Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ben tama ben tamamen dik oturuom ozman sıkıntı benm duruşum eğimli oturcam yani ben tamamen dik olarak yapıodum bi de sölediğinizi deneyecem teşekkür ederm

Ben tamaben tamamen dik oturuom ozman sıkıntı benm duruşum eğimli oturcam yani ben tamamen dik olarak yapıodum bi de sölediğinizi deneyecem teşekkür ederm
Aynen eşiniz dik otururken siz hafif öne eğimli bi şekilde yerleştirin yavaş yavaş oturun. Bi anda hepsini alamayablrsnz bnde hala ilk seferde hepsini alamayablyrum yavaş yavaş biraz alyrum kalkhrum sonra bida öyle dneyn bol bol nefes alıp verin kasmayın

Kızlar bu hastalıkta yapılan en büyük hata Nefes Tutmaktır ASLA NEFESİNİZİ TUTMAYIN..(o zaman vajina kasları kilitleniyor) Siz Uzunca bir nefes alın(diyafram nefesi yani omuzlar değil karnınız şişecek nefes alırken) sonra nefesinizi yavaş yavaş verirken p...s alıyoruz yapamadığınızda hemen pes edip bırakmayın mesela bir kısmını aldınız diyelim eğer kasılırsanız çekilmeyin vajina kaslarını sık bırak yapın (çiş tutup bırakmak gibi) ve kaldığınız yerden devam edin

Bu defa aynen böle yapacam pes etmicem 1 kere yapıodum olmayınca bırakıoduk üst üste deneyecem çok teşejkür ederm ya

Bende aynı durumdayım ve eşimde sinirleniyor

Biraz önce denedik yine olmadı.eşim güc sarfedince panikliyorm.kendimde yapamıyorm.pozisyonlar skntılı.lütfen banada yardım edin kafayı yicem artık.yapamayınca 4.dilatörü denedm oda girmedi çıldırcam
Kendini sıkmıcak rahat bırakcaksın canm tek çare bu

Kendini sıkmıcak rahat bırakcaksın canm tek çare bu
Sunu merak ediyorum bu eşli denemede herşey sizin elinizde miydi.benim eşim durmuyor belimden yada biyerden tutup kendisi zorlamaya çalşyo o zaman ben nefesimi tutup kitleniyorm direk.sizlerde eşler hiç bişey yapmadımı yoksa basarmanızda onlar böyle mi davrandı

Benmkide bazen yapardı hele altta ben olduğumda zaten onu yapamdm, ilk üstte başardım.

Üstüste denemeye fırsat kalmıyoki ya gerginlik oluyo ya sönme
aynem canm eşim geriliyo yoruldum benm de gücüm sabrım tükenıyo diyo. Onu da anlıom ama bn de yoruluom karşılıklı yani. Sönme demişsinde onun için hap kullandırıom ben eşime içtikten sonra 36 saat etkili o deneme yaparken işe yarıyo o konuda sıkıntı kalmadı bi de gerilmese sabırlı olsa. Artık yapana kadar susturcam başka çare yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…