Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Bnde az once esimle bastan pazarlik yapip beni sonuna kadar dinlemesini ondan snra sordugum soruya cevap vermesini istedim tmm dedi ona sen umudun olmadigini soyledin ama bnm umudum var azmettim bu problemi cozucm bn senin işte oldugun aksamlar egzersz ypiyorum bise gostercem ama dalga gecmiceksin dedim ve sac fircasindan yaptigim aparati gosterdim guldu sen bununla calisabiliyomusun oldu mu yani dedi evet dedim ne kdr mutlu oldugunu gordum cok hosuma gitti smdi gidip egzersiz yapim deneyelim mi yoksa biraz daha kalinlastirip calisayim sonra mi deneyelim dedim askim ben tekrar umutsuzluga kapilmak istemiyorum sen calismana devam et yeterli kalinliga ulastiginda deneyelim tmm mi dedi o da artik bana inaniyo ve guveniyo bu durum benide daha iyi hissettirdi hersey guzel olcak galiba :)

Kızlarr nasılsınız? Egzersiz yapamyrm cokk yorgun oluyorm iftardAn sonra
Aynen yaa ben de hem is hem ev ramazanlik derken bittim resmen ama özellikle eşimin hatiri için hergün yapiyorum hatta dunya kadar ütü var biraktim simdi egzersiz yapacam 1 saat sen de birakma bi kere alisirsan ertelemeye hergün bisey çıkar. Yorgunda olsan yap bana psikolojik olarakta iyi geliyor

Bu nasıl vajinismus, biz böle değilizki. Sen bayağı cesursun.

Hmmm walla bu zeytinyaqindan cok memnun kalanlar var yiklardir yapamayip eqzersiz olmadan direk zeytinyaqiyla bi qecede olup biten cok sasiridm bende denicem :)

Bu nasıl vajinismus, biz böle değilizki. Sen bayağı cesursun.
Evet bende vajinismus qibi bi problem yok cok sukur sadece canim cok yandiqi icin ileri qidemiyoruz yani kasmiyorum tam zar zedeleniyo yurtilacakken yanma olunca cekiyorum yoksa direk olaya qirerim sktm yok bian once şu stresten kurtulmak niyetim Allah'in izniyle :)

merhaba zaman zaman bu konuya msj olarak cevaplıyorum evliliğimin 2. yıla girme arefesindeyiz, bu yolda uzun bir mesafe kat ettik, düşünün ki ilk zamanlar eşimin üstüme çıkmasına bile izin vermiyordum şuan pen.s üstüne oturabiliyorum tahminimizce tamamı girebiliyor fakat olmuyor nedeni bilemiyoruz(kan gelmesi odaklı bakıyoruz belkide yanlış yapıyoruz ortaçağ aklı gibi :) ) ama ilişki sırasında yine acı çekiyorum fakat içime alma konusunda eskiye göre büyük ilerlememiz var, tam anlamıyla yenmedik yuzde 90 yendik gibi şuan cocuk istiyoruz bügüne kdr kondom ile korunuyorduk bundan vazgeçip içime boşalmasına müsade etsem azcık kalan vajinusmus problemi cinsel hayatıma doğuma sorun yaratırmı? Şuana kdr hiç izin vermemiştim boşalmasına nasıl olcak bilemiyorum da? İlişki sırasında WC isteğim arıyor yoksa ilişki yönünü yada tarzını yanlış mı yapıyoruz(Misyoner yada ben üstüne yatıyorum) acemiyiz hala :))

Evet bilenler cevaplasin lutfen bende merak ediyorum su wc istegi olmasi durumu bizdede olmustu bizimde iliskimizin gerceklesmeme sebebi oydu asiri tuvaletim varmis gibi sıkışma hissi ve yanma oluyodu olsun diye zorladigimizda

sen ustte olcak sekilde ve jelle yaparsan senin hic bi sorunun kalmaz direk 2 parmak ve esinle basladiysan hic bi problemin yok bence ben ilk basta kulak pamukçuğuyla yapcam diye kan ter icinde kaliyodum.. sen kasmadigin halde aciyosa yeteri kadar islaklik yoktur hazir degilsindir benim fikrim anestolude deyenebilirsin aci icin direk parmaginla icine yedir kremi ve jelle cok rahat yaparsin

benimde aslinda oyle gibi oluyo kizlar sanirim mesaneye baski yapiyo galiba, benim sukur iliskiye ilgili hic bi problemim kalmadi altta yapamiyodum yine mumdan aparatimla bu sefer baya kalinlastirdim once onu denedim daha sonra penis cok rahat girdi, yalniz bacaklarimi hala kapatma istegi oluyo o hic gecmicek gibi o yuzden bacaklarin etkisiz kaldigi pozisyonlarda rahat oluyorum genelde ve sanki zevk bile almaya basliyorum, ben kesinlikle penis onun icine girince zevk alincagina ihtimal vermiyodum beynime yer etmis ama biseyler var sanki oluyo sanki bakalim ilerde daha iyi olur sanirim ya :)

Wc isteği normal

Soyle anladim ben dogru muyum iliskiye girebiliyosunuz fakat yinede oncesinde egzersiz yaparak daha sonra iliskiye geciyosunuz yani iliskiyi basardiktan sonrada egzersizlere devam oyle mi?

Evet bilenler cevaplasin lutfen bende merak ediyorum su wc istegi olmasi durumu bizdede olmustu bizimde iliskimizin gerceklesmeme sebebi oydu asiri tuvaletim varmis gibi sıkışma hissi ve yanma oluyodu olsun diye zorladigimizda
Çok uzman değilim ama g noktası ile ilgili. Hatda orgazm olurken sıvı fışkırtan kadınlar var. G noktası uyarıldığı için oluyor. Bu tabikide kötü bir şey değil. Normalde idrar hissini dikkate almayıp devam etmek zevki artırıyor....muş. şu meşhur g noktası var ya. İşte oranın varlığı idrar hissinden anlaşılıyor. Her kadında yok. Çünkü her kadının vajina dokusu farklı, sanırım yağ tabakası gibi bir şey. İnceldikce g noktasını hissediyorsun. Kalınlaştıkcada bulamıyorsun. G noktasını nasıl bulabileceğiniz internetde araştırabilirsiniz. Ama şöyle diyebilirim. Parmağınızı içeri alabiliyorsanız, vajinanın ön duvarına gel yapar gibi parmağınızı oynatıyorsunuz. Yaklaşık girişten üç dört cm içerde bir yerde. Uyarınca idrar hissi geliyorsa bulmuş oluyorsunuz yerini. Bulduysanız şanslısınız. Ama zamanla vsjina duvarı inceldikce bütün kadınlarda çıkabiliyormuş.

Soyle anladim ben dogru muyum iliskiye girebiliyosunuz fakat yinede oncesinde egzersiz yaparak daha sonra iliskiye geciyosunuz yani iliskiyi basardiktan sonrada egzersizlere devam oyle mi?
yok canim ilk basladigim zamanlar diyeyim yapali daha 1 ay oldu ama ben hic altta yapamiyodum ustte cok rahat yapiyodum ama altta yapabilmek icin aparati denedim hemen sonrasinda iliski o sekilde onuda astim suan cok normal oluyo

bunu bilmiyodum canim his bendede olmaya basladi sanirim bende penis icerdeyken mesaneye baski yapiyo mu falan diyodum kendimce

Canım istege göre sezeryan oluyomu yoksa dogum aninda mecbur mu kaliniyo sezeryan olsa bastan konussam doktorla düsünrdm belki hamileligi vajinismusum desem sezeryan yapmazlar mi( sen bunu yenip mi hamile kaldn
artık soruyor doktorlarda sezeryan mı normal mi diye. hemen yapıp gdiiyor onunda işine geliyor normal doğumdaki gibi saatlerce beklemiyor. saatinde gelip sezeryan yapıp gdiyor.

Canim ben de 11 cm çok rahat almama rağmen başarılı olamamistim. Aparatı kalinlastirip devam ettim 13 cm den sonra o kadar kolay oldu ki hiç anlamadım. Sen de aparatı kalinlastirip devam et.sakin ümitsizliğe kapılma.herkes 11 cm le yenecek diye bişey yok.11 cm yapan 12 13 de çok rahat yapar.

Kizlar selamlar herkese. Bugün sonunda cesaret edip kadin doguma gittim. Ablamin doktoru kendisi ve cok iyi bir doktor gercekten. Harika yaklasiyor hastalarina. Isteyene ozelden yazabilirim. Neyse girdim odaya ve tabi ki sulugozlu ben anlatirken aglamaya baslasim. Kadinin nasil yatistirdigini gormeliydiniz. Boyle doktorlarin sayisi artar umarim. Bana dedigi su, bilmeyenler icin ben 12 cm aparati alabiliyorum esimle de ilerledik fakat zari gecememistik. Neyse muayene oldum. Bana sen vajinismus olamazsin cok rahat acabiliyorsun bacaklarini dokunmama da musaade ediyorsun dedi. Zarim duruyor anotomik bir bozukluk vs yok. Sadece korku var onu da esin buyuk olasilikla merhametlidir fazlaca dedi. Sana bakmayacak biraz gozumu karartacak artik dedi. Bana bir kas gevşetici verdi bu durumlarda cok faydasi goruluyormus. Ve emla yi verdi. Rahat hissettirmesi icin. Ben esimle de konustum artik bu isi bitirmeye cok niyetliyim. Ben de gozumu kararttim. Insallah hepimiz hallederiz kisa zamanda

Canim ınşallah asarsin .bence de erkeklere çok iş düşüyor biraz kararli olup pes etmeden devam etmeli.eminim olacaktır yani.bi arkadaş bence daha kötü dedi ama ben acı hissetsem de eşim devam etti çok şükür ki devam etmiş o sayede ilk gece hamile kaldım.bir yıl geçti ve tamamen ilişkiyi yapabiliyoruz..eşlere çok daha iş düşüyor bence hem seni ilişkiye hazırlamayi basar ma li isteğini artırmalı hem rahatlatarak devam edebilmeli zar i astık öylece hamile iken da yarım yamalak acı ile ilişki oldu dört beş kere..bir yıl geçti ağrı acı sıfır karşılıklı zevk alarak yapabiliyoruz şükürler olsun ki .zaman her şeyin ilacı kararli olup acı hissedeceğim diye beyin de işli zaten ona biraz dayanıp üzerine gidebilmek basarmanin yarısı inan bana..sonra bir bakıyorsun bir den bire tamamen alabiliyorsun.üstüne üstlük ben ar arda oldu önce yendim sonra zevk almaya başladım orgazm olmayı başardım .şükürler olsun
Rabbim size de nasip etsin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…