- 25 Ağustos 2014
- 206
- 187
- 103
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #211.701
içine alabiliyorsan neden vajinismus olasın ki. ben hiç alamıyordum oraya dokunmasına kesinlikle engeldim. nefes alıp vermen gerekiyor. derin derin nefes aldığında orası açılıyor. nefes almayı bırakırsan asıl acı o zaman oluyor işte.. çok biliyorum ama kendime faydam yok. doktor *nefes al nefes ver *nefes al nefes ver* diyor
Orasi tahris oldugu icin yaniyor zaten krem kullanirsan iyilesirpeki acı ve yanma kısmını napıcaz sanki oraya acı biber sürüyomuşum gibi yanma hissediyorum normal mi acaba ilk seferinde bu kadar acıyıp yanması
Durumun çokda kötü değil. Sadece acıya tepki vermişsin, doğal olarak. Bol kayganlaştırıcı sür içinede. Eşin parmağıyla sürebilir, daha uzun olduğu için. Acıdığı yerde bekleyip derin nefes al nefes ver ve ıkın eşin öyle ilerlesin. Kalın aparatla egzersiz yaparken aynını yaşadım müthiş bir acıydı. Hatda eşim yanımdaydı. Ben çığlık atınca zevkten mi bağırıyon acıdan mı anlamadım demişti salak aynı acı içime bol kayganlaştırıcı sürünce geçti.arkadaşlar merhaba ben evleneli bir ay oldu ve hala eşimle ilişkiye giremedik. hiç aklıma gelmezdi böyle bir konuya mesaj atacağım evlenmeden önce eşimle birbirimizi çok arzuluyorduk karı koca olacağımız günü iple çekiyorduk ama malesef olmadı yapamadık. kendime vajinusmus tanımını kondurmak istemiyorum ama sanırım öyleyim. ön sevişme kısmında içime girmesini deli gibi istiyorum en azından başını ve biraz dahasını içime sokuyor ama belirli bir noktaya geldiğinde dehşet bir acı ve yanma hissediyorum ve idrarım geliyormuş gibi hissediyorum sanki orada bir duvar daha ötesine gitmiyor. henüz bir doktora gitmedim araya ramazan girdiğinden dolayı çok fazla deneme imkanımız da olmadı sizce ben vajinusmus muyum? yardımlarınız ve yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
allahımmmm. bu erkekler ne böyle ya :):)Durumun çokda kötü değil. Sadece acıya tepki vermişsin, doğal olarak. Bol kayganlaştırıcı sür içinede. Eşin parmağıyla sürebilir, daha uzun olduğu için. Acıdığı yerde bekleyip derin nefes al nefes ver ve ıkın eşin öyle ilerlesin. Kalın aparatla egzersiz yaparken aynını yaşadım müthiş bir acıydı. Hatda eşim yanımdaydı. Ben çığlık atınca zevkten mi bağırıyon acıdan mı anlamadım demişti salak aynı acı içime bol kayganlaştırıcı sürünce geçti.
Canim bende emla ve sprey kullanmayi istiyorum deneyince hemen yazarmisin ? Umarim olumlu sonuc olurda banada umut olursun :)bugün emla krem ve uyuşturucu sprey aldım bir de onları sürerek deneyeceğim yine olmazsa bana doktor yolları gözüktü demektir. yapamadığımız için o kadar gergin ve stresli oluyorum ki eşim hiç umursamıyor yani umursamıyor derken üstüme gelmiyo sıkma canını yaparız hallederiz diyo ama ben böyle geçiştirmesine de sinir oluyorum tamam üzülmesin ama o da bişeyler yapsın araştırsın çaba göstersin istiyorum. hakkımızda hayırlısı artık.
Kontrol edecekti çok azına izin verebildim doktora..vaji.olduğumu söyledim.hem ilk giris kemik dar dedi hem de vaji den dolayı sezaryen oldu işime geldi normal yapamazdim ben de korkagi yok
Ben anestol ile zar i yendim ama tam ilişki yapamıyorduk .korku vardi ilk gece den hamile kaldım.şimdi on aylık kızım.ve yeni yendim tam ilişkiyi ağrısız acısız.
Kızlar icimde umut ışığı yaktinx resmen yaa ben diyodum hicbi doktor ben isteyince sezeryan yapmaz son dk mecbut kalinca o kadar acidan sonra belki yapar diyodum ama hangi doktora gitmelym ankarada özele mi gitmistiniz siz devlete miartık soruyor doktorlarda sezeryan mı normal mi diye. hemen yapıp gdiiyor onunda işine geliyor normal doğumdaki gibi saatlerce beklemiyor. saatinde gelip sezeryan yapıp gdiyor.
Aynen bende. nedir bu ya pısırıklarsana kesinlkle katılıyorum. ama şunu da biliyorum erkek olsam gözümün yaşına bakmazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?