- 24 Mayıs 2018
- 2.236
- 2.533
- 83
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #247.321
Zamanla inşallahZaten Yener yenmez hemen zevk alma durumu olmaz ki tamamen alışmak lazım
İnşaAllahZamanla inşallah
Ben hissedeblcimden emin değilimİnşaAllahbende aynı şekilde alışma süresindeyim merak ediyorum vajinal orgazm nasıl bişey olduğunu
İdrar torbama baskı oluyor benimde çok tuvaletim geliyor kötü şeyler olacak diye korkuyorumBen hissedeblcimden emin değilimşuan mesela hiç bişey hissetmyrum olup btse diye beklyrum sadece
Bunu çok duydum ama idrarla alaklı bişey hissetmyrum hiçİdrar torbama baskı oluyor benimde çok tuvaletim geliyor kötü şeyler olacak diye korkuyorum
MaşaAllahBunu çok duydum ama idrarla alaklı bişey hissetmyrum hiç
Darısı tüm hissedenlere diyeyim o zmanMaşaAllahdiyelim o zaman çünkü iyi bi his olduğu söylenemez
ben tamamen dik oturuom ozman sıkıntı benm duruşum eğimli oturcam yani ben tamamen dik olarak yapıodum bi de sölediğinizi deneyecem teşekkür edermYerde deneyecekseniz öncelikle dizinizin üstünde yavaş yavaş aparata oturun zaten hafif eğimi hissedersiniz. Eşinize arkanız dönük oturursanız dik oluyo ama yine hafif öne doğru eğik olysunuz çok değil ama . Çok dik durduğunhzda zaten alamazsınız yani en azından ben öyle denemdm hiç bilmyrum hafif öğe eğilerek kendim yerleştrip yavaş yavaş alıyorum ( bu anlattığım eşiniz bi yerde otururken sandlyr koltuk yada yatağın ucunda )
Aynen eşiniz dik otururken siz hafif öne eğimli bi şekilde yerleştirin yavaş yavaş oturun. Bi anda hepsini alamayablrsnz bnde hala ilk seferde hepsini alamayablyrum yavaş yavaş biraz alyrum kalkhrum sonra bida öyle dneyn bol bol nefes alıp verin kasmayınBen tamaben tamamen dik oturuom ozman sıkıntı benm duruşum eğimli oturcam yani ben tamamen dik olarak yapıodum bi de sölediğinizi deneyecem teşekkür ederm
Bu defa aynen böle yapacam pes etmicem 1 kere yapıodum olmayınca bırakıoduk üst üste deneyecem çok teşejkür ederm yaAynen eşiniz dik otururken siz hafif öne eğimli bi şekilde yerleştirin yavaş yavaş oturun. Bi anda hepsini alamayablrsnz bnde hala ilk seferde hepsini alamayablyrum yavaş yavaş biraz alyrum kalkhrum sonra bida öyle dneyn bol bol nefes alıp verin kasmayın
Rica ederim . Pes etmek yok .Bu defa aynen böle yapacam pes etmicem 1 kere yapıodum olmayınca bırakıoduk üst üste deneyecem çok teşejkür ederm ya
Biraz önce denedik yine olmadı.eşim güc sarfedince panikliyorm.kendimde yapamıyorm.pozisyonlar skntılı.lütfen banada yardım edin kafayı yicem artık.yapamayınca 4.dilatörü denedm oda girmedi çıldırcamSana özelden msj atcam
Bende aynı durumdayım ve eşimde sinirleniyorİşte bn bu olayı çözemiom ayıptr sölemesi tamamen dik olarak mı oturcaz yoksa eğimli mi eşimin karnına mı. Yaaaa yemin ederm vajina yolunu bulamıom aparat gibi ne tarafa oturcam tam olarak dimdik pe. S üstüne mi yoksa kendimi mi onu mu eğcem kusura bakmayın açık yazmak zorunda kaldım çünkü bitrmem gerek artık olayı eşim aparatlarıda yapıosın yap artık diye kızıyor çünkü
Üstüste denemeye fırsat kalmıyoki ya gerginlik oluyo ya sönmeBu defa aynen böle yapacam pes etmicem 1 kere yapıodum olmayınca bırakıoduk üst üste deneyecem çok teşejkür ederm ya
Kendini sıkmıcak rahat bırakcaksın canm tek çare buBiraz önce denedik yine olmadı.eşim güc sarfedince panikliyorm.kendimde yapamıyorm.pozisyonlar skntılı.lütfen banada yardım edin kafayı yicem artık.yapamayınca 4.dilatörü denedm oda girmedi çıldırcam
Sunu merak ediyorum bu eşli denemede herşey sizin elinizde miydi.benim eşim durmuyor belimden yada biyerden tutup kendisi zorlamaya çalşyo o zaman ben nefesimi tutup kitleniyorm direk.sizlerde eşler hiç bişey yapmadımı yoksa basarmanızda onlar böyle mi davrandıKendini sıkmıcak rahat bırakcaksın canm tek çare bu
Benmkide bazen yapardı hele altta ben olduğumda zaten onu yapamdm, ilk üstte başardım.Sunu merak ediyorum bu eşli denemede herşey sizin elinizde miydi.benim eşim durmuyor belimden yada biyerden tutup kendisi zorlamaya çalşyo o zaman ben nefesimi tutup kitleniyorm direk.sizlerde eşler hiç bişey yapmadımı yoksa basarmanızda onlar böyle mi davrandı
Canım eşin ilişkiden 2 saat önce hap alsın ereksyon kaybı oluyorsaÜstüste denemeye fırsat kalmıyoki ya gerginlik oluyo ya sönme
aynem canm eşim geriliyo yoruldum benm de gücüm sabrım tükenıyo diyo. Onu da anlıom ama bn de yoruluom karşılıklı yani. Sönme demişsinde onun için hap kullandırıom ben eşime içtikten sonra 36 saat etkili o deneme yaparken işe yarıyo o konuda sıkıntı kalmadı bi de gerilmese sabırlı olsa. Artık yapana kadar susturcam başka çare yokÜstüste denemeye fırsat kalmıyoki ya gerginlik oluyo ya sönme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?