiyor yani o kadargenisleyebiliyor dogumda bile orasi acimiyorki.zaten kadinlar dogumda bel agrisindan dolayi aci cekerler oradan bir sey ciktigi icin degil bak bu solediklerimi doktorum anlatti o bize ne bilgi verdiyse sanada ayni sekilde anlatoyorumki.icin rahatlasin , yani kendini rahathissetmiyorsan calisirken konsntre ol ve aklindan bu dediklerimi tekrarliyorsum oradan 5 kiloya kadar cocuk cikabiliyor orasi cok esneyebiliyor kendini busekilde telkin et ve rahat birakmayi dene zaten.nasil calisiyorsun bilmiyorum amabu sekilde calistikca ne kadar kolay oldugunu sende goreceksin canim , aparati.ilk sokarken giremiyo gibi olabilir sakin gerilme bende ayni seyleri yasadm kendini rahat birak bi iki dakika sonra tekrar dene ve dedigim gibigevsemeye calis zaten ucu girince devami geliyor bir kac dakika sonra cok rahat bir sekilde girip cikabiliyor aparat , bu sekilde yonunu bozmadan her gun20 dakika civari mutlaka aksatmadan calis tamami canim , sunudabelirtiyim.benim son calistigim aparatin uzunlugu 16 cm cevresi 11 cm civariydi kendi.aparatini kontrol etki o ayarda gidelim , birde internette vajinismus telkin cdsi gordum 60 tl civari.banakalirsa al dinle evde cunku.oyle seyler insani cok rahatlatiyor , bu sekilde her gun.calis aparati biraz dahakalinlastirabilirsel kalinlastiririz birde sunu soliyom her gun bu sekilde calismicagiz uc dort gun biyle devam et sonra ayaktaykende denicegiz bunu ypmayi onu yaptiktaan sonrada esime.vericksin aparati oda seni calistiricak bi.iki kere bu calisma esine.guven duygusunu cogaltiyor kendimne.kadar yapqrsan yap esin yapinca bi panikliyor insan onayaptirman korkunu bi nebze daha hafifleticek canim
Bende yeni ewliyim ayni durumdayiz sanirsam .s dun ben esime 2 parmak sokup denemesini istedim oda ole yapti ama ole bole bi aci qormedim hic oyuzden bu uyusturucu kremi jeli falan denicem bakalim .s.s.sarkadaslar herkese cok selam
ben de 1.5 aylık evliyim ve sanirim bu problemle basbasayimevlenmeden once iliskiye dair korkularim vs yoktu aksine cok rahattim kiz arkadas grubumuzda bu tarz mevzulara kafasi rahat bakan relax takilan bi bendim neredeyse. o yuzden cok kolay olur biter sorun olmaz yahu diyordum. ama öyle olmadı birlesme anina kadar güzel giderken esimle temasi kurdugumuz zaman ben geri cekiyorum kendimi ama tamamen bilincdisi sekilde. bidaha deniyoruz bi daha deniyoruz derken elimde kalan kocaman bir HUSRAN. allaha hamdolsun esim anlayisli hatta bu vajinismus meselesini kendi arastirdi ya boyle bi durum var sanırım bunu cozelim dedi. ben biliyodum az cok ama simdi birlikte karar verdik cozume gitmek icin. malum yeni evlenmis olmak yaninda borçları harclari da getiriyor o yuzden suan bi doktora milyarlar veremeyiz.
bismillah dedim sabit konuya girdim inş. ben de bu durumdan kurtulabilirim. fakat tam olarak nerden nasil baslayacagim BILMIYORUM.. yardim destek oneri vs sunabilecek tum arkadaşlardan allah razi olsun simdiden
Kontrol edecekti çok azına izin verebildim doktora..vaji.olduğumu söyledim.hem ilk giris kemik dar dedi hem de vaji den dolayı sezaryen oldu işime geldi normal yapamazdim ben de korkagi yokCanım istege göre sezeryan oluyomu yoksa dogum aninda mecbur mu kaliniyo sezeryan olsa bastan konussam doktorla düsünrdm belki hamileligi vajinismusum desem sezeryan yapmazlar mi( sen bunu yenip mi hamile kaldn
Eşin sana destek oluyor, vajinismusu bile araştırmış. Bence senin sorunun %75 çözülmüş sayıyorum. İnce ruhlu bir erkekle evlenmişsin. Allah mesut etsin. Bu arada canım hiç para dökmene gerek yok. İlk başta istersen bir uyuşturucu sprey kullanıp normal deneme yap. Belki olur. En azından ilk seferin stresi kalkar. Olmazsa parmak egzersizlerine başla. Forumda anlatılmış. Yapman gerekenler, kegel egzersizi, parmak ve değişik kalınlıklarda aparatlarla yapılacak egzersizler. Bir yemek atayım ocağa, kimse izah etmemişse yazarım. Birde cem keçenin vajinismusla ilgili kitapları var yardımcı olabilecek.arkadaslar herkese cok selam
Böyle başla. İlk önce aynayla cinsel organını inceliyorsun. Kayganlaştırıcı herhangi bir krem, yada bebeyağı serçe parmağına ve vajina girişine sür. Zaten aynayla baktığında görürsün biraz ıkındığında orda genişleyen bir delik var. Serçe parmağınla etrafında bir daire çizip içine biraz sok. Girmesi imkansız sanıyorsun, ama giriyor. Ben girince öyle bir şaşırmıştım ki nasıl bir yanılgıya sahipsek. Ordan bebek doğduğunu bile bile. Bazıları kulak temizleme çubuğunu streçleyip onu kullanıyor. İlk aşamada yapacağın bu. Serçe parmağını, bir boğum. Sonra iki derken hepsi. İnan çok kolay. Başlangıç bu. Sonrası kafanı karıştırmazın . Önce bunu dene.suan aparat falan bana cok uzak kavramlar daha olaya psikolojik giriş yapmam lazim bu nasil bi surec nasil baslanir vs
Canim sen cok yanlis biyerden baslamissin. Esinin parmagini sokmasi cok yanlis. Ben bu hastaligi yeneli 2.5 sene oldu. Esim tek parmagini soksa ciglik atarim herhalde. Sen de diger arkadaslar gibi mumla kendin dene bence. İnsan her zaman kendine daha cok guvenir baskasindan. Once sen kendi kendine dene. Sonra esinle dene. Ama parmak asla...Bende yeni ewliyim ayni durumdayiz sanirsam .s dun ben esime 2 parmak sokup denemesini istedim oda ole yapti ama ole bole bi aci qormedim hic oyuzden bu uyusturucu kremi jeli falan denicem bakalim .s.s.s
Bende yeni ewliyim ayni durumdayiz sanirsam .s dun ben esime 2 parmak sokup denemesini istedim oda ole yapti ama ole bole bi aci qormedim hic oyuzden bu uyusturucu kremi jeli falan denicem bakalim .s.s.s
Onu uzqun qorunce uzuluyorum sabaha kadar o uyudu ben onu izledim ole kardes qibi sarilip uyumak istemiyorum oyuzden cesaretli olmam lazimSenin cesaretin masallahlik geldi bana canim ben kendim egzersiz yapiyorum hani eskisine gore kendimi daha kontrol edebiliyorum ama yinede esime hemde 2parmagiyla denemesini istemeye cesaret edemem bunu deneyecek kadar cesaretliysen porbleminde uzun surmeyecek gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?